Lucas 15 mnd oppdatering


15 MÅNEDER

Lucas er ikke 15 mnd før på lørdag om 2 dager, men i dag var vi på 15 mnd kontroll, så jeg poster dette i dag :)

Begynne å bli kvitt seperasjonsangsten - Ja, han har ikke hatt særlig med seperasjonsangst siden han var rundt 6 mnd.

Forstå at en skje er til å spise med og bruke den - Ja, det har han forstått i noen mnd allerede :)

 Skjønne enkle beskjeder som "gi meg ballen" - Ja, sånne ting har han også lært seg :)

 

Det kan virke som om ungen har uendelig med energi. Hvor får de det ifra? De kan også sette seg ned og konsentrere seg om å bygge klosser eller tegne. Lese bøker er fortsatt en favoritt og utrolig bra for å lære å snakke. De fleste barn kan si mamma og pappa og noen andre ord i 15 måneders alderen. Ord som ball, mer eller nei. I bildebøker vises ting barnet ser i sin hverdag, og ved å  høre ordet samtidig som dere ser i boken er det lettere å lære. Et album med bilder av familie og venner er ofte veldig populært.
Barna i denne alderen tror at alle mennesker, leker og dyr er der for de og bare de. De er særlig innstilt på å dele og heller ikke så interessert i at du skal gjøre noe annet enn de vil. De begynner nå å leke dagligdagse ting som å børste hår på dukker eller bamser, spise med en tom skje, røre i panner osv. De leker det de ser og kan være ganske artig å følge med en lek i bakgrunnen.

 

Lucas er full i energi og sitter sjeldent i ro. Han elsker å lese bøker, og kommer alltid gående med en bok og kommer å setter seg i fanget mitt for å lese. Da sitter han og peker i bøkene og vil at jeg skal fortelle han hva han peker på. Han har også blitt veldig interessert i dyr, og blir glad hver gang han ser et dyr i en bok, på tv, ute eller hvor som helst. 

Han har blitt veldig flink til å forstå beskjeder. Jeg blir like overrasket hver gang, for han forstår jo så utrolig mye mer enn vi tror! Jeg kan spør om han kan hente  skoene sine- så går han ut på gangen og henter dem. Han henter det meste vi spør han om, og vi kan be han om å sette på plass ting osv. Ser også at han reagerer på ting som "skal vi gå ut?", "skal vi gå å sove?". Om jeg lager mat, eller spør om han vil ha mat, springer han bort til tripptrapp stolen sin.. Det er så moro når han forstår sånne ting! 

Han har blitt en skikkelig rampegutt, og syns det er utrolig moro å gjøre seg til med grimaser og lignende. Han kan også finne på å si "takktakk" mens han kommer med noe han vil gi oss, for så å løpe bort med en gang vi strekker hånden ut for å ta imot. Han lurer oss mye med andre ord! :p Det er så mye latter og glede i huset for tiden, og det er så deilig å være mammaen til Lucas <3

 

MÅL:

10390g og 80 cm. Blitt SÅÅ stor :D 

KLÆR:

Str. 80. Bruker fortsatt bodyene og genserene vi har i 74, men det aller meste er pakket bort fordi det var sommerklær, og nye klær kjøper vi i 80 :)

TENNER:

6 tenner er helt ute og han holder på med 4 til nå. Så han har straks 10 tenner.

 

ORD:

Mamma, pappa, bø, hei, se, der, se der, gris, hest, mø, bæ, lys, juice, ba (ball og banan), voff voff, mææ (mer), da-da (takktakk), æsj, oi, ja, nei(brukes ikke alltid bevisst tror jeg), mmm(nam), brr (billyd)

Trooor det var de fleste ?

Hjelp meg med årets julebordantrekk!


Ja, nå nermer det seg jul igjen og julebordsesongen er straks i gang. Dette er noe jeg gruer meg til hvert år og liker det ikke i det hele tatt! Men men. Nå har jeg kjøpt kjole ihvertfall, men antrekket er fortsatt ikke komplett. Jeg trenger tips til hva jeg kan ha over! Jeg liker ikke å sitte bare i kjolen, så må ha en jakke eller noe som jeg kan ha på meg inne. Er såå dårlig til sånt og har som regel alltid på meg en svart blazer når jeg "pynter" meg. Men kanskje dere har noen gode tips til hva som kan være fint til denne kjolen ? Gjerne noe som ser litt slankende ut! hehe.

Jeg skal ha på meg Jeffrey Campbell skoene uansett. Vet de ikke passer så veldig bra med kjolen, men på grunn av mitt dårlige kne er disse de eneste jeg klarer å ha på meg en hel kveld av høyhælte sko, så da må det bare bli sånn om jeg ikke plutselig finner noen andre :)

Kjole HER // Armbånd HER // Sko HER

 

Hva skal dere ha på dere på årets julebord?

Lamaze + GIVEAWAY


Leker fra Lamaze er laget for å stimulere barnet sanser både fysisk og psykisk. Barn lærer helt fra de blir født å se, lytte, føle, lukte og smake, og det er viktig å få stimulert disse sansene for at barna skal lære seg å forstå verden rundt seg.
Lamaze har vunnet mer enn 40 internasjonale priser for sine evner til å stimulere og bidra til å utvikle barns sanser!

Lekene kommer i forskjellige aldersgrupper. Noen passer for de minste babyene der lekene har de første svarthvite kontrastfargene for øynene og biteringer, mens noen passer for de litt større babyene med knitrelyder og materialer som er spennende å ta på. Denne "Tørklehvalen Franky"  er fra 9mnd+.

"Det å putte inn og ta ut er alle tiders for utviklingen av barnets motorikk. Lærer barnet om farger med tørklær i 4 ulike farger.
Utviklende funksjoner: Knitrende hale og finner, helt myk kropp med kontrastrik mage og båndløkker"

Denne tørklehvalen er en fargerik og fin leke som er spennende for barnet å se på. Tørklene kan man ta én og én eller alle sammen på likt ut gjennom munnen til hvalen, og man kan ta dem opp igjen i pustehullet. Lucas skjønte fort at han kunne putte tørklene ned i pustehullet, og hente dem ut igjen gjennom munnen! Det er også veldig facinerende med de knitrende finnene. Vi bruker tørklene til å øve på de forskjellige fargene. Selv om det fortsatt kan være en god stund til han lærer seg det, så er det aldri dumt å begynne! Etterhvert som jeg har nevnt fargene på hvalen hele tiden, har Lucas begynt å peke på de forskjellige og "forventer" at jeg skal fortelle han hvilken farge det er! Veldig morsomt å leke med sånne leker :)
Nå er det snart jul og jeg skal dele ut en sånn hval til en av dere i en Giveaway! Kjempefin julegave til ditt eget barn eller kansje til noen andre du kjenner?

Bare skriv i kommentarfeltet at du er med og skriv mail adressen din, så er du med i trekningen :)

 

Har dere prøvd Lamazeleker før?

Har dere lyst på denne "Tørklehvalen" ?

Vinneren av Barnevader-konkurransen!


HEGE!

Jeg har tatt kontakt med deg :-)

Veldig morsomt at hun vant, for hennes jente går faktisk i samme barnehage som Lucas! Stas :D

 

Tusen takk til alle som deltok! Anbefaler disse regnbuksene veldig, og det hadde vært veldig moro å få gi en til dere alle sammen!

Senere i kveld kommer det en liten giveaway i samarbeid med Lamaze! 


Ønskeliste til Lucas- Del 1


Nå som det snart er jul er det på tide å sette opp ønskelister! Har sååå mye på ønskelista til Lucas at jeg må dele det opp i flere deler! Dette er del 1- som er mest ting til barnerommet og noen småting! :) Bordet og stolene tror jeg han skal få av oss til jul. Har også sett på hoppekua- så får vi se hva vi ender opp med til slutt :D Øverst på ønskelista akkurat nå er nok tallerkenhylla og happylights :)

Draleke Elefant //  Bord og stoler  //  Happylights  //  Stableklosser  //  Tavler fra Sebra  //  Sengesett fra Sebra 100x140  //  Uglepute stor  //  Hyllestige  //  Sengesett med sjiraffer  //  Teppe fra Elodie Details  //  Tallkerkhylle  //  Hoppeku  // Mine 100 første dyr bok  // mine 100 første ord bok  //  Bok med lyder  // Sittesekk  // Tekstilsett til Stokke tripptrapp  // Sandkasse

New in: Zara baby & Victorias Secret


I dag kom det en pakke fra Zara baby på døren som jeg bestilte på mandag! Supersøt hettegenser og en god joggebukse. Syns genseren var så tøff med Tom på fra Tom&Jerry :D Tror ikke buksa hører sammen med genseren, men de passet ihvertfall godt ilag :) Elsker at de har så mange billige og fine klær der.

Fikk også en pakke til meg selv med parfyme, body mist og body lotion fra Victorias Secret. Jeg elsker alle luktene de har! :) 

 

Har dere handlet fra Zara før?

Har dere noe fra Victorias Secret?

Ønskeliste til Jul


Her er litt av min ønskeliste til jul! Er så mye jeg har lyst på, så det kommer helt sikkert fler sånne lister. Hva ønsker dere dere til jul ?

 

 

Oro møbler fra Skeidar // Lykter  // Ib Laursen krakk  // Rosa Kitchen Aid  //  Pledd  // Bokser til vaskepulver // Lyslykter  // Dior lip glow  // CLEAN perfyme // Urban Decay Naked 2  //  Yankee Candles

I'm hard to love
Barnehagestart- Hva trenger man ?


Nå er det en stund siden Lucas begynte i barnehagen, men jeg tenkte å lage et innlegg om hva man egentlig trenger til barnehagestart. Nå har jeg gått ut ifra årstiden vi er i nå som er høst og årskiftet høst/vinter. Jeg har også gått ut ifra hva VI har og bruker i barnehagen. Noen bruker kanskje mindre ting, mens andre bruker mer- men dette er et utgangspunkt. Det vi har gjort, og som er det beste er å kjøpe inn litt etterhvert som man ser hva man trenger sånn at man ikke sitter igjen med alt for mye. 

Lucas er snart 15 mnd, og et eldre barn vil nok kanskje trenge mer/mindre og andre ting enn det jeg har tatt med. Vi har også regnvotter og vintervotter hjemme, men ikke fått tatt disse i bruk enda da de minste barne ikke er så mye ute når det regner mye, derfor har jeg heller ikke tatt dette med her.

Softshelldress

Vi har en softshelldress fra Name It som barnehagen skryter av støtt og stadig. Denne er veldig enkel og grei å bruke på denne årstiden, så anbefaler å ha en god utedress som ikke er for tykk men som man heller kan ha litt ekstra klær under.

Regntøy

Regntøy er et must og vi har både en heldress og et sett fra Barnevaderen. Akkurat nå har vi kun heldressen i barnehagen, men skal bytte den ut med den todelte fra Barnevaderen nå som det regner mer og og mer. Her kan du høre med barnehagen hva de foretrekker, eller avgjør det selv utifra hva du liker best til ditt barn.

Vanlig jakke

Vi har også en vanlig jakke (ikke vinterjakke). Denne ligger ikke i barnehagen, men brukes på de dagene der man ser at de kun trenger en jakke. Om været skulle snu, ligger allerede regntøyet og softshelldressen i barnehagen.

Vinterdress

Vi har en vinterdress fra Name It. Denne ligger fortsatt hjemme, men blir tatt opp i barnehagen så fort været sier det.

 

Her er det egentlig smak og behag alt etter hva man liker å bruke på barna sine. Vi har alle disse klærne og bruker dem støtt og stadig. Alle disse klærne ligger hjemme, og tas i bruk de dagene de trengs. 

Tynn fleecedress

Denne liker vi å ta på utenpå en body og strømpebukse på de mindre kalde dagene. Den er veldig behagelig å ha på, og varm nok til å ha under regntøy/tynn dress.

Todelt fleecesett

Jeg er veldig glad i det todelte fleecesettet til Lucas. Dette er enda litt varmere enn den tynne fleecedressen, også er det ikke alltid man trenger både buksen og jakken og da er det gret at det er todelt. 

Heldress i ull

En heldress i ull er veldig greit å ha på kalde dager.

Todelt sett i ull

Her er det det samme som det todelte settet i fleece. Det er ikke alltid man får bruk for begge, og da er det greit å bare kunne bruke bare genseren eller buksen. Samtidig er dette i ull, som vi bruker enda mer enn fleece.

Ullgenser

Her kan man også bruke genseren til det todelte settet, men akkurat denne fra Memini ville jeg ta med fordi den er litt tynnere og vi bruker den ofte både som vanlig genser over body, og som en ekstra genser som han har under ytterklær. Kjempegod!

Tynn lue

Denne blir mindre og mindre brukt, men det er greit å ha en litt tynn lue til de få dagene som fortsatt er litt varme!

Litt varmere lue

En litt varmere lue er veldig bra nå. Til vinteren vil man nok trenge en enda tykkere lue igjen også, men denne i ull fra Lille Lam bruker vi veldig mye.

Lue med hals

En lue med hals er også veldig godt å ha på de kaldeste dagene for at de skal holde varmen.

Sokkesko til barn som ikke går

Selv om Lucas gikk da han begynte i barnehagen var han fortsatt veldig ustødig med sko. Derfor kjøpte vi sånne vind-og vanntette sokkesko som han hadde. Disse fikk han mye skryt for i barnehagen! Vi kjøpte noen billige fra Name It, men de fra Stonz er veldig populære.

Støvler

Støvler må man ha til regnværsdager!

Vintersko

Vi har ikke tatt i bruk vintersko enda, men har kjøpt inn. Disse tas i bruk når det blir litt kaldere, men fortsatt er det varmt nok til å bruke vanlige sko.

Vanlige sko

Vanlige, gode sko! Vi bruker Kavat som er veldig lette og fine å gå med. Vi har også et par Adidas sko liggende i barnehagen.

 

Behagelige lekeklær er veldig viktig! Vi bruker aldri dongeri, men bruker istedenfor gode heldresser og joggebukser. Dette er også ting man trenger skift av som skal ligge i barnehagen, så kjøp dobbelt opp!

Heldresser

Vi elsker heldresser! Ikke så mye mer å si enn det, men disse er veldig behagelige for barna og lette å leke i.

Joggeklær

Gode joggeklær istedenfor dongeri og stive klær.

Strømpebukser

Strømpebukser er et must! Dette bruker vi hver dag. Ha mange skift! Vi bruker fortsatt mye vanlige strømpebukser, men disse blir mer og mer erstattet med ull nå når det begynner å bli kaldere.

Bodyer

Om barna enda bruker det, så må man selvfølgelig ha nok bodyer. Dette er også noe man bør ha en del skift av liggende i bhg.

ULL

Ullbodyer

Spesielt på denne tiden må man ha ull! Vi bruker ull hver dag, og har også en del ullskift liggende i barnehagen.

Ullsokker

Ullsokker er et must, og vi liker bedre å bruke ullsokker fremfor vanlige sokker.

Ullstrømpebukser

Samme som over! Ha mange skift her også.

 

Det er ikke så mye annet man trenger i barnehagen, og som sagt finne du det fort ut etterhvert om det er noe dere mangler.

Barnehagesekk

Dette er det nok ikke alle som trenger, men vi syns det er veldig greit å ha. Om vi har med ekstra klær/yttertøy legger vi det i sekken, og matboksen har vi også alltid i sekken. Samme om det er noe vi skal ta med hjem fra barnehagen, er det veldig lettvint og ta det med i sekken.

Merkelapper

Dette er nok noe av det viktigste! Merk ALLE klær! I barnehagen kan ting fort forsvinne, og de ansatte kan ikke til enhver tid holde styr på hvilke barn som har hva, samtidig som mange barn kanskje har noe av de samme tingene. Jeg passer ekstra godt på å merke de dyreste klærne tydelig, fordi det er klær jeg absolutt ikke vil at skal komme bort. 

Bleier

Om barnet bruker bleier, må du ha bleier med i barnehagen. De fleste barnehagen foretrekker vanlige bleier istedenfor Up&Go. Her bruker vi Up&Go hjemme, men kjøper alltid vanlige bleier til barnehagen.

Bleiesalve

Vi har også en bleiesalve liggende i barnehagen som de bruker om han har sår stump!

Smokker

Bruker barnet smokk, er det greit å ha et par liggende i barnehagen også. Merk dem godt, eller kjøp navnesmokker.

Matbokser

Dette er det ikke alle som trenger, men Lucas spiser frokost i barnehagen som han må ha med selv. Lunsj får de i barnehagen så det har han ikke med.

Vogn

En vogn til å sove i! Vi arvet en TFK vogn etter min lillesøster som er helt super. Trenger ikke å være en fancy eller dyr vogn, så lenge den funker. Den skal kun brukes i barnehagen til soving som regel.

 

Dette er hva vi bruker og mine tips til hva man trenger til barnehagen! Kom gjerne med innspill til hva dere mener man trenger.

Nytt sett fra barnevaderen+ konkurranse


I dag kom det et nytt sett med Barnevaderen! Jeg har virkelig falt for dette regntøyet jeg! Denne gang har vi en matchende jakke også. Har som vist tidligere en mørkeblå Barnevaderbukse fra før, og Lucas har så mye blått fra før at denne gang ble det en grønn! Litt fresht å se andre farger enn blå også. Dette settet kommer nok til å bli brukt i barnehagen, også kommer vi til å ha den andre buksa hjemme. Denne grønne er også én størrelse større enn buksa vi har i blå. Jakken er i størrelse 92 siden dette er den minste størrelsen de har i jakker, men det gjør jo ikke så mye om det er litt stort når man kan brette armene! hehe.

Jeg har skrevet litt om Barnevaderen før, men for å oppsummere kjapt, så er Barnevaderen et regntøy med sveisede sømmer sånn at de holder tett. På buksa er støvlene sveiset fast med trippel sveisekant sånn at barna holder seg tørre uansett hvor mye de leker i sølepyttene. Jakken har også sveisede sømmer. Dere kan lese mer om Barnevaderen på hjemmesiden deres.

 

 Buksene kommer i lyseblå, mørkeblå, rosa og grønn! 

 

//Den grønne Barnevader regnbuksen og jakken er sponset

Ull fra Hust&Claire


Åh, som jeg elsker ullkolleksjonen til Hust&Claire! Jeg syns det er supert at ullundertøy kan være fint samtidig som det holder varmen. Disse klærne er myke og gode, og vi bruker dem hele tiden. Heldressene bruker vi også som pysjamas. Det som er kjipt er at de er litt dyre, men jeg syns absolutt de er verdt prisen også. Bodyen koster 249kr,  heldressen med stjerner koster 349kr og heldressen med elg koster 399kr i nettbutikken. 
Har man barnehagebarn lønner det seg kanskje ikke å kun kjøpe dyrt ullundertøy med tanke på at man må ha en del skift, så vi har også masse billig ull fra Name it. Men litt gøy å ha noe litt finere og bedre også! Her har vi allerede brukt ull i mange uker, og har allerede merket at man aldri får nok! Bruker ull hver dag. Noen ganger bare en ullbody, noen ganger bare en ullstrømpebukse og noen ganger ull fra topp til tå, men ull har vi på hver dag :) Og med 1 åring så er det sjeldent klærne er rene etter en dag, så her er det på med nye klær hver dag også.

Har dere noe ull fra Hust&Claire, vil jeg gjerne vite hva dere syns om dem :) 

 

Dette innlegget er ikke sponset og er kun en anbefaling fra meg!

Svar på spørsmålsrunden! :)


 

IKKE glem å melde dere på konkurransen der dere kan vinne en genial  regnbukse fra BARNEVADEREN! Har du ikke barn selv er dette garantert en julegave som vil bli satt stor pris på. Klikk her for å komme til konkurranseinnlegget!Hvor kjøper du sminke på nett? :)

Jeg kjøper det meste av sminken min på nett hos Britique.com.


Hva for noen merker bruker du på sminken? :)

Jeg bruker så og si kun MAC med unntak av mascara og primer. Jeg bruker forkjellige mascaraer og primeren jeg bruker er fra Smashbox. Urban Decay Naked palettet bruker jeg også mye.

 

Hva liker du gjøre sammen med prinsen ?

Jeg liker å gjøre ting som gjør at han lyser opp og blir ekstra glad! Det skal ikke så mye til, men å leke med han på gulvet og gå på lekeplassen eller til andedammen. Han elsker når han få gå rundt selv og utforske og leke. Så det er som regel disse tingene jeg liker best å gjøre sammen med han :) 

 

Hva er din favoritt mat ?

Jeg har alltid elsket pølse og potetstappe! Hehe. Ellers er jeg veldig glad i en god biff med bakt potet, stekte tomater og asparges. NAM!

 

Favoritt drikke ?

Cola Zero uten tvil. Drikker alt for mye av det :p

 

Ønsker om fremtiden ?

Jeg syns alltid det er vanskelig å svare på dette spørsmålet! Men jeg ønsker selvfølgelig at Lucas blir en lykkelig og snill gutt, og at jeg har det bra! Jeg vil også gjerne bo i drømmehuset, ha en fin bil, en jobb jeg liker go ha det uproblematisk økonomisk :)

 

Hvor stor er Lucas nå? (Lengde og vekt)

Har ikke vært på kontroll siden han var 13 mnd nå og da var han 9890g og 77 cm. Tok han på vår vekt i dag og da viste den 10,2kg og han har nok blitt 78-79cm.
Skal på 15 mnd kontroll 5.november, så vi får se nøyaktig da! :)

 

hvordan sover han på nettene? :)

Lucas er en drøm på nettene! Når han legger seg, legger jeg han bare ned i sengen og gir han en smokk i munnen og en i hånden, sier god natt og går ut. Da sover han til vekkerklokka vår ringer kl 06.30. :)

 

hvilken personlighet ser du at lucas har, og hvordan tror du han kommer til å bli som person når han blir større?

Vi får hele tiden høre av alle at han er en gladgutt med masse energi. Jeg ser også at han er veldig utålmodig og sta- akkurat som mammaen sin. Han er også veldig smart syns jeg og veldig flink til å finne løsninger på ting selv, eller spør oss om hjelp til noe. Han skjønner så mye mer enn det vi tror! Når han blir større tror jeg han kommer til å bli en snill og glad gutt, og jeg tror han kommer til å beholde staheten og utålmodigheten han allerede har! Tror også han kommer til å være like godhjertet som pappaen sin, og ikke bli like rebell som mammaen sin :p

 

synes du mammalivet er tøft, eller har det gått seg greit til?

Det har gått seg veldig greit til, men selvfølgelig er det tøft til tider! Men man blir på en måte vant med alle "utfordringene" og lærer seg å takle det meste sånn at det ikke er noe stress. Man får rutiner og man kjenner barnet sitt såpass godt at det ikke er noe som er særlig vanskelig. Det som er tøft er som regel om barnet er har vondt eller er sykt og man ikke kan gjøre noe med det, eller sånn som når de er litt mindre og gråter mye. Og helt i begynnelsen når man ikke kjenner barnet sitt 100% så kan det bli steintøft å være mamma når man ikke er  blitt helt vant med den nye tilværelsen. Men som sagt så går det seg veldig til! Jeg storkoser meg som mamma :)

 

kan du lage et innlegg om en dag i ditt liv? :-)

Ja, det kan jeg vel gjøre :)

 

kan du legge ut videoer av lucas? :)

Ja, om det er interessant så kan jeg prøve å gjøre det i ny og ne :)

 

Vurderte du noen gang abort da du fant ut at du var gravid?

Ja, med én gang så gjorde jeg det. Før jeg egentlig rakk å tenke meg om skikkelig. Dette var nok fordi det kom så uventet på meg og jeg følte meg IKKE klar. Visste ikke hvordan jeg skulle klare det, og jeg ønsket jo ikke barn en gang. Ihvertfall ikke enda! Men det tok bare noen dager før jeg ble vant med tanken, og gledet meg kjempemye etter at sjokket fikk lagt seg litt. Hadde nok aldri klart å gjennomføre en abort uansett, og jeg hadde egentlig ingen grunn til å gjøre det heller. :) 

 

Hvordan er kroppen din nå etter et år etter fødsel? merker du store forandringer??

Huff, hvor skal jeg begynne? Først og fremst så er puppene helt ødelagte. Ikke bare litt, men HELT ødelagte. Skulle ikke tro jeg var 20, liksom.. Er det vrengte lommer man kaller det? Eller at de ser ut som tomme sokker? Magen er ikke så veldig annerledes annet enn at den er litt løsere nederst og med noen strekkmerker. 

 

Er det noe du føler at du mangler i livet ditt som det er nå?

Ja, egentlig. Jeg liker ikke stedet eller huset jeg bor i og skulle ønske jeg bodde et sted og i et hus jeg føler meg hjemme i og hvor jeg føler det er stort nok. I tillegg føler jeg fortsatt at jeg mangler meg selv litt her i livet. Litt vanskelig å forklare, men føler fortsatt ikke jeg har nådd det punktet i livet mitt der jeg klarer å leve som jeg burde og være meg selv. Føler at jeg står litt på pause til ting blir bedre.

 

Hva er din største drøm i livet?

Min største drøm er at jeg blir fornøyd med meg selv og at Lucas får det beste livet han kan få!

 

Hvem er lucas mest lik i personlighet?

Frem til nå ser jeg mest meg selv i personligheten hans, mens han er prikk lik pappaen sin i utseende. 

 

Syns rommet til Lucas er så fint. Kan du ikke dele litt interiørtips til barnerom? :)

Så kjekt at du syns det! Ja, kan prøve å poste litt tips og triks av og til! Har planer om å endre på interiøret fremover, så da får dere nok se litt av det også :)

 

Kan du fortelle om hvordan du og kjæresten din traff hverandre?

Ja, det er ikke en veldig spesiell historie egentlig. Jeg var god venn med kameraten hans mens storesøsteren min kjente Thomas (kjæresten min). En dag så vi film sammen alle 4 og etter det var vi 4 med hverandre hele tiden. Til slutt ble vi vel bare sammen :p

 

Hvordan fant du ut at du var gravid? Hvilke symptomer du hadde osv.

18. Januar satt jeg å strikket med et strikketøy jeg fikk til bursdagen min 13.januar. Plutselig fikk jeg en kjapp kvalmebølge over meg. Gikk over like fort som den kom, men fikk et instinkt om å ta en test jeg hadde liggende for å avkrefte graviditet! Testen var jo selvfølgelig postitiv! Veldig merklig at jeg fikk dette instinktet syns jeg, for ellers var det ikke noe spesielt som gjorde at jeg kunne tro jeg var gravid. I ettertid ser jeg selv at jeg hadde tidligere symptomer også. Noen uker før jeg tok testen hadde jeg klagd mye på ømme nipler, men det falt meg ikke inn i det hele tatt at jeg kunne være gravid. Visste ikke at det var et symptom en gang. Det som er enda morsommere er at dagen FØR jeg tok testen som var positiv, så hadde lillesøsteren min gått å sagt i barnehagen sin at hun skulle bli tante!

 

Hvor ser du for deg at dere er om 5 år? Flere unger, gift, jobb osv?

Om 5 år har jeg nok kanskje 1 barn til. Ikke gift, men har sikkert akkurat blitt ferdig med læretid eller noe sånt. Forhåpentligvis har vi flyttet til et større hus :)

 

Hva hadde vært drømmejobben din?

Make-up artist eller noe som har med reising rundt i verden å gjøre.

 

Hvor går drømmeferien til? Med familien og jentetur?

Jeg vil tilbake til New York! Ellers har jeg drømmer om å reise til Miami, Hollywood, Japan og Dubai ihvertfall! Familieturen hadde nok passet seg best i syden og en plass man kan slappe av mens jenteturen hadde gått til festing og shopping i USA :D

 

Favoritt nettsider til interiør, barneting (klær, leker osv), sminke, og klær til deg selv?

Sidene jeg liker best er: Sofiesvilla.no, jollyroom.no, smartkids.no, miinto.no, nelly.com, childrenboom.no, britique.com, ebay.com, etsy.com, toysrus.no, flust.no, guttelus.no, lekmer.no? ++

 

Hvilke mammablogger leser du?

Jeg leser ikke så mange fast faktisk, men leser de jeg har på vennelista.

De jeg leser fast er alexandramk.blogg.no, iselinbst.blogg.no, frustrertfrue.no

 

Kan du skrive et innlegg med oversikt over utstyr og alt man trenger til barnehagestart? Litt tips ang. det osv?

Ja, det kan jeg prøve å få laget et innlegg om! Skal skrive det ned så jeg husker det :D

 

 

 

Om du fortsatt har noen spørsmål, så spør i vei, så lager jeg en del 2 :)

Konkurranse! Vinn en regnbukse fra BARNEVADEREN!


 

 

 ******AVSLUTTET********

 

 Jeg er veldig glad for at jeg får holde denne konkurransen, for etter at jeg prøvde Barnevaderen selv vil jeg at alle andre også skal oppdage dette produktet! Og nå har dere sjangsen til å vinne en Barnevader her på bloggen! Den kommer i rosa, lyseblå, grønn og mørkeblå! Størrelsene går fra (skostørrelse) 20/21-34/35. Dere kan se målene på buksene HER.
Til de aller minste finnes også Krabbevaderen. Disse har ikke støvler, men istedenfor en påmontert sokk i samme materiale som buksen. Les mer om Krabbevaderen HER. Disse kommer i størrelse 0-6mnd og 12-16mnd.

For dere som ikke vet hva Barnevaderen er, så er dette en regnbukse som har støvlene påsveiset sånn at disse er helt vanntette, og ingenting vann kommer opp i støvlene. Barna kan derfor hoppe, plaske og til og med sitte i dammene så mye de vil! :) Hele buksen er sveiset sammen og har derfor ingen sømmer som kan slippe inn vann. For mer info om disse buksene kan dere lese HER.

 


For å delta i konkurransen må dere:

Like Barnevaderen på facebook  HER

Barnevaderen er laget av materialet PLAVITEX. Finn ut hva dette meterialet består av og skriv svaret i kommentarfeltet. HINT: Svaret finner du på hjemmesiden her

Skriv om dere ønsker Barnevader eller krabbevader, hvilken farge og hvilken størrelse dere ønsker. (Størrelsene går fra skostørrelse 20/21-34/35 i barnevader og, 0-6 mnd og 12-16 mnd i krabbevader)

Skriv også MAILEN din i kommentarfeltet sånn at jeg kan få kontakt med vinneren.

Du kan også følge meg på instagram @malinchanel og like innlegget på "liker" knappen nederst  på dette innlegget:)

 

 

HER kan dere lese et innlegg jeg har skrevet om Barnevaderen tidligere med litt fler bilder. 

Her ser dere Lucas som sitter i dammen og koser seg, og siden han elsker vann og hadde på seg Barnevaderen så fikk han lov! Han var helt tørr på beina etterpå, så nå gleder vi oss til hver regnversdag som kommer! 

 

***KOMMENTARENE DERES BLIR IKKE GODKJENT FOR Å UNNGÅ "JUKS". DERFOR VIL DE IKKE VISE PÅ DETTE INNLEGGET FØR JEG TREKKER VINNEREN :)***

Photoshop: Hvordan få bort gulskjær og få bildet lysere!


Alle har vel opplevd at bildene blir mørke og gule når man tar bilder i feil lys, spesielt da sollys. Det syns jeg er så irriterende for det kan ødelegge et veldig fint bilde! Men dette kan enkelt fikses på i Photoshop og jeg har laget en enkel guide! Jeg bruker Adobe Photoshop CS5.

 

1. Finn frem bilde du vil fikse på. Bildet jeg har brukt er tatt inne med strålende sol ute, som resulterte i et helt gult bilde.

 

2. Klikk på Image->Adjustments->Photo filter

 

3. Da kommer denne boksen opp. Velg Cooling Filter (80), og juster der det står Density om det er nødvendig. Når du justerer på denne blir bildet kaldere/blåere når du tar den oppover eller varmere/gulere om du justerer andre veien.

 

4. Nå kan du se at gulskjæret i bildet er borte og de "ekte" fargene på bildet har kommet frem. Nå kan du lagre bildet, eller du kan gå til neste steg for å få bildet enda et hakk lysere.

 

5. Klikk på Image->Adjustments->Brightness/contrast

 

6. Prøv deg frem for å finne ut hva som skjer med bildet når du justerer på brightness og contrast. som regel holder det å justere litt oppover på brightness for å lysne bildet.

 

7. Klikk OK og du er ferdig :)

 

Her kan du se forskjellen! Bilde 1 er det orginale bildet. På bilde 2 har jeg kun redigert på Photo Filter, mens på bilde 3 har jeg også redigert Brightness/contrast.Hva syns dere om guiden ? :)

Hørt om Ugly Childrens Clothing?


Har dere hørt om Ugly Childrens Clothing ? Jeg stusset litt selv da jeg hørte navnet første gang, og syns klærne de solgte var noe merkelige, men alikevel så tøffe! Merket ble etablert i 2006 av 3 menn som hadde en idé om å lage kule barneklær til gutter og jenter "med baller"! hehe.

Sist vinter hadde Lucas en brun heldress med mariusmønster og en body han vant i en konkurranse. Heldressen passer ennå og den er så god! UglyCC har gode og myke klær med en kvalitet jeg har opplevd som veldig god! Jeg har så lyst på enda mer fra dette merket, og har allerede plukket ut noen favoritter!

Nå har childrenboom.no begynt å selge Ugly Childrens Clothing! Klærne koster litt ekstra, men til gjengjeld får du god kvalitet, klær som varer lenge og har stilig design. Jeg er definitivt en av de som foretrekker kvalitet på barneklær. 

Her er mine favoritter fra UglyCC. Syns buksa og strømpebuksene så utrolig deilige ut, og de er øverst på ønskelista akkurat nå! Buksa og strømpebuksene er i ull, og bodyene er i 70%bambus og 30% eco bomull.

 

Hvit body // blå body // grå strømpebukse // blå strømpebukse  // blå bukse

 

Del gjerne dine egne erfaringer med UglyCC!

Nydelig, ubrukt vinterjakke fra Racoon TIL SALGS!


Jeg selger denne nydelige vinterjakken fra Racoon! Den er aldri brukt og lappen henger enda på. Jakken er i størrelse 74. Nypris er 800kr, og jeg selger den for 600kr (+porto).
Dett er en skikkelig jakke av veldig god kvalitet med fleecefôr og en vannsøyle på 7000mm. Ikke minst er den utrolig fin, og det er med tungt hjerte at jeg må selge den.

Den er fra fjorårets kolleksjon, så den er ikke lenger å få tak i med dette designet, og du slipper også at alle går rundt med samme vinterjakke! Hehe.

Ta kontakt her eller på Malin-93@live.no om du er interessert!


Minner dere også på konkurransen igjen der dere kan vinne en kjempegod pysj fra jan-H til en verdi av 339,-. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Dere kan velge mellom hvit og turkis. Nå er det snart jul, så om dere ikke har barn selv, kan det jo være en kjempefin julegave :-)

******

Har også spørsmålsrunde gående, så still meg gjerne spørsmål om alt det dere lurer på :)

******

Mini A Ture vinteranorakk i hus


Da var endelig vinterjakke i hus! Valget falt på Mini A Ture som jeg falt for med én gang den kom ut på nett i den nyeste kolleksjonen :) Har allerede en vårmodell fra Mini A Ture som jeg er veldig fornøyd med, så jeg var ganske sikker på at kvaliteten var like bra på denne vintermodellen og at jeg kom til å bli fornøyd. Den er suuuperfin og kjempegod, og kommer garantert til å vare hele vinteren.
Jeg kjøpte den i 86 som vanligvis er alt for stort til Lucas, men disse jakkene passer nesten uansett fordi strikken i armene er så god. Den blir litt lang, men ikke så lang at det gjør noe. Han kan fint bevege seg i den, så jeg syns disse jakkene er helt topp! Og så er det plass til gode klær under, og han har plass å vokse i. Er vi heldige passer den kanskje til neste høst og vinter også ? 

 


Hva syns dere om jakken ?
Hvilken vinterjakke har dere til de små?
Har dere noe fra Mini A Ture? 

Trenger deres hjelp! Vintersko..


 

Jeg har aldri kjøpt vintersko til Lucas før, så i år er første gang. Det er et hav med forskjellige sko å velge mellom, noe som gjør valget veldig vanskelig! Derfor trenger jeg noen råd og erfaringer fra dere som har kjøpt vintersko før! Trenger ikke å være noen av de på bildet, men jeg vil at de skal være lette å gå med, varme, vanntette og litt fine :) Et pluss er jo også om de er lette å ta på, for Lucas er ikke så tålmodig av seg og ikke så glad i å kle på seg! :p

Hvilke sko har dere til deres barn i år?

 

 

LAVKARBO frokost/lunsj/kveldsmat


På lavkarbo syns jeg det vanskeligste er å finne frokost, lunsj og kveldsmatalternativer. I dag har jeg lagd omelettmuffins som var kjempegode! Ikke noe hokkus-pokkus, men veldig godt og mettende. 
Har ikke fulgt noen oppskrift, men det er ikke så vanskelig å lage en omelett. 

Jeg brukte: (til 4 "muffins")

-4 egg

-En neve ost i røren og litt ost på toppen

-Litt brokkoli (kokt på forhånd)

-Litt skinke

-Salt&pepper

Man kan også bruke bacon, paprika og sånne ting oppi! Alt etter hva man føler for. Jeg lot de stå i ovnen på 190 grader i ca 20 minutter :) 
De er også fine å pakke inn å spise senere/en annen dag! Fint alternativ å ha med seg som lunsj på jobb og skole også, eller som tilbehør til middag.

 

Har dere prøvd dette før? 

Endelig prøvd Barnevaderen!


I dag kom det en regnbukse fra Barnevaderen i posten! Har hatt lyst å prøve disse lenge. Kjøpte ikke jakken da den minste størrelsen de har i jakke er 92 :/ I dag har vi ihvertfall fått prøvd ut buksa litt! Vi var nede og matet endene og på vei hjem fant vi en stoor sølepytt som Lucas selvfølgelig gikk rett oppi. Så datt han på rumpa ned i sølepytten og der ble han sittende! Hehe. Han elsker å leke med vann, så dette var stor stas. Han ble litt våt på genseren sin siden han ikke hadde regnjakke på, men på beina var han heelt tørr! Hurra!

Tenkte å ta med buksa i barnehagen sånn at han kan ha den der. Hver gang han har vært ute og lekt der når det er vått ute, kommer han alltid hjem med nye klær på seg fordi han har blitt våt i barnehagen. Så nå får vi håpe denne buksa hjelper litt!

For dere som lurer på hva som er så genialt med Barnevaderen, så kan dere lese litt om det på hjemmesiden deres HER.

 

Jeg vil gjerne høre deres erfaringer med Barnevaderen! :)

-

Vinterklær- snart Check!


Nå har vi endelig begynt å få litt vinterklær i hus. Fortsatt noe som mangler, men nå er vi på god vei. Vintersko skal kjøpes i neste uke. Vinterdress har vi fått fra Lucas sin farmor fra Name It, og vinterjakke har jeg nettopp bestilt. Skal ha en dress til å ha hjemme også (den andre skal i barnehagen), men er litt usikker på om jeg skal kjøpe skibukse til vinterjakken han har eller om jeg skal kjøpe en heldress hjemme også, så det får vi se på :)
Har også begynt å få litt klær til å ha under vinterdressen/regnklærne, sånn som heldresser i ull og klær fra lillelam. Dette er sånne klær jeg syns er gull verdt til å bruke under spesielt regnklær siden regntøy ofte er tynt. Får aldri nok av heldresser! Skal også kjøpe et fleece sett til han etterhvert. Han har allerede en heldress i fleece fra Memini, men ser for meg det er praktisk å ha en todelt også. Man kan vel sjeldent si at man har nok ull, men nå er vi på god vei ihvertfall. Under ser dere noe av det vi har og det som er på ønskelisten nå. Gleder meg til å ta i bruk vinterjakken!

 

Hva er deres beste tips til vinterklær?

-

Minner dere også på konkurransen igjen der dere kan vinne en kjempegod pysj fra jan-H til en verdi av 339,-. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Dere kan velge mellom hvit og turkis. Nå er det snart jul, så om dere ikke har barn selv, kan det jo være en kjempefin julegave :-)

******

Har også spørsmålsrunde gående, så still meg gjerne spørsmål om alt det dere lurer på :)

******

Meg, Lucas, mammalivet og alt annet!


I det siste har det blitt mye innkjøp-blogging på grunn av mangel på inspirasjon om bloggtemaer. Jeg får også en del spørsmål innimellom, så derfor tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde! Har ikke delt så mye av meg selv personlig og heller ikke så mye om Lucas egentlig, så nå er det bare å spørre om det dere lurer på! Enten det er om meg, Lucas, graviditet, fødsel, mammalivet osv!

Håper dere kommer med noen gode spørsmål! :)


Minner dere også på konkurransen igjen der dere kan vinne en kjempegod pysj fra jan-H til en verdi av 339,-. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Dere kan velge mellom hvit og turkis. Nå er det snart jul, så om dere ikke har barn selv, kan det jo være en kjempefin julegave :-)

 

-

New in: Avent magic cups & noe til barnerommet


For en stund siden så jeg disse koppene, og måtte bare ha dem! Så dem først på lekmer.no, men der var de utsolgt. Fant de også på amazon.com og bestilte to stykker derfra. For noen dager siden fikk jeg også mail om at de var kommet inn igjen på lekmer.no så jeg bestilte en der også i håp om at den kom fortere i postkassen! Begge pakkene kom tilfeldigvis i dag, både den fra Amazon.com og lekmer :p Ser de allerede er utsolgt igjen for koppene på lekmer.no, så de er nok sikkert populære! Men om dere vil overvåke produktet sånn at dere får mail når de får de inn igjen kan dere trykke HER.
Jeg syns ihvertfall de var kjempekjekke, og Lucas liker dem godt også! Han er så glad i å drikke fra "voksenglass" men det blir ofte mye søl, og det var derfor jeg kjøpte disse! Han syns det var stor stas å drikke fra vanlig kopp, og mammaen likte at han kunne gjøre det uten alt sølet! 

For dere som lurer litt mer på hva dette er så har jeg kopiert beskrivelsen:

"Magic kopp med helletut fra Philips Avent er den perfekte overgangskoppen for småbarn. Med denne koppen uten tut og sugerør kan barnet drikke på samme måte som fra en vanlig kopp. Den hjelper barnet å venne seg til å drikke fra kopp, uten å søle. Den unike sølesikre ventilen er en helt ny oppfinnelse, spesielt utviklet av Philips AVENTs eksperter. Ventilen aktiveres med leppene, så det er enkelt for barnet å drikke, men det blir ikke noe søl når den ikke brukes. - Barnet kan drikke fra koppen på samme måte som fra en vanlig kopp - Drikke uten tut og sugerør - Treningshåndtak hjelper barnet å holde i koppen - Ventilen aktiveres med leppene og hjelper barnet å drikke på samme måte som fra en vanlig kopp - Koppen er laget av BPA-fritt materiale - Alle deler kan bekvemt maskinvaskes - Et hygienisk lokk holder alltid koppen ren - Rommer 260 ml" 

 

Fikk også en liten ting til i postkassen i dag, og det var denne søte ugleputen fra Sebra! Syns den var så herlig og matcher den "nye" stilen som er på gradvis på vei inn på barnerommet :)

 

Hva syns dere om tingene ?

Anbefaling av Okker-gokker klær!


 

Ikke glem å delta i konkurransen jeg har gående der dere kan vinne Lucas' favorittpysj fra Jan-H til en verdi av 339kr! Velg mellom hvit og turkis. Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget!

 

 


 

 

Ja, det blir en del barneklær-snakk her på bloggen, men det har på en måte blitt en interesse med barneklær om det er mulig :p Jeg elsker å ha fine klær til Lucas som både er behagelige og har kvalitet. Liker også å tipse dere om hvilke gode og fine klær som finnes ute på nett (og i butikk.. ), og kanskje inspirere? Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om sånne anbefalinger jeg kommer med!

Okker-Gokker er et av disse merkene som jeg liker godt. De har behagelige klær, god kvalitet og de er fine å se på med enkelt design. De klærne jeg viser i dag har et deilig joggeklær-stoff, og som jeg har sagt før så bruker jeg nesten kun det til Lucas. Akkurat nå kan eg ikke huske sist han brukte dongeribukse! Det er fordi jeg vet hvor ubehagelig det er å gå med, og syns han skal slippe å gå med stive klær som er vanskelige å leke i. Disse klærne er også organiske for de som er opptatt av det! 

Jeg kommer nok til å skrive en del om Okker-Gokker, og vise frem de forskjellige klærne.

 

Dette står om Okker-Gokker:

"Okker-Gokker er Dansk design. Okker-Gokker er kjent for sin unike stil og skandinavisk utseende preger hele kolleksjonen som en rød tråd. De kjennetegnes ved at det tas hensyn til barns behov for å klatre, løpe, danse- i det heletatt , bevege seg fritt. Samtidig som foreldrenes behov for å kle barna i økologisk , lekkert og skandinavisk også blir tatt hensyn til . Dette er flott kvalitetstøy i flotte farger og materialer."

 

De har klær til både gutter og jenter, med kjempefine farger. Til gutt går det mye i grått og mørkeblått, mens til jente går det i mye gammelrosa, lilla og lillarosa farger. Klærne går  opp til størrelse til 5-6 år!

I dag mottok jeg en pakke fra Childrenboom.no med 3 herlige plagg som jeg elsker! En body, bukse og en lue. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker enkle og fine klær! Disse klærne var kjempeherlige, og har allerede prøvd dem på Lucas, og nå ligger de klar til å tas i bruk i barnehagen i morgen!

Luen finner du HER, bukse HER, body HER, og for å se alle Okker-Gokker produktene kan du klikke HER.

 

Hva syns dere om klærne?

KONKURRANSE: Vinn herlig pysj fra Jan-H *AVSLUTTET*


 

*AVSLUTTET*

Denne uken har childrenboom.no sponset en konkurranse der en av dere mulighet til å vinne en kjempegod pysj fra Jan-H! Denne er så fin og myk og er min favorittpysj til Lucas :) 

Childrenboom.no er en nettbutikk med mange fine barneklær som ikke alle andre har! De har merker som MeMini, Ugly Children Clothing, Jan-H, Morild Norway, Okker-gokker, barnevaderen + noen til. De har utrolig god kundeservice og er en trygg og fin plass å handle barneklær på. 

Det dere trenger å gjøre for å delta er:

★ LIK childrenboom.no på facebook

★ Skriv i kommentarfeltet om du vil ha hvit eller turkis og hvilken størrelse du vil ha. (Du kan se pysjene HER)

  HUSK å skrive mailadressen din i kommentaren eller i mail-feltet. 

Valgfritt:

- Følg meg også gjerne på instagram: @Malinchanel

-Lik/del innlegget 


Jeg holder konkurransen gående i 1 eller 2 uker. Ser det litt an etterhvert.#konkurranse #childrenboom #janh #vinn #pysj #barneklær 

LUCAS 14 MND- månedsoppdatering


14 MÅNEDERBegynne å skille former som firkanter og sirkler - Nei

Konsentrere seg bedre - Ja

Leke side om side med barn - Ja 

Vise at de trenger din hjelp med noe. F. eks putte en klosse i boks -  Ja

 

 Ungen elsker nå å bære på store ting og klatre. Selv de som ikke har tatt sine første skritt, klatrer på møbler og utforsker. Det kan være nervepirrende, men så lenge du er der og ser til at ungen ikke kan skade seg, er det bare å la de holde på. Ungen elsker å være ute. Det er en helt annen verden enn stuen, og den er spennende. Har ungen begynt å gå er det lurt å la de traske rundt selv. Å gå ute på grus og i terreng er utmerket balansetrening. De begynner å fatte interesse for telefonleker. Ta en telefon opp til øret og si hallo, så skal du se barnet hermer og ler.

Ungen sover mindre enn før. De kan begynne å bli interesserte i å hjelpe til rundt i huset. Gi de en fille og la de leke mens du tørker støv. La de vaske ditt ansikt mens du vasker deres. Det du sier nei til er selvfølgelig det artigste og noen barn vil allerede nå begynne å teste grenser. De vet hva de vil og de er bestemt på å utføre det.
Ved bordet er det fortsatt mye gris. Dette er ikke til å unngå, siden de også her er i en læreprosess. Gi de fingermat til å utvikle finmotorikken. Dette er garantert suksess. 

 

Lucas elsker å være ute, og de sier det i barnehagen også at han er helt i hundre når de er ute å leker. Klatre har han gjort lenge og kaltrer på ALT og kommer seg opp akkurat dit han vil, ofte ved hjelp av lekebilen sin som han bruker som krakk. Telefonlek har han også gjort en god stund nå, og tar alt opp til øret. Telefoner, fjernkontroller og alt som kan ligne en mobil.

Når det kommer til søvn er jeg veldig fornøyd. Etter han begynte i barnehagen har han gått fra å legge seg halv 7 til å legge seg halv 6. Når han legger seg får han en flaske med litt melk (som vi snart skal kutte ut). Når denne er tom gir jeg han smokken- en i munnen og en i hånden. Isteden for kosefille må Lucas ha en smokk i hånden som han ligger å klemmer på :p Etter dette går jeg ut av rommet og han sovner selv. Sover som regel til klokken 6 neste morgen. Da får han komme inn til oss og kose til klokken blir halv 7 og vi står opp. I helgene herjer han litt på gulvet før han kommer opp i sengen vår og legger seg igjen og sover da til 10-11.

Han er veldig flink og spise og spiser det aller meste! Men han er også flink til å grise og kaste på gulvet. Veldig moro er det også å gi hunden litt av maten sin!

Ellers er Lucas en smørblid gutt og en storsjarmør. Han er rett og slett en engel å ha med å gjøre, og jeg ville ikke ha forandret på noen ting! I barnehagen går det kjempefint og han har ALDRI grått en tåre når vi har gått derfra og han har stor tillit til de ansatte, noe som er kjempebra! Hver dag når han blir hentet vinker han og slenger slengkyss til dem! hehe.

 

MÅL:

Vi har ikke vært å målt denne mnd, men veide han i dag tidlig på vår vekt, og da sto det 9,4kg så han er nok rundt der. Har nok også blitt 78cm. Vokser seeint nå og går opp og ned i vekt hele tiden!

 

KLÆR:

Nå bruker vi for det meste 80. Passer enda 74, men har pakket vekk det meste han hadde fordi det meste var tynne vår/sommerklær. Nå har vi tatt frem litt varmere klær, og det har vi kjøpt i 80 :)

 

TENNER:

6 tenner. 4 oppe, 2 nede.

 

ORD:

Han sier mer og mer og hermer mye etter det vi sier. Men ord han sier bevisst og vet hva betyr er:

Ba (banan og ball), Mamma (endelig!!), pappa, se, der, se der, bø, hei, lys, juice, brus, hæ, mmm(nam), brr (billyd)

Kommer ikke på fler i farten, men tror dette er de aller fleste ordene han sier bevisst.

 

-

Hvor gammelt er ditt barn ?

Vinneren av kidsparadise.no konkurransen..


 

NINA!

 

Du har fått en mail :)

 

Takk for alle som deltok! Det kommer en ny konkurranse allerede i morgen, så følg med her på bloggen! :)

 
24 hour shopping spree hos miinto.com: -20% på ALT!


Miinto.no er en av mine favorittnettbutikker å handle på, spsielt barneklær! De har et enormt utvalg av merker både til dame, herre og barn.

Den 14.-15. oktober kommer miinto.no til å ha 20% rabatt på HELE miinto i 24 timer- fra klokken 12- 12.
For å motta en rabattkode som gir deg 20% rabatt må du registrere mailen din på 24hourshoppingspree.no

Nå kan du gjøre mange kupp! Og for oss som har barn er det supert å handle ull og barnehageklær, for dette er dyrt når man må ha så mye av det! Under har jeg satt sammen noen av mine favorittplagg fra miinto.no

 

Mini A Ture vinterdress 1099,- // Racoon ullgenser 499,- // Racoon ullbukse 349,- // Name It ullgenser 280,- // Name It ullbukse 200,- // Name It 5pk sokker 120,- // MeMini fleeceoverall 399,- // Adidas sett 399,- // Freds World bukse 199,- // Mini A Ture vinterjakke 799,- // Me Too 3 pk body 159,- // MeMini kjole 499,-

 

Racoon ullgenser 499,- // Racoon ullbukse 349,- // Mini A Ture vinterjakke 799,- // Name it ullgenser 280,- // Name it ullbukse 200,- // Reima ute"sokker" 209,- // Mini A ture vinterdress 1199,- // Urban elk 379,- // MeMini fleecedress 399,- // Name it ullsokker 120,- // Adidas sett 399,- // Me Too 3 pk body 159,-

 

Noe av dette du likte? 

Har du handlet på miinto.no før?

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits