Bloggpause!


Ja, da føler jeg virkelig for en pause her. Når jeg selv syns bloggen er kjedelig og dårlig, er det best å gi seg :) Jeg sletter ikke bloggen, for det kan jo hende det å ta en pause vil få meg til å samle motivasjon og inspirasjon til å komme sterkere tilbake. Det gjenstår å se! I mellomtiden blir å jeg å finne på instagram (@malinchanel), og vil heller prøve å bli mer aktiv der.  Følg meg gjerne!

Jeg kommer til å være innom for jeg liker å lese bloggene på vennelisten, så det er bare å stille spørsmål eller kommentere o.l i kommentarfeltet. Dere når meg også på mail: Malin-93@live.no, og som sagt på instagram.

Takk til alle dere som har lest bloggen min! :)

Stor klem fra meg, Lucas og lillesøster i magen!

 

NOVA STAR


Nova Star er et svensk klesmerke for barn med slitesterke hverdagsklær! Nova Star ble til i 2004, noe som vil si at de feirer 10 år i år!
Lucas har vært så heldig å få prøve noen av disse klærne og mottok to gensre og en bukse for en liten stund siden. Jeg har drøyd dette innlegget litt for å få teste klærne i lek, i vask og kvalitet.

Jeg liker godt at klærne er enkle og hverdagslige, og ikke minst barnehagevennlige. Jeg liker at buksa har bred ribb, noe som gjør det behagelig for barna å ha den på uten at noe strammer rundt livet. Vet jo hvor godt jeg syns det er å bruke mammabukse! hehe. Denne buksa er også justerbar i livet, fordi den har knapper på insiden man kan justere på. Buksa er heller ikke for tykk og stiv, noe jeg er nøye på med barneklær. Vi bruker ikke dongeribukse så ofte fordi jeg ikke liker å gå med det selv, men de gangene vi bruker det passer jeg alltid på at den er tynn og myk og ikke stiv og vanskelig å gå med. Han er så aktiv og glad i å leke og er avhengig av at det er mulig å bevege seg i klærne! Denne buksa er faktisk også den orginale buksemodellen de startet med for 10 år siden!

 

Jakken er også helt topp for oss, da jeg er veldig glad i den type klær. Igjen for at det skal være behagelig i en aktiv hverdag! Genseren er myk og god og har ikke hette, noe som er praktisk mtp soving i barnehage for eksempel, og at det ikke blir klumpete under yttertøy. Jeg elsker den freshe blåfargen som Lucas er så fin i. Denne genseren har også jubileumslogo på ryggen for å feire deres 10 år! :)

 

Lucas fikk også en tynn genser som matchet perfekt til resten. De siste mnd har vi begynt å bruke genser mer og mer og liker det mye bedre enn body. Da er det for det meste sånne tynne gensre vi bruker så det var midt i blinken å få en sånn. Denne er også kjempemyk og veldig fin i størrelsen. Den har bred ribb på armene, noe som gjør det enkelt å brette opp armene om den er litt stor, uten at det ser stygt ut. Det er også praktisk fordi genseren holder seg bedre på plass på armene. Vi har erfart mange ganger på gensre som er lange i armene at de er løse og blir irriterende for Lucas, så det er absolutt et pluss med ribben. Det føles også som at det er en genser som holder lenge i størrelsen. Den passer fint nå, men jeg ser at han kan vokse mye i den likevel!

Vi har brukt og vasket disse klærne flere ganger nå, og de holder seg like fint til nå! De ser fortsatt like nye ut som da vi fikk dem :)
Jeg er veldig glad for at vi fikk prøve disse klærne og fikk sjangsen til å oppdage et nytt og bra merke! 

 

Nova Star har selvfølgelig mange andre fine klær også, og de nettsidene som fører merket på nett er disse:

Dere kan også besøke Nova Star sin egen hjemmeside om dere vil!
Om dere har erfaringer selv med Nova Star, er jeg veldig interessert i å høre hva dere syns om klærne!

Details


Lucas har laget troll i barnehagen <3

Grønt på kjøkkenet


I dag har jeg kjøpt meg frø og noen kopper til å bruke som potter! Syns det er litt gøy med ting man har plantet selv, så nå er jeg spent på om det spirer og blir brukbart! Har hatt idéen i hodet en stund, og koppene passer perfekt inn på kjøkkenet vårt der jeg har grønne detaljer! Gleder meg til å (forhåpentligvis) se når frøene har blitt til forskjellige krydderurter! Kanskje det også gir litt motivasjon til å prøve litt forskjellig i maten også?
Koppene er forresten MANO krus fra Kähler i den største størrelsen. Det finnes også urtepotter i samme serien, men jeg har brukt krusene. Jeg har kjøpt mine i en butikk her jeg bor, men de finnes også på nett HER. syns de er superstilige!
Svangerskapsoppdatering uke 21


UKE 21 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  21 uker

 Igjen til termin:  19 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  Tror vi nærmer oss noe nå.. Men det vil uansett være hemmelig :)

 Aktivitet innenfra:  Ja kjenner liv hver dag :)

  Vann i kroppen/hevelser: Litt i bena

  Søvn: Sover veldig godt :)
 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær selvfølgelig :)

 Utstyr som mangler: Ikke så mye!

 Nyeste innkjøp: Jeg har ikke kjøpt noe! :p

 Neste kontroll: Ultralyd 24.april ihvertfall, vet ikke om jeg skal til jordmor i mellomtiden. Skal ringe henne på mandag :)

 Plager: Trøtt, bekkenløsning, halsbrann og sliten!

 Kynnere: Ja, men har minket litt den siste uken heldigvis :)

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss først :) Har ikke bestemt meg for hvilket rom babyen skal få. Enten må den ligge på samme rom som Lucas etterhvert, eller så må Lucas ligge i 1. etasje og babyen i 2.etasje (samme etasje som oss). Er ikke så komfortabel med sistnevnte, men får se når det nærmer seg. 

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :) Gruer meg ikke til selve fødselen. Enda ihvertfall!

 Dilla på: I det siste har jeg hatt veldig lyst på skive med honning på og soft is (som ikke liker til vanlig). Får også akutte cravings i ny og ne. Her om dagen måtte jeg sende melding til sambo at han måtte kjøpe en Snickers og en liten sjokolademelk til meg å ha klart til han hentet meg på jobb. Snickers har jeg aldri vært glad i :p MEn ble superglad når det lå klart i bilen når han hentet meg! Hehe.

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist. Bedre å være tidlig ute da :)

 

 
 

Lekekroken


Siden vi mangler en hel del møbler som skjenk og spisebord, har vi nå et stooort tomrom i stua. Dette er jo en stor fordel for Lucas som får ha lekeplassen sin der! Det meste av leker er jo på rommet hans, men det han leker mest med har vi i stua, inkludert en rutsjebane han hadde ønsket seg og fikk av farmoren sin her om dagen :) Det første han gjør om morgenen er å springe for å rusje litt :p 

Han er også veldig glad i å bygge og lese bøker og ikke minst ommøblere pyntetingene til mammaen. Han er også veldig glad i å vaske! Men é´n gang han søler litt løper han for å finne papir eller en fille for å tørke opp. Skal alltid hjelpe til med støvsuging og vasking! I går var han så flink å koste hele stua og kjøkkenet også. Feiekosten sto fremme og han kostet vinduer, blomster, bord, kjøkkenbenk, gulv, rutsjebanen, sofaen og tv-benken. Det ble så rent og pent og han var utrolig stolt over seg selv! :p 

Ellers er Lucas hele 20 mnd i dag, og det er kun 4 mnd til han blir 2 år og snart storebror! Tiden går alt for fort, og jeg håper den går myyye saktere snart! 

 

Hva er barna deres sine favorittleker?

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits