50% på ALT hos Childrenboom!


Tenkte å tipse dere om at Childrenboom.no kjører 50% på hele butikken og fri frakt over 500kr! Her kan du gjøre mange fine kupp på merker som Okker-Gokker, MeMini, UglyCC og fler! Jeg kjøpte meg de plaggene på bildet over. Pysjen fra Jan-H  har Lucas i blå fra før av. Det er den beste pysjen vi eier, så var ikke tvil om at jeg måtte ha den. Kjøpte den i hvit siden vi har den blå fra før. Kjøpte også en basic grå genser fra Okker-Gokker. Jeg elsker denne type gensre med knapper i halsen. Han har denne i body fra før av som jeg er veldig glad i, men vi bruker mer og mer gensere nå, så kjøpte den i genser denne gangen. :)

Si gjerne om du har gjort noen kupp her på salget og hva du har kjøpt!


Svangerskapsoppdatering uke 20


UKE 20 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  20+1 uker

 Igjen til termin:  20 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  HELT blank

 Aktivitet innenfra:  Ja, kjenner mye spark og kjenner hun blir sterkere :) 

  Vann i kroppen/hevelser: Litt i anklene!

  Søvn: Sover veldig godt! 
 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær :)

 Utstyr som mangler: Litt klær

 Nyeste innkjøp: Har ikke kjøpt noe faktisk! 

 Neste kontroll: Ultralyd og kontroll på sykehuset 24.april :)

 Plager: Trøtt, bekkenløsning, halsbrann og sliten! Har også hatt min  første leggkrampe denne uken! Hadde ikke det sist, og krysser virkelig fingrene for at dette ikke blir en plage denne gang heller :p

 Kynnere: Ja, ganske mye også!

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss først :) 

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :)

 Dilla på: Er litt ektra glad i ferskt grovbrød med honning på for tiden :)

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist. Bedre å være tidlig ute :p

 

Tenk at da er jeg om halvveis! Dette svangerskapet har virkelig gått fort og jeg har glemt ut hele graviditeten i perioder. Syns nesten det går litt for fort og jeg føler meg ikke klar heelt enda :p Håper det går litt saktere fremover så jeg rekker å nyte det litt også før hun kommer. Får litt panikk av å tenke at jeg allerede er halvveis altså! Men nå begynner nok ting å roe seg litt rundt meg etterhvert, så da er det mer tid til å kose seg med magen og tenke litt mer over hva som faktisk skjer inni der og hva som kommer til å skje fremover. Ikke minst nyte alenetiden med Lucas mens han enda er enebarn. 

 Borte.. tittei!

 

 

Hvor langt er dere andre gravide på vei, og hva er deres tanker om graviditeten fremover? :)

 

 

 

Livstegn fra en sliten mamma


Tenkte å gi et livstegn fra meg igjen! Det er nesten det eneste der får her for tiden :p Har vurdert flere ganger nå å bare legge ned bloggen, men har et håp om at jeg skal komme sterkere tilbake så jeg ser det an litt til. Det er tross alt mye som skjer nå og jeg orker ikke så mye og føler ikke for å sette meg ned å skrive et interessant innlegg. Jeg har vært i seng klokken 21 den siste uka og sovnet som en stein med det samme hodet treffer puta, så jeg er helt utslitt for tiden! I går hadde jeg gledet meg til Norske Talenter og fikk sett første delen. Sleit med å holde øynene åpne gjennom nyhetene, sporten og været, og når det begynte igjen hadde jeg sovnet på sofaen, så måtte bare gå å legge meg :p 

Ellers så har vi kommet mer i orden her i huset. Alt er mye større og bedre her utenom badene. Utrolig kjipt å gå fra 1 stort + 1 mindre nyoppusset bad til å få to små bad fra 70-tallet. Dusjen og vasken har sånne kraner der du må skru både på varmt og kaldt vann for å finne rett temperatur, så jeg står jo der i en halvtime hver gang jeg skal dusje eller vaske hender kun for å få rett temp på vannet :p Hehe. Men jeg får venne meg til det frem til vi skal pusse opp badene. Man kan ikke få alt på en gang! 

Det virker som at Lucas trives her også. Stooor plass å leke på både inne og ute, og i går fikk han seg trampoline i hagen! Nå er det sandkasse og liten rutsjebane som er neste på handlelisten. Han kommer til å få det gøy her tror jeg :) Han sover på vårt rom for tiden også til han får seg gardiner på sitt rom. Syns også det er greit med tanke på at han skal bli trygg i det nye huset før han sover på eget rom, men det blir ikke så mye lenger kjenner jeg!

Da avslutter jeg her så får dere heller spørre meg om det er noe dere lurer på :) Kommer straks til å poste svangerskapsoppdateringen for uke 20 også:)

Håper dere alle har en fin helg! 
Endelig innflytting!


Det har vært litt stilt fra meg på alle kanter de siste dagene, og grunnen er at jeg ikke engang har åpnet lokket på Macen! I går hadde vi første natten i nytt hus så dagen gikk til å gjøre ferdig siste rest, pakke og flytte. I tillegg ble Lucas syk på fredag og har kastet opp 3 netter på rad nå. I går ville han ikke sove, så kl 21 måtte jeg legge meg å sove med han. Nå har jeg akkurat lagt han og han sovnet fint i dag heldigvis! Han ligger på vårt rom nå i noen dager sånn at jeg fåt passet på han på nettene når han kaster opp, og for at han skal føle seg litt tryggere i det nye huset.

Prossessen går litt saktere når han må være med hele tiden siden han er syk, men nå er vi ihvertfall inne, og mens jeg tar meg av Lucas og ting her, er de andre i full gang med å få ut alt i det andre huset. Min mor har allerede begynt på nedvask av noen rom, så håper jeg Lucas blir frisk sånn at jeg får vært med mest mulig jeg også! Mamma og stefaren min har vært helt fantastiske helt fra vi overtok huset! De har stått på hele dagene for å hjelpe oss å bli ferdig. Uten dem hadde vi nok vært et stykke unna innflytting altså!

Ting står fortsatt litt på hodet her, men vi kommer oss sakte men sikkert i orden. Jeg var ihvertfall kjapp med å pakke opp pyntetingene! Hehe. 

Dere skal selvfølgelig få se mer av huset når ting er mer på plass :)

 

Gravid uke 19!


 

UKE 19 

På ultralyden på onsdag ble jeg satt frem 4 dager så da hopper jeg over uke 18 og lager oppdatering for uke 19 siden jeg er 19 uker i morgen! :)

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  18+6 uker

 Igjen til termin:  21 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  HELT blank

 Aktivitet innenfra:  Ja! <3 Kjente første sparkene i uke 14. Hadde ikke kjent noe på en uke nå og fikk vite på onsdag at jeg har morkaken foran, så jeg var forbredt på at jeg ikke skulle få kjenne særlig mer.. Men i går kjente jeg masse spark og de var sterkere enn noen jeg har kjent hittil! SÅ lettet og glad jeg ble for at jeg får kjenne noe likevel <3

  Vann i kroppen/hevelser: Litt!

  Søvn: Sover veldig godt. Er sååå trøtt om dagen og sovner på et blunk.
 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær  :)

 Utstyr som mangler: Ikke så mye!

 Nyeste innkjøp: Måtte kjøpe litt rosa klær etter ultralyden. Så jeg kjøpte en body, bukse og sokker fra Newbie og en sparkebukse fra Hust&Claire :)

 Neste kontroll: Ultralyd 24.april ihvertfall, vet ikke om jeg skal til jordmor i mellomtiden :)

 Plager: Trøtt, bekkenløsning, halsbrann og sliten!

 Kynnere: Ja, ganske mye også!

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss først :) Har ikke bestemt meg for hvilket rom babyen skal få. Enten må den ligge på samme rom som Lucas etterhvert, eller så må Lucas ligge i 1. etasje og babyen i 2.etasje (samme etasje som oss). Er ikke så komfortabel med sistnevnte, men får se når det nærmer seg. 

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :)

 Dilla på: Ingenting spesielt, men får akutte cravings i ny og ne :p

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist. Bedre å være tidlig ute :p

 
Småungene- baby girl


Endelig vet jeg hvilke farger jeg skal se etter på klær og ting&tang til babyen <3 I dag har jeg tatt en titt på Småungene.no og satt sammen en liten ønskeliste! Så herlig å kunne se på rosa! :D
Hust&Claire og Lille Lam er favorittene her! De har så fine "duse" klær som ikke gjør så mye ut av seg. Syns det er de søteste klærne <3 

Alt kan dere finne hos Småungene HER. Her har de også mye annet fint! :)

 

Har dere noen søte jenteklær å anbefale? :D

 

Ordinær ultralyd og kjønn


Tenk at nå var dagen her! Jeg var egentlig ikke verken spent eller nervøs før timen, for som mange av dere har fått med dere har jeg vært helt sikker på at det er en gutt inni magen!
Babyen var helt frisk og jeg ble satt frem 4 dager. Så i dag er jeg 18+4 og har termin 19. august! 


Mange av dere har kanskje fått med dere kjønnet på instagram allerede;


Jeg har ennå ikke helt troen på at det er sant, og jeg måtte spørre om hun var heelt sikker når hun sa det var jente! Og det var hun. Skal på ultralyd igjen i slutten av april, i uke 24, og om de fortsatt dier jente da, så skal jeg tro på det! :)

Veldig kjekt å få en av hver, ihvertfall når jeg kun har lyst på 2 barn! :) Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli, og gleder meg masse :)
 

Navnelapper- et must!


Når man får barnehagebarn er det én ting som er kjempeviktig å ha, og dette er navnelapper! Vi merker ALT av klær, utstyr, sko, matbokser.. Ja, alt som skal inn dørene i barnehagen merker vi. Jeg husker når jeg skulle begynne å planlegge litt innkjøp til når Lucas begynte i barnehagen og jeg hadde kun hørt om strykelapper og gruet meg ihjel til å begynne å stryke på absolutt alt. Jeg som aldri stryker noe ellers! Tror ikke jeg vet hvor strykejernet er en gang? Så skulle jeg bestille og havnet inn på navnelapper.no. Der fikk jeg meg en veldig positiv overraskelse når jeg så de hadde strykeFRIE navnelapper! Åh, så glad jeg ble :D 
Valget falt altså på strykefrie navnelapper som jeg designet selv! Etter denne første gangen har jeg fortsatt å bestilt herfra. Frakten er utrolig kjapp, og det har aldri tatt mer enn 2 dager før de lå i postkassen.

De strykefrie lappene henger godt på klærne og faller sjeldent av. De eneste gangene de har falt av har vært når jeg har klistret dem på strikkeplagg der det ikke er særlig feste. Og da er det jo bare å sette på en ny siden man slipper å dra frem stykejernet uansett! Lapper som må strykes på sitter selvfølgelig enda bedre, men jeg har ikke tålmoighet til det. Når det hele tiden kommer nye plagg inn i hus er det så lett å klistre på med én gang :)

Lucas begynte i barnehagen i August 2013, og dette er 3 gangen jeg har bestilt, så de varer jo egentlig lenge også! Det er 120 lapper på ett strykefritt sett, og det koster ikke mer enn 175 kroner!

Hos Askeladden Navnelapper kan du designe lappene selv, og du kan få både strykelapper og strykefrie lapper!

 

Under kan dere se navnelappene vi har hatt tidligere :)

 

Merker dere klærne?

Hvilke navnelapper bruker dere?


Det siste settet med navnelapper er sponset

 

Svar på spørsmålsrunden!


Hvilke forventninger har du til å bli tobarnsmor?:-)

Helt ærlig så har jeg ikke så mange forventninger. Jeg ser for meg at det blir travelt og slitsomt, men at det kommer til å gå bra likevel! Jeg gruer meg litt til å begynne heelt på nytt egentlig. Lucas har jo endelig blitt mer selvstendig, nærmer seg bleieslutt osv når babyen blir født og alt har blitt mye lettere og morsommere med han. SÅ skal jeg begynne helt på nytt igjen med alt sammen :p Men det går nok fort, og plutselig er den nye babyen over 1 år den også :p

 

 

Var denne graviditeten planlagt (i den grad det går an å "planlegge")?

Nei, det var ikke planlagt i det hele tatt, faktisk og det passet egentlig enda dårligere nå enn når jeg ble gravid med Lucas. Men det har alikevel snudd om og blitt en bra ting istedenfor. Vi har kjøpt nytt hus, ny bil og kommet litt mer i gang. Aldersforskjellen mellom babyen og Lucas er jo også veldig fin da det blir nøyaktig 2 år mellom dem. Ulempen er at jeg må enda en gang sette jobb og utdanning på pause når jeg endelig hadde kommet igang og at det blir enda hardere å komme tilbake til det når man har 2 små! Men jeg er jo fortsatt "ung" og å utsette det 1 år er ikke verdens undergang.

 

Samme symptomer som ved forrige svangerskap?

Ja, men litt fler. Sist merket jeg ikke særlig mye utenom ømme pupper og litt kvalme i starten. Denne gang fikk jeg halsbrann FØR jeg visste selv jeg var gravid (var dette som ga meg misstanke!), bekkenløsning fra uke 8, mye mer kvalm, enda trøttere enn sist og masse kynnere! 

 

Hvor tidlig fant du ut om graviditeten?

Ca 6 uker på vei :)

 
Syns å huske du starta i ny jobb nettopp? Hvilken jobb er dette?

Ja, jeg har begynt å jobbe på gamlehjemmet på en avdeling jeg har vært på tidligere! Veldig kjekt å komme tilbake til noe "kjent" :)

 

Har dere fått solgt der dere bor nå?

Ja, det har vi :)


Hvor er du egentlig fra?

Jeg er født i Stavanger, oppvokst på Ålgård og bodd et par år i Sandnes før jeg flyttet til Sauda :)

 

Trives Lucas i barnehagen?

Han STOR trives!  Vinker fint til oss når vi leverer og blir kjempegira når vi forteller han at han skal i barnehagen :) Syns det er kjempedeilig at han trives så godt og det er så kjekt for han også å få leke og utvikle seg sammen med andre barn :)

 

Hva synest du om å "gi" barnet ditt til andre? (tenker på passepiker å sånt)

Jeg leverer lett Lucas til besteforeldre, men ikke passepiker. Kommer ikke til å skaffe noen passepike til Lucas. Jeg har aldri vært glad i å levere han fra meg, og får alltid dårlig samvittighet når jeg gjør det. Så når jeg gjør det skal jeg være sikker på at det er noen nære som han kjenner godt og som JEG vet kan passe skikkelig på han. :) 

 

Har du ofte barnefri i helgene?

Vi har egentlig muligheten til å få mye barnefri, og kan vel si at jeg har "mye" barnefri! Han sover ofte over hos farmoren sin som bor 5 minutter unna og storkoser seg der. Både mine foredre og svigerforeldre bor rett i nærheten så de tar han ofte noen timer i ny og ne, henter han i barnehagen, går på kafé osv på eget initiativ :) Så noen ganger får jeg til og med "ufrivillig" barnefri :P hehe

 

Bor fortsatt Timmy hos dere?

Nei, det gjør han desverre ikke.. Men han bor hos en kjempefin familie ikke så veldig langt unna :)

  

Ellers lurer jeg litt på hva som gjør deg glad?

Litt klisjé kanskje, men Lucas gjør meg glad! Jeg kan aldri være i dårlig humør med han :) Eller så blir jeg jo veldig glad når jeg får pakker i posten! haha. Jeg tror jeg er en vanskelig person å gjøre glad, men det skal egentlig ikke så mye til. Det er bare de "rette" tingene som må til :p

 

Hva er det beste du vet å spise?

Pølse og potetstappe! Helst potetstappe på pose og ikke hjemmelaget :p Og den i pose som skal være hjemmelaget teller ikke, for det må være sånn pulverpose :p Hehe. Ellers er jeg glad i biff med noisetter og stekte tomater!

 

Hva er det beste godteriet du vet?

Ååh, vaskelig!  Men jeg elsker de sopp-tyggisene og vingummi ihvertfall :)

 

Hva slags filmer liker du?

Jeg liker lyse, morsomme filmer! Men er også glad i en god skrekkfilm, eller filmer som er basert på en sann historie :)

 

Hvem og hva blir du inspirert av?

Jeg tror ikke jeg har noen spesielle jeg blir inspirert av egentlig? Men blir vel inspirert av forskjellige ting på f.eks internett. Blogger, pinterest, nettsider osv. Instagram kan vel også være en inspirasjonskilde!

 

Hvordan tror du det blir å være tobarnsmamma?

Jeg tror det blir travelt og slitsomt, men tror også det blir veldig gøy etterhvert når de kan leke med hverandre :)

 

Hva gleder du deg mest til og hva gruer du deg mest til (hvis du gruer deg da)?

Jeg gleder meg mest til å se hvordan Lucas er som storebror, og se hvordan de blir sammen når de blir større :) Gleder meg også til å få vite hvem denne lille babyen er og hvordan den ser ut :) Gruer meg mest til spedbarnstiden :p 

 

Hvor mange barn vil du ha i løpet av livet?

2!

 

Hvordan er forholdet mellom deg og Thomas? Tror du det vil forandre seg når det kommer en til baby?

Forholdet vårt er helt greit! Det tar på å være foreldre og vi har ihvertfall blitt dårligere til å ta vare på hverandre og forholdet etter vi fikk barn. Vet ikke om jeg tror det blir verre når det kommer en til, men tror heller ikke vi blir som nyforelsket med det første! Men jeg tror sånne ting kommer etterhvert som barna blir større og man har mer tid til seg selv, kanskje :) Man blir vel litt flinkere til å sette av litt tid til hverandre etterhert som man faktisk har tid å sette av og ikke er bare er slitne de timene vi har "fri" :)

 

Er dere forlovet? Har dere planer om å gifte dere noen gang? Isåfall, hvordan er ditt drømmebryllup?

Nei, vi er ikke forlovet. Har heller ikke lagt noen planer om å gifte oss og tenker ikke særlig på det. Jeg vil egentlig ikke gifte meg fordi jeg ikke liker sånne sammenkomster. Ville heller vært forlovet i mange, mange år til jeg en dag kanskje ble klar for giftemål :p Vet ikke hvordan drømmebryllupet mitt ville vært. Har aldri sett for meg at jeg skal gifte meg noen gang :p

 Hvordan føler du at livet har forandet seg etter at du ble mamma, og hvordan syns du selv at du har forandret deg?

Før jeg fikk Lucas slet jeg mye med meg selv, men etter han kom så har det blitt mye bedre. Jeg har noe i hverdagen nå som gjør meg glad, gir meg styrke og motivasjon, noe jeg manglet før :) Jeg selv har ikke forandret meg som person, og er fortsatt den samme- bare med mer livsgnist kan man si :) Ellers var jeg ferdig med  den "verste" ungdomstiden før jeg ble gravid, så jeg slapp å gå glipp av noe sånt fordi jeg ble mamma. Hverdagen var tom før, så å få Lucas har gjort livet bedre og mer innholdsrik! :)

 

Har du fortsatt kontakt med venner du hadde før du ble mamma?

Ikke så mange faktisk, men jeg pleide ikke å henge så mye med venner på fritiden før heller. De fleste vennene jeg hadde før er nok mer interessert i å leve ungdomslivet, feste osv. Jeg har ikke mulighet til å ha de interessene på samme nivå lenger og de har nok ikke interesse for barn, så det blir litt sånn automatisk. Men om jeg er ute på fest nå er det alltid kjekt å treffe på alle sammen! :) 

 

Hvordan var forventingene å bli mor? Stemte det, eller ble du overrasket på noen måter?

Jeg forventet gråting, skriking, null søvn, slit, stress, et "ødelagt" liv, at jeg aldri kunne gjøre noe igjen osv :p Dette stemte jo absolutt ikke. Å bli mamma, spesielt til Lucas som har vært så snill fra dag 1, har vært mye lettere enn jeg trodde! Selvfølgelig er det slitsomt, man får mindre søvn og kan ikke være like spontan, men det var ikke så vanskelig som jeg så for meg. Jeg tilpasset meg mamma-situasjonen ganske fort, noe jeg ikke hadde forventet skulle skje :)
 

Hva liker du å se på tv?

Jeg liker å se sånne programmer som går på TLC. Ellers liker jeg Boligjakten, Tid for hjem, 4 stjerners middag og sånne typisk TV2 bliss og FEM programmer :P hehe

 

Og til slutt, hvordan er en perfekt sommerdag for deg? :)

Hmm, jeg er ikke så veldig sommer-jente og verken bader eller koser meg på sommeren :p Men det må vel være at det er fint vær, at jeg slapper av og har det gøy med folk jeg liker å være med:) Kanskje avslutte dagen med en utefest!

 Spør gjerne om det er mer dere lurer på :) Takk til dere som sendte inn spørsmål :)

 

 

Hvem er DU?


Minner dere på spørsmålsrunden! Har du noen spørsmål kan du spørre meg i dette innlegget eller HER. Legger ut svarene i kveld eller i morgen, alt etter hva jeg får tid til :)


 

I dag lurer jeg på hvem akkurat DU er, så jeg har satt sammen noen spørsmål jeg håper du vil svare på :)

 

1. Hva heter du og hvor gammel er du?

2. Har du blogg selv? Hva blogger du om?

3. Hva er dine interesser?

4. Har du barn eller er gravid? Hvor mange/hvor langt på vei er du?

5. Hva liker du å lese om på en blogg?

6. Hvordan fant du bloggen min?

7. Hvilke er dine 3 favorittblogger?

8. Hva er din favorittmat? 

Barna på nett


Nå begynner jeg egentlig å bli temmelig lei av alt som blir sagt og skrevet om det å legge ut om barna sine på nett så jeg vil bare si hva jeg mener. Ja, vi har alle forskjellige meninger om det, men jeg syns det går litt for langt jeg. I dag skal man helst skåne barne fra nett 100%, om om man skal legge ut bilde av dem skal det kun vises et bakhode eller en hånd. Finnes det ikke heller en GRENSE? 

Hva med å sile ut nakenbildene, grinebildene, bleiebildene,  og "uheldige" bilder av barnet og heller legge ut bilde av barnet der det smiler, der det leker og lignende. Et normalt fint eller søtt bilde som det ikke er noen grunn til å le AV? Syns godt man kan legge ut et morsomt bilde- så lenge det er et bilde man smiler av og ikke ler av på samme måte som man ville ledd av at noen driter seg ut. 

Syns det er så dumt at folk skal være redde for å legge ut bilder av barna sine, fordi de vil bli "dømt" og sett på som dårlig mor. Jeg er heldigvis en av de som klarer å se forbi hva folk mener om dette og gjør hva jeg selv vil med bildene av stoltheten min. Men som sagt det finnes en grense, og jeg prøver å legge ut mest mulig fine bilder og bilder som jeg ikke hadde hatt noe imot at lå ute om det var meg på bildene.

Det er også noe som heter VANNMERKE om dere er redde for at bildene deres skal bli stjålet.

Sånn, måtte bare lette litt på trykket! Hehe.

 

Hva er din mening om dette ? 

Floradix!


Jeg har helt glemt ut å skrive om disse produktene. Det er såå mye som skjer for tiden og med oppussing, pakking, flytting, ny jobb, svangerskap og Lucas, så glemmer man ting så fort! Jeg føler ikke jeg har kontroll på NOE for tiden, så må bli flinkere å bruke kalenderen min sånn at jeg husker på alt jeg skal huske :p

Jeg har mottatt noen produkter fra Naturimport. En flaske med flytende vitamin- og jerntilskudd, flytende mineraltilskudd med magnesium og Kalsium-magnesium med sink og vitamin D. Fikk også en gulrot-olje til ansiktet! Jeg har aldri vært noe flink med å ta vitaminer o.l, så er veldig glad for at jeg fikk dette i posten sånn at jeg kanskje får et push bak til å begynne å ta vare på kroppen litt mer :)

 

Floradix Formula- Jerntilskudd

Mange sliter med å føle seg trette og slappe- og mange har også jernmangel. Dette gjelder spesielt mange damer siden vi har mensen hver måneder og ikke får i oss nok jern. Mange merker positiv effekt og økt energi av å bruke denne! Selv har jeg ikke testet denne ut enda. Da jeg var hos jordmor sist fikk jeg beskjed om at jeg var en av de "sjeldne" som hadde høyt jernlager og høy blodprosent- så jeg tenkte at jeg ikke trenger dette enda. Men jordmor sa også at denne kunne synke veldig utover svangerksapet, så jeg sparer den til senere :) Denne er nå på tilbud til 150kr for 250ml!

 

Floradix Magnesium og Kalsium-magnesium

Jeg fikk også med to prøveprodukter. Floradix Magnesium virker avslappende på nerver og kan hjelpe med søvnproblemer, mens Kalsium-Magnesium er en kombinasjon av mineraler som styrker benbygningingen!

 

Gulrotolje

Denne oljen fra Arya Laya er ypperlig å bruke på vinteren. Den inneholder ikke vann noe som er bra fordi huden har lettere for å fryse og få frostskader av produkter som inneholder vann. Den inneholder planteoljene fra gulrot, kamille og pro-vitamin A. Noe som er litt gøy med denne oljen er at den gir litt farge til ansiktet når du påfører den. Denne har jeg brukt hver morgen i 1 uke, og jeg liker den veldig godt :)

 

Naturimport.no har også andre (naturlige) produkter som Te, safter, matoljer, kosmetikk, badeoljer... :) 
Fortell meg gjerne om dere har brukt noen av disse produktene før, og hva deres erfaringer er! 

Nytt til huset :)


 Vil bare minne dere på spørsmålsrunden først! Om dere lurer på noe om egentlig hva som helst kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget eller HER :)Jeg prøver å begrense meg når det kommer til interiør, siden vi ikke har flyttet inn enda. Er litt lettere å se for seg hvor man kan ha ting når man han flyttet inn, så vil helst unngå bomkjøp! Men noe har det blitt selvfølgelig. Venter litt med å kjøpe de store tingene som sofa, skjenk, vitrineskap o.l, så jeg har kun kjøpt pynteting :D KANSKJE vi allerede kan flytte inn til neste uke en gang! Gleder meg kjempemasse nå :)

 

Noe dere har her?

Noe dere syns var fint?

17 uker: Gutt eller jente?


I dag er jeg 17 uker på vei og det er akkurat én uke til ultralyd! Siden det er så kort tid igjen tenkte jeg at jeg kunne spørre dere hvilket kjønn dere tror gjemmer seg i magen? Spennende å se hvor mange som har rett! Svaret får vi forhåpentligvis på onsdag 19.mars når vi skal på ordinær ultralyd :D

Jeg selv tror gutt!

-Svangerskapet mitt har til nå vært ganske likt som når jeg gikk med Lucas, men jeg har vært litt dårligere denne gang. Jeg har vært litt mer og lenger kvalm denne gang, men jeg har kun kastet opp noen få ganger. Men med Lucas kastet jeg aldri opp. Jeg har også slitt en del med brekninger i dette svangerskapet, og har ikke før nå nylig klart å skifte bleie på Lucas igjen! Jeg fikk også bekkenløsning i uke 8. Dette fikk jeg ikke før uke 20 med Lucas. Ellers er jeg også mer trøtt og sliten denne gang og har masse kynnere. Med Lucas merket jeg ikke noe til kynnere før sent i svangerskapet..
Hjertelyden ligger på mellom 144-150 slag i minuttet nå. Tidligere lå den på 155 og oppover. Med Lucas lå den på 140 +/-.

Hva tror dere? Jente eller  gutt?

 

 Her kommer også svangerskapsoppdateringen for denne uken!

 UKE 17 

  Termin:  22. august 2014

 På vei:  17+0 uker

 Igjen til termin:  23 uker

 Kjønn:  Vet ikke, men jeg er sikker på at det blir en lillebror:)

 Navn:  Tror faktisk vi er ganske enige om guttenavn, men vil ikke si noe før vi vet 100%.

 Aktivitet innenfra:  Ja, jeg kjenner spark men ikke så ofte enda!

 Babyens søvnmønster: --

 Leie: --

  Vann i kroppen/hevelser: Bittebittelitt

  Søvn: Sover greit! Er så sinnsykt trøtt hele dagen at jeg snart blir gal :p

  Humør: Har vært bedre denne uka :)

 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær om det ikke blir gutt, da :)

 Utstyr som mangler: Ikke så mye!

 Vektøkning:  5 kg ._.

 Neste kontroll: OUL 19.mars

 Melk i brystene: Fått litt mer nå, ja.

 Plager: Trøtt, bekkenløsning, halsbrann og sliten!

 Strekkmerker: Ingen nye

 Kynnere: Ja, ganske mye også!

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss først :) Har ikke bestemt meg for hvilken rom babyen skal få. Enten må den ligge på samme rom som Lucas etterhvert, eller så må Lucas ligge i 1. etasje og babyen i 2.etasje (samme etasje som oss). Er ikke så komfortabel med sistnevnte, men får se når det nærmer seg. 

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :)

 Oppegående: Ja

 Sulten: Blir fortere sulten og veldig sulten når jeg først blir sulten, men det er ikke så ille lenger :)

 Dilla på: Ingenting spesielt, men får akutte cravings i ny og ne :p

 Høygravid:  Langt ifra, heldigvis :)

 Utålmodig: Nei, kun til å få vite kjønn :D

 Hode festet: Nei

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist. Bedre å være tidlig ute :p

 

 Tungt: Nei :)


Hvem er Malin?


Som jeg har sagt tidligere er det veldig travelt for tiden og mye som skjer. Jeg har ikke så mye tid til å skrive kjekke innlegg på bloggen, og jeg har heller ikke så mange idéer til hva jeg kan skrive om!

Derfor tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Det er ikke så veldig lenge siden jeg hadde det sist, men det pleier ofte å være litt dårlig respons på sånne innlegg. Men jeg gjør det igjen likevel! Kanskje dere lurer på noe om meg og mitt liv? Mammarollen? Noe annet?

Kom gjerne med ønsker og tips til blogginnlegg også om dere har noen :)

OPPUSSING- FØR OG ETTER


Eller kan vel kanskje ikke kalle det "før og etter" bilder siden rommene enda ikke er heelt ferdige! Men her får dere se litt hvordan det har blitt. Lucas sitt rom er helt ferdig og mangler bare innredning. Her ser dere også bilde av den nye senga hans som jeg monterte i dag :) Vårt soverom er også ferdig og mangler bare taklister. Hele kjellerstuen har blitt platet i dag og der mangler det bare lister nå der også! Så nå nærmer det seg ferdig. Det er kun stua oppe som mangler en del nå. Her skal taket pusses og sparkles og males. Her har vi lagt nytt tak og laget lyskasser rundt. Deretter må vi legge tapet på veggene før det er ferdig. Går vel fort når man først er i gang med det håper jeg :) Dere skal få se mer bilder underveis og etterhvert som ting tar form :)

 

Svangerskapsoppdatering uke 16


 

 UKE 16 

  Termin:  22. august 2014

 På vei:  16+1 uker

 Igjen til termin:  24 uker

 Kjønn:  Vet ikke, men jeg er sikker på at det blir en lillebror:)

 Navn:  Tror faktisk vi er ganske enige om guttenavn, men vil ikke si noe før vi vet 100%.

 Aktivitet innenfra:  Ja, kjenner noen spark i ny og ne, men ikke så ofte enda :) Men kjenner de har blitt sterkere den siste uka! Kommer nok enda mer snart. Var 17 uker når jeg kjente med Lucas i magen :)

 Babyens søvnmønster: --

 Leie: --

  Vann i kroppen/hevelser: Bittebittelitt

  Søvn: Sover greit!

  Humør: Ja, det var det da :p

 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær om det ikke blir gutt, da :)

 Utstyr som mangler: Ikke så mye!

 Vektøkning:  5 kg ._.

 Neste kontroll: OUL 19.mars

 Melk i brystene: Fått litt mer nå, ja.

 Plager: Trøtt, bekkenløsning og utrolig sliten!

 Strekkmerker: Ingen nye

 Kynnere: Ja, ganske mye også!

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss først :) Har ikke bestemt meg for hvilken rom babyen skal få. Enten må den ligge på samme rom som Lucas etterhvert, eller så må Lucas ligge i 1. etasje og babyen i 2.etasje (samme etasje som oss). Er ikke så komfortabel med sistnevnte, men får se når det nærmer seg. 

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :)

 Oppegående: Ja

 Sulten: Blir fortere sulten og veldig sulten når jeg først blir sulten, men det er ikke så ille lenger som det var en stund her :p

 Dilla på: Ingenting spesielt, men får akutte cravings i ny og ne :p

 Høygravid:  Langt ifra, heldigvis :)

 Utålmodig: Nei, kun til å få vite kjønn :D

 Hode festet: Nei

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist. Bedre å være tidlig ute :p

 

 Tungt: Nei :)

 

Et bilde av den kommende storebror <3

 

Hvordan er formen til dere andre gravide? :)

New in: Interiør


Det er ikke ofte jeg viser dere bilder av interiør som ikke er til barnerom! Det er egentlig fordi jeg rett og slett har kjøpt lite interiør fordi vi ikke har så mye å pynte her vi bor. MEN nå skal jeg endelig få pynte så mye jeg vil, for i det nye huset er det myyyye mer å pynte! Blir mer motivert til å handle det interiøret jeg har lyst på, og jeg gleder meg sånn til å finne en plass til alt når vi flytter! I dag har jeg kjøpt et lyshus fra Kähler og to vaser fra Riviera Maison dumpet ned i postkassen. Åh, som jeg elsker dem!! Gleder meg til å sette blomster og lys i dem! :) Lyshuset er også så koselig!

 

Har dere lyst å se bilder av huset når vi har flyttet inn ?
Hva syns dere om de nye innkjøpene? 

Februar er forbi, og mars byr på nye spennende ting!

Da var vi allerede i mars måned! Syns tiden har gått veldig fort i det siste. Veldig mye som skjer for tiden og jeg henger såvidt med! Hehe. I februar overtok vi hus og begynte å pusse opp. Lucas var på sitt første karneval i barnehagen og var utkledd som Stitch! Jeg har kjent de første sparkene fra lille i magen, magen har vokst masse og jeg har shoppet mye mindre enn normalt! :) Jeg har vært i veldig dårlig fysisk form, da det har skjedd noe med kneet mitt som gjør at jeg sliter med mye vondt og siden jeg er gravid kan jeg ikke ta de smertestillende som pleier å hjelpe. Jeg har en korsbånd og menisk skade, og skulle egentlig operere korsbåndet (kneoperasjon nummer 4!) i januar, som måtte avlyses fordi jeg ble gravid :p De mente korsbåndet var røket igjen og det var derfor de skulle operere nå. Jeg mistenker at korsbåndet ikke var helt røket, men at det har røket helt nå og at det er derfor jeg har vondt. Jeg venter å ser det litt an om det blir bedre, hvis ikke må jeg nok høre om det er noe legen kan gjøre.

I dag skal jeg forresten til jordmor og i morgen begynner jeg i ny jobb! Om 2 uker er det ordinær ultralyd, og vi får forhåpentligvis flyttet inn i huset før 1.april! Denne måneden blir også kjæresten enda et år eldre og nærmer seg stygt 30 nå :p Hehe. Glad det ikke er meg! Ser ut som mars kan bli en spennende måned! :)

Huset under oppussing


Det går fremover med huset, og jeg gleder meg til å se når det er ferdig! Jeg får ikke vært så mye med nå, for jeg må være hjemme med Lucas. Da er det ekstra spennende når jeg først kommer ut for å se hva de har gjort. Det er hovedsaklig stua som er det største prosjektet nå. De har byttet tak og holder på å bygge lyskasser rundt. Etterhvert blir det å legge tapet på veggene så er stua så og si ferdig. Gulvet skal også skiftes, men det tar vi når kjøkkenet en gang skal pusses opp sånn at vi får likt gulv overalt. I dag har de også begynt å legge nye vegger på soverommet vårt. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet etterhvert :) 

Imens de jobber i huset har jeg vært hjemme å pakket ned alt av pynteting i stua og gangen så nå er det bare møblene igjen der. Rommet til Lucas er også pakket ned utenom klærne i kommoden og lekene. Jeg får også tid til å klikke hjem litt nytt interiør og glede meg til å dekorere og sette på plass møbler! Det nye huset er jo dobbelt så stort som her vi bor nå, så det sier seg selv at det kommer til å se tomt ut i begynnelsen :p 

Det var en liten oppdatering fra meg! Dagene går i ett frem til Lucas er i seng, og når han er i seng vil jeg helst slappe av så mye som mulig. Jeg sliter sånn med bekkenet og kneet mitt at jeg til tider lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom dagen. I morgen er det heldigvis barnehage igjen for Lucas, så jeg får tatt ting litt mer med ro. Skal også til jordmor i morgen, så begynner jeg i ny jobb på tirsdag!

Hva har dere gjort i helgen ?

Noe spennende som skjer denne uken ?

Månedens glossybox & behind the scenes


I dag fikk jeg Glossyboxen fra februar i postkassen! Det er egentlig 5 produkter i boksen , men neglefilen fikk ikke bli med på bildene fordi Lucas tok den og nektet å gi den tilbake :p
Jeg fikk nesten ikke tatt bilder av dette i dag, nemlig fordi Lucas er hjemme! Hehe. Han skal være med på alt mammaen gjør, og når jeg setter alt pent opp for å ta bilde av det, syns han heller at det skal stå annerledes. Så han fikser det på sin måte, og ville helst at alle produktene skulle stå oppå den rosa boksen.. Derfor får dere noen "behind the scenes" bilder på slutten, så får dere se hvordan det er når man skal gjøre ting med småbarn tilstede :p Det er ikke alt som er perfekt og lett å få til når man har en bestemt og nyskjerrig 1 åring i hus. Men det er litt morsomt også, selv om det noen ganger kan bli frustrerende om man ikke har tålmodigheten på plass :p

Produktene i boksen virket helt greie! Har ikke fått prøvd noen av dem enda, men er spent på å prøve dem! Den oransje neglelakken er kanskje litt for vågal for meg, men ser for meg at jeg kanskje prøver meg på den i sommer når jeg er i litt mer "farge modus" :)

 

 

Hva syns dere om månedens Glossybox?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits