Har du lyst har du lov


Gullgutten har reist på ferie med besteforeldrene og tanten sin og skal være borte i noen dager. De skal blandt annet i dyreparken og på hytta. Han kommer til å ha det såå moro og han har gledet seg sånn og snakket om at han skal være med "bobo" (mormor) og besten lenge. Har aldri sett han løpe så fort mot dem da de kjørte inn i gården vår når de skulle hente han i dag tidlig! hehe. Men det er litt verre for mammaen. Savner han enormt allerede og har trøstet meg med både is, snop, biffsnadder og chips i dag! Lurer også fælt på hva jeg gjorde før jeg fikk Lucas. Er jo så kjedelig å ikke ha han her! 
Men samtidig skal det bli godt å få slappet av litt nå som bekkenet krangler mer enn noen gang og jeg såvidt klarer å gå uten store smerter. Få ladet opp litt!  I dag er det bare 50 dager til termin og 33 dager til Lucas sin 2 årsdag <3 Neste uke reiser vi på hyttur så er det slutt på ferien til Lucas og samboeren. Da er det bare å begynne å vente på lillesøster og gjøre alt klart til hun kommer:)

 

Hva er deres planer i sommer?

Barnerommet


Etter at vi flyttet har desverre barnerommet blitt litt mindre prioritert enn før. Det er derfor ikke noe særlig spesielt med barnerommet og det ser egentlig veldig halvferdig ut. Spesielt siden jeg enda ikke har funnet noen gardiner som passer inn. Men her er det! Lucas stortrives og lekene ligger som regel strødd utover her hver dag, så det er jo ikke noe moro å pynte det uansett :P hehe.
Svangerskapsoppdatering uke 33


 

UKE 33 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  33+0 uker

 Igjen til termin:  7 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  Hemmelig :)

 Aktivitet innenfra:  Ja hun er veldig aktiv

  Vann i kroppen/hevelser: Litt, men ikke på langt nær så ille som sist.

  Søvn: Har sovet veldig dårlig i det siste. Vondt å snu seg, tisse hele natta og en liten luring som tar hele plassen i midten av senga.. :p

 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas, men skal kjøpe noe nytt!

 Utstyr som mangler: Vippestol, tripptrappstol, dyne, sengtøy, bilstolbase, babycall, lammeskinn, babynest, badestol til flexibath..

 Nyeste innkjøp: Har ikke kjøpt noe særlig i det siste. Har kjøpt en strømpebukse og et par sokker. Tror faktisk det er alt!

 Neste kontroll: Ultralyd/vekstkontroll 18.juli på sykehuset :)

 Plager: Bekkenløsning, halsbrann, kynnere, sliten, nedpress, kvalme. Denne uka har vært grusom!

 Kynnere: Ja, mye! 

 Barnerom: Babyen ligger med oss i starten, så har ikke ordnet noe babyrom denne gangen uheldigvis. Hun skal etterhvert få Lucas sitt rom, men da må Lucas flytte ned i etasjen under, så det drøyer vi lengst mulig.

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på den egentlig! :)

 Dilla på: Sun lolly is :))

 Sykehusbaggen: Ja, den pakket jeg halvveis denne uken faktisk! Mangler fortsatt en del ting da, men nå har jeg ihvertfall noe om det skulle skje noe! :)

 

 

 

 

Hvordan går det med dere andre gravide?
Hvor langt er dere på vei ? 

 

 

 

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #lillesøster

 DIY konsollbord


Jeg har lenge hatt lyst på et konsollbord nå, men det har ikke blitt prioritert da det er så mye annet som heller trengs. Så her om dagen spurte jeg samboeren min fint om han hadde lyst å prøve å lage et til meg, og det ville han :) Jeg ble kjempefornøyd! Kjekt med noen diy-prosjekter innimellom! 
Jeg bestemte målene det skulle ha og hvordan det skulle se ut, og han skrudde det sammen. På kanten oppe har vi en pyntelist for å få litt mer ut av utseende. Deretter var det ett lag med grunning, 2 lag med hvitmaling og 2 lag med beis på toppen som sto for tur.
Nå mangler den bare litt pynt, men det kommer :D

 

Hva syns dere om vårt DIY konsollbord?

Interiørmani


Hei igjen!
Jeg har lyst å prøve å begynne å blogge litt igjen, og håper jeg klarer å gjøre det ofte nok til at jeg slipper å oppdatere om alt som har skjedd siden sist innlegg! hehe. Her står ihvartfall alt bra til enda! Lucas har det fint og baby i magen har det fint! Jeg har det også fint, men har mye vondt og er veldig sliten- så jeg gleder meg til jeg er ferdig med å være gravid nå. 32+4 i dag så det er ikke så alt for mange ukene igjen! På en annen side gleder jeg meg veldig til de siste ukene. Siden Lucas kom i uke 34, så har jeg ikke fått oppleve den siste tiden av et svangerskap enda! Hvordan en fødsel starter av seg selv, hvor stor magen blir osv, så det syns jeg er spennende :) 

Ellers puttler jeg på her hjemme om dagene. Det går mye i å ordne og pynte litt rundt om i huset. Jeg føler ikke enda vi er heelt på plass selv om vi nå har bodd her i snart 4 måneder. Det er så stort her i forhold til der vi bodde før, så jeg føler vi mangler så mye og huset blir litt "tomt". Men det kommer seg sakte men sikkert, og jeg handler som en gal på interiør og småting for å "fylle opp" litt :) Har fått oss spisebord og vitrineskap nå, så da er konsollbord, sofa og skjenk neste på listen. Jeg har fått overtalt samboeren min om å lage et konsollbord til meg, så det gleder jeg meg til :D 
Interessen for interiør har vokst nå som jeg faktisk har plass til å dekorere, så jeg kommer nok til å dele litt interiørbilder med dere også fremover! 

Her er litt bilder fra huset i dag etter at en pakke fra interiormani.no dukket opp på postkontoret :D 


Her ser dere hvor tom stua er! Og ny sofa er høyt oppe på listen. Aldri mer svart skinn ungkarssofa!

-

Håper det står bra til med alle sammen!
Snakkes forhåpentligvis snart igjen :)


I det siste + svangerskapsuke 30


Long time no see!

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er tilbake riktig enda, men fikk lyst til å komme med en liten oppdatering! Nå er det noen uker siden dere har hørt fra meg! 
Jeg er kommet til uke 30 med lillesøster i magen og det nærmer seg med stormskritt. Har mye plager og hverdagen er tung, men likevel flyr tiden forbi. Dette svangerskapet har virkelig gått fort og jeg har ikke rukket å fulgt med så mye. Ellers står alt bra til med lillesøster og det ser ut som om jeg får gå til termin denne gangen. Har ekstra oppfølging pga det som skjedde sist, og alt ser fint ut! Veldig deilig :)

Lucas nærmer seg 2 år og han utvikler seg hver dag. Han prater som en foss og bruker 3-4 ord i setninger. Han overrasker stadig med å vise hvor smart han er og gjør ting vi ikke visste han kunne. Det kjekkeste han vet for tiden er å hjelpe til og jobbe. Klippe gresset er det aller kjekkeste og han spør hver dag "pappa klippe gresset?". Han pleier å få være med å holde i gressklipperen og det er så stas. Ellers er støvsugeren kjekk. Nå har han nettopp fått seg sin egen leke-støvsuger og den har han lekt med hele dagen helt siden han fikk den. Det første han sa i dag tidlig, nesten i søvne, var: "støvsuger!". Da var han kjapt på vei ut av senga og på vei inn i stua for å hente støvsugeren sin. Dette nesten før han hadde våknet :p Han er også stor fan av såpebobler, traktorer og vennebyen! Han liker å synge og favorittsangene er Lille petter edderkopp og små rumpetroll. Ellers nynner han og synger "lalala" :) Vi ler mye av han om dagen for å si det sånn! Litt av en sjarmør :)

Ellers er det ikke så mye å fortelle tror jeg? Spør gjerne om dere lurer på noe :) Følg meg også på instagram @Malinchanel :)


 

UKE 30 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  30+3 uker

 Igjen til termin:  10 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  Hemmelig :)

 Aktivitet innenfra:  Ja hun er veldig aktiv om dagen!

  Vann i kroppen/hevelser: Litt!

  Søvn: Har sovet veldig dårlig i det siste. Har nok mye med varmen å gjøre og at det er vondt å røre på seg. Og så har jeg jo en liten luring som sniker seg mellom mamma og pappa om natten :)
 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas, men skal kjøpe noe nytt!

 Utstyr som mangler: Vippestol, tripptrappstol, dyne, sengtøy, bilstolbase, babycall, lammeskinn, babynest, badestol til flexibath..

 Nyeste innkjøp: Nå har jeg endelig fått fingen ut å begynt litt! Fikk rett før helgen bestilt ny stellematte, ammepute, et teppe, vaskekluter og smokker. Klær har vi også nok av nå. Trenger bare noen strømpebukser og jakker/dress/yttertøy.

 Neste kontroll: Ultralyd 24.april ihvertfall, vet ikke om jeg skal til jordmor i mellomtiden. Skal ringe henne på mandag :)

 Plager: Bekkenløsning, halsbrann, kynnere, sliten.

 Kynnere: Ja, mye!

 Barnerom: Babyen ligger med oss i starten, så har ikke ordnet noe babyrom denne gangen uheldigvis. Hun skal etterhvert få Lucas sitt rom, men da må Lucas flytte ned i etasjen under, så det drøyer vi lengst mulig.

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på den egentlig! :)

 Dilla på: Ikke noe spesielt egentlig, men MÅ ha lovehearts med meg overalt pga halsbrannen. Absolutt ingenting annet enn lovehearts hjelper! Ligger loveharts overalt her! :p

 

 Sykehusbaggen: Jeg som sa den skulle være klar til uke 30 denne gang.. Satt meg ned å skrev en liste i dag og pakket noen kremer osv i en toalettmappe. Har ikke kommet så mye lenger enn det :p

Hva skjer hos dere om dagen?
Hvor langt er dere andre gravide på vei ? :) 
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits