Hvem er DU?


Minner dere på spørsmålsrunden! Har du noen spørsmål kan du spørre meg i dette innlegget eller HER. Legger ut svarene i kveld eller i morgen, alt etter hva jeg får tid til :)


 

I dag lurer jeg på hvem akkurat DU er, så jeg har satt sammen noen spørsmål jeg håper du vil svare på :)

 

1. Hva heter du og hvor gammel er du?

2. Har du blogg selv? Hva blogger du om?

3. Hva er dine interesser?

4. Har du barn eller er gravid? Hvor mange/hvor langt på vei er du?

5. Hva liker du å lese om på en blogg?

6. Hvordan fant du bloggen min?

7. Hvilke er dine 3 favorittblogger?

8. Hva er din favorittmat? 

Svar på spørsmålsrunden! :)


 

IKKE glem å melde dere på konkurransen der dere kan vinne en genial  regnbukse fra BARNEVADEREN! Har du ikke barn selv er dette garantert en julegave som vil bli satt stor pris på. Klikk her for å komme til konkurranseinnlegget!Hvor kjøper du sminke på nett? :)

Jeg kjøper det meste av sminken min på nett hos Britique.com.


Hva for noen merker bruker du på sminken? :)

Jeg bruker så og si kun MAC med unntak av mascara og primer. Jeg bruker forkjellige mascaraer og primeren jeg bruker er fra Smashbox. Urban Decay Naked palettet bruker jeg også mye.

 

Hva liker du gjøre sammen med prinsen ?

Jeg liker å gjøre ting som gjør at han lyser opp og blir ekstra glad! Det skal ikke så mye til, men å leke med han på gulvet og gå på lekeplassen eller til andedammen. Han elsker når han få gå rundt selv og utforske og leke. Så det er som regel disse tingene jeg liker best å gjøre sammen med han :) 

 

Hva er din favoritt mat ?

Jeg har alltid elsket pølse og potetstappe! Hehe. Ellers er jeg veldig glad i en god biff med bakt potet, stekte tomater og asparges. NAM!

 

Favoritt drikke ?

Cola Zero uten tvil. Drikker alt for mye av det :p

 

Ønsker om fremtiden ?

Jeg syns alltid det er vanskelig å svare på dette spørsmålet! Men jeg ønsker selvfølgelig at Lucas blir en lykkelig og snill gutt, og at jeg har det bra! Jeg vil også gjerne bo i drømmehuset, ha en fin bil, en jobb jeg liker go ha det uproblematisk økonomisk :)

 

Hvor stor er Lucas nå? (Lengde og vekt)

Har ikke vært på kontroll siden han var 13 mnd nå og da var han 9890g og 77 cm. Tok han på vår vekt i dag og da viste den 10,2kg og han har nok blitt 78-79cm.
Skal på 15 mnd kontroll 5.november, så vi får se nøyaktig da! :)

 

hvordan sover han på nettene? :)

Lucas er en drøm på nettene! Når han legger seg, legger jeg han bare ned i sengen og gir han en smokk i munnen og en i hånden, sier god natt og går ut. Da sover han til vekkerklokka vår ringer kl 06.30. :)

 

hvilken personlighet ser du at lucas har, og hvordan tror du han kommer til å bli som person når han blir større?

Vi får hele tiden høre av alle at han er en gladgutt med masse energi. Jeg ser også at han er veldig utålmodig og sta- akkurat som mammaen sin. Han er også veldig smart syns jeg og veldig flink til å finne løsninger på ting selv, eller spør oss om hjelp til noe. Han skjønner så mye mer enn det vi tror! Når han blir større tror jeg han kommer til å bli en snill og glad gutt, og jeg tror han kommer til å beholde staheten og utålmodigheten han allerede har! Tror også han kommer til å være like godhjertet som pappaen sin, og ikke bli like rebell som mammaen sin :p

 

synes du mammalivet er tøft, eller har det gått seg greit til?

Det har gått seg veldig greit til, men selvfølgelig er det tøft til tider! Men man blir på en måte vant med alle "utfordringene" og lærer seg å takle det meste sånn at det ikke er noe stress. Man får rutiner og man kjenner barnet sitt såpass godt at det ikke er noe som er særlig vanskelig. Det som er tøft er som regel om barnet er har vondt eller er sykt og man ikke kan gjøre noe med det, eller sånn som når de er litt mindre og gråter mye. Og helt i begynnelsen når man ikke kjenner barnet sitt 100% så kan det bli steintøft å være mamma når man ikke er  blitt helt vant med den nye tilværelsen. Men som sagt så går det seg veldig til! Jeg storkoser meg som mamma :)

 

kan du lage et innlegg om en dag i ditt liv? :-)

Ja, det kan jeg vel gjøre :)

 

kan du legge ut videoer av lucas? :)

Ja, om det er interessant så kan jeg prøve å gjøre det i ny og ne :)

 

Vurderte du noen gang abort da du fant ut at du var gravid?

Ja, med én gang så gjorde jeg det. Før jeg egentlig rakk å tenke meg om skikkelig. Dette var nok fordi det kom så uventet på meg og jeg følte meg IKKE klar. Visste ikke hvordan jeg skulle klare det, og jeg ønsket jo ikke barn en gang. Ihvertfall ikke enda! Men det tok bare noen dager før jeg ble vant med tanken, og gledet meg kjempemye etter at sjokket fikk lagt seg litt. Hadde nok aldri klart å gjennomføre en abort uansett, og jeg hadde egentlig ingen grunn til å gjøre det heller. :) 

 

Hvordan er kroppen din nå etter et år etter fødsel? merker du store forandringer??

Huff, hvor skal jeg begynne? Først og fremst så er puppene helt ødelagte. Ikke bare litt, men HELT ødelagte. Skulle ikke tro jeg var 20, liksom.. Er det vrengte lommer man kaller det? Eller at de ser ut som tomme sokker? Magen er ikke så veldig annerledes annet enn at den er litt løsere nederst og med noen strekkmerker. 

 

Er det noe du føler at du mangler i livet ditt som det er nå?

Ja, egentlig. Jeg liker ikke stedet eller huset jeg bor i og skulle ønske jeg bodde et sted og i et hus jeg føler meg hjemme i og hvor jeg føler det er stort nok. I tillegg føler jeg fortsatt at jeg mangler meg selv litt her i livet. Litt vanskelig å forklare, men føler fortsatt ikke jeg har nådd det punktet i livet mitt der jeg klarer å leve som jeg burde og være meg selv. Føler at jeg står litt på pause til ting blir bedre.

 

Hva er din største drøm i livet?

Min største drøm er at jeg blir fornøyd med meg selv og at Lucas får det beste livet han kan få!

 

Hvem er lucas mest lik i personlighet?

Frem til nå ser jeg mest meg selv i personligheten hans, mens han er prikk lik pappaen sin i utseende. 

 

Syns rommet til Lucas er så fint. Kan du ikke dele litt interiørtips til barnerom? :)

Så kjekt at du syns det! Ja, kan prøve å poste litt tips og triks av og til! Har planer om å endre på interiøret fremover, så da får dere nok se litt av det også :)

 

Kan du fortelle om hvordan du og kjæresten din traff hverandre?

Ja, det er ikke en veldig spesiell historie egentlig. Jeg var god venn med kameraten hans mens storesøsteren min kjente Thomas (kjæresten min). En dag så vi film sammen alle 4 og etter det var vi 4 med hverandre hele tiden. Til slutt ble vi vel bare sammen :p

 

Hvordan fant du ut at du var gravid? Hvilke symptomer du hadde osv.

18. Januar satt jeg å strikket med et strikketøy jeg fikk til bursdagen min 13.januar. Plutselig fikk jeg en kjapp kvalmebølge over meg. Gikk over like fort som den kom, men fikk et instinkt om å ta en test jeg hadde liggende for å avkrefte graviditet! Testen var jo selvfølgelig postitiv! Veldig merklig at jeg fikk dette instinktet syns jeg, for ellers var det ikke noe spesielt som gjorde at jeg kunne tro jeg var gravid. I ettertid ser jeg selv at jeg hadde tidligere symptomer også. Noen uker før jeg tok testen hadde jeg klagd mye på ømme nipler, men det falt meg ikke inn i det hele tatt at jeg kunne være gravid. Visste ikke at det var et symptom en gang. Det som er enda morsommere er at dagen FØR jeg tok testen som var positiv, så hadde lillesøsteren min gått å sagt i barnehagen sin at hun skulle bli tante!

 

Hvor ser du for deg at dere er om 5 år? Flere unger, gift, jobb osv?

Om 5 år har jeg nok kanskje 1 barn til. Ikke gift, men har sikkert akkurat blitt ferdig med læretid eller noe sånt. Forhåpentligvis har vi flyttet til et større hus :)

 

Hva hadde vært drømmejobben din?

Make-up artist eller noe som har med reising rundt i verden å gjøre.

 

Hvor går drømmeferien til? Med familien og jentetur?

Jeg vil tilbake til New York! Ellers har jeg drømmer om å reise til Miami, Hollywood, Japan og Dubai ihvertfall! Familieturen hadde nok passet seg best i syden og en plass man kan slappe av mens jenteturen hadde gått til festing og shopping i USA :D

 

Favoritt nettsider til interiør, barneting (klær, leker osv), sminke, og klær til deg selv?

Sidene jeg liker best er: Sofiesvilla.no, jollyroom.no, smartkids.no, miinto.no, nelly.com, childrenboom.no, britique.com, ebay.com, etsy.com, toysrus.no, flust.no, guttelus.no, lekmer.no? ++

 

Hvilke mammablogger leser du?

Jeg leser ikke så mange fast faktisk, men leser de jeg har på vennelista.

De jeg leser fast er alexandramk.blogg.no, iselinbst.blogg.no, frustrertfrue.no

 

Kan du skrive et innlegg med oversikt over utstyr og alt man trenger til barnehagestart? Litt tips ang. det osv?

Ja, det kan jeg prøve å få laget et innlegg om! Skal skrive det ned så jeg husker det :D

 

 

 

Om du fortsatt har noen spørsmål, så spør i vei, så lager jeg en del 2 :)

Svar på spørsmålsrunden!


Jeg hadde spørsmålsrunde på > min andre blogg < , og her er svarene! Fikk også noen sminkespørsmål, som jeg svarer på på sminkebloggen.

 


Hvis du skal bruke en kveld helt alene for deg selv, hva bruker du den på?

Egentlig burde jeg fått vasket hus og gjort det strøkent her, men hvis jeg hadde hatt en hel kveld for meg selv hadde jeg mest sannsynlig ikke gjort noe av det og heller bare sittet i sofaen med dataen i fanget og sett på tv og bare kost meg og slappet av! Skulle ikke ha løftet en finger :D


Hva er din favorittfilm?
Never Back Down og Tokyo drift


Hva er ditt beste kjøp noen sinne? Både til deg og til Lucas.

Åh, vanskelig! Vet ikke hva det beste noen sinne er, men er veldig fornøyd med hunden min da! Til Lucas vet jeg heller ikke hva det aller beste er.. BabyBay sengen (ammeseng) må ihvertfall være én av de..Lekegrinda har vi også fått brukt mye også er jeg strålende fornøyd med ulldressen hans fra LilleLam!


Lille Lam dressen <3 Hadde den samme i både størrelse 44 og 62! Den i 62 bruker han enda.

Hva er ditt største bomkjøp?

Åh, dette var også vanskelig! Gjør ikke så mange bomkjøp jeg! hehe. Men kjøpte vel mange pakker med falske vipper fra Ebay, som aldri ble brukt fordi de virker ikke! Kommer aldri til å kjøpe falske vipper derfra igjen :p Ellers har jeg kjøpt en del klær til både Lucas og meg selv som aldri blir brukt..Spesielt dongeribukser og genserer til Lucas, fordi det bli til at jeg heller kler på han behagelige joggebukser eller strømpebukser istedenfor de stive dongeribuksene :p


Hvilken musikk hører du på?
Mye forskjellig! Atreyu har vært favorittbandet mitt lenge..Men jeg er også veldig glad i Nickelback, Daughtry, Secondhand serenade, The Used, Celine Dion. Har litt(veldig) blandet musikksmak.

Akkurat nå har jeg dilla på Some Nights av FUN. :)


Hvis du kunne flytte hvor som helst i verden, hvor ville det vært?

New York, Miami, LA- Altså en STORby!


Favoritt klesmerke?

Jeg er ikke så hengt opp i klær og sånn, men jeg liker faktisk best klærne fra Only :p hehe


Hvis du kunne velge en designerveske, hvilken hadde du valgt?

Marc Jacobs eller Louis Vuitton :D


Hvor handler du mest klær? Gode nettbutikker?

Nelly.com! Handler egentlig veldig lite klær!

 

Hva er det du husker best i fra barndommen din?

Jeg husker veldig godt når mamma og pappa gikk ifra hverandre, og jeg husker også godt alle reisene jeg har vært på rundt om i verden, spesielt Kenya! Også husker jeg veldig godt følelsen jeg hadde hver gang pappa kom hjem etter jobb (han jobbet i forskjellige land, så var borte lenge om gangen). Jeg husker også mye fra da vi bodde i Bangladesh et år! Fikk mange inntrykk der.

Meg og storesøsteren min i Bangladesh

 

Hva mener du om pels?

Jeg liker ikke pels! Syns det er groteskt, men  det er ikke sånn at jeg sender stygge blikk til de som for eksempel bruker Canada Goose jakker. Gidder ikke å legge meg opp i hva andre gjør og mener..


Hvordan møttes du å kjæresten?

Vi møttes gjennom felles venner, så begynte vi å henge sammen osv osv :p

Her er vi det året vi ble kjent (2009). Da pleide vi alltid å "råne" rundt i bilen hans og fant på mye gøy! Det pleide å være meg, han, en felles kompis og søsteren min som hang ilag :) 8Kjæresten til venstre.)
 Har dere planer om å gifte dere :) ?

Har vel ikke lagt noen planer, nei. Det får være opp til han en gang i fremtiden! For min del hadde det jo vært kjekt, da :)

 

Hvilken sang er din favoritt akkurat nå?

Daughtry- Life after you


Favoritt tv serie?

Friends, Dexter, 90210, gossip girl, frustrerte fruer..


Hvem er det som tar mest ansvar hjemme? Rydding, bleieskift osv?

Det er nok meg! Tror aldri han har brettet et klesplagg :p Men han er flink til å rydde kjøkkenet, da! Og om han er hjemme tar han alle drittbleiene uten å klage, i motsetning til meg! hehe.


Hvordan har du det?

Koselig spørsmål! Jo, jeg har det fint! Bedre og bedre for hver dag :)


Hva gjør deg lykkelig?

Om jeg føler at noen trenger meg, virkelig er glad i meg eller om noen liker å være med meg, så føler jeg meg veldig glad! Lucas gjør meg også lykkelig! Og når jeg får pakker i posten?

 

Haha, er lyset som gjør meg så gul altså!

 

Jeg vet du har skreve noe om psykiske lidelser eller noe lignede det, har du lyst til å utdype deg mer om det?

Ja, jeg har vel nevnt noe om det tidligere. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal dele, for at det ikke skal sette meg i feil lys. Jeg er frisk nå, men jeg vil ikke at noen skal se ned på meg for det jeg har gått gjennom da det er mange som er veldig trangsynte. Men kan nevne kort at jeg har slitt med depresjoner, angst, spiseforstyrrelser, selvskading og litt diverse.. Jeg svarer gjerne om dere lurer på noe konkret, men vet ikke hva jeg skal fortelle nå :p

 

Skal du begynne på skole til høsten?

Nei, det skal jeg ikke! Vet ikke når jeg kommer til å begynne på skole igjen :)

 

Når du når målet ditt med å gå ned 10 kilo, hva skal du gjøre for å holde deg nede på den vekten?

Når jeg har nådd målet mitt, kommer jeg til å gradvis slutte på NOKA for så å legge om til et veldig sunt og bevisst kosthold :)

Hva for et spørsmål likte du best av alle spørsmålene du fikk i denne spørsmålsrunden?

Hmm.. Det vet jeg ikke! Setter pris på alle spørsmålene! Kjekt å få dele litt om seg selv om det folk lurer på.

Hvorfor likte du best det spørsmålet?

--

 

MAMMA OG BABYRELATERT

Hva er det aller beste med å være mamma?

Det aller beste er å se at han utvikler seg og lærer nye ting! Og at han er så glad og fornøyd. Det er veldig kjekt at han alltid smiler når han ser meg og jeg elsker når han ler! Han gir meg veldig mye!
Hva er grunnen til at du valgte å beholde? Var det planlagt?

Han var absolutt ikke planlagt, og det kom litt som et sjokk. Jeg var veldig redd og tenkte mye fram og tilbake. Grunnen til at jeg valgte å beholde var at jeg ikke hadde noen grunn til å ikke gjøre det, og jeg ville jo gjerne ha et barn om noen år så selv om det skjedde litt tidligere enn jeg hadde tenkt meg, så var han hjertelig velkommen. Jeg bor i hus, vi har bil, grei økonomi, jeg bor ikke hjemme, og jeg og kjæresten hadde vært sammen i over 2 år, så det var egentlig ingenting som sa at jeg ikke var klar for det. Kjæresten var også veldig positiv.


Hva er det mest utfordrende med å være mor?

Det er veldig utfordrene å tenke på at jeg må oppdra han "rett", og siden jeg ikke har gjort dette før er jeg jo ofte usikker på om jeg gjør noe galt. Men jeg stoler også på mine egne ferdigheter som mor. Det er også litt utfordrene om han er veldig sur og krevende og det er også noen ganger vanskelig å vite hva som plager han. Spesielt om jeg er veldig sliten fra før av. Men det går jo alltid bra :)


Har du andre venniner der du bor som også har barn?

Nei, ikke egentlig. Jeg vet om andre som har barn, men ikke noen som jeg er spesielt venninner med. Derfor blir det bare meg og Lucas som regel. Jeg er ikke så komfortabel med å ta kontakt med andre bare fordi de har barn når jeg ikke egentlig kjenner de så godt! Skulle gjerne ønske jeg hadde noen nære som hadde små barn, for det kan bli litt ensomt å være bare meg på en måte :p

 

Fikk du mye strekkmerker ?
Nei, fikk ikke kjempemasse, men fikk noen. Men det er ikke sånn at de er supertydelige eller noe sånn, så jeg var heldig i forhold til mange andre.
Får du tid til sminke og "skjønnhet" nå som du har prinsen din ?

Minimalt! Han krever mye oppmerksomhet, så det blir dårlig tid til å stelle meg skikkelig. Ofte må jeg ha han på hofta for å kunne sminke meg hvis jeg skal ut! Mens andre ganger ligger han kanskje lenge og leker slik at jeg får tid til det. Men det blir som regel til at når han er rolig, så gjør jeg andre ting som rydding og sånt!

 

Om dere lurer på noe mer, så må dere bare spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg på en ny runde!

-

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits