Babynest fra LilleVerden.


Da Lucas ble født pleide vi å rulle sammen tepper å legge under lakenet sånn at han fikk en sånn lun og god kant rundt seg. Siden han var prematur ble vi rådet på nyfødtintensiven til å få han til å føle seg trygg og ha det trangt rundt seg. Den gangen hadde jeg aldri hørt om babynest, som hadde vært helt perfekt for oss da. Så nå når babynest i det siste har tatt helt av, visste jeg at vi måtte ha et siden vi savnet noe sånt sist. Det er mange der ute som lager babynest, men jeg falt helt for Lille Verden og valgte å bestille fra henne. Jeg valgte et kjempesøtt hvitt og rosa med prikker på og blondekant. 

Fikk babynestet i posten i dag og jeg er så utrolig fornøyd! Det er helt perfekt og jeg gleder meg til å putte baby oppi der nå :) Får ikke sagt det nok hvor fint det er og hvor fornøyd jeg er med det! Jeg fikk melding av Lille Verden i går om at babynestet var sendt, og det var her allerede i dag. Hun har svart meg fort på meldinger og har vist veldig god kundeservice, og jeg har derfor lyst å skrive gode ord om henne her! :)

 

Først kan dere jo se den "fine" løsningen vår på "babynest" i lekegrinda når Lucas var nyfødt :p Her skulle vi virkelig visst om at det fantes skikkelige babynest!


Og her er babynestet fra Lille Verden. Dette kommer nok til å bli med oss i sofaen, i sengen, i bedside criben og overalt! 

 

Har dere babynest til babyene?
 

Favoritter på Instagram!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
-

Her er mine instagramfavoritter!
Hvem er dine "topp 3" instagrammere? Kom gjerne med fler også!

-

Grønt på kjøkkenet


I dag har jeg kjøpt meg frø og noen kopper til å bruke som potter! Syns det er litt gøy med ting man har plantet selv, så nå er jeg spent på om det spirer og blir brukbart! Har hatt idéen i hodet en stund, og koppene passer perfekt inn på kjøkkenet vårt der jeg har grønne detaljer! Gleder meg til å (forhåpentligvis) se når frøene har blitt til forskjellige krydderurter! Kanskje det også gir litt motivasjon til å prøve litt forskjellig i maten også?
Koppene er forresten MANO krus fra Kähler i den største størrelsen. Det finnes også urtepotter i samme serien, men jeg har brukt krusene. Jeg har kjøpt mine i en butikk her jeg bor, men de finnes også på nett HER. syns de er superstilige!
50% på ALT hos Childrenboom!


Tenkte å tipse dere om at Childrenboom.no kjører 50% på hele butikken og fri frakt over 500kr! Her kan du gjøre mange fine kupp på merker som Okker-Gokker, MeMini, UglyCC og fler! Jeg kjøpte meg de plaggene på bildet over. Pysjen fra Jan-H  har Lucas i blå fra før av. Det er den beste pysjen vi eier, så var ikke tvil om at jeg måtte ha den. Kjøpte den i hvit siden vi har den blå fra før. Kjøpte også en basic grå genser fra Okker-Gokker. Jeg elsker denne type gensre med knapper i halsen. Han har denne i body fra før av som jeg er veldig glad i, men vi bruker mer og mer gensere nå, så kjøpte den i genser denne gangen. :)

Si gjerne om du har gjort noen kupp her på salget og hva du har kjøpt!


Floradix!


Jeg har helt glemt ut å skrive om disse produktene. Det er såå mye som skjer for tiden og med oppussing, pakking, flytting, ny jobb, svangerskap og Lucas, så glemmer man ting så fort! Jeg føler ikke jeg har kontroll på NOE for tiden, så må bli flinkere å bruke kalenderen min sånn at jeg husker på alt jeg skal huske :p

Jeg har mottatt noen produkter fra Naturimport. En flaske med flytende vitamin- og jerntilskudd, flytende mineraltilskudd med magnesium og Kalsium-magnesium med sink og vitamin D. Fikk også en gulrot-olje til ansiktet! Jeg har aldri vært noe flink med å ta vitaminer o.l, så er veldig glad for at jeg fikk dette i posten sånn at jeg kanskje får et push bak til å begynne å ta vare på kroppen litt mer :)

 

Floradix Formula- Jerntilskudd

Mange sliter med å føle seg trette og slappe- og mange har også jernmangel. Dette gjelder spesielt mange damer siden vi har mensen hver måneder og ikke får i oss nok jern. Mange merker positiv effekt og økt energi av å bruke denne! Selv har jeg ikke testet denne ut enda. Da jeg var hos jordmor sist fikk jeg beskjed om at jeg var en av de "sjeldne" som hadde høyt jernlager og høy blodprosent- så jeg tenkte at jeg ikke trenger dette enda. Men jordmor sa også at denne kunne synke veldig utover svangerksapet, så jeg sparer den til senere :) Denne er nå på tilbud til 150kr for 250ml!

 

Floradix Magnesium og Kalsium-magnesium

Jeg fikk også med to prøveprodukter. Floradix Magnesium virker avslappende på nerver og kan hjelpe med søvnproblemer, mens Kalsium-Magnesium er en kombinasjon av mineraler som styrker benbygningingen!

 

Gulrotolje

Denne oljen fra Arya Laya er ypperlig å bruke på vinteren. Den inneholder ikke vann noe som er bra fordi huden har lettere for å fryse og få frostskader av produkter som inneholder vann. Den inneholder planteoljene fra gulrot, kamille og pro-vitamin A. Noe som er litt gøy med denne oljen er at den gir litt farge til ansiktet når du påfører den. Denne har jeg brukt hver morgen i 1 uke, og jeg liker den veldig godt :)

 

Naturimport.no har også andre (naturlige) produkter som Te, safter, matoljer, kosmetikk, badeoljer... :) 
Fortell meg gjerne om dere har brukt noen av disse produktene før, og hva deres erfaringer er! 

Tips: Håndavtrykk far&sønn


Dette er noe som er veldig verdifult for meg, og jeg syns det er så koselig. På farsdagen i 2012, når Lucas var 3 måneder gammel lagde vi et bilde med avtrykk av pappaen til Lucas sin hånd og Lucas sin hånd. Det var noe jeg hadde sett på Pinterest og hadde lyst å prøve ut. Jeg ble så glad i bildet og syns det var såå fint! Er så glad for at vi gjorde det. Så tenkte å tipse dere om det. Kanskje noen av dere syns det er like koselig som jeg syns?JanuarSALG!


Januar er måneden jeg forbinder med SALG! Og hva er vel ikke bedre enn salg om man er glad i å shoppe? Hehe. Jeg har faktisk handlet mye mindre enn det jeg selv hadde trodd jeg skulle gjøre, men er veldig fornøyd med kjøpene! Nå er det bare 12. januar enda da, men skal prøve å la være å handle mer denne måneden likevel :p Det er en god følelse å vite at man har spart sååå mange penger. Tenk så dyrt det hadde vært om man hadde betalt fullpris! :)

Jeg har handlet Memini, POMPdeLUX, Ugly childrens Clothing, Zara, Reima, Mini a Ture, Hust&Claire og LilleLam. Sidene jeg har handlet på er epleskrinet.no, pompdelux.com, childrenboom.no, zara.com, lekmer.no, lykkeoglukas.no, stylepit.no og mittrom.no! Så på disse sidene er det altså salg :) Childrenboom.no og stylepit.no har i tillegg gratis frakt!

Jeg lurer på hva dere har handlet på salg! Legg gjerne ved en link så jeg får se :D

50% på alt fra Reima!


 

Tenkte å tipse dere om at akkurat nå er det 50% på ALT fra Reima hos lekmer.no! Reima er et veldig bra og populært merke, så her kan du gjøre noen kupp! Disse tre tingene på bildene over er på vei hjem til oss. Disse tingene koster tilsammen 937 kr, men jeg betalte bare 470kr som betyr at jeg har spart 467kr! 

Løp og kjøp!

 

Salg hos Zara og Pompdelux


I natt klokken 00 begynte salget hos Zara og Pomp De Lux! Jeg satt klar på zara.com og håpet å finne masse fint til Lucas! Desverre så hadde de ikke størrelsen hans på noen av de tingene jeg hadde lyst på, men fikk klikket hjem en herlig jumpsuit i 2 størrelser større enn han bruker. Zara er veldig små i størrelsen, så regner med at den ikke blir alt for baggy. Sånne klær skal være litt store uansett! :) Denne betalte jeg kun 149kr for (før 249,-)!

Har egentlig ikke vært sånn superfan av Pomp De Lux, men har lenge hatt lys på den grå jumpsuiten derfra (som også finnes i blå), så jeg benyttet sjangsen å bestilte den nå når det var salg til 149kr (før 299,-) ! Jeg elsker å kle Lucas i heldresser! :)
Pomp De Lux har 50% på alt i nettbutikken! 

Det var mange gode tilbud på begge butikkene så anbefaler dere å stikke innom om dere liker disse merkene! :)

zara.com & pompdelux.comHar dere handlet på romjulssalg?Markus&Molly julekalender

Har dere vært innom Markus&Molly ? De selger utrolig mange fine barneklær! Nå har de også laget en julekalender som du kan vinne masse fine klær fra MeMini, FUB, MarMar Copenhagen, Mini Rodini og fler.
Her er det bare å krysse fingrene i hele desember og håpe på noen fine julegaver :D

Klikk HER for å komme til julekalenderen! Der må du skrive inn mailen din, så får du påminnelse når det starter 1. desember :)

 

Her er litt av utvalget de har på nettsiden sin:

1: Memini ulldress  2: FUB bukse  3: Mini Rodini heldress  4: MarMar genser  5: Gro Company Jumpsuit
6. Mini Rodini onsie  7: MarMar body  8: Gro Company velour bukse  9: Memini kjole  10: FUB genser


 

 

Barnehagestart- Hva trenger man ?


Nå er det en stund siden Lucas begynte i barnehagen, men jeg tenkte å lage et innlegg om hva man egentlig trenger til barnehagestart. Nå har jeg gått ut ifra årstiden vi er i nå som er høst og årskiftet høst/vinter. Jeg har også gått ut ifra hva VI har og bruker i barnehagen. Noen bruker kanskje mindre ting, mens andre bruker mer- men dette er et utgangspunkt. Det vi har gjort, og som er det beste er å kjøpe inn litt etterhvert som man ser hva man trenger sånn at man ikke sitter igjen med alt for mye. 

Lucas er snart 15 mnd, og et eldre barn vil nok kanskje trenge mer/mindre og andre ting enn det jeg har tatt med. Vi har også regnvotter og vintervotter hjemme, men ikke fått tatt disse i bruk enda da de minste barne ikke er så mye ute når det regner mye, derfor har jeg heller ikke tatt dette med her.

Softshelldress

Vi har en softshelldress fra Name It som barnehagen skryter av støtt og stadig. Denne er veldig enkel og grei å bruke på denne årstiden, så anbefaler å ha en god utedress som ikke er for tykk men som man heller kan ha litt ekstra klær under.

Regntøy

Regntøy er et must og vi har både en heldress og et sett fra Barnevaderen. Akkurat nå har vi kun heldressen i barnehagen, men skal bytte den ut med den todelte fra Barnevaderen nå som det regner mer og og mer. Her kan du høre med barnehagen hva de foretrekker, eller avgjør det selv utifra hva du liker best til ditt barn.

Vanlig jakke

Vi har også en vanlig jakke (ikke vinterjakke). Denne ligger ikke i barnehagen, men brukes på de dagene der man ser at de kun trenger en jakke. Om været skulle snu, ligger allerede regntøyet og softshelldressen i barnehagen.

Vinterdress

Vi har en vinterdress fra Name It. Denne ligger fortsatt hjemme, men blir tatt opp i barnehagen så fort været sier det.

 

Her er det egentlig smak og behag alt etter hva man liker å bruke på barna sine. Vi har alle disse klærne og bruker dem støtt og stadig. Alle disse klærne ligger hjemme, og tas i bruk de dagene de trengs. 

Tynn fleecedress

Denne liker vi å ta på utenpå en body og strømpebukse på de mindre kalde dagene. Den er veldig behagelig å ha på, og varm nok til å ha under regntøy/tynn dress.

Todelt fleecesett

Jeg er veldig glad i det todelte fleecesettet til Lucas. Dette er enda litt varmere enn den tynne fleecedressen, også er det ikke alltid man trenger både buksen og jakken og da er det gret at det er todelt. 

Heldress i ull

En heldress i ull er veldig greit å ha på kalde dager.

Todelt sett i ull

Her er det det samme som det todelte settet i fleece. Det er ikke alltid man får bruk for begge, og da er det greit å bare kunne bruke bare genseren eller buksen. Samtidig er dette i ull, som vi bruker enda mer enn fleece.

Ullgenser

Her kan man også bruke genseren til det todelte settet, men akkurat denne fra Memini ville jeg ta med fordi den er litt tynnere og vi bruker den ofte både som vanlig genser over body, og som en ekstra genser som han har under ytterklær. Kjempegod!

Tynn lue

Denne blir mindre og mindre brukt, men det er greit å ha en litt tynn lue til de få dagene som fortsatt er litt varme!

Litt varmere lue

En litt varmere lue er veldig bra nå. Til vinteren vil man nok trenge en enda tykkere lue igjen også, men denne i ull fra Lille Lam bruker vi veldig mye.

Lue med hals

En lue med hals er også veldig godt å ha på de kaldeste dagene for at de skal holde varmen.

Sokkesko til barn som ikke går

Selv om Lucas gikk da han begynte i barnehagen var han fortsatt veldig ustødig med sko. Derfor kjøpte vi sånne vind-og vanntette sokkesko som han hadde. Disse fikk han mye skryt for i barnehagen! Vi kjøpte noen billige fra Name It, men de fra Stonz er veldig populære.

Støvler

Støvler må man ha til regnværsdager!

Vintersko

Vi har ikke tatt i bruk vintersko enda, men har kjøpt inn. Disse tas i bruk når det blir litt kaldere, men fortsatt er det varmt nok til å bruke vanlige sko.

Vanlige sko

Vanlige, gode sko! Vi bruker Kavat som er veldig lette og fine å gå med. Vi har også et par Adidas sko liggende i barnehagen.

 

Behagelige lekeklær er veldig viktig! Vi bruker aldri dongeri, men bruker istedenfor gode heldresser og joggebukser. Dette er også ting man trenger skift av som skal ligge i barnehagen, så kjøp dobbelt opp!

Heldresser

Vi elsker heldresser! Ikke så mye mer å si enn det, men disse er veldig behagelige for barna og lette å leke i.

Joggeklær

Gode joggeklær istedenfor dongeri og stive klær.

Strømpebukser

Strømpebukser er et must! Dette bruker vi hver dag. Ha mange skift! Vi bruker fortsatt mye vanlige strømpebukser, men disse blir mer og mer erstattet med ull nå når det begynner å bli kaldere.

Bodyer

Om barna enda bruker det, så må man selvfølgelig ha nok bodyer. Dette er også noe man bør ha en del skift av liggende i bhg.

ULL

Ullbodyer

Spesielt på denne tiden må man ha ull! Vi bruker ull hver dag, og har også en del ullskift liggende i barnehagen.

Ullsokker

Ullsokker er et must, og vi liker bedre å bruke ullsokker fremfor vanlige sokker.

Ullstrømpebukser

Samme som over! Ha mange skift her også.

 

Det er ikke så mye annet man trenger i barnehagen, og som sagt finne du det fort ut etterhvert om det er noe dere mangler.

Barnehagesekk

Dette er det nok ikke alle som trenger, men vi syns det er veldig greit å ha. Om vi har med ekstra klær/yttertøy legger vi det i sekken, og matboksen har vi også alltid i sekken. Samme om det er noe vi skal ta med hjem fra barnehagen, er det veldig lettvint og ta det med i sekken.

Merkelapper

Dette er nok noe av det viktigste! Merk ALLE klær! I barnehagen kan ting fort forsvinne, og de ansatte kan ikke til enhver tid holde styr på hvilke barn som har hva, samtidig som mange barn kanskje har noe av de samme tingene. Jeg passer ekstra godt på å merke de dyreste klærne tydelig, fordi det er klær jeg absolutt ikke vil at skal komme bort. 

Bleier

Om barnet bruker bleier, må du ha bleier med i barnehagen. De fleste barnehagen foretrekker vanlige bleier istedenfor Up&Go. Her bruker vi Up&Go hjemme, men kjøper alltid vanlige bleier til barnehagen.

Bleiesalve

Vi har også en bleiesalve liggende i barnehagen som de bruker om han har sår stump!

Smokker

Bruker barnet smokk, er det greit å ha et par liggende i barnehagen også. Merk dem godt, eller kjøp navnesmokker.

Matbokser

Dette er det ikke alle som trenger, men Lucas spiser frokost i barnehagen som han må ha med selv. Lunsj får de i barnehagen så det har han ikke med.

Vogn

En vogn til å sove i! Vi arvet en TFK vogn etter min lillesøster som er helt super. Trenger ikke å være en fancy eller dyr vogn, så lenge den funker. Den skal kun brukes i barnehagen til soving som regel.

 

Dette er hva vi bruker og mine tips til hva man trenger til barnehagen! Kom gjerne med innspill til hva dere mener man trenger.

24 hour shopping spree hos miinto.com: -20% på ALT!


Miinto.no er en av mine favorittnettbutikker å handle på, spsielt barneklær! De har et enormt utvalg av merker både til dame, herre og barn.

Den 14.-15. oktober kommer miinto.no til å ha 20% rabatt på HELE miinto i 24 timer- fra klokken 12- 12.
For å motta en rabattkode som gir deg 20% rabatt må du registrere mailen din på 24hourshoppingspree.no

Nå kan du gjøre mange kupp! Og for oss som har barn er det supert å handle ull og barnehageklær, for dette er dyrt når man må ha så mye av det! Under har jeg satt sammen noen av mine favorittplagg fra miinto.no

 

Mini A Ture vinterdress 1099,- // Racoon ullgenser 499,- // Racoon ullbukse 349,- // Name It ullgenser 280,- // Name It ullbukse 200,- // Name It 5pk sokker 120,- // MeMini fleeceoverall 399,- // Adidas sett 399,- // Freds World bukse 199,- // Mini A Ture vinterjakke 799,- // Me Too 3 pk body 159,- // MeMini kjole 499,-

 

Racoon ullgenser 499,- // Racoon ullbukse 349,- // Mini A Ture vinterjakke 799,- // Name it ullgenser 280,- // Name it ullbukse 200,- // Reima ute"sokker" 209,- // Mini A ture vinterdress 1199,- // Urban elk 379,- // MeMini fleecedress 399,- // Name it ullsokker 120,- // Adidas sett 399,- // Me Too 3 pk body 159,-

 

Noe av dette du likte? 

Har du handlet på miinto.no før?

Leker til 1-åring!1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER  // 6 HER  // 7 HER  // 8 HER

 

Jeg syns at det har vært vanskelig å finne leker til Lucas nå i denne alderen, fordi han interesserer seg ikke lenger for rangler og småleker. Det han liker aller best å leke med er fjernkontroller, ledninger, mobiler, pynt osv osv, men han har også fått noen favoritter av lekene sine som han leker mye med nå! Så jeg lager denne listen for å kanskje gi noen tips til dere andre med barn i denne alderen!
Kom gjerne med tips også, for jeg er hele tiden på jakt etter nye kjekke leker! 

1&3: Han er veldig glad i gåbilen og gåvognen sin, og bilen er nok den tingen han leker aller mest med. Både dytter den og sitter på den og bruker den som krakk for å komme seg opp til ting. Han elsker alt han kan dytte rundt på, og går ofte rundt på "tur" med tripptrappstolen sin og en stor lykt vi har i stua også :p


2: Dinosauren syns han er veldig morsom, og putter alt som kan puttes oppi der, enten det er halvspiste bananer, fjernkontroller, telefoner osv. Har ofte funnet igjen mobilen min oppi der! 


4: Denne sykkelen syns han er såå stas å kjøre i! Storkoser seg oppi der, så den er vi ofte ute på tur med.


5: Dette aktivitetsbordet fikk han til bursdagen sin og han leker med det veldig mye! Trykker på alt som kan trykkes på og vet hva som skjer når han trykker på de forskjellige. Danser og koser seg når han holdet på med det!


6: Jeg var usikker på om han kom til å like dette teltet noe særlig, men han bruker mye tid inni der faktisk! Han har masse leker der, bl.a dinosauren. Om vi leker "nå kommer jeg å tar deg!" så løper han alltid og gjemmer seg inni der! Hehe. Veldig fornøyd med teltet!


7: Denne musikktingen er han veldig glad i og det har han alltid vært. Nå kommer han med den i hånden hele tiden og vil at vi skal trekke den opp, og han blir like glad hver gang den begynner å spille og vil helst at den skal spille hele dagen.. :p Danser mye til denne her også! Har begynt å prøve å trekke den opp litt selv også, men den er litt hard å trekke opp, så han får det ikke helt til selv enda.


8: Etter at han begynte å skjønne denne bamsen har han lekt mye med den! Vet akkurat hva han skal gjøre for å få lyd og ler og danser når den synger!

 Har dere noen av disse lekene?

Hva er favorittleken til deres barn og hvor gamle er de? 

Jan-h barneklær


Jan-h har mange tøffe klær til barn med morsomme motiver man ikke ser alle andre steder! Jeg syns de er veldig stilige, og de er kjempegode og myke i stoffet. Lucas har fått en pysj og en genser, og de er så gode! 
Jeg hadde ikke hørt om Jan-h før jeg oppdaget childrenboom.no som selger det, så jeg tenkte at kanskje det ikke er så mange som vet om dette merket? Derfor tenkte jeg å tipse om det! Kvaliteten er veldig god, og klærne er behagelige. 
Jeg har fått en del erfaring med barneklær det siste året og har prøvd det aller meste! Jan-h har absolutt en kvalitet jeg er fornøyd med og som jeg anbefaler videre. Kan som sagt kjøpet hos childrenboom.no!

 

Er det noen av dere som også har noe fra Jan-h? Hva syns dere om klærne?


 

Hvor jeg handler barneklær på nett


Jeg handler så og si bare på nett, fordi der er det mest utvalg og man finner som regel det man vil ha! Tenkte å dele med dere de sidene jeg liker best og de jeg handler mest barneklær på!

 

Childrenboom.no

Dette er en ganske ny nettside som jeg falt for med én gang. De selger gode og fine barneklær som de ikke selger alle andre plasser. Mine favorittmerker herfra er Memini, Okker-Gokker og Jan-H. Kundeservicen er fantastisk og det er en superhyggelig dame som står bak nettsiden. Leveringen er veldig kjapp, og jeg har hatt varene mine hos meg 3 dager etter bestilling.

 

Miinto.no

Her har jeg også handlet mye, og det er som regel her jeg handlet Memini før. Jeg har også handlet klær fra Mini a ture, Molo, Maxomorra og Freds World her. De selger også andre ting som utstyr. De har gratis frakt og rask levering, men jeg syns kundeservicen noen ganger kan være avansert og har fått noen dårlige svar på spørsmål tidligere.

 

Smartkids.no

Denne nettsiden har mye og velge mellom og klærne er billige. De selger bl.a Name it, Mini a ture, Freds world, H.j.o.r.t , Hummel osv. De selger også andre ting enn klær som utstyr og innredning. Har også handlet ting fra bl.a Sebra og Smallstuff her. De har gratis frakt og rask levering.

 

Guttelus.no

Har ikke handlet så mange ganger her men liker siden veldig godt. De har merker som Ugly Children, Memini, Molo, Fred's world, Lillelam og mange fler. De har også rask levering.

 

Zara.com

Denne siden har farlig mye fint til barn og baby! Klærne er billige, fine og ikke som alle andre barneklær. Her kan man regne med å få toll på varen om man handler for over 200kr siden det er en utenlandsk side. Jeg har alltid handlet for under 200kr om gangen, så jeg vet ikke om man alltid får toll på varene eller om de skriver gift eller lavere verdi på pakken. Fortell gjerne om deres erfaringer her! 

 

HM.no

Jeg handler mye på H&M og syns de har billige og fine klær. Alle kjenner nok til denne siden, så skriver ikke så mye om den. Stort utvalg og varierende levering!

 

Dette er altså de nettsidene jeg handler mest barneklær på!

 

Skal jeg lage et innlegg om hvor jeg handler/har handlet barneinteriør og leker på også ?

Handler dere på noen av disse sidene ?

 

 

 

Endelig MeMini hos childrenboom!


Endelig har childrenboom.no fått MeMini i nettbutikken! De har nå fått inn høstkolleksjonen, og det er så utrolig mye fint både til jente og gutt! Ingen tvil om at Lucas skal kles opp i MeMini denne høsten. Har allerede en herlig genser fra denne kolleksjonen i ull, og den er kjempegod, myk og varm. Veldig fin nå når det begynner å bli litt kaldere og på tide å kle mer på seg, men samtidig for tidlig å kle han med dress o.l. Da er den fin å ha under den vanlige jakken sin :) Klarer nesten ikke å velge meg ut noen favoritter, for jeg har så lyst på alt!

Jeg tror de fleste av leserene mine vet at jeg er veldig fan av klærne til MeMini! MeMini er gode kvalitetsklær med et herlig og unikt utseende, akkurat slik jeg liker det! Jeg liker at klærne er enkle, praktiske og gode å ha på. Lucas går som regel kun i joggebukser, og buksene fra MeMini er romslige og gode og myke sånn at det er rom for Lucas å bevege seg, klatre, gå og krabbe både hjemme og i barnehagen.

Under har jeg satt sammen noen av plaggene til MeMini's høstkolleksjon, og enda fler kan du se hos Childrenboom.no HER

 

Fortell meg gjerne hvilke plagg som er dine favoritter!

Vinterlue med reflekser!

"Designluer i en deilig blanding av alpakka og lammeull ? og med en refleks 
som gjør deg synlig i mørket. Ved første øyekast har du en stilig, norskdesignet 
lue i en deilig og myk ullkvalitet, men når mørket kommer og billys faller på, 
blir du synlig og lyser opp som morild i mørket!"

Jeg har nevnt denne luen tidligere, men jeg liker den så godt at jeg syns den fortjente et eget innlegg! Jeg hadde ikke hørt om merket Morild Norway, og hadde heller aldri sett en sånn lue med reflekser før jeg oppdaget childrenboom.no. Jeg syns det var så stilig med refleksene! Luen er myk og god og den er også veldig fin og kommer i mange farger! Størrelsen på luene er 2-4 år, men Lucas kan også fint bruke den og samtidig vokse i den. Han er nå 1 år og 46/47cm i hodeomkrets. Dette kommer definitivt til å bli årets vinterlue her i hus og jeg er sikker på at det er fler som blir like facinert over disse refleksene som jeg er! Jeg liker også at det IKKE er knytting på den! Vi bruker så og si aldri lue med knytting på Lucas fordi han syns det er ubehagelig og alltid prøver å dra den av seg, mens når vi bruker lue uten knytting lar han de være på. Syns også det er et stort pluss at luene er enkle i design og ikke for mye dill dall. Jeg liker det enkelt og "rent" i stilen! Jeg gleder meg til å prøve den mer i "aksjon" når vinteren kommer! 

 

Luene kan dere kjøpe HER!

 

Jeg vil gjerne høre om dere har noen erfaringer med denne luen!

Kunne dere tenke dere en sånn til barna ?

Hvordan lage vannmerke til bildene dine


 

Etter jeg leste DETTE innlegget til Linn Merete, tenkte jeg å reposte et innlegg jeg har postet før- nemlig hvordan du kan lage vannmerke til bildene dine. Denne guiden er til dere som har photoshop :)

 


 

Jeg ser at det er mange som spør for tiden og lurer på hvordan man vannmerker bildene sine. Jeg ser også at det er fler som har laget en guide på hvordan man gjør det, men tenkte jeg kunne vise min måte å gjøre det på! Jeg viser ikke hvordan man lager selve vannmerket, for du bestemmer jo selv hvordan de skal se ut, men jeg viser en guide på hvordan man "installerer" dem eller hva jeg skal si :) På denne måten blir det mye lettere å merke bildene dine fordi du slipper å lage selve vannmerket hver gang du skal merke et bilde. I denne guiden viser jeg hvordan du lager det om til et "stempel" der du bare trenger å trykke det rett på bildet du skal merke.

Jeg bruker Adobe photoshop CS5. Det som står i parantes på bildene er hurtigtaster. Om jeg skriver (B), så kan du trykke på B på tastaturet ditt. Da kommer verktøyet du skal bruke automatisk uten at du må klikke på det i verktøylinjen.

Om det er noe dere ikke forstår må dere gjerne spørre :)

 

 

 

 

 

 

  

 

Har du vannmerke på dine bilder ?

Hva syns du om guiden min?

Hvor tingene til 1årsdagen er kjøpt


Får en del spørsmål om hvor jeg har kjøpt noen av tingene til bursdagen til Lucas, så tenke jeg kunne samle alt i et innlegg! :)

Stjerneskåler: Kremmerhuset
1 tall bursdagslys: Panduro
Muffinsformer: Panduro og Lykkefryd.no
Blå strøsselkuler: Lykkefryd.no
Blå stjernestrøssel: Panduro
Blått dekor sukker og candy melts: Kitch'n (har også bestilt fler candy melts på kakeboksen.no)
Ballonger: Ebay
Sugerør: Ebay
Servietter, lys og cupcake toppers: Papereskimo.com 
Merkelapper til barnehagestart


Nå er ikke lenge igjen til Lucas begynner i barnehagen og det er mye som skal ordnes før det. Nå er det ihvertfall én ting mindre å tenke på, for nå har jeg kjøpt merkelapper til å merke klærne hans med! Har gruet meg litt til jeg skulle begynne å merke klærne fordi jeg hater å stryke og så for meg et det kom til å bli bare stress.. Men så fant jeg disse fargelappene som er strykefrie!! Var ikke tvil om at de skulle trykkes hjem med én gang. I tillegg er det jo moro å få designet dem litt selv også. Jeg valgte lyseblå bakgrunn med stjerner på og med en søt bie på :) Betalte heller ikke mer enn 175kr for 120 stk!

De kan klistres på alt og tåler vask opptil 60 grader. På klærne henger de best om du fester dem på merkelappen som henger i nakken og ikke direkte på stoffet.

Disse mekelappene heter Askeladden fargelapper, og jeg har kjøpt dem HER.

Håper jeg slipper telefonterror selv om telefonnummeret mitt står her! hehe.

Hva merker dere klærne med?

Anbefaling av babybukse!


I ny og ne kommer jeg over ting jeg virkelig liker, og denne gang tenkte jeg å tipse dere også! For en liten stund siden kjøpte jeg en bukse fra merket Freds world. Buksa hadde jeg sett på lenge, men når den var på salg til 99kr måtte jegbare kjøpe den før den ble utsolgt. Jeg kjøpte en grønn fordi Lucas har så mye blått. Jeg prøvde buksa på Lucas samme dagen som den kom i postkassen, og gikk rett for å bestille en til rett etterpå! Så da ble det en grønn og en blå og jeg vurderer hele tiden å kjøpe enda fler :p

Jeg liker å kle Lucas i løse, behagelige klær fremfor dongeri og klær som er vanskelige å bevege seg i. Disse buksene er myke og gode, "baggy" og passe tynne i stoffet og ikke foret så de er heller ikke for varme å ha på som en vanlig joggebukse ofte blir. De har en bred "strikk" i livet som gjør en enda mer behagelig og den gnager garantert ikke. Buksa finnes også i mange farger og er billig, og jeg syns absolutt at dette er en av de beste plaggene jeg har kjøpt til Lucas. Kvaliteten er også veldig bra. Har vasket dem mange ganger og de er like fine enda.

Jeg kjøpte dem på miinto.no HER. De fleste er på salg til 99,- enda (tildigere129,-) men jeg ser at mange av dem begynner å ha få størrelser igjen. Dere kan også prøve å søke på "Freds World bukse" på google så kommer det nok opp andre nettbutikker som kan ha dem og som kanskje har fler størrelser inne.

 
 

Har dere en sånn bukse til barna?

OKKER-GOKKER favoritter


Childrenboom.no er en nettbutikk med barneklær som du ikke finner på alle andre nettbutikker. Blandt annet Okker-Gokker som jeg er veldig fan av! Syns de har unike klær som man ikke ser overalt. Klærne er av god kvalitet og ikke minst fine å se på! Jeg elsker den duse fine fargen på jenteklærne og kombinasjonen av blåfargene på gutteklærne.

Childrenboom.no har barneklær fra 0-12 år og styres av en veldig hyggelig dame med god kundeservice og har rask levering på varene! Childrenboom har også salg på mange klær nå for å gjøre plass til mange fine nye varer. Blir mange spennende nyheter hos nettbutikken denne høsten! :)


 

Heldress rosa - heldress blå - hettejakke rosa - hettejakke blå - playsuit rosa - playsuit blå - bukse grå - bukse rosa - bukse blomster 

 

Liker dere okker-gokker?

Interiørtips til veggen på barnerommet!


Jeg er veldig glad i å bruke navnet til Lucas som en del av interiøret, men har klart å begrense meg til å kun bruke det to plasser. Den ene er som jeg har vist på et annet DIY innlegg som dere kan se HER- nemlig alfabetklossene! Det andre er det jeg skal vise nå. Det er ikke jeg som har "funnet opp" dette, men jeg selv har ikke sett det andre plasser en på ett bilde jeg kom over på google når jeg holdt på med barnerommet. Jeg falt veldig for idéen, så jeg gjorde det på barnrommet til Lucas. Tenkte å vise dere det også! Syns det gjør veldig mye med rommet til Lucas, spesielt siden vi ikke har noe annet på den veggen så jeg brukte dette til å fylle ut veggen litt.

Det jeg snakker om er å henge bokstavene til barnet i et bånd på knagger!Jeg valgte å bruke stjerneknagger fra Kids Concept ( som du får kjøpt hos Jollyroom.no (direktelink) og Lekmer.no (direktelink) )

Bokstavene du bruker kan du velge selv. Du kan kjøpe bokstaver på Panduro eller andre hobbybutikker for så å male dem selv slik du vil, kjøpe et bånd du liker og stifte det bakpå hver bokstav. Eller du kan gjøre som meg å kjøpe bokstavene ferdig med bånd. Jeg har kjøpt mine på myfirstroom.se. Uheldigvis for meg hadde de ikke "C" med blått bånd når jeg kjøpte, så de sendte meg C'en med rosa bånd. Som jeg enda ikke har fått byttet fordi jeg ikke har funnet noen bånd som er like de andre :p

Som dere ser er det ikke mye hokus pokus, men likevel veldig fint syns jeg :)Hva syns dere om denne idéen?

Ville du hatt sånn selv på barnerommet, eller kanskje i et annet rom med andre ord/navn?

Aldri mer "myk" sengekant!


Da vi kjøpte utstyr til sengen til Lucas falt valget på en en enkel og hvit sengekant fra BabyDan, og jeg skulle ønske noen fortalte meg at jeg IKKE burde kjøpt en sånn vanlig, tynn sengekant! Jeg har irritert meg i evigheter over den nå, og har endelig fått fingen ut å kjøpt en annen. Problemet med disse vanlige sengekantene er at når barna blir noen måneder og begynner å  dra og reise seg i sengen blir sengekanten trykket ned og helt skeiv. De mister smokkene ut "smutthullene" som blir laget som følge av at de tuller så mye med sengekanten, og armer og ben henger utfor når de sover. Det andre problemet er at hver gang jeg skal skifte på sengen må jeg ta ut madrassen for å skifte på sengen, og da blir sengekanten helt herpa om jeg ikke tar den av. Så jeg må knytte opp alle knutene, for så å knytte dem igjen etterpå. Og dere som er mødre vet at sengen kan måtte bli mye skiftet på! Ikke nok med det så drar Lucas i knutene slik at de blir heelt umulige å få opp, og må klippes av. Akkurat som om det ikke var få nok knutepunkter fra før av så nå henger sengekanten bare å bøyer seg innover fordi det ikke er fler tråder å knytte med. 

Sengekanten fra Babydan, helt ny og ubrukt på bildetJeg har prøvd å ta sengekanten sikksakk mellom sprinklene, men det gjør ikke saken noe bedre. Jeg skal ALDRI ha en sånn myk sengekant igjen. Nå har jeg kjøpt en sånn tykk madrassaktig sengekant til å ha rundt. Denne settes bare rundt og trenger ikke å knyttes og det blir ikke små huller mellom sprinklene som smokkene faller ut av. 

Jeg var på leit etter en helt enkel og kjønnsnøytralsengekant nå sånn at den evt kan bli brukt senere, men fant faktisk ikke så mange! Er det KUN jeg som har dette problemet med "vanlige" sengekanter siden de nesten ikke selger sånne andre? Siden jeg ikke fant noen fine nøytrale falt valget på en blå med stjerner fra Smallstuff. Syns den var fin, og den så veldig god ut.

Den ser sånn ut:

Noen andre som har denne sengekanten fra Smallstuff? Liker du den?

Haha, det er sikkert et utrolig interessant tema jeg tar opp her! Men jeg irriterer meg grønn over dette her, og tenkte å tipse andre moms to be om at de kanskje burde tenke på dette før de kjøper sengekant! Og om noen andre har noen andre erfaringer med disse vanlige sengekantene, så vil jeg gjerne høre! Kanskje er det bare denne fra Babydan som er sånn ? Isåfall- styr unna!

Hva er dine erfaringer med "vanlig" sengekant?

 

DIY: Interiørtips til barnerommet


(Se resten av barnerommet HER)

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om alfabetklossene jeg har på barnerommet til Lucas helt siden jeg la ut bilde av rommet første gang. Nå tenkte jeg at jeg kunne gjøre det om til et "do it yourself-tips" !

Først må jeg bare beklage dårlige iphone bilder.

1. Jeg kjøpte alfabetklossene på ebay. Selgeren jeg kjøpte av er ikke der lenger, men om du søker på alphabet blocks kommer det opp mange alternativer. De jeg kjøpte var 2x2 eller 2,5x2,5 cm, og helt perfekt i størrelsen syns jeg.

2. Klossene er ikke noe særlig pene å se på når de er urørte ( se nederste bilde ), så da er det bare å kjøpe maling i den/de fargen(e) du ønsker. Jeg valgte å male alle klossene hvite først, for så å male kantene og bokstavene i forskjellige blånyanser når det hvite var tørt.

Jeg fant frem bokstavene jeg trengte og begynte å male. Jeg orket ikke å male fler bokstaver enn nødvendig, for det var faktisk litt arbeid syns jeg! Måtte male de hvite mange ganger før de ble helt hvite, men dette kommer jo såklart an på malingen også :) Jeg brukte maling fra panduro.

3. Nå er det bare å finne en plass til dem på barnerommet! Jeg syns det er en veldig fin og søt måte å bruke navnet til barnet i interiøret!

Jeg har fått masse skryt for disse klossene, og det er mange som har lurt på hvor de er kjøpt osv. så det er jo kjempegøy! Jeg har ikke funnet dem "ferdiglaget" noe sted, men det er jo mer personlig å lage dem selv! :) Det er jo egentlig ganske enkelt og kan fort bli prikken over i'en på barnerommet :DHva syns du om klossene ?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits