So long and goodbye!


Hei!

Det har ikke vært veldig gøy å blogge lenger etter at jeg kom tilbake etter bloggpausen. Ikke har jeg så mye å skrive om og ikke er det så mye respons lenger heller, noe som selvfølgelig gjør at man mister blogglyst!

Jeg har lenge hatt lyst å slette hele bloggen, men så har jeg jo skrevet mange minner, fulgt Lucas sin utvikling osv noe som har gjort det vanskelig å slette bloggen. Men denne gang kommer bloggen til å bli slettet. Jeg kommer til å la den stå en liten stund før jeg sletter den.

Jeg setter stor pris på alle som har fulgt meg og bloggen og lagt igjen fine kommentarer! Jeg kommer fortsatt til å være aktiv på instagram, så om dere vil kan dere følge meg videre der! Der får dere se livet med Lucas & Leah, interiør, hus og hjem, mat og hverdag! (@Malin_nordby)


Good night, sleep tight!


Verdens kuleste pysj kjøpt på H&M. Lucas syns selv han var kjempetøff og ropte "woooow" når vi tok den på! Hehe.Følg meg gjerne på instagram for mer bilder fra hverdagen, mammalivet og interiør: @Malin_nordby

#mammablogg #batman #instagram

NABBY babycall


✻ ✻ ✻

For ikke så lenge siden mottok jeg en Nabby babycall i posten. Jeg syns den virket veldig kjekk både fordi det kun er en app man bruker og fordi selve babycallen var liten og enkel å plassere. Man slipper det styret med ledninger og tull. Det var nettopp ledningen som ble ødelagt på den babycallen vi hadde til Lucas, så for meg var ihvertfall det et pluss at denne var trådløs.

Babycallen fungerer via Bluetooth og man må ha en smarttelefon eller en iPad. Babycallen har en rekkevidde på 340 meter!
Nabby kjører på en unik forbindelselinje der bare du og babyen er, og ingen andre signaler forstyrrer. Begge foreldrene (eller for eksempel barnevakt)  kan bruke babycallen med telefonen, men kun én om gangen. Men det er superenkelt å bytte på hvem som har appen aktiv. 

Du kan stille på lydfølsomheten på telefonen og du kan se temperaturen inne på rommet til barnet. Babycallen reagerer raskt og man får da et gråtende ansikt opp på skjermen samtidig som man hører at barnet gråter (eller prater og leker for den saks skyld!) Appen teller også antall timer barnet sover.
Jeg har ikke prøvd dette selv enda- men appen skal reagere selv om man snakker i telefonen også! 

Når det kommer til batteritid så varer Nabby i 70 timer etter en lynlading på 1 time. Når batteriet er tomt kobler man bare en usb til dataen og i Nabbyen så lader den seg kjapt igjen. Utrolig lettvint!

Når Lucas var mindre hadde vi babycall med kamera og det syns jeg var utrolig kjekt å ha da han lå i en annen etasje når vi var i stua på kvelden. Den babycallen hadde også den funksjonen at vi kunne prate til han å spille musikk, men disse funksjonene ble aldri brukt. Denne gang følte jeg ikke behovet for kamera, for her vi bor nå er soverommene rett ved siden av stua så det er veldig lettvint å sjekke ungene og vi går uansett forbi rommene når vi skal på do. Derfor trengte jeg egentlig bare en babycall som gjør at jeg hører smålyder og om f.eks Lucas har satt seg til å leke istedenfor å sove :p

✻ ✻ ✻

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Nabby og den oppfyller alle mine behov. Det eneste som hadde vært bedre var om både mor og far kunne hatt appen aktiv samtidig, men som sagt så er det veldig enkelt å bytte, og vi er jo somregel i samme rom så det er ikke et must. 
Det er en veldig enkel babycall og appen er lett å håndtere. Jeg kan trygt anbefale denne videre! 

 

Noen andre som har prøvd Nabby ?

 

Forevige små babyavtrykk


For 2 uker siden tok vi avtrykk av hendene og føttene til Leah. Da var hun 3 uker. Det samme gjorde vi da Lucas var 3 uker gammel. Syns det er så fint å ha og se tilbake på <3 Lucas sine avtrykk er inni rammene, mens Leah sine er de uten ramme. Det er litt vanskelig å se på bildet, men Lucas sine avtrykk er en del mindre enn Leah sine. Ser også ut som om Leah har litt mer på kroppen da fotavtrykket hennes er helt svart, mens Lucas sitt er spinkelt! hahah. Men Lucas var 2,7 kg når han var 3 uker og Leah var 4,0 kg, så det er jo en god forskjell der :p

Nå skal vi på 6 ukerskontroll neste uke og jeg er veldig spent! Man kan se hun vokser nesten for hver dag. Når jeg ser på bilder så er hun tjukkere nå enn det Lucas var når han var 3 mnd! Veldig moro å sammenligne siden de er så forskjellige på det området. Utseende derimot, der er Leah prikklik på Lucas når han var baby. 
Har dere tatt avtrykk av barna?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits