Frokost : Havrepannekaker


Frokosten i dag har jeg laget etter tips fra @Mammasiljen (instagram).

Havrepannekakene var kjempegode og mettet godt! Jeg hadde meg også litt ripsbær en gresk yoghurt med honning og granola, som er min favoritt! 

Til havrepannekaken brukte jeg:

1 dl havregryn (60g)

1 egg

1 ss sukrin/søtning

(I denne oppskriften er det ca 313 kalorier for de som bryr seg om det! :) )


For å lage fler dobler du bare oppskriften etter hvor mange du skal ha :)

Noen andre som også har prøvd disse?
Hva liker du å spise til frokost? 

LAVKARBO frokost/lunsj/kveldsmat


På lavkarbo syns jeg det vanskeligste er å finne frokost, lunsj og kveldsmatalternativer. I dag har jeg lagd omelettmuffins som var kjempegode! Ikke noe hokkus-pokkus, men veldig godt og mettende. 
Har ikke fulgt noen oppskrift, men det er ikke så vanskelig å lage en omelett. 

Jeg brukte: (til 4 "muffins")

-4 egg

-En neve ost i røren og litt ost på toppen

-Litt brokkoli (kokt på forhånd)

-Litt skinke

-Salt&pepper

Man kan også bruke bacon, paprika og sånne ting oppi! Alt etter hva man føler for. Jeg lot de stå i ovnen på 190 grader i ca 20 minutter :) 
De er også fine å pakke inn å spise senere/en annen dag! Fint alternativ å ha med seg som lunsj på jobb og skole også, eller som tilbehør til middag.

 

Har dere prøvd dette før? 

Lemon Cupcakes med Vanilla bean frosting


Her kommer oppskriftene på cupcakes og frostingen jeg har brukt i selskapet til Lucas. Syns de var veldig gode, så jeg tenkte å dele dem med dere! Oppskriftene er oginalt passion4baking sine, så all credit til henne! Det eneste jeg har lagt til selv er vaniljeessens og sitron i frostingen for jeg syns den smakte litt for mye eggidosis. Men det ble bedre med litt vaniljeessens og sitron :) Sitroncupcakene var veldig gode og litt utenom de vanlie vanilje og sjokolade som man som regel lager! Saftige og gode med smak av sitron :)

Begge oppskriftene var veldig enkle å lage, selv for meg som ikke kan sånt :)
 

 

Har dere prøvd en av disse oppskriftene ?

Hvilken cupcake- og frostingoppskrift liker dere best?

Oppskrift: Verdens beste boller!


Ja, det vil jeg faktisk påstå! Disse bollene er kjempegode og de blir perfekte hver gang, selv hos meg som aldri klarer å lage gode eller fine boller. Kjæresten var også enig at dette var de beste bollene han hadde smakt :) Oppskriften er fra detsoteliv.no.Hvilken bakst liker du best?

-

Oppskrift: Lavkarbo sjokoladekake


Jeg klarer ikke å huske hvor jeg fant denne oppskriften, men jeg hadde den lagret fra sist jeg gikk på lavkarbo! Jeg lagde den igjen her om dagen og tenkte jeg kunne dele oppskriften. Nå er det sikkert ikke så mange som går på lavkarbo lenger, men deler likevel jeg!

Det er en oppskrift på Lavkarbo sjokoladekake, og den er kjempe enkel og rask å lage. Den smaker litt i overkant av sukrin, men sukrinsmaken forsvinner litt etter man har spist litt av kaken. Når jeg forsynte meg av kakestykke nummer to syns jeg den var kjempegod og unnet meg til og med et stykke nummer 3! 
Det er ca 4,60 gram karbohydrater i hele kaken. Det finnes sikkert også en sunnere kakao enn den fra freia? Det vet jeg ikke, men si gjerne om du vet!

Ha gjerne litt krem og jordbær til kaken, da smaker den enda bedre!

OPPSKRIFT: Grove scones


I dag prøvde jeg Iselin sin oppskrift på grove scones, og NAM! De var kjempegode syns jeg så da må jeg bare dele oppskriften videre!

 

Jeg har også regnet ut sånn cirka kalorier, karbohydrater, fett og protein for dere som er interessert i det!

Hele denne røren inneholder ca:  2349kcal, 305g karbohydrater, 72,8g fett, 78g protein.

 

Fikk du lyst til å prøve dem?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits