Får dere tid til å stelle dere på morgenen med baby?


Jeg har vært helig med Lucas fordi jeg for det meste alltid har fått tid til å stelle meg på morgenen. Vi står opp mellom 7 og 9 og bruker mellom 30-45 min på badet på morgenen. Når han var mindre pleide han bare å ligge i sprinkelsengen sin i rommet ved siden av mens jeg stelte meg. Det var en periode når han var 2-3 mnd tror jeg der han absolutt ikke ville la meg stelle meg i det hele tatt. Fikk ikke dusje en gang, men den perioden var heldigvis kort. Når han ble større tok jeg han med meg på badet. Der har vi en liten kurv med leker som han leker med mens jeg dusjer. Når jeg er ferdig i dusjen åpner jeg bare døren til tørketrommelen og da kan jeg bruke lang tid på badet om jeg vil! Hehe. Det kjekkeste Lucas vet er å dra ut ting og rote. Når jeg åpner døren til tørketrommelen krabber han bort med én gang og begynner å dra ut klærne, ett og ett plagg om gangen. Når alle klærne er ute tar jeg dem inn igjen så gjør han det samme igjen! Jeg har altså god tid på badet på morgenen. Når han er lei av tørketrommelen går han bort til skapdørene på badet lukker dem opp og drar ut alt som er der.

Det er utrolig sjeldent at han begynner å sutre og bli lei før jeg er ferdig å stelle meg. Det syns jeg er veldig deilig! Jeg føler meg fæl om jeg ikke får dusjet og sminket meg litt på morgenen. Tiden på badet på morgenen er en fin tid på dagen syns jeg fordi det er helt uten stress, mens når vi har kommet oss ned, spist frokost og dagen er i gang så er det ikke så rolig lenger. Da er Lucas i gang! Hehe.

 

Jeg lurer på hvordan dere har det på morgenen med baby i hus? Får dere brukt den tiden dere trenger på badet eller er det full rulle med én gang dere står opp?

 Lucas Matheo sin første 17. mai feiring


Vi var heldige med været i dag, det var varmt og opphold men det var litt vind. Det begynte akkurat å regne også når vi kom oss hjem, men det gjorde jo ingenting :)

Jeg tror Lucas har hatt en fin dag i dag til tross for at vi har hatt en grusom natt med tett og rennende nese og hoste. Han virker litt bedre i formen enn det han var i natt og han har vært blid og fornøyd hele tiden og reagerte ikke på noe som helst av tog, lyder og mennesker. Tror han heller syns det var spennende å se på :) Vi skulle egentlig grille i dag men siden regnet kom blir det heller pizza. Angrer på at jeg ikke har bakt noen kaker for jeg blir så fristet når jeg blar nedover facebook og blogger og ser bilder av herlige kaker!

Jeg håper alle har hatt en kjempefin dag og ikke minst GRATULERER MED DAGEN alle sammen :)

Hvordan har dere feiret dagen i dag, og hva har dere spist ?:)

 

Nytt fra MeMini og Molo


I går kom resten av det jeg har bestilt i postkassa. Klærne var så mye finere i virkeligheten og jeg angrer nesten på at jeg kjøpte i 86 og ikke 74 for jeg vil bruke det NÅ! :p Hehe. Buksa fra MeMini er ganske ubrukelig enda da den bare faller ned og er alt for lang, men genseren virket liten i størrelsen så den føler jeg at jeg fint kan bruke på han nå. Bodyen var også SVÆR. Tenk at han skal bli så stor! Jeg er superfornøyd med innkjøpene!

Har du noen av disse klærne?

Hva syns du om klærne?

Barneknagg på gangen


Lucas har endelig fått sin egen knagg på gangen! Det har jeg hatt lyst på lenge fordi skuffen hans er overfull og jeg syns det er lettere å ha de mest brukte jakkene o.l lett tilgjengelig. Knaggen er fra Kids Concept selvfølgelig. Syns den er kjempefin :)Har dere egen knagg til barna til yttertøy?

Regndress fra MeMini


Jeg har litt mangel på ideer til hva jeg kan skrive om for tiden for det skjer ikke så mye spennende. Da er det lett å slenge ut innlegg av nye innkjøp! Jeg elsker å lese andres "nye innkjøp" innlegg :) 

Regndressen fra MeMini kom her om dagen og den er kjempesøt! Var ikke den samme som på bildet fra siden jeg bestilte fra, men den var fin denne også så det gjorde ingenting. Kjøpte regndressen i størrelse 86, og den virket kjempestor! Men det er vel bare å brette opp om den er for stor. Kjøpte den til barnehagestart som er om 3 måneder. Den virker veldig god i kvaliteten, og jeg gleder meg til Lucas skal bruke den! Begynner faktisk å se litt frem til barnehagestart nå! Blir spennende :)

Har du denne?

Hva syns du ?

Oppskrift: Verdens beste boller!


Ja, det vil jeg faktisk påstå! Disse bollene er kjempegode og de blir perfekte hver gang, selv hos meg som aldri klarer å lage gode eller fine boller. Kjæresten var også enig at dette var de beste bollene han hadde smakt :) Oppskriften er fra detsoteliv.no.Hvilken bakst liker du best?

-

I LOVE ZARA KIDS


 

De har så mye fint i den typen klær jeg liker! Jeg har aldri likt sånne typiske babyklær- lyseblå sparkebukser med bamser på og lignende. DETTE er klær jeg liker :D

 

Liker du Zara?

INSTAGRAM APRIL
Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits