Good night, sleep tight!


Verdens kuleste pysj kjøpt på H&M. Lucas syns selv han var kjempetøff og ropte "woooow" når vi tok den på! Hehe.Følg meg gjerne på instagram for mer bilder fra hverdagen, mammalivet og interiør: @Malin_nordby

#mammablogg #batman #instagram

Lucas' outfit & nytt i høstgarderoben


Slenger ut et outfit innlegg i dag også! Fikk to pakker på døren fra Zara i dag og er så fornøyd med alle klærne. Er på tide med litt høstklær nå i høstfarger! Vi har mistet jakken til Lucas, så da måtte han ha en ny og valget falt på en parkas fra Zara! Den har fôr inni som kan taes ut også. Syns Lucas var kjempesøt i den og gleder meg til å ta den i bruk. Den er nok enda bittelitt for tykk, men enn så lenge har vi en helt grei arvet reservejakke fra Wheat som ikke er så tykk som vi kan bruke litt nå frem til det blir litt kaldere.


Se på de fine høstklærne :D

#mammablogg #outfit #zara #baby #klær

Lucas' Outfit


Lucas Matheo 2 år!


I dag er verdens beste gutt hele 2 år! Det har vært en fantastisk tid og det har blitt kjekkere og kjekkere hver dag og være mamma til denne rampen. Så utrolig mye har skjedd på disse to årene, og den lille babyen min har blitt så stor og har lært seg så mye! Prater som en foss og overrasker stadig med ting vi ikke visste han kunne! Jeg gleder meg masse til tiden fremover, og ikke minst til å se han vokse inn i rollen sin som storebror. Jeg er så uendlig glad i deg, lille venn <3

LUCAS MATHEO 1 år <3


Tenk at for 1 år siden i dag på denne tiden lå jeg med rier og var uviten og bekymret og visste lite om hvilke smerter som ventet meg de neste timene. Hehe. Det var 6 uker før termin og jeg visste ikke mye om hva som skulle skje og hvordan det kom til å gå med Lucas etterpå. Lille Lucas Matheo skulle se dagens lys for første gang klokken 17.41, og han var en frisk og rask gutt som bare trengte litt starthjelp. Vi har vært så heldige med denne gutten, og har ikke hatt noen problemer som følge av når han ble født. Snarere tvert i mot! Han har vokst i rekordfart og utviklet seg helt på gjennomsnittet motorisk, og på noen ting- til og med før! Tenk at det er 1 år siden jeg ble mamma til denne fantastiske lille skapningen!
Dette året har vært helt fantastisk og Lucas har gitt meg så mye glede. Dette året har Lucas gått fra å være en liten hjelpesløs baby til et lite og aktivt barn med en helt egen personlighet. Jeg er så utrolig heldig som har fått en liten gladgutt som lyser opp hver eneste dag og som gir livet mening!

Gratulerer så mye med dagen din, Lucas. Mamma elsker deg over alt på jord <3 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits