MAC studio fix pudder- min favoritt!


I dag tenkte jeg å tipse dere om mitt favorittpudder! Dette pudderet har jeg brukt fast hver dag i 6 år nå, og jeg kunne aldri tenke meg å bytte det ut! Pudderet er MAC studio fix powder plus foundation og er et pudder med god dekkevne, noe jeg er avhengig av. Det kan fint brukes alene uten foundation under fordi pudderet egentlig er en foundation i seg selv, men om du har flytende foundatioun får du en plettfri og doll-like hud, og det er det jeg liker!

Jeg bruker fargen NW20 til vanlig, men har liggende både NW15 til vinteren når huden er veldig blek og NW25 til sommeren når huden er litt brunere. Pudderet får du kjøpt på en MAC butikk om du har det i nærheten. Det har ikke jeg så jeg bestiller det alltid hos Britique.com. Det er ca 2 uker leveringstid der, så jeg bestiller alltid før jeg er helt tom.

Hva syns dere om at jeg kommer med sånne sminkeinnlegg i ny og ne?

Har dere prøvd dette pudderet?

Hvilket pudder bruker du ?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits