Bilder fra New York turen!


Da har jeg fått lastet opp litt bilder fra New York. Ikke så veldig spennende bilder, men føler ikke jeg tok så masse bilder heller egentlig. Har ikke lagt ut bilder innkjøpene mine for jeg kjøpte faktisk ikke så mye. Kan jo ramse opp det jeg kjøpte siden det ikke er så mye, så kan jeg evt. lage et innkjøpsinnlegg en annen gang.

Innkjøp i New York:

- Lommebok fra Michael Kors (eelsk) Var ikke så dyr heller!!

- ca 15 truser, 2 bh'er, en body mist, en genser, en joggebukse, et iphonedeksel og en toalettmappe fra Victorias Secret

- 2 genserer, 3 truser, et par solbriller, et par sokker og en veske fra Forever 21

- 1 par adidas sko og ca 10 par sokker fra Footlocker

- 1 tskjorte fra Abercombie&Fitch

- 1 nattbukse og 1 I<3NY genser fra en sånn gift store. Hadde glemt å ta med meg sånne klær, så var derfor jeg kjøpte det :p

-  Til Lucas kjøpte jeg litt klær fra Macy's, et par converse, og noen klær og bamser fra Disneybutikken

- Kjøpte meg et sett med Tea tree oil produkter fra The body shop (Face wash,toner, krem, tea tree oil) Var vanlig størrelse på produktene og kjøpte settet for $30! Billig :p

- Påfyll med studio fix pudderet og pro longwear concealeren + en leppestift (plink) fra MAC

- Påfyll med Revlon foundationen min (kjøpte vel 3 stk tror jeg), noen gummistrikker som ikke skal skade håret, Covergirl mascara, OPI rapidry top coat, Cutex neglelakkfjerner 2 sett med en shampoo+balsam som jeg har hatt lyst på leenge som de ikke selger i norge, bedhead after party+ diverse småting fra Duane Reade pharmacy.

Kjøpte også mer uinteressante småting som et pledd fra M&M butikken fordi det var så kaldt på hotellrommet, en matskål til lucas fra samme butikk (haha), litt gaver, en nøkkelring og som sagt diverse uinteressante småting :p

Som dere ser var det ikke så mye jeg kjøpte meg. Det meste er liksom dilldall. Jeg syns faktisk ikke det var så mye å finne i New York, jeg. Men man må nok litt ut av sentrum for å finne litt mer "skikkelige" butikker. Hadde jeg ikke vært så kresen på klær hadde jeg nok funnet myyye mer! Forever 21 hadde 4 etasjer med kjempemye fint og billig, og Macy's hadde 9 etasjer med nesten bare klær! Jeg er veldig svak for sokker, truser og bh'er så jeg var i himmelen på Victorias Secret og det var nok der jeg brukte mest penger. Og som om det ikke var nok har jeg nettopp bestilt meg enda mer snadder fra VS på nettet nettopp! Hehe, ny favorittbutikk :D Også er jeg såå fornøyd med lommeboka mi fra Michael Kors <3

Vi hadde fint vær med sol hver dag utenom siste dagen da det regnet litt. På kveldene var det iskaldt og en skikkelig bitende vind. En helt annen kulde mellom skyskraperene enn det det er til vanlig syns jeg! Vi spiste god mat og utforsket byen litt. Var på Madame tusseauds, Empire state building, Central park, 5th avenue, times square, The Met osv. Hotellet lå midt mellom Central park og Times Square, så det var ca 5 min å gå til begge deler! Vet ikke helt hva jeg skal fortelle om turen, så spør gjerne om dere vil vite noe mer eller lurer på noe :D

Utsikten fra hotellrommet  // Michael Kors butikken på 5th Av

Times Square // 86. etasje på Empire state building

Times Square // Times Square- MAC- DISNEY- FOREVER 21

Victoria's Secret // Macy's

Empire state building

Empire state building // Central park

Central Park

Central park // 5th Av

Hotellrommet- litt av de nye tingene // Times Square @ night

China Town // Sephora

MAC // Meg med rar lue

Random fyr på gata // VS

Prøverommet på VS <3 // Shopping på VS


Abercombie&Fitch pose // Melding til vaskedamene siste dagen! Fin måte å bli kvitt ubrukelige amerikanske mynter på :D

GIVEAWAY: Vinn smokkesnor med navn!


"Herlige, flotte perler i god kvalitet. Alle delene er gift- og nikkelfrie. Alle smokker leveres med gummiring, men den kan enkelt tas av for å passe smokker med hank"

 

Jeg har vært så heldig å få holde en Giveaway til dere! Dere kan vinne en valgfri smokkesnor med perler og navn fra > Smokkesnora mi <

-For å melde dere på trenger dere bare å skrive at dere er med sammen med mailadressen din i kommentarfeltet! Du kan melde deg på så mange ganger du vil.

-Lik gjerne facebooksiden til Smokkesnora mi HER

-Lik/del gjerne dette innlegget også!

Vinneren trekkes om ca 2 uker!

 

Her kan dere se hvordan det vil bli navn på smokkesnora:

"Ved bruk av 10 mm bokstavperler: Motivperler kan sette på navn på 7 bokstaver eller mindre. Dog kan vi få til både 8 og 9 bokstaver med linser mellom. Dette fordi det er en regel på makslengde på smokkesnorer. Maxgrensen er 9 bokstaver, og da kan ingen pynteperle påsettes.Ved bruk av 8 mm bokstavperler er det mulig å få til litt lengre navn, også dobbelnavn dersom man lar være å ha perler mellom bokstavene.  "

 

Skal du melde deg på?

 

Svar på spørsmålsrunden!


Jeg hadde spørsmålsrunde på > min andre blogg < , og her er svarene! Fikk også noen sminkespørsmål, som jeg svarer på på sminkebloggen.

 


Hvis du skal bruke en kveld helt alene for deg selv, hva bruker du den på?

Egentlig burde jeg fått vasket hus og gjort det strøkent her, men hvis jeg hadde hatt en hel kveld for meg selv hadde jeg mest sannsynlig ikke gjort noe av det og heller bare sittet i sofaen med dataen i fanget og sett på tv og bare kost meg og slappet av! Skulle ikke ha løftet en finger :D


Hva er din favorittfilm?
Never Back Down og Tokyo drift


Hva er ditt beste kjøp noen sinne? Både til deg og til Lucas.

Åh, vanskelig! Vet ikke hva det beste noen sinne er, men er veldig fornøyd med hunden min da! Til Lucas vet jeg heller ikke hva det aller beste er.. BabyBay sengen (ammeseng) må ihvertfall være én av de..Lekegrinda har vi også fått brukt mye også er jeg strålende fornøyd med ulldressen hans fra LilleLam!


Lille Lam dressen <3 Hadde den samme i både størrelse 44 og 62! Den i 62 bruker han enda.

Hva er ditt største bomkjøp?

Åh, dette var også vanskelig! Gjør ikke så mange bomkjøp jeg! hehe. Men kjøpte vel mange pakker med falske vipper fra Ebay, som aldri ble brukt fordi de virker ikke! Kommer aldri til å kjøpe falske vipper derfra igjen :p Ellers har jeg kjøpt en del klær til både Lucas og meg selv som aldri blir brukt..Spesielt dongeribukser og genserer til Lucas, fordi det bli til at jeg heller kler på han behagelige joggebukser eller strømpebukser istedenfor de stive dongeribuksene :p


Hvilken musikk hører du på?
Mye forskjellig! Atreyu har vært favorittbandet mitt lenge..Men jeg er også veldig glad i Nickelback, Daughtry, Secondhand serenade, The Used, Celine Dion. Har litt(veldig) blandet musikksmak.

Akkurat nå har jeg dilla på Some Nights av FUN. :)


Hvis du kunne flytte hvor som helst i verden, hvor ville det vært?

New York, Miami, LA- Altså en STORby!


Favoritt klesmerke?

Jeg er ikke så hengt opp i klær og sånn, men jeg liker faktisk best klærne fra Only :p hehe


Hvis du kunne velge en designerveske, hvilken hadde du valgt?

Marc Jacobs eller Louis Vuitton :D


Hvor handler du mest klær? Gode nettbutikker?

Nelly.com! Handler egentlig veldig lite klær!

 

Hva er det du husker best i fra barndommen din?

Jeg husker veldig godt når mamma og pappa gikk ifra hverandre, og jeg husker også godt alle reisene jeg har vært på rundt om i verden, spesielt Kenya! Også husker jeg veldig godt følelsen jeg hadde hver gang pappa kom hjem etter jobb (han jobbet i forskjellige land, så var borte lenge om gangen). Jeg husker også mye fra da vi bodde i Bangladesh et år! Fikk mange inntrykk der.

Meg og storesøsteren min i Bangladesh

 

Hva mener du om pels?

Jeg liker ikke pels! Syns det er groteskt, men  det er ikke sånn at jeg sender stygge blikk til de som for eksempel bruker Canada Goose jakker. Gidder ikke å legge meg opp i hva andre gjør og mener..


Hvordan møttes du å kjæresten?

Vi møttes gjennom felles venner, så begynte vi å henge sammen osv osv :p

Her er vi det året vi ble kjent (2009). Da pleide vi alltid å "råne" rundt i bilen hans og fant på mye gøy! Det pleide å være meg, han, en felles kompis og søsteren min som hang ilag :) 8Kjæresten til venstre.)
 Har dere planer om å gifte dere :) ?

Har vel ikke lagt noen planer, nei. Det får være opp til han en gang i fremtiden! For min del hadde det jo vært kjekt, da :)

 

Hvilken sang er din favoritt akkurat nå?

Daughtry- Life after you


Favoritt tv serie?

Friends, Dexter, 90210, gossip girl, frustrerte fruer..


Hvem er det som tar mest ansvar hjemme? Rydding, bleieskift osv?

Det er nok meg! Tror aldri han har brettet et klesplagg :p Men han er flink til å rydde kjøkkenet, da! Og om han er hjemme tar han alle drittbleiene uten å klage, i motsetning til meg! hehe.


Hvordan har du det?

Koselig spørsmål! Jo, jeg har det fint! Bedre og bedre for hver dag :)


Hva gjør deg lykkelig?

Om jeg føler at noen trenger meg, virkelig er glad i meg eller om noen liker å være med meg, så føler jeg meg veldig glad! Lucas gjør meg også lykkelig! Og når jeg får pakker i posten?

 

Haha, er lyset som gjør meg så gul altså!

 

Jeg vet du har skreve noe om psykiske lidelser eller noe lignede det, har du lyst til å utdype deg mer om det?

Ja, jeg har vel nevnt noe om det tidligere. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal dele, for at det ikke skal sette meg i feil lys. Jeg er frisk nå, men jeg vil ikke at noen skal se ned på meg for det jeg har gått gjennom da det er mange som er veldig trangsynte. Men kan nevne kort at jeg har slitt med depresjoner, angst, spiseforstyrrelser, selvskading og litt diverse.. Jeg svarer gjerne om dere lurer på noe konkret, men vet ikke hva jeg skal fortelle nå :p

 

Skal du begynne på skole til høsten?

Nei, det skal jeg ikke! Vet ikke når jeg kommer til å begynne på skole igjen :)

 

Når du når målet ditt med å gå ned 10 kilo, hva skal du gjøre for å holde deg nede på den vekten?

Når jeg har nådd målet mitt, kommer jeg til å gradvis slutte på NOKA for så å legge om til et veldig sunt og bevisst kosthold :)

Hva for et spørsmål likte du best av alle spørsmålene du fikk i denne spørsmålsrunden?

Hmm.. Det vet jeg ikke! Setter pris på alle spørsmålene! Kjekt å få dele litt om seg selv om det folk lurer på.

Hvorfor likte du best det spørsmålet?

--

 

MAMMA OG BABYRELATERT

Hva er det aller beste med å være mamma?

Det aller beste er å se at han utvikler seg og lærer nye ting! Og at han er så glad og fornøyd. Det er veldig kjekt at han alltid smiler når han ser meg og jeg elsker når han ler! Han gir meg veldig mye!
Hva er grunnen til at du valgte å beholde? Var det planlagt?

Han var absolutt ikke planlagt, og det kom litt som et sjokk. Jeg var veldig redd og tenkte mye fram og tilbake. Grunnen til at jeg valgte å beholde var at jeg ikke hadde noen grunn til å ikke gjøre det, og jeg ville jo gjerne ha et barn om noen år så selv om det skjedde litt tidligere enn jeg hadde tenkt meg, så var han hjertelig velkommen. Jeg bor i hus, vi har bil, grei økonomi, jeg bor ikke hjemme, og jeg og kjæresten hadde vært sammen i over 2 år, så det var egentlig ingenting som sa at jeg ikke var klar for det. Kjæresten var også veldig positiv.


Hva er det mest utfordrende med å være mor?

Det er veldig utfordrene å tenke på at jeg må oppdra han "rett", og siden jeg ikke har gjort dette før er jeg jo ofte usikker på om jeg gjør noe galt. Men jeg stoler også på mine egne ferdigheter som mor. Det er også litt utfordrene om han er veldig sur og krevende og det er også noen ganger vanskelig å vite hva som plager han. Spesielt om jeg er veldig sliten fra før av. Men det går jo alltid bra :)


Har du andre venniner der du bor som også har barn?

Nei, ikke egentlig. Jeg vet om andre som har barn, men ikke noen som jeg er spesielt venninner med. Derfor blir det bare meg og Lucas som regel. Jeg er ikke så komfortabel med å ta kontakt med andre bare fordi de har barn når jeg ikke egentlig kjenner de så godt! Skulle gjerne ønske jeg hadde noen nære som hadde små barn, for det kan bli litt ensomt å være bare meg på en måte :p

 

Fikk du mye strekkmerker ?
Nei, fikk ikke kjempemasse, men fikk noen. Men det er ikke sånn at de er supertydelige eller noe sånn, så jeg var heldig i forhold til mange andre.
Får du tid til sminke og "skjønnhet" nå som du har prinsen din ?

Minimalt! Han krever mye oppmerksomhet, så det blir dårlig tid til å stelle meg skikkelig. Ofte må jeg ha han på hofta for å kunne sminke meg hvis jeg skal ut! Mens andre ganger ligger han kanskje lenge og leker slik at jeg får tid til det. Men det blir som regel til at når han er rolig, så gjør jeg andre ting som rydding og sånt!

 

Om dere lurer på noe mer, så må dere bare spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg på en ny runde!

-

Om Malin


Hei!

Jeg heter Malin og er 20 år. (13.01.93) Jeg bor i Sauda(rogaland) sammen med kjæresten, vår sønn Lucas Matheo(02.08.12) og min chihuahua Timmy(28.01.11) :)

Jeg har lenge hatt en stor interesse for sminke, og opprettet bloggen > Makeupmalin.blogg.no < for å dele interessen med andre. I januar 2012 fant jeg ut at jeg var gravid og etterhvert som lillegutt kom til verden hadde jeg ikke lenger tid til verken sminke eller andre ting, og jeg begynte å "mammablogge" mer enn jeg blogget om sminke rett og slett fordi hverdagen min kun inneholdt mammating og ikke sminke lenger. Interessen for sminke er fortsatt stor og jeg vil ikke legge den andre bloggen på hylla, og kommer fortsatt til å blogge der om sminke og skjønnhet innimellom så følg med der også! Men jeg syns det var på tide at jeg heller lagde meg en Mamma og hverdagsblogg slik at jeg fikk sortert det litt. Den andre bloggen heter også "makeupmalin" som ikke passet til bloggen lenger fordi det var mer mammablogg enn sminkeblogg.

Ellers setter jeg pris på spørsmål om dere lurer på noe!

 

Prinserommet til Lucas Matheo


Her er rommet til min herlige lille prins Lucas Matheo. Bildene her hentet fra > min andre blogg <, derfor står det makeupmalin på dem! :)

 

Hva syns du om rommet?

 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits