Høststemning i stua <3


Det er vel ikke helt høst enda, men kveldene blir fort mørke nå og jeg får skikkelig høststemning! I dag har jeg tent lys for første gang på lenge! Så koselig :D Lucas sover søtt i sengen sin og Leah ligger å lager koselyder i vugga. Jeg og kjæresten ser på Friends:)

Noen andre som begynner å kjenne på høststemningen ?:) Hva gjør dere i kveld?Lucas' outfit & nytt i høstgarderoben


Slenger ut et outfit innlegg i dag også! Fikk to pakker på døren fra Zara i dag og er så fornøyd med alle klærne. Er på tide med litt høstklær nå i høstfarger! Vi har mistet jakken til Lucas, så da måtte han ha en ny og valget falt på en parkas fra Zara! Den har fôr inni som kan taes ut også. Syns Lucas var kjempesøt i den og gleder meg til å ta den i bruk. Den er nok enda bittelitt for tykk, men enn så lenge har vi en helt grei arvet reservejakke fra Wheat som ikke er så tykk som vi kan bruke litt nå frem til det blir litt kaldere.


Se på de fine høstklærne :D

#mammablogg #outfit #zara #baby #klær

Lucas' Outfit


Good morning!


Enda en ny dag! Jeg kjenner jeg aller helst vil sove i 1 år, men man må vel prøve å få med seg dagene :p Leah er 4 uker i dag og jeg er enda kjempesliten og går egentlig bare å venter på å få litt overskudd sånn at jeg orker å gå litt på tur og styre på. Med Lucas gjorde jeg noe hele dagene, mens denne gang har jeg rett og slett null energi og lyst til å gjøre noe. Men jeg regner med det kommer, og jeg gleder meg :) Kan vel ikke kreve av meg selv at alt skal være i full gang allerede etter 4 uker! #ikkebareharmoniskimammapermisjon
Men jeg koser meg ihvertfall med Leah, og hun er fortsatt et prakteksemplar av en baby.

I går kveld fikk vi Adams Matkasse på døren, så jeg er veldig spent på å prøve masse ny mat! I dag blir det fisk, noe jeg ikke liker. Hehe. Men jeg har så lyst å like det, og det skal jeg få til også. Lucas er glad i fisk ihvertfall, og det er jo uansett viktig at han får i seg sånn mat selv om jeg ikke har gjort det. Flink å ta tran er han også :)

Noen her som har erfaring med Adams matkasse eller andre matkasser?

//frokost

 

 #mammablogg #frokost #mat #baby

House tour: 1. etasje


Her kommer enda litt mer bilder av huset. Dette er første etasje, og det er i denne etasjen mest gjenstår mtp innredning. Det er nesten sånn at jeg ikke har lyst å vise dere, haha. Menkan heller vise dere 1. etasjen igjen når den er ferdig innredet sånn som jeg vil ha det :) Vi har enda ikke prioritert verken møbler eller pynt her enda siden det er så mye vi trenger mer i hovedetasjen. I denne etasjen har vi 2 soverom (gjesterom/kontor og Lucas sitt fremtidige rom), vaskerom, kott, et bad og gang.Det er ikke vits å vise dere de smårommene i denne etasjen da det bare er kaos der foreløpig, og på badet her er det bare en vask, do og badekar.

 

Når man kommer inn er det først et lite vindfang. Her har vi en knagg og et lite brettbord med litt pynt og et speil.

 

Så kommer man ut i "hovedgangen". Her er det åpent inn til kjellerstuen også. Døren på bildet under går inn til der Lucas skal ha sitt rom når Leah skal flytte inn på det han har nå.Hele kjellerstuen er kun midlertidig. Her har jeg plassert all "resterende" pynt som ikke hører til oppe, så her ser det rett og slett ikke ut! Haha. Sofaen og bordet er også lånt midlertidig kun for å ha noe der nede.

 

SHOPPING AT ZARA


Første smil og 3 ukerskontroll


I går, 19. august, var termindagen og 3 ukersdagen til Leah. Vi var på 3 ukerskontroll og hun har lagt veldig godt på seg! Ei lita bolle :) Rett før vi skulle veie henne, delte hun sitt aller første ekte smil! Hun smilte til meg med pappaen og helsesøster som vitner. For en fin følelse det er med disse første smilene <3 Nå gleder jeg meg til hver gang hun våkner sånn at hun kan smile mer! Hehe.

Hun er fortsatt verdens snilleste baby som sjeldent gråter. Har enda ikke hatt en skikkelig gråteøkt. Det er som regel bare noen sekunder om jeg er for treig til å få frem maten. Hun sover godt om natten og er våken 1 gang for mat, så enn så lenge så får jeg fortsatt litt søvn.

Jeg føler enda ikke at jeg har kommet meg helt tilbake etter graviditeten og svangerskapet, og føler meg generelt sliten og energiløs. Stresser veldig over at alt ikke er skinnende rent og ryddig til enhver tid og går og rydder hele dagen og føler aldri det blir bra nok. Før vi reiste hjem fra sykehuset sa jordmor til meg at det er GREIT at ikke alt er på stell nå i begynnelsen. Så det prøver jeg å huske på innimellom. Det er greit om det ligger litt leker her og der og at kjøkkenbenken ikke alltid er strøken. Jeg skal slutte å stresse! 

 

Når smilte deres baby første gang ?

 

Leah 3 uker


På tirsdag er Leah allerede blitt 3 uker. Det er også termindagen min på tirsdag! Rart å tenke på at hun kunne fortsatt vært inne i magen. 
På disse ukene har hun vokst godt og blitt enda finere. hun er fortsatt veldig rolig og sover for det meste, men er mer våken og oppmerksom enn i begynnelsen. Gråter sjeldent og spiser bare én gang på natta enn så lenge, sånn at jeg får sove jeg også! Hehe.

De siste dagene har Lucas også åpnet seg enda mer for henne. Her om dagen når Leah ikke ville ligge i vugga si, satt jeg henne for første gang i vippestolen når jeg skulle stelle meg. Det var også første gangen Leah var "tilgjengelig" for Lucas uten at vi holder henne på en måte. Det var så fint å se hvor interessert han var! Han satt seg så fint ved siden av henne og pratet med henne. Koste og susset henne også (helt uoppfordret! hehe). Etter dette susser han og koser med henne hele tiden og stryker henne på hodet og holder henne i hånden. Han snakker til og med "babyspråk" til henne! Det er så søtt å se på :p Det har gitt meg en fin ro å se hvor god han er med henne. Får følelsen av at dette skal gå bra, og at jeg kan senke skuldrene! MEMINI F/W 2014/15 ØNSKELISTE!


Memini har endelig kommet ut med høst/vinter kolleksjonen sin! Jeg er alltid like spent på hvilke klær som kommer når de nye kolleksjonene kommer ut. Jeg har funnet masse jeg liker allerede. Det er litt mer fint til jente enn til gutt denne gang, men fortsatt mye fint til gutt også. Hele kolleksjonen består av lite/duse farger og veldig mye grått til gutt- akkurat som jeg liker det! Gleder meg til å få kjøpt noen av klærne! Til Leah tørr jeg ikke å kjøpe så mye enda siden hun såvidt bruker størrelse 50 enda, så det er vanskelig å vite hvilken størrelse hun bruker når været begynner å bli kaldere. Men jeg kjenner meg selv og vet at jeg helt sikkert kommer til å ta en sjags og kjøpe likevel :P hehe. Både Lucas og Leah trenger nytt ull til vinteren også, så jeg kommer definitivt til å kjøpe noen av Woolba klærne som jeg husker fra forrige sesong at var supermyke og gode. 

Hva syns dere om Memini's F/W 2014/15 kolleksjon ?

 

House tour: Stue og kjøkken


Her kommer mer av house tour'en! Som sagt før er fortsatt ikke alt på plass og selv er jeg langt i fra fornøyd enda. Men det kommer seg! På stua mangler vi en skjenk og ny sofa. Skal ha en stor stoffsofa i beige denne gang. Håper ikke det blir lenge til det lar seg gjøre! 
Kjøkkenet er også noe for seg selv. Dette har vi ikke pusset opp enda så det ser ikke så veldig pent ut, men det duger frem til vi skal pusse det opp da. Det eneste som er gjort her er at vi har revet veggen som var mellom stua og kjøkkenet og tapetsert kjøkkenet likt som på stua. Vi har også malt flisene på veggen. Disse var oransje før!  Lucas sitt hjørne :)

#interiør #hus #hjem #stue #kjøkken #mammablogg

Lucas Matheo 2 år!


I dag er verdens beste gutt hele 2 år! Det har vært en fantastisk tid og det har blitt kjekkere og kjekkere hver dag og være mamma til denne rampen. Så utrolig mye har skjedd på disse to årene, og den lille babyen min har blitt så stor og har lært seg så mye! Prater som en foss og overrasker stadig med ting vi ikke visste han kunne! Jeg gleder meg masse til tiden fremover, og ikke minst til å se han vokse inn i rollen sin som storebror. Jeg er så uendlig glad i deg, lille venn <3

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits