Siste sjanse! Vinn valgfritt veggord fra Kidsparadise.no!


Minner dere bare på konkurransen der dere kan vinne et valgfritt veggord fra Kidsparadise.no!

Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget! Vinneren trekkes i morgen, og ny konkurranse kommer på onsdag så følg med :D

 

Noen eksempler på veggord dere kan velge mellom! Det er maange fler å velge mellom også!

 
Ull fra Hust&Claire


Ikke glem å melde dere på konkurransen min der dere kan vinne et valgfritt veggord fra kidsparadise.no! Klikk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Trekker en vinner 1.oktober!

 


 

Jeg har forelsket meg helt i Hust&Claire sine ullklær, og nå har Lucas fått to herlige overaller! De er så fine, gode og myke <3 Tenkte han skulle få 2 bodyer også etterhvert, og har da lyst på brun med stjerner og blå med reinsdyr. Nå begynner vi endelig å få litt ull i hus. Vi har allerede begynt å bruke ull, og har bare hatt 2 ullbodyer og noen ullstrømpebukser til nå noe som er langt ifra nok! Lucas bytter klær i barnehagen nesten hver dag fordi han leker i sølepytter og blir våt såhan må ha mye skift i barnehagen, i tillegg så må han jo ha ullklær til å ha hjemme også så vi trenger en del.

 

Hva syns dere om ullklærne fra Hust&Claire?

Har dere noe derfra selv?

 

Instalately & konkurranse


 

Ikke glem å melde dere på konkurransen min der dere kan vinne et valgfritt veggord fra kidsparadise.no! Klikk HER for å komme til konkurranseinnlegget :) Trekker en vinner 1.oktober!

 


 

 

 Skjønneste gutten min!

 

Hva heter dere på instagram ? 

Hva liker dere best å se bilder av på instagram ?

Konkurranse! Vinn valgfritt veggord fra Kidsparadise.no*AVSLUTTET*


*****AVSLUTTET*****

 

 

Endelig kommer det en konkurranse igjen! Og håper å holde konkurranser litt oftere enn jeg har gjort fremover:) Kommer en ny konkurranse neste uke når vinneren av denne er trukket, så følg med! :)

Denne gang er konkurransen i samarbeid med Kidsparadise.no, og du kan vinne et valgfritt veggord fra nettbutikken deres. De har et stort utvalg av veggord, både til barnerom og alle andre rom i huset! Nederst i innlegget har jeg satt sammen noen av de veggordene de har. Du kan også få eget navn/ditt barns navn i flere farger og i forskjellige størrelser.

 

Dette må du gjøre for å delta:

♥ Gå inn HER og velg ut det veggordet du har lyst å vinne

♥ Legg link til veggordet i kommentarfeltet og skriv at du er med i konkurransen, sammen med mailadressen din

♥  Dette er valgfritt, men du kan også:

-Like Kidsparadise.no på facebook 

-Følge meg på instagram: @malinchanel

-Dele innlegget

 

LYKKE TIL! 

Vinneren trekkes 1.oktober

Malin anbefaler: Memini cardigan


 

Nå skal jeg snart slutte å snakke så mye om MeMini, jeg lover! Nå eier Lucas snart alt de har i høstkolleksjonen (ALT de hadde i denne koleksjonen var jo så fint!), så da er det ikke mer å snakke om! Hehe. Neste kolleksjon tror jeg ikke kommer før i februar, så da blir det noen mnd pause før det braker løs igjen om det er like mye fint der! Haha. Eneste jeg har lyst på nå er en lue fra høstkolleksjonen og ytterjakken, men vi får se senere om dette blir kjøpt :)

Jeg fikk denne søte cardiganen fra childrenboom.no, og jeg elsker den! Lucas har allerede den i blå med reinsdyr på og dette er den samme bare den er brun og uten reinsdyr. Skulle ønske de hadde enda fler av disse gensrene for Lucas har brukt den blå kjempemye, og denne kommer til å bli like mye brukt. Jeg syns de er så gode nå på denne tiden og spesielt i barnehagen eller når vi bare skal en kjapp tur ut som på butikken eller på besøk. Bruker den alene over body/genser og bruker den også under jakken for litt ekstra varme. Ikke bare er de gode, men de er også SÅ fine! Jeg anbefaler dem virkelig. Både gensrene og ullbuksene! Kvaliteten er god og er absolutt verdt hver krone. Sånne klær som dette er det mye bedre å bruke noen ekstra kroner på for å få kvalitet enn å kjøpe billig og dårlig. Syns jeg ihvertfall :)

Gensrene og buksene kommer også til jenter og de er like nydelige som de til gutter. Det er også så mye annet fint i høstkolleksjonen også til litt eldre barn og ikke bare til baby.

Gå rett til Memini's høstkolleksjon hos childrenboom HER

 

 

Hva er deres favorittplagg fra høstkolleksjonen?

Eier dere noen av disse fine klærne?

Middagsmeny


Vi er veldig dårlige til å planlegge middager, noe som ofte resulterer i handling ofte! Nå skal jeg bli flink å sette opp en meny og holde meg til den, og her er den første ukesmenyen! Vi går på lavkarbo, så det er derfor rettene kan høres litt rare ut til tider! :) Kom gjerne med middagstips som ikke inneholder poteter, ris og pasta :)

 

Hva skal dere ha til middag denne uken ?

Fleecedress fra MeMini


New in i dag er en kjempeherlig fleecedress til Lucas fra Memini. Gleder meg til å ta den i bruk! Lucas har ikke fått prøvd den enda fordi han har vært hos farmoren og tanten sin i helgen og kommer hjem i morgen! Har vært deilig med en frihelg, men savner jo gladgutten min så fælt også :D

Elsker denne typen koseklær og skulle gjerne hatt en sånn selv! Har egentlig aldri syns denne var noe fin og har derfor heller ikke kjøpt den før nå når jeg plutselig har falt for den! Mye finere i virkeligheten var den også, så skulle ha kjøpt den for lenge siden! Er ikke så veldig glad i spiss hette, men det gjør ingenting, for den var jo så fin likevel! Hehe. 

Tipper mange av dere har denne til deres barn også? Syns jeg ser den støtt og stadig på barn på forskjellige blogger :)

 photo output_4GXush_zpsce79aff6.gif

 

Hva syns dere om heldressen ?

Leker til 1-åring!1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER  // 6 HER  // 7 HER  // 8 HER

 

Jeg syns at det har vært vanskelig å finne leker til Lucas nå i denne alderen, fordi han interesserer seg ikke lenger for rangler og småleker. Det han liker aller best å leke med er fjernkontroller, ledninger, mobiler, pynt osv osv, men han har også fått noen favoritter av lekene sine som han leker mye med nå! Så jeg lager denne listen for å kanskje gi noen tips til dere andre med barn i denne alderen!
Kom gjerne med tips også, for jeg er hele tiden på jakt etter nye kjekke leker! 

1&3: Han er veldig glad i gåbilen og gåvognen sin, og bilen er nok den tingen han leker aller mest med. Både dytter den og sitter på den og bruker den som krakk for å komme seg opp til ting. Han elsker alt han kan dytte rundt på, og går ofte rundt på "tur" med tripptrappstolen sin og en stor lykt vi har i stua også :p


2: Dinosauren syns han er veldig morsom, og putter alt som kan puttes oppi der, enten det er halvspiste bananer, fjernkontroller, telefoner osv. Har ofte funnet igjen mobilen min oppi der! 


4: Denne sykkelen syns han er såå stas å kjøre i! Storkoser seg oppi der, så den er vi ofte ute på tur med.


5: Dette aktivitetsbordet fikk han til bursdagen sin og han leker med det veldig mye! Trykker på alt som kan trykkes på og vet hva som skjer når han trykker på de forskjellige. Danser og koser seg når han holdet på med det!


6: Jeg var usikker på om han kom til å like dette teltet noe særlig, men han bruker mye tid inni der faktisk! Han har masse leker der, bl.a dinosauren. Om vi leker "nå kommer jeg å tar deg!" så løper han alltid og gjemmer seg inni der! Hehe. Veldig fornøyd med teltet!


7: Denne musikktingen er han veldig glad i og det har han alltid vært. Nå kommer han med den i hånden hele tiden og vil at vi skal trekke den opp, og han blir like glad hver gang den begynner å spille og vil helst at den skal spille hele dagen.. :p Danser mye til denne her også! Har begynt å prøve å trekke den opp litt selv også, men den er litt hard å trekke opp, så han får det ikke helt til selv enda.


8: Etter at han begynte å skjønne denne bamsen har han lekt mye med den! Vet akkurat hva han skal gjøre for å få lyd og ler og danser når den synger!

 Har dere noen av disse lekene?

Hva er favorittleken til deres barn og hvor gamle er de? 

Jan-h barneklær


Jan-h har mange tøffe klær til barn med morsomme motiver man ikke ser alle andre steder! Jeg syns de er veldig stilige, og de er kjempegode og myke i stoffet. Lucas har fått en pysj og en genser, og de er så gode! 
Jeg hadde ikke hørt om Jan-h før jeg oppdaget childrenboom.no som selger det, så jeg tenkte at kanskje det ikke er så mange som vet om dette merket? Derfor tenkte jeg å tipse om det! Kvaliteten er veldig god, og klærne er behagelige. 
Jeg har fått en del erfaring med barneklær det siste året og har prøvd det aller meste! Jan-h har absolutt en kvalitet jeg er fornøyd med og som jeg anbefaler videre. Kan som sagt kjøpet hos childrenboom.no!

 

Er det noen av dere som også har noe fra Jan-h? Hva syns dere om klærne?


 

Inspirasjon til stue


Stua er rommet jeg tilbringer mest tid i, og jeg irriterer meg sånn over hvordan det ser ut her :p Vi har ikke pusset opp stua så veggene er stygge og guloransje og alt er bare grusomt. Den er også utrolig liten så det er vanskelig å innrede, så derfor har det heller ikke blitt særlig prioritert. Ikke noe kjekt å pynte når det ikke blir fint likevel.. MEN jeg drømmer mye da, så jeg vet hvordan jeg vil ha det når vi en gang flytter! 
Favoritt tingen min er bordet vårt og det er det som skal være utgangspunktet i resten av innredningen. Bordet vi har er det samme som på bildet under. 

Jeg har såå mange ideér og det er så mye interiør jeg ønsker meg til stua, men satt sammen noen få ting på bildet under. Stilen jeg liker er hvitt med litt brunt/naturfarger og beige. Liker også å pynte med lyserosa, hvite og grønne planter. Roser og orkideer er favorittene!

 

 

New in: Lillelam og ting til barnerommet


Lillelam er det beste ullet jeg har vært borti fordi det er så mykt og godt! Disse klærne kjøpte jeg brukt, men de er like fine og ser helt nye ut! Betalte bare 400 for alt! KUPP :) Disse blir gode å bruke nå når det går mot kaldere tider. Kjempegode klær til barnehagen også. Det er bukse, genser, lue og votter :)

 

Jeg vant jo også en instagramkonkurranse hos jollyroom.no, og kjøpte et sengesett og ABC bokstaver for gavekortet. Passer kjempefint inn på barnerommet :)

Sengesettet matchet sengekanten vi hadde fra før og er fra Smallstuff! 

 

Hva syns dere om tingene?

Har dere noe av det selv?

Hvor jeg handler barneklær på nett


Jeg handler så og si bare på nett, fordi der er det mest utvalg og man finner som regel det man vil ha! Tenkte å dele med dere de sidene jeg liker best og de jeg handler mest barneklær på!

 

Childrenboom.no

Dette er en ganske ny nettside som jeg falt for med én gang. De selger gode og fine barneklær som de ikke selger alle andre plasser. Mine favorittmerker herfra er Memini, Okker-Gokker og Jan-H. Kundeservicen er fantastisk og det er en superhyggelig dame som står bak nettsiden. Leveringen er veldig kjapp, og jeg har hatt varene mine hos meg 3 dager etter bestilling.

 

Miinto.no

Her har jeg også handlet mye, og det er som regel her jeg handlet Memini før. Jeg har også handlet klær fra Mini a ture, Molo, Maxomorra og Freds World her. De selger også andre ting som utstyr. De har gratis frakt og rask levering, men jeg syns kundeservicen noen ganger kan være avansert og har fått noen dårlige svar på spørsmål tidligere.

 

Smartkids.no

Denne nettsiden har mye og velge mellom og klærne er billige. De selger bl.a Name it, Mini a ture, Freds world, H.j.o.r.t , Hummel osv. De selger også andre ting enn klær som utstyr og innredning. Har også handlet ting fra bl.a Sebra og Smallstuff her. De har gratis frakt og rask levering.

 

Guttelus.no

Har ikke handlet så mange ganger her men liker siden veldig godt. De har merker som Ugly Children, Memini, Molo, Fred's world, Lillelam og mange fler. De har også rask levering.

 

Zara.com

Denne siden har farlig mye fint til barn og baby! Klærne er billige, fine og ikke som alle andre barneklær. Her kan man regne med å få toll på varen om man handler for over 200kr siden det er en utenlandsk side. Jeg har alltid handlet for under 200kr om gangen, så jeg vet ikke om man alltid får toll på varene eller om de skriver gift eller lavere verdi på pakken. Fortell gjerne om deres erfaringer her! 

 

HM.no

Jeg handler mye på H&M og syns de har billige og fine klær. Alle kjenner nok til denne siden, så skriver ikke så mye om den. Stort utvalg og varierende levering!

 

Dette er altså de nettsidene jeg handler mest barneklær på!

 

Skal jeg lage et innlegg om hvor jeg handler/har handlet barneinteriør og leker på også ?

Handler dere på noen av disse sidene ?

 

 

 

Enda mer nytt fra MeMini


Nå kan jeg tenke meg dere er leie av å se og lese om MeMini! Hehe. Jeg er så hekta og jeg elsker klærne. Både utseende og kvalitet. Jeg liker mest enkle klær med duse og enkle farger fremfor de typiske "barnslige" klærne med bamser og figurer på. Selvfølgelig har han noen av de også, men jeg liker best enkle og "rene" klær :)

Disse kærne var Lucas så heldig å få av sin kjekke farmor! Lucas sendte henne en ønskeliste og vips der var nissen på døra :-) Hehe. Det er en nydelig heldress, en body og en bukse. Heldressen er i 80% ull, buksa og bodyen er i 60% ull. Superherlige :)

Lucas er syk og har vært hjemme fra barnehagen i dag og kommer til å ha han hjemme i morgen også, stakkar. Så dette var jo en fin oppmuntring! For mammaen ihvertfall. Hehe

Klærne er kjøpt hos childrenboom.no !

Noen av dere som også har disse hærlige plaggene til barna?

Hva syns dere om dem ?

Nett(natt)shopping hos Gina Tricot


Jeg er alene hjemme, Lucas sover og jeg syns litt synd på meg selv i det siste fordi jeg er så himla utmattet og orker ingenting. Da er det jo bare én ting som hjelper på humøret :D

Jeg husker nesten ikke sist jeg kjøpte noe til meg selv, og jeg har nesten ingen klær fordi jeg er så kresen. Men jeg har bestemt meg for å bli mindre kresen sånn at jeg har litt mer varierende klær å ha på meg! Hoder meg fortsatt litt på den "chill-klær" siden, men beveger meg liiitt utenfor min komfortsone med å ikke kjøpe zip-up hoodies :p haha. Jeg har til og med kjøpt min størrelse og ikke en størrelse større som jeg alltid bruker å gjøre!  

Alle 3 gensrene kostet bare 49,- (før 199,-)! Trusene syns jeg er veldig behagelige, og sokker handler jeg alltid når jeg handler klær! Jeg har en slags sokke-mani om jeg skal stille en diagnose selv. Tror aldri jeg har handlet på H&M for eksempel uten å handle sokker. Der ligger de jo alltid ved disken så det er jo bare å røske med seg :p Sokkene skal helst ha fine farger og motiv! Plain er kjedelig :)

Alt er kjøpt på ginatricot.no

 

 

Har du noe av dette?

Nytt fra MeMini og Vossatassar


I dag kom denne herlige ullbuksa fra MeMini i postkassen! Bestilte den hos childrenboom.no på tirsdag! Har reinsdyrgenseren fra før av og kjøpte denne buksa sånn at de kan brukes sammen. Passer perfekt ilag :) Disse ullklærne kommer nok til å bli veldig mye brukt nå i høst og vinter! Det beste med denne buksa var nok at den kan reguleres i livet! Lucas har samme buksa fra den forrige kolleksjonen i lyseblå og ikke i ull, og den er såå løs i livet at den bare faller av, så det var veldig positivt at denne kunne reguleres! Denne buksa kan du kjøpe HER

 

Fikk også denne fine heldressen i postkassen fra Vossatassar! Lucas har den i blå fra før og jeg liker den så godt at jeg måtte kjøpe en i gul også :) Veldig veldig fin å bruke i barnehagen! Perfekt å bare ha en tynn body og strømpebukse under, for den er ikke så tjukk. Og nå på denne tiden er det sånn "midt mellom" temperaturer så det er verken varmt eller kaldt ute, og da liker jeg godt å bruke denne :) 

Denne kan du kjøpe HER  (TIPS! Denne koster 299,- men er på tilbud til 149,-! Finnes i blå, gul og rosa og størrelsene går opp til 80)

 

Likte du noe av dette?

Har dere de samme klærne ?

Smokkesnor fra Lykkelitenperler


Se hva som dukket opp i postkassen i dag! En superfin smokkesnor fra @lykkelitenperler! Mange av dere vet sikkert om denne siden allerede, men for dere som ikke vet er det søte Silje Bjerk som lager dem. Søk opp @lykkelitenperler på instagram for å se mer og for å finne bestillingsinfo! Denne skal bli så fin å bruke i barnehagen siden det er navn på :)

Fler som har bestilt fra lykkelitenperler? :)

MY BUCKET LISTHva har dere lyst til å gjøre i løpet av livet?

Endelig MeMini hos childrenboom!


Endelig har childrenboom.no fått MeMini i nettbutikken! De har nå fått inn høstkolleksjonen, og det er så utrolig mye fint både til jente og gutt! Ingen tvil om at Lucas skal kles opp i MeMini denne høsten. Har allerede en herlig genser fra denne kolleksjonen i ull, og den er kjempegod, myk og varm. Veldig fin nå når det begynner å bli litt kaldere og på tide å kle mer på seg, men samtidig for tidlig å kle han med dress o.l. Da er den fin å ha under den vanlige jakken sin :) Klarer nesten ikke å velge meg ut noen favoritter, for jeg har så lyst på alt!

Jeg tror de fleste av leserene mine vet at jeg er veldig fan av klærne til MeMini! MeMini er gode kvalitetsklær med et herlig og unikt utseende, akkurat slik jeg liker det! Jeg liker at klærne er enkle, praktiske og gode å ha på. Lucas går som regel kun i joggebukser, og buksene fra MeMini er romslige og gode og myke sånn at det er rom for Lucas å bevege seg, klatre, gå og krabbe både hjemme og i barnehagen.

Under har jeg satt sammen noen av plaggene til MeMini's høstkolleksjon, og enda fler kan du se hos Childrenboom.no HER

 

Fortell meg gjerne hvilke plagg som er dine favoritter!

LUCAS 13 MND OPPDATERING


13 MÅNEDER

 

Et barn på 13 mnd skal kunne: 

Ape etter sitt eget speilbilde - Ja

Bruke to ord meningsfult - To ord sammenhengende eller to ord individuelt? Isåfall kan han begge deler. Sier "se der" og de ordene jeg skriver nederst.

Tegne streker - Har bare tegnet én gang med han, og da gjorde han ihvertfall det. Men det er ca 2 mnd siden.

 

Barnet ditt er en livsnyter! Du merker at de trenger større rom for å utvikle seg. Det holder ikke lenger å bare bygge klosser, de vil pelle på alt mulig annet. Du kan finne de oppi alle skuffer, så nå er det svært viktig å sette giftige vaskemidler HØYT og få på barnesikring på skuffer du ikke vil de skal oppi. Et lite tips er å ha en skuff de får lov å rote i, med trykke bokser og kjøkkenredskaper. Barnet liker å dra ting etter seg eller skrubbe det forann seg. Gjemmelek og løpe - fange leker er hysterisk morsomme i denne alderen. Det samme er plasking med vann og graving med bøtte og spade.

 

For en herlig tid det er nå!

Lucas er kjempeaktiv og glad og fornøyd mesteparten av tiden. Han storkoser seg i barnehagen og leker masse. Av lek elsker han når vi skal "fange" han når han krabber eller går bortover gulvet, og borte titt-titt er ofte hysterisk morsomt. Det han leker mest med i løpet av dagen er lekene han kan dytte og gåbilen sin. ALT skal dyttes på og "går på tur" med alt som kan dyttes rundt i rommet. Han er også veldig glad i å tulle og være rampete for tiden. For eksempel hvis han har telefonen min og jeg sier "takk takk" strekker han den bort til hånden min som om han skal gi den til meg også bare tar han den kjapt tilbake og vil le seg ihjel etterpå! Kjempemorsomt :p Han kan også gå skikkelig nå! Begynte å gå mer og mer rett før 1 års dagen og nå går han hele tiden, så det er veldig kjekt :)

Ellers så er han flink å spise og spiser alt han får servert. Et lite matvrak! Han spiser skive med skorpe delt i 2 til frokost, lunsj og kveldsmat, og middagsglass eller det vi har til middag. Mellommåltidene er ofte en halv banan, yoghurt eller fruktmos:)

 

MÅL: 

9840 gram og 77 cm

KLÆR:

Størrelse 74

 

TENNER:

4. Han har fortsatt to tenner i midten nede og en hjørnetann på hver sin side oppe. Ser at fortennene oppe ikke er så langt unna nå :p

ORD:

pappa, hei, se, der, se der, jyyys/lys (dette sier han hveeer eneste gang han ser lys og og peker og gjentar seg hundre ganger så har blitt rimelig lei av å høre det nå! hehe), tutt, juice, ba (Ball), bø, giis (gris), takk, mmm

Han sier noen fler ord også av og til, men disse sier han oftest :)

-

Det blir nok ikke så mange av disse oppdateringene lenger siden han er over 1 år nå. Kanskje jeg fortsetter opp til 15 mnd og heller fortsetter med en oppdatering en gang i blandt etter dette! :)

-

 

Hvor gammelt er ditt/dine barn ? :)


Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits