Legger fra meg masken en stund


Det har ikke vært særlig spennende dager denne uken. Jeg har følt meg utrolig sliten og trøtt og har såvidt orket å reise meg når jeg først har satt meg ned. Merker at det mørke, sure og dystre været påvirker meg både fysisk og psykisk. Prøver så godt jeg kan å styre unna "vinterdepresjonen" for jeg vet hvor lett jeg havner nedi det mørke hullet. Jeg merker fort når det går den veien. Når Lucas kom hjem med noe han hadde laget i barnehagen her om dagen ble jeg så glad at jeg hadde lyst å gråte, og jeg kjente da at det var en uvant følelse. Det å virkelig kjenne på glede. Man merker liksom ikke at man ikke er så glad når man ikke har vært det på en stund. Men det er deilig å vite at jeg kan, og det er jo betryggende å vite at det er Lucas som får den følelsen frem <3
Det hjelper å ha litt å gjøre på for å styre unna de depressive tankene som plutselig overtar hodet. I tillegg har jeg begynt på skole, noe som trigger angsten min veldig. Heldigvis er det bare 1 time på mandagen og 4 timer på fredagen, og jeg tror at på lang sikt vil dette hjelpe meg selv om det drar meg veldig ned akkurat nå. Juleforbredelser og julegavehandling er også et eneste stort ork og jeg kan ikke vente til julen er over! Skal heller ikke feire jul hjemme i år, noe jeg syns er veldig trist og som gjør at jeg ikke gleder meg til jul for min egen del. Syns det er trist å måtte bryte den tradisjonen jeg har hatt i 20 år, men sånn er det når man får barn. Da må man bytte på hvor man feirer jul.. Gleder meg selvfølgelig til å se hvordan Lucas reagerer på alle gavene, og håper han blir storfornøyd! :)

Dette ble visst et veldig negativt innlegg, men nå har jeg holdt maska så lenge og trenger å legge den bort et sted en liten stund. Jeg deler ikke ofte sånne innlegg på bloggen, og merker jeg syns det er litt ubehagelig, samtidig som jeg syns det er godt å få det litt ut. Føler at jeg ikke trenger å gjemme meg så mye da :)

Heldigvis er det bare 1 uke til vi reiser til Lanzarote, noe som skal bli fantastisk herlig. Jeg trenger virkelig en ferie nå altså :) Det kommer nok til å lette veldig på humøret!
 Klokken nærmer seg midnatt, så jeg får vel legge meg snart siden jeg skal på jobb i morgen tidlig. Og julevask og pynte til jul etter det igjen.. Samboeren min er ute, så jeg merker at jeg drøyer det lengst mulig :p Ikke noe gøy å legge seg alene!

 

God natt alle dere søte som ramler innom dette innlegget :)

Mini Rodini & Black Friday salg!


Ved midnatt i dag begynner Black Friday salget hos Markus&Molly! Fra midnatt av kommer alle klærne til å ha 50% rabatt! Rabattprosenten vil synke utover natten så her gjelder det å være tidlig ute! 
Her har de så mange fine klær, og jeg håper å få sikret meg ihvertfall ett plagg jeg har lyst på, så får vi håpe jeg klarer å holde meg våken til midnatt! Hehe.

For ikke så lenge siden handlet jeg for første gang hos Markus&Molly, og det ble en heldrakt fra Mini Rodini! Syns den var såå søt! Myk og god i stoffet var den også. Har ikke fått prøvd den på enda, men gleder meg til å prøve den på Lucas i morgen! Jeg hadde ikke hørt om dette merket før jeg var innom KidsÅ butikken i Stavanger i august, og syns de hadde så tøffe klær. Etter dette har de (heldigvis) dukket opp på fler og fler nettbutikker. Har en stor ønskeliste fra dette merket! Litt utenom-det-vanlige-klær, unikt og stilig!

Denne herlige heldrakten kan dere finner HER.

 

Har dere noe fra Mini Rodini?
Hva syns dere om heldrakten ? 

10 favoritter hos Nelly.com


Markus&Molly julekalender

Har dere vært innom Markus&Molly ? De selger utrolig mange fine barneklær! Nå har de også laget en julekalender som du kan vinne masse fine klær fra MeMini, FUB, MarMar Copenhagen, Mini Rodini og fler.
Her er det bare å krysse fingrene i hele desember og håpe på noen fine julegaver :D

Klikk HER for å komme til julekalenderen! Der må du skrive inn mailen din, så får du påminnelse når det starter 1. desember :)

 

Her er litt av utvalget de har på nettsiden sin:

1: Memini ulldress  2: FUB bukse  3: Mini Rodini heldress  4: MarMar genser  5: Gro Company Jumpsuit
6. Mini Rodini onsie  7: MarMar body  8: Gro Company velour bukse  9: Memini kjole  10: FUB genser


 

 

Ned i vekt med NOKA


Ubesluttsom som jeg er, har jeg begynt på NOKA igjen! Jeg må si jeg gleder meg, men det blir vanskelig å være veldig streng med meg selv akkurat nå i julen. Derfor skal jeg tillate meg å spise vanlig middag (begrenset med kalorier selvfølgelig)  de dagene jeg ønsker og jeg kan kose meg litt på lørdagen om jeg føler for det. Etter jul blir det ikke like slakke tøyler, men min erfaring er at om man er for streng med seg selv så funker det heller ikke. Jeg har den uvanen at når jeg begynner på diett, så er jeg så streng med meg selv at jeg rett og slett mister matlysten og slutter å spise, og det blir jo helt feil for da går man fortere opp i vekt etterpå. 

Fordelen med NOKA er at produktene smaker godt. Jeg er ikke så veldig glad i jordbær og sjokoladeshaken men alt det andre liker jeg! Creamy chicken soup er min favoritt og den syns jeg smaker veldig godt!
Caramel confect bar er også veldig god og veldig grei å ha med seg når man er på farten. Frokosten i dag ble en NOKA caramel confect bar, og jeg hadde kyllingsuppen til middag. Til kveldsmat tenker jeg å lage meg et par skiver og kose meg med et par mandariner senere. Da er jeg fortsatt innenfor kalorigrensa mi :) Jeg kommer til å skrive mer etterhvert om hva jeg syns om produktene og hvordan NOKA funker for meg! 

Nå reiser vi også til Lanzarote om 11 dager, og der nede blir det selvfølgelig ingen NOKA. På ferie skal man spise det man vil, er dere ikke enige? :)

 

Under ser dere produktene jeg har fått i første omgang! Alt dette har jeg smakt før utenom Caramel shaken så den gleder jeg meg til å smake på. :)

 

Har dere prøvd NOKA før?

 

//Sponset av NOKA

Vintersko i boks!


Da var endelig vinterskoene i hus, og det er snille mormoren til Lucas som har spandert dem på han. Det er evigheter siden de ble bestilt, så det var på tide at de kom :p
Valget falt på Sorel, og det virker som noen utrolig gode og varme sko! Nå mangler vi egentlig bare en vinterdress til å ha hjemme, så har vi så og si alt vi trenger til vinteren! Har veldig lyst på Mini A Ture vinterdressen, men fy for en pris på sånne klær. Finner vel egentlig ikke så mangedresser til under 1000 lappen om man skal ha noe virkelig bra. Vinterdress syns jeg er et av de viktigste plaggene på vinteren, så da får man vel ta seg råd til det. Men jeg venter til det er helt nødvendig å ha den tror jeg. Plutselig dukker det opp en pent brukt, god dress til en billig penge :)

 

Hvilke vintersko har dere til barna?

Vi reiser til Lanzarote!


Om 2 små uker ligger vi på stranden i Lanzarote! Åh så deilig det skal bli! Håper Lucas kommer til å kose seg. Kjenner jeg han rett kommer han nok ikke opp fra vannet når han først har kommet nedi, hehe. Skal bli så deilig å ta en pause fra alt julestyret, selv om det sikkert blir ekstra stress når vi først kommer hjem. Vi er heldigvis nesten ferdig med alle julegavene.

Lucas har aldri vært å reist før så jeg vet ikke hvordan det er å reise med barn, men håper det går greit! Gruer meg aller mest til flyturen på over 5 timer! Det blir like spennende for samboeren å reise ned, for han har aldri i sitt 26 år lange liv vært i syden! haha :p

Dere må gjerne dele erfaringer med reise med barn, og om dere har noen tips til hva som er lurt å ha med, så si gjerne i fra! Lucas har akkurat blitt 16 mnd når vi reiser :)

Blue Village Flamingo Beach Resort

 

Noen som har vært i Lanzarote før?

-

Vinneren av Cloud B konkurransen

.. Ble Gina Lisbeth!

 

Gratulerer! Håper den faller i smak :)

 

 

Tusen takk til alle som deltok! Om dere vil kjøpe disse produktene, finner dere dem på foreldreklubben.no.  Nå har jeg ikke fler planlagte konkurranser, men skal nok få ordnet noe snart igjen! Kom gjerne med forslag til hva dere kunne tenke dere å vinne nå i jula :)

 
På toppen av ønskelisten


1: Rosa veske til Macen fra Michael Kors  //  2: Michael Kors GLAM Jasmine EDP 50 ml  //  3: Michael Kors Jet Set Travel Tote  
4: Iphone 5s  //  5: Abonnement på Glossybox  // 6: Geller Zip Leggings fra VERO MODA 
7: MAC øyenskygger i fargene: Naked Lunch, grain, plum dressing, honey lust, folie, brun/espresso & nocturnelle  // 8: Jeffrey Campbell Lita Const 

 

Noe her du kunne tenke deg? :)

-

SEQUIN LOVE1: BH / STRING / STRØMPEBÅND  //  2: HER  //  3: HER  //  4: HER  //  5: HER  //  6: HER

MAC studio fix pudder- min favoritt!


I dag tenkte jeg å tipse dere om mitt favorittpudder! Dette pudderet har jeg brukt fast hver dag i 6 år nå, og jeg kunne aldri tenke meg å bytte det ut! Pudderet er MAC studio fix powder plus foundation og er et pudder med god dekkevne, noe jeg er avhengig av. Det kan fint brukes alene uten foundation under fordi pudderet egentlig er en foundation i seg selv, men om du har flytende foundatioun får du en plettfri og doll-like hud, og det er det jeg liker!

Jeg bruker fargen NW20 til vanlig, men har liggende både NW15 til vinteren når huden er veldig blek og NW25 til sommeren når huden er litt brunere. Pudderet får du kjøpt på en MAC butikk om du har det i nærheten. Det har ikke jeg så jeg bestiller det alltid hos Britique.com. Det er ca 2 uker leveringstid der, så jeg bestiller alltid før jeg er helt tom.

Hva syns dere om at jeg kommer med sånne sminkeinnlegg i ny og ne?

Har dere prøvd dette pudderet?

Hvilket pudder bruker du ?

Zara baby wishlist


1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

Innreder barnerommet på nytt!


I dag kom tavlene jeg hadde bestilt i posten! De er fra Sebra og kommer i et sett med 3 stykker, men siden Lucas har så lite rom fikk vi bare plass til de to minste. Syns det ble fint likevel! Tavlene har magnet og man kan tegne med kritt på dem. I hjørnet under tavlene skal det stå et lite bord med to stoler som Lucas skal få til jul.

Syns det er så morsomt å innrede barnerommet på nytt! Nå er jeg lei av alt det sukkersøte og lyseblå, så nå blir det litt mer farger og litt mørkere farger som passer bedre til en litt større gutt :) Stilen vi går for er mye Sebra inspirert. Blir spennende å se hvordan det blir til slutt! Denne gang har jeg mer fokus på Lucas og lek enn at det skal se fint ut, så jeg har tro på at det vil bli seende litt mer "rotete" ut denne gangen! Hehe.

 

Leke litt før leggetid :)

 

 

Hva syns dere om tavlene ?

 #interiør #barnerom #sebra #mammablogg 

INSPO


    


 

 

 

 

 

 

 

Nytt til barnerommet!


I dag fikk jeg pakke i posten fra Jollyroom.no! Jeg har kjøpt noen kjempesøte og store stableklosser til Lucas. Han har i det siste vist interesse for putteboksen, så jeg tenkte at tiden kanskje er inne for å gi han litt mer "hjernetrim" ved å stable på klosser! Han skjønte fort hvordan det skulle gjøres, og ble så stolt når han fikk det til :)

Har også kjøpt magnetbokstaver! Jeg har bestilt 3 magnet/kritt tavler fra Sebra, så disse bokstavene skal jeg bruke på tavlene :) Håper de kommer snart, for jeg er så spent på om de passer på veggen jeg har tenkt å ha dem på! Det er en del av julegavene til Lucas, men siden det ikke er så spennende for han med sånne interiørting så rigger jeg det til før jul. Hehe. Stableklossene var også egentlig en del av julegavene, men de var jo så morsomme at det ikke var vits å vente til jul med de heller :p 

 

Noen av dere som har noe av dette ?

Noen som har magnettavlene fra Sebra? De 3 rundingene som kommer i et sett.
Julegavetips- Fri frakt hos Childrenboom!


Childrenboom.no er en av mine favorittsider som sikkert mange av dere har fått med dere. Nå får dere gratis frakt frem til jul! Jeg elsker når nettbutikker har gratis frakt! Det går også an å benytte seg av klarnas juletilbud som betyr at du kan kjøpe nå og betale i februar! Veldig greit med sånne tilbud nå når julen nærmer seg.

Her er noen av mine favoritter hos Childrenboom. Dette er klær vi har og bruker mye!

Okker-Gokker bukse / Okker-Gokker heldress / Okker-Gokker body / Memini body / Memini heldress / Memini cardigan / Jan-H genser / Jan-H pysj / Memini bukse

 

Jeg har også en fiiin ønskeliste til Lucas som dere kan se under her. Har så lyst på alt sammen! :

 

Ugly Childrens Clothing strømpebukse / UglyCC bukse / UglyCC body / Okker-Gokker heldress / Okker-Gokker lue&votter / Okker-Gokker genser / Okker-Gokker svart body / Okker-Gokker skjerf

 

Noe her dere kunne tenke dere? :)

-

Foreldreklubben + konkurranse!


Har dere hørt om Foreldreklubben.no? Dette er en fordelsklubb som har fokus på familier! Som medlem får du mange gode medlemstilbud, rabattkoder og konkurranser, som for eksempel gratis familiecruise med Barnas Båt (Stena Saga). På nettsiden kan du også kjøpe forskjellige produkter til store og små til fine priser! Å bli medlem er også HELT gratis og uten forpliktelser. Ta en titt og bli medlem HER.

I samarbeid med Foreldreklubben skal jeg også dele ut et produkt fra Cloud B, som er et produkt som skal hjelpe barna til å få en bedre søvn. 
Dette står om Cloud B produktene:

 

Cloud B: "where good sleep begins"! 

" Cloud B er verdens ledende produsent av produkter og tilbehør som hjelper foreldre og barn til bedre søvn ved hjelp av lyd og lys! Merket fokuserer på høy kvalitet, eksepsjonelle sikkerhetsstandarder og produkter som hjelper barn til å sove trygt og tungt gjennom alle stadier av utviklingen. Pediatrisk forskning har bekreftet at kjente, beroligende lyder roer sinnet og hjelper barn til å oppnå en mer fredelig, dypere søvn. "

 

1. Sleep Sheep: Denne bamsen har en innebygget lydboks som spiller "white noise" lyder som lyder fra naturen og den betryggende hjertelyden fra mor. Den har også en sensor som registrerer om barnet våkner, og begynner da og spille de beroligende lydene. Les mer om den HER.

2. Nighty Night Owl: Bidrar til at barnet sovner ved hjelp av beroligende og betryggende lyder. Denne har også en sensor som gjør at den begynner å spille når barnet våkner. Les mer om denne HER.

3. Glow Cuddles Bear: Denne bamsen spiller beroligende lyder av hjerteslag, og når barna gir den en klem gir den fra seg en hyggelig glød på magen. Les mer om denne HER.

4. Twilight Rosa Marihøne: Dette er en nattlampe som forvandler barnerommet til en stjerneklar nattehimmel! Den har 3 forskjellige farger på stjernene som gir en beroligende lyseffekt. Den har også en "timer" som gjør at den går av av seg selv etter 45 minutter! Les mer om den HER.

5. Twilight Classic Skilpadde: Denne har de samme funksjonene som den rosa. Dere kan se nermere på den HER.

Vinneren får velge ett av disse fem fine produktene! Skilpadden er et produkt jeg selv har hatt lyst på lenge, så man skal ikke se bort ifra at den får en plass på barnerommet her også etterhvert!

For å vinne må dere:

♥ Like facebooksiden min HER

♥ Fortelle hvilket av produktene dere vil vinne. Fortell gjerne også hvem som skal få det! :)

♥ Legg ved mailadressen deres i kommentarfeltet.

 

*********AVSLUTTET!*******


 

Vinneren av Lamaze Giveaway!


Vinneren av Lamaze giveawayen ble Alexandra! Jeg har tatt kontakt med deg :)

 

Det kommer enda en ny konkurranse/giveaway senere i kveld, så følg med! :D

-
Stjernå talentkonkurranse og syk gutt


Det har vært litt stille på bloggen i helgen! På lørdag var vi i Haugesund hele dagen fordi svigesøsteren min på 15 skulle være med å synge i finalen på en talentkonkurranse, så vi var der å heiet på henne! Og selvfølgelig vant hun hele greia også! Hehe. Hun vant 10.000 på konto, 10.000 i gavekort på Amandasenteret og 15.000 til førerkort. Veldig moro :) 


Her er en film av henne når hun synger under lydskjekkingen. Såå flink!
Lucas er også syk, så det er også mye av grunnen til at jeg ikke har vært innpå her så mye. Han begynte å bli syk på torsdag, og på fredag var han hjemme fra barnehagen. Dagene har startet klokken 4-5 hver morgen siden torsdag fordi han har vært tett og hoster mye, så det har ikke vært mye søvn på oss. Følte han begynte å bli litt bedre i går, og han hadde ikke feber i dag, så jeg sendte han i barnehagen. Litt over klokken 12 var han hjemme igjen fordi han hadde blitt dårlig igjen og hadde fått 38 i feber. Stakkar lille! Det blir nok noen hjemmedager på han denne uka..
Han er heldigvis i godt humør og drikker mye. Litt vanskelig på spisingen, men han får i seg litt i løpet av dagen ihvertfall :) Nå ligger han og sover søtt, og har sovet i 1,5 time til nå.
Hva har dere gjort i helgen ?
Noen her fra Haugesund som også var å så på talentkonkurransen ?


 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits