Lavkarbo lørdagskos


Som noen kanskje har forstått så går jeg altså på lavkarbo, og tenker å oppdatere bloggen litt i ny og ne med sånne innlegg som dette for å få litt variasjon på bloggen og kanskje gi litt inspo til andre som bruker lavkarbo. Hva syns dere om det? 

I dag er det lørdag noe som betyr at noen få ekstra karbohydrater blir inntatt! Her er mitt lørdagsgodt i dag:
1 kopp med tyrkisk yoghurt blandet med fun light saft med smak av jordbær og blåbær på toppen, avokado, salami og bounty sjokolade (atkins). Yummy in my tummy!

Kan vel også nevne at frokosten i dag var egg og bacon, også hadde vi biff med blomkål, brokkoli og minimais kokt i litt smør til middag :) Det er skremmende å spise alt dette fettet, og jeg blir nok aldri helt vant med det, men pytt pytt. Vekta går ned og kroppen føles SÅ mye lettere og bedre enn når jeg ikke går på lavkarbo!

 

Noen andre som går på lavkarbo ?

Vinterlue med reflekser!

"Designluer i en deilig blanding av alpakka og lammeull ? og med en refleks 
som gjør deg synlig i mørket. Ved første øyekast har du en stilig, norskdesignet 
lue i en deilig og myk ullkvalitet, men når mørket kommer og billys faller på, 
blir du synlig og lyser opp som morild i mørket!"

Jeg har nevnt denne luen tidligere, men jeg liker den så godt at jeg syns den fortjente et eget innlegg! Jeg hadde ikke hørt om merket Morild Norway, og hadde heller aldri sett en sånn lue med reflekser før jeg oppdaget childrenboom.no. Jeg syns det var så stilig med refleksene! Luen er myk og god og den er også veldig fin og kommer i mange farger! Størrelsen på luene er 2-4 år, men Lucas kan også fint bruke den og samtidig vokse i den. Han er nå 1 år og 46/47cm i hodeomkrets. Dette kommer definitivt til å bli årets vinterlue her i hus og jeg er sikker på at det er fler som blir like facinert over disse refleksene som jeg er! Jeg liker også at det IKKE er knytting på den! Vi bruker så og si aldri lue med knytting på Lucas fordi han syns det er ubehagelig og alltid prøver å dra den av seg, mens når vi bruker lue uten knytting lar han de være på. Syns også det er et stort pluss at luene er enkle i design og ikke for mye dill dall. Jeg liker det enkelt og "rent" i stilen! Jeg gleder meg til å prøve den mer i "aksjon" når vinteren kommer! 

 

Luene kan dere kjøpe HER!

 

Jeg vil gjerne høre om dere har noen erfaringer med denne luen!

Kunne dere tenke dere en sånn til barna ?

SNE DESIGN


 

Se disse tøffe matboksene jeg har kjøpt til Lucas!  Han har bare 3 små matbokser, så jeg syns han trengte 2 til siden han bruker det hver dag. Syns de var så fine at jeg måtte vise dem til dere! Veldig grei størrelse på dem også syns jeg sånn at det er plass til det han pleier å ha med seg: skiver, banan og smoothie! 

De er fra Sne Design og jeg kjøpte dem HER.

 

Hva syns du om matboksene ? Har du de samme?

 

Lavkarbo kveldsmat


Dette har jeg spist både til frokost og kveldsmat i dag og det er så godt!
Tyrkisk yoghurt har jeg blandet med bittelitt fun light saft med smak av vannmelon, også har jeg blandet inn 1 ss med Chiafrø. Ved siden av har jeg litt spekeskinke og salami for å få litt ekstra fett og for å bli mer mett. Jeg er ikke så glad i egg og bacon verken til frokost eller kveldsmat, så da blir det ofte noe som dette isteden for varm mat.

Det er sikkert ikke noe for dem som er på veldig veldig streng lavkarbodiett da det er mye salt i spekeskinke og det er ikke alle som tillater seg light saft heller! Men for meg funker det! Jeg er både i ketose og går ned i vekt, og da er jeg fornøyd :D 

 

Hva spiser dere til frokost og kveldsmat?
Går du på lavkarbo? 

 

Fineste babyrom?


Hei!

Jeg har vært heldig å få være finalist i en konkurranse hos Jollyroom.no med rommet til Lucas!

Derfor lurer jeg på om dere hadde hatt lyst å være så snille å stemme på oss? Rommet hans er bilde nr. 5 og dere kan stemme HER eller trykke på bildet under! :) 

 

Mer detaljer fra barnerommet ti Lucas kan dere se HER eller under kategorien "barnerommet" -->

Vil dere stemme på oss?

Hva syns dere om Lucas rommet? :)

GIVEAWAY: Lue fra MeMini!


***AVSLUTTET** Vinneren er kontaktet

 

For en stund siden kjøpte jeg en nydelig lue til Lucas fra MeMini! Da den kom viste det seg at den var akkurat bittelitt for liten så han hadde ikke fått brukt den så lenge om jeg skulle beholdt den, så derfor tenkte jeg å gi den bort til en av dere!
Luen er i størrelse 74/80 (47 i luestørrelse). Lucas er 46cm rundt hodet, så lua er nok litt liten i størrelsen. Luen er også ubrukt og kun prøvd på én gang. Lappen henger enda på. Den er ikke veldig tykk men veldig fin å bruke nå på høsten. Det dere trenger å gjøre for å melde dere på er:


★ Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet

★ HUSK MAIL ADRESSE! 

 

Blir også glad om du: (men disse punktene er helt valgfrie)

★ Følger meg på instagram: @malinchanel

★ Deler innlegget


Trekker en vinner i midten av neste uke:) Denne gang blir heller ikke vinneren trukket med random.org, så gi meg en god grunn til at DU skal få luen :)  Lykke til!

Grønt på barnerommet


Det er vel veldig mange som etter kjønn velger å bruke rosa og blå farger på barnerommet- inkludert meg selv! Men etter at Kids Concept kom med grønne ting har jeg faktisk fått litt sansen for det også jeg :p Blir nok ikke noe forandringer på rommet til Lucas enda, men skal ikke se bort i fra at det kanskje blir noe grønt der når vi skal forandre rommet på nytt når han blir litt større! Det er jo så fresht!

Hvilke farger går mest igjen på deres barnerom?

Hva syns dere om et barnerom med grønt interiør?

 

-

Biedilla!


 

Av alle ting.. Vet ikke hvor det kommer fra, men jeg har fått skikkelig biedilla og har lyst å kjøpe alt me bier på! Til nå har vi bare det som er over linja på bildet, og har de andre tingene under høyt på ønskelista! Flaks for meg er at alle de nederste tingene er ting vi trenger. Hihi. Skulle ønske det fantes myye mer søte ting med bier på, men det er faktisk ikke så mye å finne. Alle tingene på bildet er fra Skip Hop utenom kofferten og ryggsekken øverst til høyre, de er fra Cuties&Pals. :)

Se, jeg har til og med byttet vannmerke:
 

Hehe.. 
Er det noe spesielt dere har dilla på, enten til dere selv eller på barnas vegne? 

 

--

Ny tatovering!


Endelig fikk jeg foreviget navnet på Lucas på kroppen! Tatoveringen er på øverste del av ryggen og tatt på Leading Light i Stavanger! Veldig fornøyd med den. Enkel og grei og ikke for stor- og det er plass til flere navn under om jeg får flere barn :D

Veldig klisjé å ta en sånn tatovering, men jeg syns det er fint å ha navnet til det mest dyrebare jeg har på kroppen min! Min mor har selv navnet på alle hennes 4 barn på skulderen, og jeg syns det er stas at hun har gjort det :D

Her er den: Litt dårlig bilde, men her ser dere plasseringen :)

 

Hva syns dere ? :)

 

Nye sko fra KAVAT


Disse skoene var en av bursdagspresangene til Lucas fra oss og vi fikk dem for 4 uker siden, men vi bestilte for store så måtte sende tilbake og bytte, så derfor kom de ikke før nå! Syns de er superfine, og så lette å ta på! Dette blir "hovedskoene" hans da de andre han har er mer joggesko, og disse virker som gir mye bedre støtte til foten! Virker som om disse skoene også er veldig store i størrelsen. Skoene er også ute av produksjon så jeg er veldig glad for at jeg fikk kloa i dem før de forsvant helt!

Har dere Kavat sko?

Nye herligheter fra Childrenboom.no!


Jeg har skrytt av denne nettbutikken før, og kommer ikke til å slutte med det med det første! Jeg har også vært så heldig å få samarbeide med dem! Jeg skriver fullt og helt mine egne meningene om produktene selv om de er sponset. Jeg er ute etter å gi tips til dere, enten det er å tipse om produkter eller fraråde dere produkter. 

Tilbake til innlegget:

Jeg mottok i 3 plagg fra childrenboom.no i dag og jeg er så fornøyd! Kvaliteten på merkene de har er kjempegod! Har tidligere mottatt noe fra Okker-Gokker og Gekko også, og er superfornøyd med kvaliteten på de plaggene også. Jeg må jo bare tipse dere om en super ting til om nettbutikken- og det er at de skal få inn MeMini om ikke lenge! Det gleder ihvertfall jeg meg til! I tillegg får de inn mange andre fine merker om ikke lenge- så følg med!

Det er ikke lenge siden jeg oppdaget Jan-h for første gang og jeg syns de har så stilige klær! Lucas har vært heldig og fått både en genser og en pysjamas fra det merket, og jeg vet allerede at det ikke er siste gang han skal bruke klær fra Jan-h. Syns motivene er unike og litt utenom det vanlige man ser på andre barneklær og kvaliteten er veldig god! Denne genseren virker normal i størrelsen, men heller kanskje litt mot liten enn stor. Lucas bruker 74 til vanlig og denne i 80 passet kjempefint og han kan vokse litt i den også. Syns også klærne fra jan-h er tøffe til barnehagen!

Jan-H hos Childrenboom.no finner dere HER

 

Her er pysjamasen også fra Jan-h! Den kommer i hvit og turkis og jeg syns den er så fin! Den har åpning til bena så denne kan nok brukes leenge! Den er i tillegg litt stor i størrelsen, så jeg er sikker på at Lucas får brukt denne ihvertfall resten av dette året om ikke enda lenger! Dere skal få se den på Lucas også en gang, men i dag hadde han ikke så lyst å ta på pysjen midt på dagen! Hihi.

 

Denne lua fra Morild Norway visste jeg ikke at jeg skulle få, og jeg ble så glad når jeg fikk den! Den er skikkelig fancy fordi det grå på lua er reflekser som gjør den synlig i mørket! Selve lua er i god alpakka ull, så kjempefin til vinteren.  Størrelsen på denne er 2-4 år, men kan fint brukes nå også! Den var litt stor til Lucas, men fortsatt brukbar  og ikke sånn at den faller av og den er fin å vokse inn i! Lucas er ca 46cm rundt hodet. Syns den var kjempefin også og Lucas som alltid skal dra av hodeplaggene prøvde ikke å ta av denne lua engang, så tror den er godkjent av han også. Hehe

Morild Norway luer kan du kjøpe HER

 

Har dere handlet på childrenboom.no før?

Hva syns dere om disse klærne?

New in fra MeMini FW13/14


Det er så utrolig mye fint i denne kolleksjonen, og jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe alt på en gang! 

Her er de to herlighetene Lucas fikk i dag <3

Babysykkel


Eller baby og baby, men Lucas fikk seg en sykkel til bursdagen og den var såå kjekk! Han stoorkoser seg på den. Det er seler og alt på den og et ratt bak som vi foreldre kan styre den med! Kjempemoro :D Den kommer nok til å bli mye brukt! Og etterhvert som han blir for stor til å sitte i seler osv så kan den gjøres om til en vanlig trehjulssykkel.
Vet desverre ikke hvor den er kjøpt siden det var gave, men vet at de har noe sånt på Toys r' us ihvertfall! :) 

Noen av dere som også har en sånn til de små?

Det vi har til barnehagestart


Ble inspirert av iselinbst til å lage denne lista!Nå er det bare en uke igjen til Lucas begynner i barnehagen og ting begynner å bli klart. Jeg har jo ikke hatt barn i barnehage før så jeg er veldig uerfaren med tanke på hva de trenger der osv. Derfor har jeg faktisk ikke kjøpt inn alt ennå, sånn at vi etterhvert kan se hva vi trenger. Vintertøy osv har jeg ikke begynt på enda engang, men han har 3 vinterdresser liggende og vi har litt ull, men ellers ikke så mye. Det jeg viser under er det vi HAR skaffet til nå.Er fortsatt mer som jeg skal kjøpe inn som bla ulldress, fleece sett, vintersko osv, men det haster ikke helt enda da det ikke er så veldig kaldt ute enda.

 

Uteklær vi har:
- Todelt regnsett og en hel regndress (vi har selvfølgelig blå, men fant ikke noe brukbart bilde av den blå, derfor er den rosa over her :P)

- En litt tjukkere jakke fra Mini A Ture

- En litt tynn jakke fra Hummel

- Softshell dress fra Name It

- Støvler

- En litt tynn lue + en litt tjukkere lue

- Sko fra Kavat (Han har fler sko hjemme som kan brukes til skift om de blir våte o.l)

 

Inneklær:

- Ull, ull, ull, både body, gensre, bukser og sokker

- En god, litt tjukk ullgenser fra Memini (som er på vei i posten akkurat nå :D)

- Strømpebukser

- Gode lekeklær som krypedresser, joggeklær osv

- Skift av alle typer klær

(Note to self: MÅ kjøpe fler sokker! Har nesten ingen par)

 

Diverse:

-Sovevogn med regntrekk, myggnetting, vognpose osv (TFK jogger twist)

-Matbokser

-Drikkeflasker

-Ryggsekk

-Smokker

-Bleier og bleiesalve

 

Han har mange skift når det gjelder luer, jakker og yttertøy generelt, men det blir liggende hjemme og heller tatt med ved behov tror jeg. Sokker og strømpebukser er noe jeg skal hamstre i nermeste fremtid fordi det er noe han har lite av og bruker mye, så må jo ha både til skift i bhg og til hjemmebruk.

Utenom dette så kommer vi til å kjøpe det vi trenger etterhvert som han har begynt i barnehagen! Jeg tror ikke han mangler noe veldig viktig nå til barnehagestart ihvertfall.

Når det blir kaldere i været begynner vi å kjøpe inn vintertøy, tjukkere klær og luer osv. Skal lage en liste senere over hva vi skal skaffe til vinteren. 

 

Er det noe dere vil anbefale til barnehagestart nå som det blir høst?
 

 

 

Lemon Cupcakes med Vanilla bean frosting


Her kommer oppskriftene på cupcakes og frostingen jeg har brukt i selskapet til Lucas. Syns de var veldig gode, så jeg tenkte å dele dem med dere! Oppskriftene er oginalt passion4baking sine, så all credit til henne! Det eneste jeg har lagt til selv er vaniljeessens og sitron i frostingen for jeg syns den smakte litt for mye eggidosis. Men det ble bedre med litt vaniljeessens og sitron :) Sitroncupcakene var veldig gode og litt utenom de vanlie vanilje og sjokolade som man som regel lager! Saftige og gode med smak av sitron :)

Begge oppskriftene var veldig enkle å lage, selv for meg som ikke kan sånt :)
 

 

Har dere prøvd en av disse oppskriftene ?

Hvilken cupcake- og frostingoppskrift liker dere best?

Bursdagskaken


Tenkte å vise dere et bedre bilde av bursdagskaken! Kaken er laget av ei som bor her jeg bor ( kaller seg Kalas på facebook ). Det var en skikkelig saftig og god sjokoladekake og er nok den beste jeg har smakt! Kjempefin var den også. Jeg er kjempefornøyd med den og skulle virkelig ønske jeg hadde klart å lage noe sånt selv også :)

Hva syns dere om bursdagskaken til Lucas?

1-årsfeiring overstått


Da var endelig 1 årsdagen feiret og Lucas har fått mange fine gaver! Lucas sloknet med en gang han la seg, så han var sliten etter selskapet. Prøvde å ta litt bilder men stua vår har så dårlig lys og veggene er i en grusom  guloransje farge så bildene blir kjempestygge og gule. Men men..

Jeg begynte å bake når vi sto opp i dag og nesten alt som kunne gå galt gikk galt. Heldigvis varte ikke uflaksen hele dagen :p Det begynte med at Lucas selvfølgelig skulle sove lenger i dag enn det han pleier, og jeg hadde ikke satt på noen vekkerklokke fordi han alltid pleier å stå opp til samme tid.. Etter jeg hadde kommet meg i gang med å bake boller fant jeg ut at vi manglet bakepapir selvfølgelig. Så fikk jeg låne litt av mamma og tenkte alt var greit. Neeida.. Jeg leste gjennom muffins og frostingoppskriften en gang til  og da hadde jeg også for lite melk, egg og smør i tillegg! Haha, snakk om å være fjern da. Cakepopsene ble også grusomt stygge og vurderte nesten å ikke servere dem, men de var så gode på smak så jeg tenkte at jeg fikk heller bare tåle det hvis folk skulle begynne å le av dem.. Hehe :p Hovedkaka var også supergod!

Det var veldig koselig med familieselskap og Lucas fikk mye gode klær og ullklær som er supert til barnehagestart! Han fikk også en kjekk sykkel, så imorgen må vi vel ut å prøve den litt :D

 


Childrenboom ønskeliste!


Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget denne nettsiden, og jeg liker den kjempegodt! Akkurat nå har de ikke så veldig mye inne fordi de skal ta inn mange nye varer fra mange kjekke merker. Men nå det er salg på mange av varene! Jeg har virkelig falt for Okker-Gokker den siste tiden og jeg har også fått sansen for Jan-H.

Jan-H pysjamas BLÅ/HVIT // Jan-H genser // Gekko velour bukse // Okker gokker hettegenser (Har såå lyst på denne!) // Okker gokker ytterjakke 

 

MeMini fw13/14!


Endelig har den nye høst/vinter kolleksjonen til MeMini kommet! Nå venter jeg bare på at den skal komme på nett, eller så får jeg handle neste gang jeg skal til Haugesund og innom MeMini der. Syns det var mye fint i denne kolleksjonen, og liker veldig godt at de har brukt litt mørkere høstfarger nå som Lucas eier veldig mye lyse klær og mye lyseblått. Liker kombinasjonen med blått og mørkebrunt! :) Hadde mye fint til jente også :)

Gleder meg til å shoppe :D 

Sheinside.com favoritter


Alle har vel hørt om sheinside.com nå? Tror jeg har lest om siden på alle blogger nå, så jeg har selvfølgelig vært innom jeg også! De har veldig mye fint der syns jeg og billig er det også. Det eneste jeg savner er at de skulle hatt sko og litt fler fine vesker! Her er ihvertfall 4 av mine favorittplagg som jeg kunne tenke meg å hatt!1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

Har dere funnet noe fint på denne nettsiden ?

LUCAS MATHEO 1 ÅR! (månedsoppdatering)


12 MÅNEDEREt barn på 12 mnd skal kunne:

Sitte helt støtt og vri overkroppen etter leker - Ja 

De fleste har utviklet et fint pinsettgrep - Ja

Forstå enkle spørsmål (hvor stor er du? osv) - Ja

Kan sette seg kontrollert ned fra stående - Ja 

 Nå kan de fleste stå en liten stund uten støtte. Noen barn har allerede sluppet seg og har begynt å gå selv. De vakler mest fra møbel til møbel og lyser opp når du roser de. Barnet krabber i full fart og reiser seg fint opp etter for eksempeø en stol. Man kan se de stille seg på tå for å få tak i en leke. Leker som beveger seg er kjempe morsomme. 

 

Tenk at nå har det gått et helt år siden Lucas Matheo kom til verden. Dette året har gått så fort og det er helt utrolig hvor mye et lite barn kan utvikle seg på ett lite år! Det har vært fantastisk og slitsomt, og jeg gleder meg kjempemasse til de neste årene som kommer!

 

Lucas har stått uten støtte lenge og gått rundt møbler siden han var 7 mnd. Han har ikke begynt å gå skikkelig enda, men går korte strekninger selv hvis det er noe som ikke er langt unna. (ca 6-7 skritt om gangen). Han har et veldig fint pinsettgrep og får tak i ting med tommelen og pekefingeren som sikkert ikke jeg engang hadde klart å fått tak i. Han er en kjempelivlig og glad gutt som elsker å klatre opp og ned i sofaen og sengen vår, kaste ting rundt seg, rote, spise selv, herje og le sammen med mamma og pappa. Han er flink å kommunisere og prøver seg stadig på nye ord. Han kan ikke så mange bevisste ord enda, men han sier "se der" mens han peker på ting, og jeg blir like imponert hver gang han gjør det! Hehe. Han klarer likevel å gjøre seg godt forstått selv om han ikke kan så mange ord. Han er veldig flink med kroppsspråk og jeg som kjenner han godt vet hva han vil. Han har blitt en bestemt og sta liten gutt som vet godt hva han vil og ikke og hvordan han skal gi beskjed om det.

Han er veldig flink å dele, og hver gang han plukker opp noe så viser han det til oss og sier "se!". Er det spiselig får vi (les: MÅ vi) gjerne smake. Hvis jeg spør "Kan mamma få?", kommer han krabbende med gjendstanden i hånden og gir den til meg. Hver morgen våkner jeg av at han prøver å stappe tutten sin inn i munnen min, og han gir seg ikke før jeg våkner. Og når jeg først lukker opp øynene da er det en strålende glad gutt som ler mot meg, gjerne etterfullt av en god klem <3 Morgenene er den herligste tiden på dagen syns jeg :) 

 

 

MÅL: 

Lucas har faktisk gått ned 300g på to uker nå. Nå var han 9350g og 76cm (var 9650g den 16.juli og 9370g 2.juli)

 

KLÆR:

Bruker hovedsaklig 74, men kan fortsatt bruke noem bodyer i 68 og kan bruke noe i 80.

 

TENNER:

Tann nummer 4 har kommet gjennom. Nå har han to tenner i midten nede og en hjørnetann på hver sin side oppe.

ORD:

Pappa, bø, hei, hysj, jaja, neinei og mmm når han spiser (nam), se der, ba (ball). Prøver seg også på "takktakk" til tider.


LUCAS MATHEO 1 år <3


Tenk at for 1 år siden i dag på denne tiden lå jeg med rier og var uviten og bekymret og visste lite om hvilke smerter som ventet meg de neste timene. Hehe. Det var 6 uker før termin og jeg visste ikke mye om hva som skulle skje og hvordan det kom til å gå med Lucas etterpå. Lille Lucas Matheo skulle se dagens lys for første gang klokken 17.41, og han var en frisk og rask gutt som bare trengte litt starthjelp. Vi har vært så heldige med denne gutten, og har ikke hatt noen problemer som følge av når han ble født. Snarere tvert i mot! Han har vokst i rekordfart og utviklet seg helt på gjennomsnittet motorisk, og på noen ting- til og med før! Tenk at det er 1 år siden jeg ble mamma til denne fantastiske lille skapningen!
Dette året har vært helt fantastisk og Lucas har gitt meg så mye glede. Dette året har Lucas gått fra å være en liten hjelpesløs baby til et lite og aktivt barn med en helt egen personlighet. Jeg er så utrolig heldig som har fått en liten gladgutt som lyser opp hver eneste dag og som gir livet mening!

Gratulerer så mye med dagen din, Lucas. Mamma elsker deg over alt på jord <3 

I love...

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits