SHOPPING AT ZARA


Ny vogn- Mountain Buggy


Nå når lillesøster kommer, så skal hun få Emmaljunga vogna til Lucas. Lucas har jo ikke det samme behovet for en sånn vogn nå lenger, så nå har vi kjøpt en ny sportsvogn til han som er litt mindre og lettere å dra med seg. Han har en Quinny trille fra før av, men denne syns jeg kun egner seg på shoppingsenter da den verken kan legges ned og ikke er god å trille ute. Siden han fortsatt sover på dagtid er det best om vogna kan legges ned i tilfelle vi ikke er hjemme når han skal hvile eller om han er på besøk. I tillegg må den jo kunne trilles ute sånn at han også kan være med når vi skal gå litt lengre turer:) I barnehagen har han en TFK joggster twist og syns denne er helt topp, så jeg ville ha noe ala det samme nå. Valget falt på Mountain buggy Urban jungle. Denne har vi sett på på nett lenge men vi har ikke vært sikre, så når det dukket opp en veldig pent brukt en til halv pris gjorde det egentlig valget for oss :) Superfornøyd!

 

Hvilke(n) vogn(er) har dere? 
Er dere fornøyde? 

Nytt til huset :)


 Vil bare minne dere på spørsmålsrunden først! Om dere lurer på noe om egentlig hva som helst kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget eller HER :)Jeg prøver å begrense meg når det kommer til interiør, siden vi ikke har flyttet inn enda. Er litt lettere å se for seg hvor man kan ha ting når man han flyttet inn, så vil helst unngå bomkjøp! Men noe har det blitt selvfølgelig. Venter litt med å kjøpe de store tingene som sofa, skjenk, vitrineskap o.l, så jeg har kun kjøpt pynteting :D KANSKJE vi allerede kan flytte inn til neste uke en gang! Gleder meg kjempemasse nå :)

 

Noe dere har her?

Noe dere syns var fint?

Nytt hus og new in!


Hurraaaa! DA har vi endelig overtatt huset! Vi er allerede godt i gang med riving av tak i stua og tapet rundt om kring. Jeg fikk ikke vært med så mye i dag for jeg måtte hjem å legge Lucas, men samboeren min får god hjelp av min mor og stefar heldigvis! Gleder meg masse til å se fremgangen og å se at det nærmer seg innflytting etterhvert. Det kan heldigvis gå fort siden det ikke er så store ting som skal fikses på enda :)

Siden vi skal flytte har jeg prøvd å holde shoppingen litt under kontroll, og det syns jeg at jeg har klart veldig bra! Det siste jeg har kjøpt er to kopper til meg selv og en bukse, et par sko og en billig pute fra H&M! Syns det er veldig bra til å være meg, jeg :D
Personlig almanakk

 

Syns disse er geniale, og ekstra gøy å velge selv hvordan den skal se ut! :)

Har dere en personlig almanakk? 

HUST&CLAIRE


Jeg måtte prøve en av de nye bambusbodyene til H&C og den var såå myk! Disse må vi garantert ha fler av! De hadde nettopp en kode på siden deres der du fikk 200kr rabatt om du handlet for over 200kr, så jeg benyttet meg
av den. Desverre er den utgått nå! Joggebuksa var også kjempeherlig! 

 

 

 

Shopping & rabattkode hos Hust&Claire


Jeg håper ikke dere er drittlei av disse innkjøpsinnleggene altså.. For nå venter jeg nummer to og jeg er fortsatt like glad i klær! Hehe. Hurra for dobbelt opp med shopping! :D
Her om dagen hadde jeg en bitteliten shoppingrunde. Siden jeg ikke vet kjønn på babyen i magen enda så handler jeg ikke så mye til den enda, men kjøpte en knøttliten bukse fra Newbie! Lucas fikk to gensere fra Newbie, to bodyer og en bukse fra HUST. Klærne fra HUST er kjøpt på Claire Kids i Haugesund.

Mens jeg er inne på Hust&Claire så kan jeg nevne at Hust&Claire gir deg 200kr rabatt på nettsiden om du handler for over 500kr! Måtte jo benytte meg av dette tilbudet jeg også og bestilte en av de nye bambusbodyene deres og 2 bukser! :) Koden er: Januarkode

Hva syns dere om klærne?

New in fra POMPdeLUX!


Etter å ha ventet i en evighet kom endelig pakken fra Pomp de lux! Jeg er heldigvis ikke helt frelst av POMP klærne, så jeg har nok ikke noe stort behov for å handle så mye der. Spesielt når leveringstiden er så fryktelig lang.

Men det jeg bestilte nå er jeg jo veldig fornøyd med :) Dette har jeg handlet på salg, og jeg tror enda det er 50% på pompdelux.no :)

Jeg elsker denne boblevesten, og syns det er så søtt med små i vest! Lucas har vært hjemme med 40 i feber i dag og det er jo så spennende når mamma tar bilder, så derfor er foten hans med! Fikk ikke et eneste bilde av denne vesten uten en hånd eller fot eller hele Lucas over :p hehe.

 

Denne genseren var også kjempefin. Jeg er veldig glad i denne type gensrer og gleder meg til å få brukt den :)

 

Og denne heldressen var nesten best av alle. Den er så myk og herlig og ikke minst fin! Anbefales :)

 

Handler dere hos Pomp de lux?

 

UGLYCC hos Childrenboom


I perioder blir det en del innkjøps-innlegg her på bloggen, men det er vel bedre enn ingenting! Hehe. Denne gang var det en strømpebukse fra Ugly Childrens Clothing som jeg bestilte fra Childrenboom.no som dukket opp i postkassen! Disse har jeg hatt lyst å prøve lenge, og endelig har vi fått gjort det :) Jeg liker strømpebuksen veldig godt allerede etter å ha prøvd den to ganger. Den er veldig myk og god, og tykkere enn vanlige strømpebukser. Den er i 55% ull. Jeg har veldig lyst på den i blå og rød også- den som er i de typiske mariusfargene. Har også veldig lyst å prøve sokkene, både til meg og Lucas! Veldig moro at sokkene finnes til voksne også. Disse finnes desverre ikke på childrenboom.no, men jeg har sett dem på miinto.no tror jeg! Jeg vet ikke helt hva det er med disse klærne, for jeg har aldri vært glad i mariusmønster, men på denne typen klær syns jeg det er veldig stilig! Kan nesten passe litt til navnet Ugly Childrens Clothing, for klærne er jo nesten litt styggfine! Eller hva mener dere? :p

Det er også salg på childrenboom nå, og du kan få mange fine plagg til fine priser! Begynner å bli litt utplukket i varer og størrelser nå, så gjelder å være kjapp :)

Fikk også en noen plagg jeg bestilte fra Pomp de Lux i dag, så det kan dere få se i morgen :)

 

Har dere noe fra UGLYCC?

Hva syns dere om klærne?

Mole- Little Norway


 

Denne nydelige buksa i merinoull kom i postkassen i dag! Den er så myk og god. Buksa er av merket Mole- Little Norway som har kjempemange fine klær til både gutter og jenter. Har en stor ønskeliste med klær derfra :) Jeg er jo så glad i den rene og enkle stilen og disse klærne er så fine! Har ikke prøvd noe annet enn denne buksa enda, men så langt kan jeg ihvertfall anbefale denne videre :)  Dere kan se mer på Mole.no

Genseren han har på seg er fra FUB, og jeg kan absolutt anbefale det merket også. Utrolig mykt og godt stoff!

 

Her er et lite utvalg av hva de har! Se så mye fint :)

Har dere prøvd noe fra Mole- Little Norway?
Hva syns dere om klærne? 

New in: Reima!


Det er for tiden 50% på alt fra Reima hos lekmer.no, og det jeg kjøpte kom i dag! Veldig fornøyd med alt! Kjøpte en "ski"bukse, en lue og en ny barnehagesekk. Buksa var veldig praktisk med glidelås som går nedover hele den ene foten som gjør det enklere å kle på barn som ikke sitter i ro :) Buksa passet helt perfekt, og var verken for liten eller stor. Kunne ikke vært bedre! Har hørt at Reima er så stort i størrelsen, men denne buksa er ihvertfall helt normal i størrelsen :) Luen var også myk og god og ryggsekken var i perfekt størrelse. Lucas er så glad i barnehagesekken sin så håper han blir glad for den nye! hehe.
N

 

Har dere handlet på lekmer.no sitt salg?

Treasures from Michael Kors


Verdens fineste julegave fra kjæresten og ny favorittparfyme jeg kjøpte til meg selv i tidlig bursdagsgave :D Vesken hadde jeg ønsket meg veldig og var sååå heldig å få den! Det er kjempegod plass inni og et eget om til Mac'en i midten. Parfymen falt jeg for første gang jeg luktet på den og visste at jeg måtte ha den! Jeg likte ingen av de andre parfymene til MK, men denne som heter GLAM Jasmine lukter himmelsk og friskt! Kjempegod.

Vesken er fra Nelly.com og parfymen bestilte jeg på Kicks.no 

Noen som har vesken eller parfymen? Er dere fornøyde? 

Mini Rodini & Black Friday salg!


Ved midnatt i dag begynner Black Friday salget hos Markus&Molly! Fra midnatt av kommer alle klærne til å ha 50% rabatt! Rabattprosenten vil synke utover natten så her gjelder det å være tidlig ute! 
Her har de så mange fine klær, og jeg håper å få sikret meg ihvertfall ett plagg jeg har lyst på, så får vi håpe jeg klarer å holde meg våken til midnatt! Hehe.

For ikke så lenge siden handlet jeg for første gang hos Markus&Molly, og det ble en heldrakt fra Mini Rodini! Syns den var såå søt! Myk og god i stoffet var den også. Har ikke fått prøvd den på enda, men gleder meg til å prøve den på Lucas i morgen! Jeg hadde ikke hørt om dette merket før jeg var innom KidsÅ butikken i Stavanger i august, og syns de hadde så tøffe klær. Etter dette har de (heldigvis) dukket opp på fler og fler nettbutikker. Har en stor ønskeliste fra dette merket! Litt utenom-det-vanlige-klær, unikt og stilig!

Denne herlige heldrakten kan dere finner HER.

 

Har dere noe fra Mini Rodini?
Hva syns dere om heldrakten ? 

Vintersko i boks!


Da var endelig vinterskoene i hus, og det er snille mormoren til Lucas som har spandert dem på han. Det er evigheter siden de ble bestilt, så det var på tide at de kom :p
Valget falt på Sorel, og det virker som noen utrolig gode og varme sko! Nå mangler vi egentlig bare en vinterdress til å ha hjemme, så har vi så og si alt vi trenger til vinteren! Har veldig lyst på Mini A Ture vinterdressen, men fy for en pris på sånne klær. Finner vel egentlig ikke så mangedresser til under 1000 lappen om man skal ha noe virkelig bra. Vinterdress syns jeg er et av de viktigste plaggene på vinteren, så da får man vel ta seg råd til det. Men jeg venter til det er helt nødvendig å ha den tror jeg. Plutselig dukker det opp en pent brukt, god dress til en billig penge :)

 

Hvilke vintersko har dere til barna?

New in: Zara baby & Victorias Secret


I dag kom det en pakke fra Zara baby på døren som jeg bestilte på mandag! Supersøt hettegenser og en god joggebukse. Syns genseren var så tøff med Tom på fra Tom&Jerry :D Tror ikke buksa hører sammen med genseren, men de passet ihvertfall godt ilag :) Elsker at de har så mange billige og fine klær der.

Fikk også en pakke til meg selv med parfyme, body mist og body lotion fra Victorias Secret. Jeg elsker alle luktene de har! :) 

 

Har dere handlet fra Zara før?

Har dere noe fra Victorias Secret?

Mini A Ture vinteranorakk i hus


Da var endelig vinterjakke i hus! Valget falt på Mini A Ture som jeg falt for med én gang den kom ut på nett i den nyeste kolleksjonen :) Har allerede en vårmodell fra Mini A Ture som jeg er veldig fornøyd med, så jeg var ganske sikker på at kvaliteten var like bra på denne vintermodellen og at jeg kom til å bli fornøyd. Den er suuuperfin og kjempegod, og kommer garantert til å vare hele vinteren.
Jeg kjøpte den i 86 som vanligvis er alt for stort til Lucas, men disse jakkene passer nesten uansett fordi strikken i armene er så god. Den blir litt lang, men ikke så lang at det gjør noe. Han kan fint bevege seg i den, så jeg syns disse jakkene er helt topp! Og så er det plass til gode klær under, og han har plass å vokse i. Er vi heldige passer den kanskje til neste høst og vinter også ? 

 


Hva syns dere om jakken ?
Hvilken vinterjakke har dere til de små?
Har dere noe fra Mini A Ture? 

New in: Avent magic cups & noe til barnerommet


For en stund siden så jeg disse koppene, og måtte bare ha dem! Så dem først på lekmer.no, men der var de utsolgt. Fant de også på amazon.com og bestilte to stykker derfra. For noen dager siden fikk jeg også mail om at de var kommet inn igjen på lekmer.no så jeg bestilte en der også i håp om at den kom fortere i postkassen! Begge pakkene kom tilfeldigvis i dag, både den fra Amazon.com og lekmer :p Ser de allerede er utsolgt igjen for koppene på lekmer.no, så de er nok sikkert populære! Men om dere vil overvåke produktet sånn at dere får mail når de får de inn igjen kan dere trykke HER.
Jeg syns ihvertfall de var kjempekjekke, og Lucas liker dem godt også! Han er så glad i å drikke fra "voksenglass" men det blir ofte mye søl, og det var derfor jeg kjøpte disse! Han syns det var stor stas å drikke fra vanlig kopp, og mammaen likte at han kunne gjøre det uten alt sølet! 

For dere som lurer litt mer på hva dette er så har jeg kopiert beskrivelsen:

"Magic kopp med helletut fra Philips Avent er den perfekte overgangskoppen for småbarn. Med denne koppen uten tut og sugerør kan barnet drikke på samme måte som fra en vanlig kopp. Den hjelper barnet å venne seg til å drikke fra kopp, uten å søle. Den unike sølesikre ventilen er en helt ny oppfinnelse, spesielt utviklet av Philips AVENTs eksperter. Ventilen aktiveres med leppene, så det er enkelt for barnet å drikke, men det blir ikke noe søl når den ikke brukes. - Barnet kan drikke fra koppen på samme måte som fra en vanlig kopp - Drikke uten tut og sugerør - Treningshåndtak hjelper barnet å holde i koppen - Ventilen aktiveres med leppene og hjelper barnet å drikke på samme måte som fra en vanlig kopp - Koppen er laget av BPA-fritt materiale - Alle deler kan bekvemt maskinvaskes - Et hygienisk lokk holder alltid koppen ren - Rommer 260 ml" 

 

Fikk også en liten ting til i postkassen i dag, og det var denne søte ugleputen fra Sebra! Syns den var så herlig og matcher den "nye" stilen som er på gradvis på vei inn på barnerommet :)

 

Hva syns dere om tingene ?

Anbefaling av Okker-gokker klær!


 

Ikke glem å delta i konkurransen jeg har gående der dere kan vinne Lucas' favorittpysj fra Jan-H til en verdi av 339kr! Velg mellom hvit og turkis. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget!

 

 


 

 

Ja, det blir en del barneklær-snakk her på bloggen, men det har på en måte blitt en interesse med barneklær om det er mulig :p Jeg elsker å ha fine klær til Lucas som både er behagelige og har kvalitet. Liker også å tipse dere om hvilke gode og fine klær som finnes ute på nett (og i butikk.. ), og kanskje inspirere? Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om sånne anbefalinger jeg kommer med!

Okker-Gokker er et av disse merkene som jeg liker godt. De har behagelige klær, god kvalitet og de er fine å se på med enkelt design. De klærne jeg viser i dag har et deilig joggeklær-stoff, og som jeg har sagt før så bruker jeg nesten kun det til Lucas. Akkurat nå kan eg ikke huske sist han brukte dongeribukse! Det er fordi jeg vet hvor ubehagelig det er å gå med, og syns han skal slippe å gå med stive klær som er vanskelige å leke i. Disse klærne er også organiske for de som er opptatt av det! 

Jeg kommer nok til å skrive en del om Okker-Gokker, og vise frem de forskjellige klærne.

 

Dette står om Okker-Gokker:

"Okker-Gokker er Dansk design. Okker-Gokker er kjent for sin unike stil og skandinavisk utseende preger hele kolleksjonen som en rød tråd. De kjennetegnes ved at det tas hensyn til barns behov for å klatre, løpe, danse- i det heletatt , bevege seg fritt. Samtidig som foreldrenes behov for å kle barna i økologisk , lekkert og skandinavisk også blir tatt hensyn til . Dette er flott kvalitetstøy i flotte farger og materialer."

 

De har klær til både gutter og jenter, med kjempefine farger. Til gutt går det mye i grått og mørkeblått, mens til jente går det i mye gammelrosa, lilla og lillarosa farger. Klærne går  opp til størrelse til 5-6 år!

I dag mottok jeg en pakke fra Childrenboom.no med 3 herlige plagg som jeg elsker! En body, bukse og en lue. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker enkle og fine klær! Disse klærne var kjempeherlige, og har allerede prøvd dem på Lucas, og nå ligger de klar til å tas i bruk i barnehagen i morgen!

Luen finner du HER, bukse HER, body HER, og for å se alle Okker-Gokker produktene kan du klikke HER.

 

Hva syns dere om klærne?

Ull fra Hust&Claire


Ikke glem å melde dere på konkurransen min der dere kan vinne et valgfritt veggord fra kidsparadise.no! Klikk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Trekker en vinner 1.oktober!

 


 

Jeg har forelsket meg helt i Hust&Claire sine ullklær, og nå har Lucas fått to herlige overaller! De er så fine, gode og myke <3 Tenkte han skulle få 2 bodyer også etterhvert, og har da lyst på brun med stjerner og blå med reinsdyr. Nå begynner vi endelig å få litt ull i hus. Vi har allerede begynt å bruke ull, og har bare hatt 2 ullbodyer og noen ullstrømpebukser til nå noe som er langt ifra nok! Lucas bytter klær i barnehagen nesten hver dag fordi han leker i sølepytter og blir våt såhan må ha mye skift i barnehagen, i tillegg så må han jo ha ullklær til å ha hjemme også så vi trenger en del.

 

Hva syns dere om ullklærne fra Hust&Claire?

Har dere noe derfra selv?

 

Malin anbefaler: Memini cardigan


 

Nå skal jeg snart slutte å snakke så mye om MeMini, jeg lover! Nå eier Lucas snart alt de har i høstkolleksjonen (ALT de hadde i denne koleksjonen var jo så fint!), så da er det ikke mer å snakke om! Hehe. Neste kolleksjon tror jeg ikke kommer før i februar, så da blir det noen mnd pause før det braker løs igjen om det er like mye fint der! Haha. Eneste jeg har lyst på nå er en lue fra høstkolleksjonen og ytterjakken, men vi får se senere om dette blir kjøpt :)

Jeg fikk denne søte cardiganen fra childrenboom.no, og jeg elsker den! Lucas har allerede den i blå med reinsdyr på og dette er den samme bare den er brun og uten reinsdyr. Skulle ønske de hadde enda fler av disse gensrene for Lucas har brukt den blå kjempemye, og denne kommer til å bli like mye brukt. Jeg syns de er så gode nå på denne tiden og spesielt i barnehagen eller når vi bare skal en kjapp tur ut som på butikken eller på besøk. Bruker den alene over body/genser og bruker den også under jakken for litt ekstra varme. Ikke bare er de gode, men de er også SÅ fine! Jeg anbefaler dem virkelig. Både gensrene og ullbuksene! Kvaliteten er god og er absolutt verdt hver krone. Sånne klær som dette er det mye bedre å bruke noen ekstra kroner på for å få kvalitet enn å kjøpe billig og dårlig. Syns jeg ihvertfall :)

Gensrene og buksene kommer også til jenter og de er like nydelige som de til gutter. Det er også så mye annet fint i høstkolleksjonen også til litt eldre barn og ikke bare til baby.

Gå rett til Memini's høstkolleksjon hos childrenboom HER

 

 

Hva er deres favorittplagg fra høstkolleksjonen?

Eier dere noen av disse fine klærne?

Fleecedress fra MeMini


New in i dag er en kjempeherlig fleecedress til Lucas fra Memini. Gleder meg til å ta den i bruk! Lucas har ikke fått prøvd den enda fordi han har vært hos farmoren og tanten sin i helgen og kommer hjem i morgen! Har vært deilig med en frihelg, men savner jo gladgutten min så fælt også :D

Elsker denne typen koseklær og skulle gjerne hatt en sånn selv! Har egentlig aldri syns denne var noe fin og har derfor heller ikke kjøpt den før nå når jeg plutselig har falt for den! Mye finere i virkeligheten var den også, så skulle ha kjøpt den for lenge siden! Er ikke så veldig glad i spiss hette, men det gjør ingenting, for den var jo så fin likevel! Hehe. 

Tipper mange av dere har denne til deres barn også? Syns jeg ser den støtt og stadig på barn på forskjellige blogger :)

 photo output_4GXush_zpsce79aff6.gif

 

Hva syns dere om heldressen ?

New in: Lillelam og ting til barnerommet


Lillelam er det beste ullet jeg har vært borti fordi det er så mykt og godt! Disse klærne kjøpte jeg brukt, men de er like fine og ser helt nye ut! Betalte bare 400 for alt! KUPP :) Disse blir gode å bruke nå når det går mot kaldere tider. Kjempegode klær til barnehagen også. Det er bukse, genser, lue og votter :)

 

Jeg vant jo også en instagramkonkurranse hos jollyroom.no, og kjøpte et sengesett og ABC bokstaver for gavekortet. Passer kjempefint inn på barnerommet :)

Sengesettet matchet sengekanten vi hadde fra før og er fra Smallstuff! 

 

Hva syns dere om tingene?

Har dere noe av det selv?

Enda mer nytt fra MeMini


Nå kan jeg tenke meg dere er leie av å se og lese om MeMini! Hehe. Jeg er så hekta og jeg elsker klærne. Både utseende og kvalitet. Jeg liker mest enkle klær med duse og enkle farger fremfor de typiske "barnslige" klærne med bamser og figurer på. Selvfølgelig har han noen av de også, men jeg liker best enkle og "rene" klær :)

Disse kærne var Lucas så heldig å få av sin kjekke farmor! Lucas sendte henne en ønskeliste og vips der var nissen på døra :-) Hehe. Det er en nydelig heldress, en body og en bukse. Heldressen er i 80% ull, buksa og bodyen er i 60% ull. Superherlige :)

Lucas er syk og har vært hjemme fra barnehagen i dag og kommer til å ha han hjemme i morgen også, stakkar. Så dette var jo en fin oppmuntring! For mammaen ihvertfall. Hehe

Klærne er kjøpt hos childrenboom.no !

Noen av dere som også har disse hærlige plaggene til barna?

Hva syns dere om dem ?

Nett(natt)shopping hos Gina Tricot


Jeg er alene hjemme, Lucas sover og jeg syns litt synd på meg selv i det siste fordi jeg er så himla utmattet og orker ingenting. Da er det jo bare én ting som hjelper på humøret :D

Jeg husker nesten ikke sist jeg kjøpte noe til meg selv, og jeg har nesten ingen klær fordi jeg er så kresen. Men jeg har bestemt meg for å bli mindre kresen sånn at jeg har litt mer varierende klær å ha på meg! Hoder meg fortsatt litt på den "chill-klær" siden, men beveger meg liiitt utenfor min komfortsone med å ikke kjøpe zip-up hoodies :p haha. Jeg har til og med kjøpt min størrelse og ikke en størrelse større som jeg alltid bruker å gjøre!  

Alle 3 gensrene kostet bare 49,- (før 199,-)! Trusene syns jeg er veldig behagelige, og sokker handler jeg alltid når jeg handler klær! Jeg har en slags sokke-mani om jeg skal stille en diagnose selv. Tror aldri jeg har handlet på H&M for eksempel uten å handle sokker. Der ligger de jo alltid ved disken så det er jo bare å røske med seg :p Sokkene skal helst ha fine farger og motiv! Plain er kjedelig :)

Alt er kjøpt på ginatricot.no

 

 

Har du noe av dette?

Nytt fra MeMini og Vossatassar


I dag kom denne herlige ullbuksa fra MeMini i postkassen! Bestilte den hos childrenboom.no på tirsdag! Har reinsdyrgenseren fra før av og kjøpte denne buksa sånn at de kan brukes sammen. Passer perfekt ilag :) Disse ullklærne kommer nok til å bli veldig mye brukt nå i høst og vinter! Det beste med denne buksa var nok at den kan reguleres i livet! Lucas har samme buksa fra den forrige kolleksjonen i lyseblå og ikke i ull, og den er såå løs i livet at den bare faller av, så det var veldig positivt at denne kunne reguleres! Denne buksa kan du kjøpe HER

 

Fikk også denne fine heldressen i postkassen fra Vossatassar! Lucas har den i blå fra før og jeg liker den så godt at jeg måtte kjøpe en i gul også :) Veldig veldig fin å bruke i barnehagen! Perfekt å bare ha en tynn body og strømpebukse under, for den er ikke så tjukk. Og nå på denne tiden er det sånn "midt mellom" temperaturer så det er verken varmt eller kaldt ute, og da liker jeg godt å bruke denne :) 

Denne kan du kjøpe HER  (TIPS! Denne koster 299,- men er på tilbud til 149,-! Finnes i blå, gul og rosa og størrelsene går opp til 80)

 

Likte du noe av dette?

Har dere de samme klærne ?

Smokkesnor fra Lykkelitenperler


Se hva som dukket opp i postkassen i dag! En superfin smokkesnor fra @lykkelitenperler! Mange av dere vet sikkert om denne siden allerede, men for dere som ikke vet er det søte Silje Bjerk som lager dem. Søk opp @lykkelitenperler på instagram for å se mer og for å finne bestillingsinfo! Denne skal bli så fin å bruke i barnehagen siden det er navn på :)

Fler som har bestilt fra lykkelitenperler? :)

SNE DESIGN


 

Se disse tøffe matboksene jeg har kjøpt til Lucas!  Han har bare 3 små matbokser, så jeg syns han trengte 2 til siden han bruker det hver dag. Syns de var så fine at jeg måtte vise dem til dere! Veldig grei størrelse på dem også syns jeg sånn at det er plass til det han pleier å ha med seg: skiver, banan og smoothie! 

De er fra Sne Design og jeg kjøpte dem HER.

 

Hva syns du om matboksene ? Har du de samme?

 

Nye sko fra KAVAT


Disse skoene var en av bursdagspresangene til Lucas fra oss og vi fikk dem for 4 uker siden, men vi bestilte for store så måtte sende tilbake og bytte, så derfor kom de ikke før nå! Syns de er superfine, og så lette å ta på! Dette blir "hovedskoene" hans da de andre han har er mer joggesko, og disse virker som gir mye bedre støtte til foten! Virker som om disse skoene også er veldig store i størrelsen. Skoene er også ute av produksjon så jeg er veldig glad for at jeg fikk kloa i dem før de forsvant helt!

Har dere Kavat sko?

Nye herligheter fra Childrenboom.no!


Jeg har skrytt av denne nettbutikken før, og kommer ikke til å slutte med det med det første! Jeg har også vært så heldig å få samarbeide med dem! Jeg skriver fullt og helt mine egne meningene om produktene selv om de er sponset. Jeg er ute etter å gi tips til dere, enten det er å tipse om produkter eller fraråde dere produkter. 

Tilbake til innlegget:

Jeg mottok i 3 plagg fra childrenboom.no i dag og jeg er så fornøyd! Kvaliteten på merkene de har er kjempegod! Har tidligere mottatt noe fra Okker-Gokker og Gekko også, og er superfornøyd med kvaliteten på de plaggene også. Jeg må jo bare tipse dere om en super ting til om nettbutikken- og det er at de skal få inn MeMini om ikke lenge! Det gleder ihvertfall jeg meg til! I tillegg får de inn mange andre fine merker om ikke lenge- så følg med!

Det er ikke lenge siden jeg oppdaget Jan-h for første gang og jeg syns de har så stilige klær! Lucas har vært heldig og fått både en genser og en pysjamas fra det merket, og jeg vet allerede at det ikke er siste gang han skal bruke klær fra Jan-h. Syns motivene er unike og litt utenom det vanlige man ser på andre barneklær og kvaliteten er veldig god! Denne genseren virker normal i størrelsen, men heller kanskje litt mot liten enn stor. Lucas bruker 74 til vanlig og denne i 80 passet kjempefint og han kan vokse litt i den også. Syns også klærne fra jan-h er tøffe til barnehagen!

Jan-H hos Childrenboom.no finner dere HER

 

Her er pysjamasen også fra Jan-h! Den kommer i hvit og turkis og jeg syns den er så fin! Den har åpning til bena så denne kan nok brukes leenge! Den er i tillegg litt stor i størrelsen, så jeg er sikker på at Lucas får brukt denne ihvertfall resten av dette året om ikke enda lenger! Dere skal få se den på Lucas også en gang, men i dag hadde han ikke så lyst å ta på pysjen midt på dagen! Hihi.

 

Denne lua fra Morild Norway visste jeg ikke at jeg skulle få, og jeg ble så glad når jeg fikk den! Den er skikkelig fancy fordi det grå på lua er reflekser som gjør den synlig i mørket! Selve lua er i god alpakka ull, så kjempefin til vinteren.  Størrelsen på denne er 2-4 år, men kan fint brukes nå også! Den var litt stor til Lucas, men fortsatt brukbar  og ikke sånn at den faller av og den er fin å vokse inn i! Lucas er ca 46cm rundt hodet. Syns den var kjempefin også og Lucas som alltid skal dra av hodeplaggene prøvde ikke å ta av denne lua engang, så tror den er godkjent av han også. Hehe

Morild Norway luer kan du kjøpe HER

 

Har dere handlet på childrenboom.no før?

Hva syns dere om disse klærne?

New in fra MeMini FW13/14


Det er så utrolig mye fint i denne kolleksjonen, og jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alt på en gang! 

Her er de to herlighetene Lucas fikk i dag <3

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits