Shopping & rabattkode hos Hust&Claire


Jeg håper ikke dere er drittlei av disse innkjøpsinnleggene altså.. For nå venter jeg nummer to og jeg er fortsatt like glad i klær! Hehe. Hurra for dobbelt opp med shopping! :D
Her om dagen hadde jeg en bitteliten shoppingrunde. Siden jeg ikke vet kjønn på babyen i magen enda så handler jeg ikke så mye til den enda, men kjøpte en knøttliten bukse fra Newbie! Lucas fikk to gensere fra Newbie, to bodyer og en bukse fra HUST. Klærne fra HUST er kjøpt på Claire Kids i Haugesund.

Mens jeg er inne på Hust&Claire så kan jeg nevne at Hust&Claire gir deg 200kr rabatt på nettsiden om du handler for over 500kr! Måtte jo benytte meg av dette tilbudet jeg også og bestilte en av de nye bambusbodyene deres og 2 bukser! :) Koden er: Januarkode

Hva syns dere om klærne?

Svangerskapsoppdatering uke 11


Siden graviditeten er offentliggjort, er det vel på tide å begynne med svangerskapsoppdateringer allerede :p Syns disse er så morsomme, og har hatt mye glede av å se tilbake på de jeg skrev når Lucas var i magen! Det blir på en måte en slags dagbok dette her :)

 UKE 11 

  Termin:  22. august 2014

 På vei:  11+1 uker

 Igjen til termin:  29 uker

 Kjønn:  Vet ikke, men jeg er sikker på at det blir en lillebror:)

 Navn:  Vet ikke

♥ Hjerterytme: 168

 Aktivitet innenfra:  Litt tidlig å kjenne noe enda, men på ultralyden gikk det såvidt an å måle fordi den sprellet sånn :)

 Babyens søvnmønster: --

 Leie: --

  Vann i kroppen/hevelser: Nei

  Søvn: Dårlig! Vanskelig å sovne, lite kvalitet i søvnen og våkner ofte for å tisse. 

  Humør: Varierende, men for det meste glad:)

 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas. Skal kjøpe nytt stellebord, vippestol, litt nye flasker og småting. Og klær om det ikke blir gutt, da :)

 Utstyr som mangler: Ikke så mye!

 Vektøkning: 2-3 kg

 Neste kontroll: 3.februar

 Melk i brystene: Bittelitt.  Har hatt det helt siden jeg fikk det med Lucas da :)

 Plager: Bekkenløsning, kvalm før jeg står opp, brekker meg fort, monstersulten, trøtt, svimmel, kjempesliten.. 1. trimester er hardt :p

 Strekkmerker: Ingen nye

 Kynnere: Nei, har ikke merket noe enda

 Barnerom: Babyen kommer til å ligge inne med oss. Det er ikke plass på Lucas sitt rom, så da må vi gjøre det sånn til vi får oss et nytt hus..

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på det enda! Håper bare jeg slipper å bli satt i gang :)

 Oppegående: Ja, så lenge jeg ikke er syk så er jeg det! Immunforsvaret har stukket av, så har vært en del syk i det siste.

 Sulten: Veldig. Er så sulten at det gjør vondt, men prøver å unngå å spise mer enn jeg burde likevel. Regner med den ekstreme sulten går over etterhvert! Har allerede blitt litt bedre:)

 Dilla på: Ingenting enda. Hadde en liten periode med sjokomelk og appelsinjuice, men ingenting akkurat nå :) Er mer sånne cravings som kommer plutselig. Sånn som brunost. Det har jeg ikke spist på noen år, men for en uke siden MÅTTE jeg bare ha det :p

 Høygravid:  Langt ifra, heldigvis :)

 Utålmodig: Nei, bare til å komme litt lenger ut i svangerskapet. Føler meg fortsatt ikke helt trygg siden jeg bare er 11 uker..

 Hode festet: Nei

 Sykehusbaggen: Den er ikke klar! Men denne gang skal jeg ha den klar til uke 30 ihvertfall, sånn i tilfelle. Rakk ikke å pakke den sist når jeg ble akutt innlangt i uke 34, og vi bor 2 timer unna sykehuset.

 Tungt: Nei :)

Fra uke 9.

 

Hvor langt på vei er du om du er gravid?

Lucas skal bli storebror


Da Får jeg vel fortelle det her også da! Overskriften sier vel det meste!
I august kommer en ny baby inn i familien! :) Lucas skjønner ikke så mye enda, men når jeg spør "Hvor er babyen?" Klapper han seg på magen og sier "deer!" :D Søtnosen!

-Spør gjerne om dere lurer på noe! Kommer ikke på noe mer å si nå, jeg så ble et kort innlegg :p
-Si gjerne også hvor langt du selv er på vei om du er gravid :) Favoritter fra MeMini SS2014 

 

 

 
Winterwonderland


Vel,  winterwonderland var vel å ta litt hardt i! Hehe. Men i dag har det ihverfall snødd, og at det ikke skulle skje før i slutten av januar hadde jeg aldri trodd! 

Lucas hadde over 40 i feber i går og var derfor hjemme fra barnehagen. han var mye bedre i dag men hadde han fortsatt hjemme. Stakkaren hadde så lyst til å gå i barnehagen i dag og ble så lei seg når pappaen gikk uten at han fikk være med. Pappaen pleier å kjøre han i barnehagen på vei til jobb, så det er jo en del av rutinene at Lucas blir med han på morgenen. Han har kjedet seg mye hjemme i dag og vært veldig sur og grinete, så til tross for sykdom tok vi turen ut i hagen. Var ute i max 10 minutter før vi gikk inn igjen, for da var ikke det å være ute godt nok lenger det heller.  Ikke vil han spise noe annet enn kjeks, rosiner eller is heller, så de siste to dagene har han vært litt bortskjemt <3

Satser på at morgendagen er bedre og at helga blir fin! 

God helg alle sammen :)

Hva har dere gjort i dag?

Hva skal dere i helgen ?

New in fra POMPdeLUX!


Etter å ha ventet i en evighet kom endelig pakken fra Pomp de lux! Jeg er heldigvis ikke helt frelst av POMP klærne, så jeg har nok ikke noe stort behov for å handle så mye der. Spesielt når leveringstiden er så fryktelig lang.

Men det jeg bestilte nå er jeg jo veldig fornøyd med :) Dette har jeg handlet på salg, og jeg tror enda det er 50% på pompdelux.no :)

Jeg elsker denne boblevesten, og syns det er så søtt med små i vest! Lucas har vært hjemme med 40 i feber i dag og det er jo så spennende når mamma tar bilder, så derfor er foten hans med! Fikk ikke et eneste bilde av denne vesten uten en hånd eller fot eller hele Lucas over :p hehe.

 

Denne genseren var også kjempefin. Jeg er veldig glad i denne type gensrer og gleder meg til å få brukt den :)

 

Og denne heldressen var nesten best av alle. Den er så myk og herlig og ikke minst fin! Anbefales :)

 

Handler dere hos Pomp de lux?

 

UGLYCC hos Childrenboom


I perioder blir det en del innkjøps-innlegg her på bloggen, men det er vel bedre enn ingenting! Hehe. Denne gang var det en strømpebukse fra Ugly Childrens Clothing som jeg bestilte fra Childrenboom.no som dukket opp i postkassen! Disse har jeg hatt lyst å prøve lenge, og endelig har vi fått gjort det :) Jeg liker strømpebuksen veldig godt allerede etter å ha prøvd den to ganger. Den er veldig myk og god, og tykkere enn vanlige strømpebukser. Den er i 55% ull. Jeg har veldig lyst på den i blå og rød også- den som er i de typiske mariusfargene. Har også veldig lyst å prøve sokkene, både til meg og Lucas! Veldig moro at sokkene finnes til voksne også. Disse finnes desverre ikke på childrenboom.no, men jeg har sett dem på miinto.no tror jeg! Jeg vet ikke helt hva det er med disse klærne, for jeg har aldri vært glad i mariusmønster, men på denne typen klær syns jeg det er veldig stilig! Kan nesten passe litt til navnet Ugly Childrens Clothing, for klærne er jo nesten litt styggfine! Eller hva mener dere? :p

Det er også salg på childrenboom nå, og du kan få mange fine plagg til fine priser! Begynner å bli litt utplukket i varer og størrelser nå, så gjelder å være kjapp :)

Fikk også en noen plagg jeg bestilte fra Pomp de Lux i dag, så det kan dere få se i morgen :)

 

Har dere noe fra UGLYCC?

Hva syns dere om klærne?

Mole- Little Norway


 

Denne nydelige buksa i merinoull kom i postkassen i dag! Den er så myk og god. Buksa er av merket Mole- Little Norway som har kjempemange fine klær til både gutter og jenter. Har en stor ønskeliste med klær derfra :) Jeg er jo så glad i den rene og enkle stilen og disse klærne er så fine! Har ikke prøvd noe annet enn denne buksa enda, men så langt kan jeg ihvertfall anbefale denne videre :)  Dere kan se mer på Mole.no

Genseren han har på seg er fra FUB, og jeg kan absolutt anbefale det merket også. Utrolig mykt og godt stoff!

 

Her er et lite utvalg av hva de har! Se så mye fint :)

Har dere prøvd noe fra Mole- Little Norway?
Hva syns dere om klærne? 

Vinnerene av Sophie la girafe baby giveawayen


Malin Tanita &  Monica's Verden :)

 

Jeg har sendt dere en mail! Håper dere blir fornøyde med produktene :)

Tusen takk til alle som deltok! Får ikke håpe det blir så lenge til neste konkurranse :)

Søndagstur


Det er ikke noe moro å være ute for tiden når det blåser sånn og når det er så kaldt, men vi våget oss ut mens vinden hadde en liiten pause. Ble ikke lange turen fordi det var kaldt og blåste litt, men godt med litt luft på en lat søndag likevel. Lucas har begynt å få en litt stygg hoste igjen, så da er det best å holde varmen! Han er vel inne i den tredje mnd med forkjølelse nå, og det har ikke vært mange dagene på disse 3 månedene han har vært heelt frisk. Ellers har vi ikke gjort noe som helst i dag. Bare lest bøker- om igjen og om igjen! Det er nemlig det store her i hus, og Lucas blir aldri lei av å lese bok. Spesielt pekebøker med masse forskjellige bilder! Han har blitt så flink også og vet nesten hva alt i boken er. Alt fra is, ball og kjeks til pingvin, elefant, traktor, lastebil, båt og sånne ting. Og hver gang han ser bildet av bursdagslysene som er i boksen så blåser han på dem! Hehe. Veldig kjekt å se alt han kan altså! Og han er virkelig inne i et utviklingssprang nå når det kommer til språk. Han har blitt såå flink til å snakke, og han forstår så og si ALT vi sier til han og spør han om. Kjempemoro! :)

 

Hvordan har søndagen deres vært til nå ?:)
 

Sophie a Girafe baby hudpleie- GIVEAWAY


 


På søndag 19. januar trekker jeg 2 vinnere som får et startkit fra denne hudpleieserien til baby! KLIKK HER for å komme til konkurranseinnlegget der du kan melde deg på! :)

Lykke til!

LILLELAM


Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at jeg elsker klærne til LilleLam! De er så myke og gode, og jeg syns de har en god og vid passform som gjør at de også varer lenge. Eneste minuset er at de er dyre, men de er likevel verdt prisen! Første Lillelam dressen hadde vi i størrelse 62 og jeg gledet meg sånn til å bruke den! Når Lucas ble født var han jo liten og hentesettet hans passet ikke. Derfor ble det kjøpt enda en Lillelam dress i størrelse 44 som han reiste hjem i! Siden den i 62 ble for liten har vi ikke hatt fler, men jeg har hatt så lyst på! Nå har jeg endelig fått kjøpt. Den er i størrelse 92 fordi de ikke hadde 80, så den er alt for stor, men den kan alikevel brukes. Den varer bare enda lenger! Kanskje den passer til neste år også ?

Som dere ser er det beige jeg liker best! Han hadde en lue i blå og den var veldig fin, så kunne godt tenke meg dressen i blå også! Men det får vi ta når den i 92 er for liten! Hehe. Fordelen med å ha beige er jo også at de kan arves om Lucas får en lillesøster, i tillegg til at de også passer til gutt om han skulle fått en lillebror :)

 

På de to øverste bildene under ser dere Lucas dagen vi reiste hjem! Det er helt rar å holde den dressen nå. Kan ikke huske at han har vært så liten!

 

Liker dere LilleLam?

Har barna deres noe fra LilleLam?

New in: Reima!


Det er for tiden 50% på alt fra Reima hos lekmer.no, og det jeg kjøpte kom i dag! Veldig fornøyd med alt! Kjøpte en "ski"bukse, en lue og en ny barnehagesekk. Buksa var veldig praktisk med glidelås som går nedover hele den ene foten som gjør det enklere å kle på barn som ikke sitter i ro :) Buksa passet helt perfekt, og var verken for liten eller stor. Kunne ikke vært bedre! Har hørt at Reima er så stort i størrelsen, men denne buksa er ihvertfall helt normal i størrelsen :) Luen var også myk og god og ryggsekken var i perfekt størrelse. Lucas er så glad i barnehagesekken sin så håper han blir glad for den nye! hehe.
N

 

Har dere handlet på lekmer.no sitt salg?

Frokost : Havrepannekaker


Frokosten i dag har jeg laget etter tips fra @Mammasiljen (instagram).

Havrepannekakene var kjempegode og mettet godt! Jeg hadde meg også litt ripsbær en gresk yoghurt med honning og granola, som er min favoritt! 

Til havrepannekaken brukte jeg:

1 dl havregryn (60g)

1 egg

1 ss sukrin/søtning

(I denne oppskriften er det ca 313 kalorier for de som bryr seg om det! :) )


For å lage fler dobler du bare oppskriften etter hvor mange du skal ha :)

Noen andre som også har prøvd disse?
Hva liker du å spise til frokost? 

DIY: Alfabetklosser til barnerommet


Dette er et re-postet innlegg! Det er lenge siden jeg postet dette innlegget sist og jeg får fortsatt enormt med spørsmål om hvor disse klossene er fra. Derfor poster jeg det igjen! :)


(Se resten av barnerommet HER)

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om alfabetklossene jeg har på barnerommet til Lucas helt siden jeg la ut bilde av rommet første gang. Nå tenkte jeg at jeg kunne gjøre det om til et "do it yourself-tips" !

Først må jeg bare beklage dårlige iphone bilder.

1. Jeg kjøpte alfabetklossene på ebay. Selgeren jeg kjøpte av er ikke der lenger, men om du søker på alphabet blocks kommer det opp mange alternativer. De jeg kjøpte var 2x2 eller 2,5x2,5 cm, og helt perfekt i størrelsen syns jeg.

2. Klossene er ikke noe særlig pene å se på når de er urørte ( se nederste bilde ), så da er det bare å kjøpe maling i den/de fargen(e) du ønsker. Jeg valgte å male alle klossene hvite først, for så å male kantene og bokstavene i forskjellige blånyanser når det hvite var tørt.

Jeg fant frem bokstavene jeg trengte og begynte å male. Jeg orket ikke å male fler bokstaver enn nødvendig, for det var faktisk litt arbeid syns jeg! Måtte male de hvite mange ganger før de ble helt hvite, men dette kommer jo såklart an på malingen også :) Jeg brukte maling fra panduro.

3. Nå er det bare å finne en plass til dem på barnerommet! Jeg syns det er en veldig fin og søt måte å bruke navnet til barnet i interiøret!

Jeg har fått masse skryt for disse klossene, og det er mange som har lurt på hvor de er kjøpt osv. så det er jo kjempegøy! Jeg har ikke funnet dem "ferdiglaget" noe sted, men det er jo mer personlig å lage dem selv! :) Det er jo egentlig ganske enkelt og kan fort bli prikken over i'en på barnerommet :)

Hva syns du om klossene ?

Keep calm 'cause I'm the birthday girl!


Nå må jeg nesten beklage stillheten her inne. Jeg har vært syk og dårlig og har ingen motivasjon. Si gjerne om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage innlegg om, så får jeg kanskje noen idéer som får meg igang med bloggingen igjen :) Om dere har noen spørsmål kan jeg også lage et innlegg med svar på spørsmålene! :)

Jeg har fortsatt en Giveaway gående der 2 av dere kan vinne et startkit på Sophie la girafe hudpleie til baby! Klikk HER for å komme til konkurransen! Vinneren trekkes søndag 19.januar.

Sist men ikke minst så må jeg jo nevne at jeg har bursdag i dag! Hadde nesten glemt det ut selv. Hehe. Tror jeg fortrenger det litt at jeg nå er hele 21 år! Blir ihvertfall ikke noe feiring i år utenom at vi skal spise thaimat hos mamma i morgen :)

Må også nevne at jeg har vært så flink at jeg har sluttet å røyke OG drikke brus! Hurrå for et nytt år :D Har dere begynt på nyttårsforsetter?

Ha en fin uke alle sammen!

 JanuarSALG!


Januar er måneden jeg forbinder med SALG! Og hva er vel ikke bedre enn salg om man er glad i å shoppe? Hehe. Jeg har faktisk handlet mye mindre enn det jeg selv hadde trodd jeg skulle gjøre, men er veldig fornøyd med kjøpene! Nå er det bare 12. januar enda da, men skal prøve å la være å handle mer denne måneden likevel :p Det er en god følelse å vite at man har spart sååå mange penger. Tenk så dyrt det hadde vært om man hadde betalt fullpris! :)

Jeg har handlet Memini, POMPdeLUX, Ugly childrens Clothing, Zara, Reima, Mini a Ture, Hust&Claire og LilleLam. Sidene jeg har handlet på er epleskrinet.no, pompdelux.com, childrenboom.no, zara.com, lekmer.no, lykkeoglukas.no, stylepit.no og mittrom.no! Så på disse sidene er det altså salg :) Childrenboom.no og stylepit.no har i tillegg gratis frakt!

Jeg lurer på hva dere har handlet på salg! Legg gjerne ved en link så jeg får se :D

50% på alt fra Reima!


 

Tenkte å tipse dere om at akkurat nå er det 50% på ALT fra Reima hos lekmer.no! Reima er et veldig bra og populært merke, så her kan du gjøre noen kupp! Disse tre tingene på bildene over er på vei hjem til oss. Disse tingene koster tilsammen 937 kr, men jeg betalte bare 470kr som betyr at jeg har spart 467kr! 

Løp og kjøp!

 

Sophie la Girafe baby hudpleie GIVEAWAY


De fleste har vel hørt om den populære babyleken Sophie la Girafe? Nå har et finsk selskap  som heter Alva Organics, startet av den finske Sophie-distributøren, kommet med en hudpleieserie for barn. Den er helt naturlig og økologisk og produktene har naturlige lukseriøse ingredienser som benyttes i luksusprodukter for voksne! Produktene er også fine for de med allergier, sensitiv hud og atopisk eksem.

Konsistensen på produktene er veldig behagelig å "jobbe" med, absorberes fort inn i huden og har en mild lukt av baby.
Bleiekremen er lettere å smøre med enn f.eks sinksalve og Bephanten, og bodylotionen har en tynn og fin konsistens som tilfører fukt med én gang. Babyoljen kan brukes til babymassasje, til å ha i badevann, til å smøre huden med og til å rengjøre stumpen ved bleieskift og Hair&Body wash såpen renser hud og hår på en skånsom måte.

Jeg er veldig fornøyd med disse produktene, og liker godt at de er helt naturlige! Jeg har aldri vært veldig påpasselig med at produkter jeg bruker skal være naturlige, men på Lucas har jeg brukt økologiske og naturlige hudprodukter fra dag én og syns det er viktig å passe på den fine babyhuden med gode hudprodukter. 


I samarbeid med Lykkeland skal jeg også dele ut 2 startkit med Sophie la Girafe baby hudpleieprodukter til to heldige lesere!

Det dere trenger å gjøre for å delta er:

✽ Lik Lykkeland på facebook

✽ Gå inn på Lykkeland.no og finn dine to favorittmerker.

✽ Skriv hvilke to merker som er dine favoritter på lykkeland.no og mailen din i kommentarfeltet

 

Jeg trekker en vinner søndag 19. januar.

 

Lykke til!

Treasures from Michael Kors


Verdens fineste julegave fra kjæresten og ny favorittparfyme jeg kjøpte til meg selv i tidlig bursdagsgave :D Vesken hadde jeg ønsket meg veldig og var sååå heldig å få den! Det er kjempegod plass inni og et eget om til Mac'en i midten. Parfymen falt jeg for første gang jeg luktet på den og visste at jeg måtte ha den! Jeg likte ingen av de andre parfymene til MK, men denne som heter GLAM Jasmine lukter himmelsk og friskt! Kjempegod.

Vesken er fra Nelly.com og parfymen bestilte jeg på Kicks.no 

Noen som har vesken eller parfymen? Er dere fornøyde? 

Urban Decay NAKED 3


Hurraaa! Da er Naked 3 i hus og fargene er så fine! Jeg er veldig glad i den første Naked paletten, men skaffet meg aldri Naked 2 fordi alle sa at fargene var så like! Fargene i Naked1 og Naked 3 er heldigvis forskjellige og denne kommer nok til å bli like mye brukt som den første.

Jeg kjøpte min hos Britique.com

 

Noen andre som har Naked 3 eller et av de andre Naked palettene? :)

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malinchanel

hits