Lucas skal bli storebror


Da Får jeg vel fortelle det her også da! Overskriften sier vel det meste!
I august kommer en ny baby inn i familien! :) Lucas skjønner ikke så mye enda, men når jeg spør "Hvor er babyen?" Klapper han seg på magen og sier "deer!" :D Søtnosen!

-Spør gjerne om dere lurer på noe! Kommer ikke på noe mer å si nå, jeg så ble et kort innlegg :p
-Si gjerne også hvor langt du selv er på vei om du er gravid :) 10 fakta om min födsel


Jeg er fortsatt syk, og det er derfor det mangler aktivitet her på bloggen og på instagram. Fikk en utfordring på instagram for noen uker siden, så jeg tenkte å poste den her også! Utfordrer alle som leser til å skrive 10 fakta om din fødsel på bloggen din! 

♥ Jeg ble satt i gang med ballongkateter i uke 34+3.

♥ Jeg hadde alvorlig svangerskapsforgiftning og en risikofødsel.

♥ Hjertelyden sank under riene så de begynte å gjøre klart til hastekeisersnitt. Hjertelyden forbedret seg heldigvis i siste liten!

♥ Jeg fikk 6 bomstikk når de skulle sette epiduralen.

♥ Jeg var i aktiv fødsel i 6 timer (fra 4 cm og fra vannet ble tatt), men hadde rier i ca 19 timer.

♥ Jeg hadde 8 minutter med pressrier.

♥ Lucas gråt ikke når han ble født.

♥ "Renselsen" var over på ca en uke, og jeg blødde såvidt den uka.

♥ Jeg måtte bare sy noen "pyntesting".

♥ Fra første rie var riene veldig intense og kom med ca 3 minutters mellomrom.

 

Jeg syns selv at alt i alt hadde jeg en fin og kort fødsel. Jeg husker såvidt noen ting fra fødselen på grunn av smertene og fordi jeg var inni min egen boble. Det er kanskje derfor jeg gleder meg til neste fødsel? Jeg syns det er en veldig spennende og facinerende ting det å føde, selv om man der og da helt ikke vil at ungen skal ut likevel! Hehe.

Jeg håper at min neste fødsel blir like fin, men jeg håper at fødselen får starte av seg selv og at jeg slipper å bli igangsatt. Håper selvfølgelig at jeg slipper hele situasjonen jeg var i både før og etter fødsel også på grunn av svangerskapsforgiftningen. Men tror det er liten sjangs for at jeg må oppleve dette igjen! :)

 
 

 

Svangerskapsoppdateringer


Da jeg var gravid blogget jeg på makeupmalin.blogg.no, så alle svangerskapsoppdateringene mine er der. Det er noe jeg ofte ser tilbake på så tenkte å legge de ut her også. Men isteden for å lage mange innlegg linker jeg heller til innleggene.

Alle svangerskapsinnleggene mine ligger HER

Jeg er veldig glad for at jeg lagde disse, og gleder meg masse til å sammenligne mitt neste svangerskap med mitt første! Ihvertfall de første 34 ukene :p

 

Er du gravid og lager svangerskapsoppdateringer?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits