I miss New York!


Ååh, som jeg savner New York! Kunne tenke meg å bodd der, jeg. Elsker storbyen og New York er akkurat my cup of tea. Skal definitivt tilbake mer enn én gang! Neste gang skal jeg reise på våren en gang da det var så utroolig kaldt når vi var der i februar, og det sies at det er alt for varmt på sommeren, så jeg tenker at våren er perfekt! Vil også se central park med grønne trær og ikke bare uten blader som det er på vinteren. Noen av dere som har vært i New York? Hva syns dere om byen?Konkurranse! vinn gavekort på 250kr hos jollyroom.no


Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen, så da kjører jeg igang en nå! 

Jollyroom.no er en av mine favorittbutikker på nett siden de har så mye gøy og nyttig til barn og baby. Jeg er sikker på at det er mange av dere også som liker denne siden! Jeg skal få dele ut et gavekort til en av dere på 250kr! Besøk Jollyroom.no HER

Det eneste dere trenger å gøre er: 

★ Lik Jollyroom.no sin facebookside HER

★ Skriv i en kommentar i dette innlegget om at du er med. Husk mail!

Dere får en ekstra stjerne i boka hvis dere deler videre, men dette MÅ ikke gjøres :)

 

 

************************AVSLUTTET*********************


Lego duplo //  Slåbrett //  Leketelt  //  Stjernebokser  //  Xylofon  //  Poppity pop dino  //  Basseng  //  Dinosaur (drage?) med lekeballer  //  Skip hop bie sekk 

Minneboks


Jeg har hatt så lyst på en boks der jeg kan samle små minner til Lucas, og nå har jeg endelig kjøpt en! Den er såå fin og perfekt størrelse. Jeg har ikke så mye oppi enda, men det kommer etterhvert :) Boksen er fra Kids Concept.

 

Det jeg har oppi nå er en prematurbleie og luen han fikk på seg når vi ble hentet av luftambulansen når han var 3 mnd. Gleder meg til å fylle deg opp med masse minner! Blir gøy å ta den fram igjen om noen år og mimre. Og ikke minst vise den til Lucas når han blir stor! :)

 

Har dere minneboks?

Hva har dere oppi? 

New in til 1 års dagen :)


Tingene jeg har bestilt til 1 års dagen begynner smått å rulle inn i postkassen nå, og jeg syns det er så gøy! Begynner nesten å lure på om jeg gjør dette mer for meg selv enn Lucas! Haha. Skal jo kun ha familie, så egentlig hadde jeg ikke trengt å gjøre noe annet enn å kjøpe papptallerker og kake på Coop mega, men jeg syns det er så gøy å lage til sånne ting og det er jo trossalt Lucas' første #bursdag :D Neste år blir det nok tema-bursdag ettersom Lucas helt sikkert har begynt å interessere seg for noe spesielt! Men dette første året får jeg bestemme alt, hehe :p

Det siste jeg bestilte var lyseblå ballonger og like sugerør som de under bare lyseblå med hvite stjerner på:) Og det neste blir kakelys, servietter og sånne "flagg" til å pynte cupcakes med. De sistnevnte har jeg lett overalt etter og fant tilslutt en australsk butikk som hadde akkurat de perfekte tingene som jeg hadde sett for meg i hodet at jeg ville ha, men som jeg ikke har funnet noen steder. Og heldig som jeg er (i dette tilfellet ihvertfall, savner deg søs! <3) bor søsteren min for tiden i Sydney. 

n

 

Hvis dere skulle hatt /har hatt temabursdag til de små: Hvilket tema har/ville dere hatt?

-

Buzzador- Nestlé min frukt


Vi var så heldige og ble trukket ut til en #buzzador kampanje med Nestlé Min frukt! Fikk tilsendt litt smoothier og beger med Min frukt mellommåltider. Har ikke prøvd begerene før, men smoothiene er Lucas veldig glad i, og jeg er sikker på fruktbegerene faller i smak de også! Begge deler står vel i butikkhyllene så om dere har prøvd dem, så fortell meg gjerne hva deres barn syns om dem :)

Jeg syns buzzador er en fin mulighet til å få prøve produkter- noe som jeg elsker å gjøre! hehe. Om dere også vil bli en Buzzador kan dere gå inn på buzzador.no eller så kan dere skrive mailen deres i en kommentar så kan jeg rekruttere dere. :)

Har dere buzzet om noe før? Hva ? :)

Planlegging av 1 års dag- Ebay innkjøp!


Jeg holder jo på å planlegge bursdagen til Lucas smått, og jeg liker å spare penger når det er en del som skal kjøpes inn. Derfor sjekker jeg alltid ebay før jeg handler andre steder. Jeg er en skikkelig ebay-junkie! Det er utrolig hvor mye ebay har som er av akkurat samme kvalitet som det man kjøper i vanlige butikker- bare myye billigere!  Her er noe av det jeg har kjøpt på Ebay til nå, og jeg har fortsatt noen småting til på lista som skal kjøpes inn. Resten av det jeg skal ha som de ikke har på ebay kjøper jeg på andre butikker. Men jeg har nok spart en del allerede ved å handle på ebay!  De fleste av tingene har også gratis frakt. Sparer mye på bare det!

Vi skal jo ikke ha noe stor feiring og det blir kun familie, men er gøy å lage det litt fint likevel. Det er nok mye fordi jeg liker å dille og dalle med sånt :p Har også fått bestilt kake til 1 års dagen nå, så er spent på hvordan den blir når vi får den :D Også er jeg spent på om jeg får til både kake, cupcakes og cakepops som jeg skal lage helt selv. Spørs om dere får se bilder av dem når de er ferdige! haha.. 

På alle disse tingene under har jeg brukt  ca 160 kr.. :)


Liker dere ebay?

Hva er det siste du kjøpte på ebay?

Inspirasjon til 1 års dag


Jeg er i full gang med bursdagsplanlegging! Vi skal ikke ha noen stor feiring, men jeg vil gjøre litt utav det likevel. Noe er kjøpt inn, og noe skal jeg kjøpe inn senere. Holder på å bestille kake til han nå. "hoved"kaka skal jeg ikke lage selv. Blir ikke lik den på bildet, men er inspirert av den. Skal også prøve meg på cupcakes og cake pops, så får vi se hvordan det går. Baking er ikke helt min ting, og jeg får det aldri fint! Jeg skal også lage en egen kake til Lucas som han kan grise med, også skal jeg lage en sjokoladekake i tillegg. Blir mye godsaker :D

Blir ikke en veldig fargerik barnebursdag dette første året, det får vi heller ta de neste årene når han har sin egen vilje og vil bestemme selv :p

Har dere hatt 1 års dag i hus? 

Hvordan var dagen ? :D

Mammaen sin ønskeliste!


Jeg har såå mye på ønskelista mi! Skulle ønske jeg kunne kjøpt alt jeg ville ha, men istedenfor setter jeg det på ønskelista mi og håper å en gang få skaffet meg alt sammen :D Denne gang er ønskelista til meg og ikke Lucas, hehe! Her er et liiiite utvalg av ønskelista mi akkurat nå:

 

Noen ville ha linker til tingene så her er de:) Mangler noen linker som jeg ikke fant igjen i farten!

BB cream fra TBS // Slush kopp // Juicemaskin // Hold-in treningsbukse // Lulu's toalettmappe // hundeboks // serviettholder // datodekorasjon // hjertekopp // stjernelys // blomsterkasser // hånkle

 

Hva ønsker du deg for tiden ?

Burt's Bees' Baby bee produkter


Burt's Bees' Baby bee er produkter til baby og dette start kitet inneholder bleiesalve, bodylotion, shampo/såpe, babyolje og et såpestykke. Jeg kjøpte dette kitet når Lucas ble født fordi jeg ville bruke naturlige og bra produkter på den fine babyhuden hans. Produktene kom i litt mindre enn orginalstørrelsene, som er perfekt når man skal prøve ut produkter. Når disse var tomme kjøpte jeg de i full size! Body lotionen og bleiesalven har jeg enda i liten størrelse rett og slett fordi vi ikke har brukt det opp. Jeg smører han ikke mye med lotion og han har nesten aldri vært sår på rumpa så jeg har ikke trengt å bruke så mye bleiesalve heller. Oljen og shampoo/såpen har jeg kjøpt i stor størrelse mange ganger. Dette er de produktene vi bruker mest, og jeg har så og si ikke prøvd noen andre produkter på han fordi jeg liker disse så godt! I tillegg til disse produktene bruker vi også babypudder i samme serien som vi også kjøper om igjen og om igjen, og som jeg anbefaler veldig! :)

Produktene har en mild og kjempegod lukt som jeg elsker og som også er en stor grunn til at jeg kjøper disse igjen og igjen!

 

Baby Bee Nourishing Lotion Original

Dette er en body lotion som er skånsom for babyhuden. Den inneholder buttermilk og bivoks som holder på fuktigheten. Den inneholder også nærende ingredienser som solsikke og kokosnøttoljer for å mykgjøre huden til babyen.

Jeg smører som sagt ikke Lucas ofte med lotion fordi han har så fin og myk hud fra før. Men jeg har prøvd den på han og meg selv og jeg liker den veldig godt. Den er tynn i konsistensen, lukter godt og tørker fort og gjør huden myk og god.


 

Baby Bee Diaper Ointment

Dette er en "rumpesalve" som inneholder vitamin E som er nærende og zink og bievoks som hindrer at uønsket fukt kommer inn slik at babyrumpa ikke blir sår.

Denne er også veldig god, men har ikke fått så mye bruk for den da Lucas sjeldent er sår. De gangene han har vært sår har han bare vært litt sår, så jeg vet ikke om denne tar de "verste" tilfellene! Den funker ihvertfall veldig bra om babyen er litt rød i baken :)

 

 

Baby Bee Shampoo & Wash

Dette er en alt-i-ett shampo og såpe som er plantebasert og naturlig. Den inneholder appelsin og sitron oljer som gjør både håret og huden til babyen silkemyk.

Dette er min favoritt! Bruker den som shampo og kroppssåpe og den lukter sååå godt! Må lukte på Lucas hele dagen etter å ha brukt denne, og han blir så myk og god!

 

 

 

Baby bee Nourishing Baby Oil

Denne er naturlig rik på antioksidanter og vitaminer og etterlater babyhuden myk og glatt. Den inneholder aprikos og druefrø oljer som skånsomt foktighetsgiver huden.

Denne bruker jeg  i badevannet når jeg bader Lucas. Den lukter like godt som de andre produktene og er med på å holde huden hans myk og god. 

 

Baby Bee Buttermilk Soap

Dette er en såpe som er laget med buttermilk og er helt naturlig og vegetabilsk. Den er laget for å mykgjøre og nære huden. Inneholder havremel som roer ned følsom hud.

Dette lille såpestykket har jeg ikke brukt så mye, fordi jeg heller bruker den andre såpen på huden hans. Men denne lukter også sånn som de andre produktene og gjør også huden kjempemyk.

 

 

Jeg liker Baby bee produktene kjempegodt, og har brukt de nå i 10 måneder og kommer ikke til å slutte med det første. Jeg elsker den milde gode lukten og at de holder huden hans myk og god. Produktene er naturlige og ikke testet på dyr som er to store pluss. Jeg er veldig kresen på hvilke hudprodukter jeg bruker på meg selv, og liker å ta vare på Lucas sin hud også.

Jeg anbefaler alle å bruke Burt's bees på babyene sine! Om du er gravid og i tvil om hvilke produkter du skal kjøpe anbefaler jeg også at dere kjøper et sånn startkit til å begynne med, så finner du fort ut om dere også liker det!

Jeg kjøper produktene hos feelunique.com HER. Her er de mye billigere enn på apotek og det er fri frakt. Men husk tollgrensen på 200kr. Bestill heller flere ganger om du skal kjøpe mange produkter:)

 Har dere prøvd Burt's bees?

New in: MeMini og Newbie


Ja, nå begynner dere vel å bli lei av disse innleggene! Hehe. Dette blir vel det siste på en liten stund trooor jeg. Er så lett å lage disse "new in" innleggene når man ikke har så mye saklig å skrive om!

Det nye nå er ihvertfall litt klær. 2 bukser og 1 genser fra MeMini og en genser fra Newbie. To av mine favorittmerker <3 Se så søte!

Har dere noen av disse klærne?

Hva er deres favorittmerke i klær?

Herlige babyønsker


Jeg har alltid store ønskelister til Lucas, og her er det jeg har sett på nå i det siste! Det jeg har mest lyst på til han akkurat nå må være spisebrettet til Stokke tripp trapp stol, og skal gå til innkjøp at det ganske snart :)

 

Noe her dere har eller har lyst på ? :D

Ny jakke fra Mini A Ture


Det er en butikk ikke så langt unna her jeg bor som skal slutte, og derfor selger ut produktene på salg. Denne jakken fra Mini A Ture fikk vi for 450 kr! Tror den normalt koster rundt 700kr om jeg ikke tar helt feil? Det er ihvertfall grunnen til at vi kjøpte den. Har hatt lyst på en sånn jakke til Lucas, men siden han har ny vårjakke og vinterjakke til vinteren i år, tenkte jeg å drøye å kjøpe en til neste år. Men man må jo gripe sjangsen når den er der. Kjøpte den i 86, så den passer nok til høsten og kanskje neste år om Lucas ikke plutselig vokser i rekordfart!

Jeg syns disse jakkene er så fine! Er dere ikke enige? Vet at det er mange som er enige med meg her, for jeg tror at 70% av alle barn har en jakke fra Mini A Ture! Hehe. Det føles ihvertfall sånn :p 

Har dere en Mini A Ture jakke?

Hvilken farge har dere isåfall?:)

Lucas Matheo 10 måneder


10 MÅNEDER


Et barn på 10 mnd skal kunne:

Kravle eller krabbe ? Kan. Har gjort det siden han var 7 mnd.

Kaste ting ? Kan, utrolig irriterende :p

Si noen få ord ? Han sier ofte småord som ligner på ord, men tror ikke mesteparten er bevisst.

Kunne forstå ord og uttrykk ? Kan

Gå noen skritt med støtte ? Kan, han har gått "uendelig" med støtte i 2,5 mnd, og tok sine første skritt nå denne måneden!

Når barnet er 10 mnd, har det funnet en måte å komme seg fremover på. Hvordan er veldig individuelt. Noen kravler på magen, noen krabber på knærne, noen aker på rumpa og noen ruller seg rundt. De kommer seg iallefall frem til ting. Nå er leker som for eksempel rullende biler veldig interessante. Noen barn lager brrr lyder når de leker med biler nå.

Barnet elsker å kaste lekene sine rundt, for så å hente de. Det er ekstra gøy om noen henter leken for de. Man kan også rulle ball til de og de ruller den tilbake.

----


Lucas er flink å bevege seg og går rundt om kring med støtte og ligger sjeldent på gulvet å leker, og sånn har det vært veldig lenge nå. Han er flink å stå uten støtte, så jeg er spent på når han har planer om å gå nå siden han har tatt sine første skritt. Han har ikke vist mye interesse men har gått noen skritt når jeg har "lokket" han med gåvogna. Han snakker fortsatt ikke noe særlig med bevisste ord og det går mest i "pappa","heihei", "jaja" "dada", "bø", "hæ" og litt "mamma". Han går også rundt og "brrrr'er" hele tiden sånn som man gjør når man leker med biler :) Han er veldig flink til å gjøre ting som "borte- titt titt", vise hvor stor han er, vinke, klappe og danse. Når det kommer musikk på eller jeg spør om han kan danse begynner han å "hoppe" på gulvet, og det syns han er så moro :D Jeg merker at han forstår veldig mye  og han er en skikkelig rampegutt som gjør alt han vet han ikke har lov til ettefulgt av et lurt smil eller latter. Han liker godt å få oppmerksomhet og gjentar alt som skaper latter og smil hos oss. Han skal alltid vise oss det han har i hendene og vi skal alltid få smake på det han spiser! Hunden får også smake det meste, hehe. Når han spiser noe sier han alltid "mmmm".

----

Det er 5 uker siden sist kontroll, og idag var vi på helsestasjonen. Han får mye skryt og blir beskrevet som et "sjeldent tilfelle" siden han er så tidlig ute til å være prematur. De sier også at han aldri hadde utviklet seg så bra om han ikke hadde hatt den tryggheten, nærheten og stimuleringen han får fra oss, så da kan jeg ihvertfall beskrive meg selv som en GOD mor! :D

 

 

MÅL: 

9060gram (!) og 72,5 cm! SÅ stor han har blitt :D 

Han har lagt på seg 660 gram og vokst 1,5 cm på 5 uker!

KLÆR:

Han bruker 68/74. (buksene blir litt for korte i 68 nå, så der bruker han nesten bare 74 med unntak av noen få stykker.)

TENNER:

Ja, nå har den første tanna endelig kommet gjennom! Det var på tide, hehe. Har heldigvis gått veldig problemfritt med denne første tanna. Lite sutring, grei matlyst, ingen feber osv. Jeg kan se 3 tenner til, så de kommer sikkert snart de også og jeg håper det går like problemfritt.

 


Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits