NABBY babycall


✻ ✻ ✻

For ikke så lenge siden mottok jeg en Nabby babycall i posten. Jeg syns den virket veldig kjekk både fordi det kun er en app man bruker og fordi selve babycallen var liten og enkel å plassere. Man slipper det styret med ledninger og tull. Det var nettopp ledningen som ble ødelagt på den babycallen vi hadde til Lucas, så for meg var ihvertfall det et pluss at denne var trådløs.

Babycallen fungerer via Bluetooth og man må ha en smarttelefon eller en iPad. Babycallen har en rekkevidde på 340 meter!
Nabby kjører på en unik forbindelselinje der bare du og babyen er, og ingen andre signaler forstyrrer. Begge foreldrene (eller for eksempel barnevakt)  kan bruke babycallen med telefonen, men kun én om gangen. Men det er superenkelt å bytte på hvem som har appen aktiv. 

Du kan stille på lydfølsomheten på telefonen og du kan se temperaturen inne på rommet til barnet. Babycallen reagerer raskt og man får da et gråtende ansikt opp på skjermen samtidig som man hører at barnet gråter (eller prater og leker for den saks skyld!) Appen teller også antall timer barnet sover.
Jeg har ikke prøvd dette selv enda- men appen skal reagere selv om man snakker i telefonen også! 

Når det kommer til batteritid så varer Nabby i 70 timer etter en lynlading på 1 time. Når batteriet er tomt kobler man bare en usb til dataen og i Nabbyen så lader den seg kjapt igjen. Utrolig lettvint!

Når Lucas var mindre hadde vi babycall med kamera og det syns jeg var utrolig kjekt å ha da han lå i en annen etasje når vi var i stua på kvelden. Den babycallen hadde også den funksjonen at vi kunne prate til han å spille musikk, men disse funksjonene ble aldri brukt. Denne gang følte jeg ikke behovet for kamera, for her vi bor nå er soverommene rett ved siden av stua så det er veldig lettvint å sjekke ungene og vi går uansett forbi rommene når vi skal på do. Derfor trengte jeg egentlig bare en babycall som gjør at jeg hører smålyder og om f.eks Lucas har satt seg til å leke istedenfor å sove :p

✻ ✻ ✻

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Nabby og den oppfyller alle mine behov. Det eneste som hadde vært bedre var om både mor og far kunne hatt appen aktiv samtidig, men som sagt så er det veldig enkelt å bytte, og vi er jo somregel i samme rom så det er ikke et must. 
Det er en veldig enkel babycall og appen er lett å håndtere. Jeg kan trygt anbefale denne videre! 

 

Noen andre som har prøvd Nabby ?

 

Verdens beste sminkefjerner


I det siste har jeg visst fått litt dilla på kokos når det kommer til hud og hårprodukter! Hehe. Syns det lukter himmelsk :) Shampoen og balsamen syns jeg er kjempegod. Hamstret disse da jeg var i New York i fjor, men da en annen type med keratin i. Nå fant jeg de endelig et sted på nett som sender til Norge, så denne gang prøvde jeg meg på den med Coconut milk. Tørrshampoen er fra Batiste og er den aller beste av alle tørrshampoene syns jeg! 

Så har vi Cocosa som de fleste sikkert har hørt om og kanksje prøvd også. Om ikke kan jeg absolutt anbefale å prøve det! Det kan brukes til ALT. Matlaging, hudkrem/olje, sminkefjerner osv osv. Jeg fikk en slags åpenbaring en gang jeg ble tom for sminkefjerner og det var søndag. Jeg bruker til vanlig en foundation fra Revlon som sitter som støpt på huden og selv med sminkefjerner er den vanskelig å få av. Da kom jeg på at jeg hadde lest at Cocosa blandt annet kunne brukes som sminkefjerner. Så da hentet jeg den og smurte på ansiktet. Det tok bare sekunder før sminken nesten fløt rundt i ansiktet, og jeg tok bare en varm klut å vasket av. A L T sminken var borte. Jeg måtte ikke skrubbe litt en gang! Renset huden etterpå for å sjekke om alt sminken var borte, og det var den. 
Har aldri kjøpt sminkefjerner igjen etter dette for å si det sånn!
Man trenger nesten ingenting av Cocosa for å fjerne sminken, så den er veldig drøy i bruk og varer lenge. Derfor blir det også mye billigere å bruke og samtidig er jo cocosa helt naturlig så det er ingenting farlig du smører i ansiktet. Den finnes også uten smak og lukt, men denne har ikke jeg prøvd enda.
PRØV sier jeg bare :) 

 

Hva fjerner dere sminken med?

Har du prøvd Cocosa til noe?

NOVA STAR


Nova Star er et svensk klesmerke for barn med slitesterke hverdagsklær! Nova Star ble til i 2004, noe som vil si at de feirer 10 år i år!
Lucas har vært så heldig å få prøve noen av disse klærne og mottok to gensre og en bukse for en liten stund siden. Jeg har drøyd dette innlegget litt for å få teste klærne i lek, i vask og kvalitet.

Jeg liker godt at klærne er enkle og hverdagslige, og ikke minst barnehagevennlige. Jeg liker at buksa har bred ribb, noe som gjør det behagelig for barna å ha den på uten at noe strammer rundt livet. Vet jo hvor godt jeg syns det er å bruke mammabukse! hehe. Denne buksa er også justerbar i livet, fordi den har knapper på insiden man kan justere på. Buksa er heller ikke for tykk og stiv, noe jeg er nøye på med barneklær. Vi bruker ikke dongeribukse så ofte fordi jeg ikke liker å gå med det selv, men de gangene vi bruker det passer jeg alltid på at den er tynn og myk og ikke stiv og vanskelig å gå med. Han er så aktiv og glad i å leke og er avhengig av at det er mulig å bevege seg i klærne! Denne buksa er faktisk også den orginale buksemodellen de startet med for 10 år siden!

 

Jakken er også helt topp for oss, da jeg er veldig glad i den type klær. Igjen for at det skal være behagelig i en aktiv hverdag! Genseren er myk og god og har ikke hette, noe som er praktisk mtp soving i barnehage for eksempel, og at det ikke blir klumpete under yttertøy. Jeg elsker den freshe blåfargen som Lucas er så fin i. Denne genseren har også jubileumslogo på ryggen for å feire deres 10 år! :)

 

Lucas fikk også en tynn genser som matchet perfekt til resten. De siste mnd har vi begynt å bruke genser mer og mer og liker det mye bedre enn body. Da er det for det meste sånne tynne gensre vi bruker så det var midt i blinken å få en sånn. Denne er også kjempemyk og veldig fin i størrelsen. Den har bred ribb på armene, noe som gjør det enkelt å brette opp armene om den er litt stor, uten at det ser stygt ut. Det er også praktisk fordi genseren holder seg bedre på plass på armene. Vi har erfart mange ganger på gensre som er lange i armene at de er løse og blir irriterende for Lucas, så det er absolutt et pluss med ribben. Det føles også som at det er en genser som holder lenge i størrelsen. Den passer fint nå, men jeg ser at han kan vokse mye i den likevel!

Vi har brukt og vasket disse klærne flere ganger nå, og de holder seg like fint til nå! De ser fortsatt like nye ut som da vi fikk dem :)
Jeg er veldig glad for at vi fikk prøve disse klærne og fikk sjangsen til å oppdage et nytt og bra merke! 

 

Nova Star har selvfølgelig mange andre fine klær også, og de nettsidene som fører merket på nett er disse:

Dere kan også besøke Nova Star sin egen hjemmeside om dere vil!
Om dere har erfaringer selv med Nova Star, er jeg veldig interessert i å høre hva dere syns om klærne!

Navnelapper- et must!


Når man får barnehagebarn er det én ting som er kjempeviktig å ha, og dette er navnelapper! Vi merker ALT av klær, utstyr, sko, matbokser.. Ja, alt som skal inn dørene i barnehagen merker vi. Jeg husker når jeg skulle begynne å planlegge litt innkjøp til når Lucas begynte i barnehagen og jeg hadde kun hørt om strykelapper og gruet meg ihjel til å begynne å stryke på absolutt alt. Jeg som aldri stryker noe ellers! Tror ikke jeg vet hvor strykejernet er en gang? Så skulle jeg bestille og havnet inn på navnelapper.no. Der fikk jeg meg en veldig positiv overraskelse når jeg så de hadde strykeFRIE navnelapper! Åh, så glad jeg ble :D 
Valget falt altså på strykefrie navnelapper som jeg designet selv! Etter denne første gangen har jeg fortsatt å bestilt herfra. Frakten er utrolig kjapp, og det har aldri tatt mer enn 2 dager før de lå i postkassen.

De strykefrie lappene henger godt på klærne og faller sjeldent av. De eneste gangene de har falt av har vært når jeg har klistret dem på strikkeplagg der det ikke er særlig feste. Og da er det jo bare å sette på en ny siden man slipper å dra frem stykejernet uansett! Lapper som må strykes på sitter selvfølgelig enda bedre, men jeg har ikke tålmoighet til det. Når det hele tiden kommer nye plagg inn i hus er det så lett å klistre på med én gang :)

Lucas begynte i barnehagen i August 2013, og dette er 3 gangen jeg har bestilt, så de varer jo egentlig lenge også! Det er 120 lapper på ett strykefritt sett, og det koster ikke mer enn 175 kroner!

Hos Askeladden Navnelapper kan du designe lappene selv, og du kan få både strykelapper og strykefrie lapper!

 

Under kan dere se navnelappene vi har hatt tidligere :)

 

Merker dere klærne?

Hvilke navnelapper bruker dere?


Det siste settet med navnelapper er sponset

 

IdaT fra Småungene!


Jeg har nylig startet et samarbeid med Småungene som er en nettside med barneklær. De har mange av de merkene jeg liker best, bl.a LilleLam, Okker-Gokker, FUB &Hust&Claire++.  

Jeg fikk tilsendt en pysjamas fra merket IdaT. Dette er et merke jeg ikke har prøvd før, så syns det var moro å prøve noe nytt! Jeg syns designet på klærne er tøft og enkelt, akkurat som jeg liker det! Jeg er, som jeg har sagt før, ikke så veldig fan av "rotete" klær med mye og fargerike motiver. Jeg er ikke så glad i den stilen som sikkert mange mener at barn skal ha med mange figurer, farger og mønster. Jeg er glad i freshe farger, men ikke så mange om gangen på samme plagg :p Nå er dette bare en pysj så det er jo egentlig ikke viktig hvordan den ser ut. Men det er jo litt moro når de er fine de også! 

Denne pysjen er i 100% bomull og har trykk-knapper hele veien, så det er lett å skifte bleie med den. Den har søte løver over hele, og den finnes i todelt og i lilla. Den lilla har svaner på seg istedenfor løver, og den er også kjempesøt! Jeg syns den har god passform også, noe jeg syns er viktig. Jeg hamstret pysjer på Kappahl en gang tror jeg det var og disse ble så korte i armer og ben, men de var veldig romslige resten. Etter dette er jeg veldig obs på passform, for det er utrolig irriterende når klærne blir korte på armer eller ben når plagget ellers hadde passet en god stund til!

Jeg vil også nevne av Småungene har veldig kjapp frakt, og det tok bare 3 dager til den lå i postkassen! Rask frakt er det kjekkeste jeg vet om :p Jeg har også fått et veldig godt inntrykk av kundeservice og jeg har fått raske svar på mail. 

Denne pysjen får du kjøpt HER. 

Lucas var fornøyd med den nye pysjen sin og ble veldig glad for den fargerike slikkepinnen som også lå i pakken! Jeg vet ikke om han la merke til pysjen når han åpnet pakken jeg, for han ropte bare på "iiis!" (slikkepinne). Han hadde også fått nye støvler som han skal ha på seg dagen lang og de matchet jo pysjen, så hvorfor ikke! :)

 

 

HER  // HER  //  HER  //  HER

 

Fortell gjerne hvordan din erfaring var med Småungene om du har bestilt herfra før! :)

 Det som er viktig for meg når jeg starter opp samarbeid er at det det er noe JEG kan gå god for, noe JEG liker og noe som passer temaet her på bloggen. Jeg er åpen for å teste nye ting både til meg selv og barn, men jeg har fått forespørsler fra poker og datingnettsider også- og dette er eksempler på ting jeg ikke kan gå god for og at det absolutt ikke har noe med bloggen å gjøre! Det er viktig for meg at leserene mine kan stole på det jeg skriver når jeg omtaler nettsider og produkter.  Tenkte bare å få det ut, sånn at dere ikke tror mine meninger kun er "kjøpt og betalt" som man sier.

LILLELAM


Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at jeg elsker klærne til LilleLam! De er så myke og gode, og jeg syns de har en god og vid passform som gjør at de også varer lenge. Eneste minuset er at de er dyre, men de er likevel verdt prisen! Første Lillelam dressen hadde vi i størrelse 62 og jeg gledet meg sånn til å bruke den! Når Lucas ble født var han jo liten og hentesettet hans passet ikke. Derfor ble det kjøpt enda en Lillelam dress i størrelse 44 som han reiste hjem i! Siden den i 62 ble for liten har vi ikke hatt fler, men jeg har hatt så lyst på! Nå har jeg endelig fått kjøpt. Den er i størrelse 92 fordi de ikke hadde 80, så den er alt for stor, men den kan alikevel brukes. Den varer bare enda lenger! Kanskje den passer til neste år også ?

Som dere ser er det beige jeg liker best! Han hadde en lue i blå og den var veldig fin, så kunne godt tenke meg dressen i blå også! Men det får vi ta når den i 92 er for liten! Hehe. Fordelen med å ha beige er jo også at de kan arves om Lucas får en lillesøster, i tillegg til at de også passer til gutt om han skulle fått en lillebror :)

 

På de to øverste bildene under ser dere Lucas dagen vi reiste hjem! Det er helt rar å holde den dressen nå. Kan ikke huske at han har vært så liten!

 

Liker dere LilleLam?

Har barna deres noe fra LilleLam?

Urban Decay NAKED 3


Hurraaa! Da er Naked 3 i hus og fargene er så fine! Jeg er veldig glad i den første Naked paletten, men skaffet meg aldri Naked 2 fordi alle sa at fargene var så like! Fargene i Naked1 og Naked 3 er heldigvis forskjellige og denne kommer nok til å bli like mye brukt som den første.

Jeg kjøpte min hos Britique.com

 

Noen andre som har Naked 3 eller et av de andre Naked palettene? :)

CLOUD B NATTLAMPE


Etter at jeg hadde konkurranse i samarbeid med foreldreklubben.no der jeg delte ut et produkt fra Cloud B, kjøpte jeg selv en skilpadde- nattampe til Lucas! Vi har ikke problemer med leggingen til Lucas, men jeg syns den var så stilig, og Lucas liker den han også. Den er egentlig fra 3 år og oppover, så kanskje vi får brukt den til det den egentlig er til etterhvert. Den skal lette barnas frykt for mørket, noe jeg har hørt at er et problem som kan komme etterhvert!

Noe annet som er litt stilig med denne er at i stjernene kan man finne noen av stjernebilder, som for eksempel karlsvogna! Mest moro for mammaen og se etter det foreløpig da :)

Jeg pleier ihvertfall å sette den på på kvelden når jeg legger Lucas, og setter den på om jeg er inne og ser til han om den har gått av. Den går nemlig av av seg selv etter 45 minutter. Det er så mørkt på rommet til Lucas på kvelden så jeg ser han ikke om jeg er inne og ser til han, så denne hjelper meg også for den gir meg litt lys!

Den lyser opp stjerner på veggene og taket og har 3 forskjellige farger- grønn, oransj og lilla/blå. Jeg syns den er såå koselig, og man skal ikke se bort ifra at jeg låner den litt etterhvert for å ha på soverommet! Hehe.

Om dere vil lese mer om dette produktet kan dere se HER.

 

Har dere et Cloud B produkt?

Hva syns dere om dem ?

Ull fra Hust&Claire


Åh, som jeg elsker ullkolleksjonen til Hust&Claire! Jeg syns det er supert at ullundertøy kan være fint samtidig som det holder varmen. Disse klærne er myke og gode, og vi bruker dem hele tiden. Heldressene bruker vi også som pysjamas. Det som er kjipt er at de er litt dyre, men jeg syns absolutt de er verdt prisen også. Bodyen koster 249kr,  heldressen med stjerner koster 349kr og heldressen med elg koster 399kr i nettbutikken. 
Har man barnehagebarn lønner det seg kanskje ikke å kun kjøpe dyrt ullundertøy med tanke på at man må ha en del skift, så vi har også masse billig ull fra Name it. Men litt gøy å ha noe litt finere og bedre også! Her har vi allerede brukt ull i mange uker, og har allerede merket at man aldri får nok! Bruker ull hver dag. Noen ganger bare en ullbody, noen ganger bare en ullstrømpebukse og noen ganger ull fra topp til tå, men ull har vi på hver dag :) Og med 1 åring så er det sjeldent klærne er rene etter en dag, så her er det på med nye klær hver dag også.

Har dere noe ull fra Hust&Claire, vil jeg gjerne vite hva dere syns om dem :) 

 

Dette innlegget er ikke sponset og er kun en anbefaling fra meg!

Nydelig, ubrukt vinterjakke fra Racoon TIL SALGS!


Jeg selger denne nydelige vinterjakken fra Racoon! Den er aldri brukt og lappen henger enda på. Jakken er i størrelse 74. Nypris er 800kr, og jeg selger den for 600kr (+porto).
Dett er en skikkelig jakke av veldig god kvalitet med fleecefôr og en vannsøyle på 7000mm. Ikke minst er den utrolig fin, og det er med tungt hjerte at jeg må selge den.

Den er fra fjorårets kolleksjon, så den er ikke lenger å få tak i med dette designet, og du slipper også at alle går rundt med samme vinterjakke! Hehe.

Ta kontakt her eller på Malin-93@live.no om du er interessert!


Minner dere også på konkurransen igjen der dere kan vinne en kjempegod pysj fra jan-H til en verdi av 339,-. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Dere kan velge mellom hvit og turkis. Nå er det snart jul, så om dere ikke har barn selv, kan det jo være en kjempefin julegave :-)

******

Har også spørsmålsrunde gående, så still meg gjerne spørsmål om alt det dere lurer på :)

******

Endelig prøvd Barnevaderen!


I dag kom det en regnbukse fra Barnevaderen i posten! Har hatt lyst å prøve disse lenge. Kjøpte ikke jakken da den minste størrelsen de har i jakke er 92 :/ I dag har vi ihvertfall fått prøvd ut buksa litt! Vi var nede og matet endene og på vei hjem fant vi en stoor sølepytt som Lucas selvfølgelig gikk rett oppi. Så datt han på rumpa ned i sølepytten og der ble han sittende! Hehe. Han elsker å leke med vann, så dette var stor stas. Han ble litt våt på genseren sin siden han ikke hadde regnjakke på, men på beina var han heelt tørr! Hurra!

Tenkte å ta med buksa i barnehagen sånn at han kan ha den der. Hver gang han har vært ute og lekt der når det er vått ute, kommer han alltid hjem med nye klær på seg fordi han har blitt våt i barnehagen. Så nå får vi håpe denne buksa hjelper litt!

For dere som lurer på hva som er så genialt med Barnevaderen, så kan dere lese litt om det på hjemmesiden deres HER.

 

Jeg vil gjerne høre deres erfaringer med Barnevaderen! :)

-

Burt's Bees' Baby bee produkter


Burt's Bees' Baby bee er produkter til baby og dette start kitet inneholder bleiesalve, bodylotion, shampo/såpe, babyolje og et såpestykke. Jeg kjøpte dette kitet når Lucas ble født fordi jeg ville bruke naturlige og bra produkter på den fine babyhuden hans. Produktene kom i litt mindre enn orginalstørrelsene, som er perfekt når man skal prøve ut produkter. Når disse var tomme kjøpte jeg de i full size! Body lotionen og bleiesalven har jeg enda i liten størrelse rett og slett fordi vi ikke har brukt det opp. Jeg smører han ikke mye med lotion og han har nesten aldri vært sår på rumpa så jeg har ikke trengt å bruke så mye bleiesalve heller. Oljen og shampoo/såpen har jeg kjøpt i stor størrelse mange ganger. Dette er de produktene vi bruker mest, og jeg har så og si ikke prøvd noen andre produkter på han fordi jeg liker disse så godt! I tillegg til disse produktene bruker vi også babypudder i samme serien som vi også kjøper om igjen og om igjen, og som jeg anbefaler veldig! :)

Produktene har en mild og kjempegod lukt som jeg elsker og som også er en stor grunn til at jeg kjøper disse igjen og igjen!

 

Baby Bee Nourishing Lotion Original

Dette er en body lotion som er skånsom for babyhuden. Den inneholder buttermilk og bivoks som holder på fuktigheten. Den inneholder også nærende ingredienser som solsikke og kokosnøttoljer for å mykgjøre huden til babyen.

Jeg smører som sagt ikke Lucas ofte med lotion fordi han har så fin og myk hud fra før. Men jeg har prøvd den på han og meg selv og jeg liker den veldig godt. Den er tynn i konsistensen, lukter godt og tørker fort og gjør huden myk og god.


 

Baby Bee Diaper Ointment

Dette er en "rumpesalve" som inneholder vitamin E som er nærende og zink og bievoks som hindrer at uønsket fukt kommer inn slik at babyrumpa ikke blir sår.

Denne er også veldig god, men har ikke fått så mye bruk for den da Lucas sjeldent er sår. De gangene han har vært sår har han bare vært litt sår, så jeg vet ikke om denne tar de "verste" tilfellene! Den funker ihvertfall veldig bra om babyen er litt rød i baken :)

 

 

Baby Bee Shampoo & Wash

Dette er en alt-i-ett shampo og såpe som er plantebasert og naturlig. Den inneholder appelsin og sitron oljer som gjør både håret og huden til babyen silkemyk.

Dette er min favoritt! Bruker den som shampo og kroppssåpe og den lukter sååå godt! Må lukte på Lucas hele dagen etter å ha brukt denne, og han blir så myk og god!

 

 

 

Baby bee Nourishing Baby Oil

Denne er naturlig rik på antioksidanter og vitaminer og etterlater babyhuden myk og glatt. Den inneholder aprikos og druefrø oljer som skånsomt foktighetsgiver huden.

Denne bruker jeg  i badevannet når jeg bader Lucas. Den lukter like godt som de andre produktene og er med på å holde huden hans myk og god. 

 

Baby Bee Buttermilk Soap

Dette er en såpe som er laget med buttermilk og er helt naturlig og vegetabilsk. Den er laget for å mykgjøre og nære huden. Inneholder havremel som roer ned følsom hud.

Dette lille såpestykket har jeg ikke brukt så mye, fordi jeg heller bruker den andre såpen på huden hans. Men denne lukter også sånn som de andre produktene og gjør også huden kjempemyk.

 

 

Jeg liker Baby bee produktene kjempegodt, og har brukt de nå i 10 måneder og kommer ikke til å slutte med det første. Jeg elsker den milde gode lukten og at de holder huden hans myk og god. Produktene er naturlige og ikke testet på dyr som er to store pluss. Jeg er veldig kresen på hvilke hudprodukter jeg bruker på meg selv, og liker å ta vare på Lucas sin hud også.

Jeg anbefaler alle å bruke Burt's bees på babyene sine! Om du er gravid og i tvil om hvilke produkter du skal kjøpe anbefaler jeg også at dere kjøper et sånn startkit til å begynne med, så finner du fort ut om dere også liker det!

Jeg kjøper produktene hos feelunique.com HER. Her er de mye billigere enn på apotek og det er fri frakt. Men husk tollgrensen på 200kr. Bestill heller flere ganger om du skal kjøpe mange produkter:)

 Har dere prøvd Burt's bees?

Stelleplassen til Lucas!


Jeg er veldig fornøyd med stelleplassen til Lucas fordi jeg har system på det og alt er innen rekkevidde. Og det er jo veldig viktig nå som han bare vrir og vrenger på seg på stellebordet! Vi steller han på badet vårt siden det er der vi har plass, der har vi vann og det er varmt og godt der :)
Vi har et stellebord som jeg fikk av min mamma som min lillesøster på 5 år brukte når hun var baby. Stellematten vi har er fra Barnas Hus, og jeg har alltid et håndkle oppå sånn at det ikke blir så kaldt og klamt for Lucas å ligge der. Vi har også en dobbel skittentøyskurv som jeg elsker! Der sorterer jeg farget og hvitt tøy, og det gjør det så mye enklere å vaske klær!  Skittentøyskurven er fra IKEA og jeg husker ikke pris, men den var latterlig billig ihvertfall :)

I stellekommoden ligger det klær og diverse småting som kremer, ting jeg fikk i gratis babypakker osv. Der får dere ikke se, for der er det ikke så veldig pent! Er ikke så flink til å holde det ryddig i klærne. Hehe.

Vi har én vanlig søppelbøtte og én bleiebøtte. Bleiebøtten er kjempegod og er Sangenic fra Tommee Tippee. Hadde Angelcare bleiebøtten før, men den ryddet jeg bort for mange måneder siden fordi jeg hatet den, så i mellomtiden brukte vi bare den vanlige søppelbøtten. Og da lukter det jo ofte fra bleiene. Så er glad for at jeg endelig har en bleiebøtte igjen! Dere kan kjøpe den hos jollyroom.com HER til 149 kroner! Syns den er veldig lett å bruke. Jeg har skrevet en detaljert omtale om den som du kan lese >HER<

Vi bruker Libero sine bleier i nummer 4, og syns de er gode. Har ikke hatt noen uhell med dem eller noe heller. Vi bruker Pampers sine våtservietter. Egentlig liker jeg ikke å bruke våtservietter på han, og før brukte vi bare sånne engangskluter med vann, men det var så mye lettere med våtservietter, så det har bare blitt sånn. Han har aldri vært sår på stumpen eller noe så han har ikke tatt skade av det heldigvis. Kurvene som tingene i vinduskarmen ligger i er også fra IKEA. Kjempegeniale! I kurven i midten ligger det vaskekluter, en smokk og tannbørsten hans. Vi vasker han hver morgen med klut, og smokken er grei å ha når han er sur og tannbørsten leker han med når vi steller slik at det ikke blir så kjedelig å ligge der!

Stelleproduktene vi bruker er Baby Bee fra Burts Bees. Jeg bruker ikke noe annet enn Burts bees på han rett og slett fordi jeg er kjempefornøyd med produktene. De er helt naturlige og de lukter godt! Vi bruker mest badeoljen, babypudderet, shampoen/såpen og bleiesalven. Jeg kjøper produktene HER hos feelunique.com fordi de er billige her. De selger det også på Boots og noen helsekostbutikker, men da mye dyrere.

Jeg bruker også håndsprit (85%) fra apoteket for å være mest mulig ren på hendene før og etter stellet. Bruker ikke spriten på han altså! hehe. Vi har også Dentinox og D-dråper ved stellebordet!

Hvilke produkter bruker dere når dere steller babyen?

SANGENIC BLEIEBØTTE- endelig en bra bleiebøtte!


Vi har hatt bleibøtten fra Angelcare, den som vi fikk gratis på Barnas hus som sikkert de aller fleste gravide har fått. Jeg syns det var genialt med en bleiebøtte men hatet den fra Angelcare fra dag én! Den største grunnen til det var at man måtte presse bleia så hardt for å få den nedi og det var jo nesten som om alt innholdet i bleia skulle tyte ut. Og det er ikke alltid at bleia er så ren og pen utpå heller, og da er det ikke så morsomt å måtte bruke hele hånda + makt for å få den ned slik at hendene blir dekket med både det ene og det andre. Så jeg pakket den fort vekk igjen og brukte bare den vanlige søppelbøtta.

Jeg har hatt lyst på en ny bleiebøtte, og nå har jeg fått denne fra Tommee Tippee! Den er fra >Jollyroom.no< og de skriver dette:

"Sangenic Bleiebøtte Standard (HygienPlus+) er den eneste bleiebøtta som forsegler og innpakker hver eneste bleie. På en enkel måte snurrer man lett inn de brukte bleiene, en og en, i en spesiell plastfolie. Når kassetten med plastfilm er slutt, setter man med et enkelt håndgrep i en ny. 47 x 30 cm. Helt luktfri. Bøtten rommer ca 28 stk bleier."

Jeg var veldig spent på denne og ble SÅ glad når jeg så at man slipper å bruke makt for å få bleia ned i bøtta! Denne har nemlig en "stang" (?) som presser bleia skikkelig ned i bøtta for deg. Bleiebøtta har også et genialt system som gjør at den pakker inn hver enkelt bleie for å forhindre lukt! På bildet under ser dere hva jeg mener med at hver enkelt bleie blir pakket inn!


Sånn brukes den:

1. Kast bleia oppi bleiebøtta

2. Snurr den grå delen én runde rundt slik at bleia "forsvinner"

3. Lukk lokket.

Da vil bleia bli trykket ned og det er klart for en ny bleie!

 

Jeg er veldig fornøyd med den nye bleiebøtta mi, og er veldig glad for at det faktisk var andre alternativer enn Angelcare bleiebøtten. For det er jo så genialt med en bleiebøtte, og da er det så kjipt når man ikke får brukt den. Men denne fra Tommee Tippee kommer nok ikke til å bli pakket bort før han slutter me bleie! Jeg syns den er veldig lett å bruke og det lukter ingenting fra bleiene. 

Om du er gravid og skal ha bleiebøtte så anbefaler jeg ihvertfall å kaste den gratiskupongen på Angelcare fra Barnas Hus, og heller kjøpe denne!

Du kan kjøpe den på jollyroom.no HER, og den koster 149,- (!!) Da får du også med en "Wrap & Go" beholder med 2 ruller, som er lett å henge på stellebagen/vogna. Da kan du pakke inn bleia i en pose når du er borte. Og det beste med de posene er at de lukter sitron så de kamuflerer bleielukten veldig godt!

 

Har du prøvd denne bleiebøtta? Hva syns du om den ?

Har du prøvd Angelcare bleiebøtta? Liker du den ?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits