Forevige små babyavtrykk


For 2 uker siden tok vi avtrykk av hendene og føttene til Leah. Da var hun 3 uker. Det samme gjorde vi da Lucas var 3 uker gammel. Syns det er så fint å ha og se tilbake på <3 Lucas sine avtrykk er inni rammene, mens Leah sine er de uten ramme. Det er litt vanskelig å se på bildet, men Lucas sine avtrykk er en del mindre enn Leah sine. Ser også ut som om Leah har litt mer på kroppen da fotavtrykket hennes er helt svart, mens Lucas sitt er spinkelt! hahah. Men Lucas var 2,7 kg når han var 3 uker og Leah var 4,0 kg, så det er jo en god forskjell der :p

Nå skal vi på 6 ukerskontroll neste uke og jeg er veldig spent! Man kan se hun vokser nesten for hver dag. Når jeg ser på bilder så er hun tjukkere nå enn det Lucas var når han var 3 mnd! Veldig moro å sammenligne siden de er så forskjellige på det området. Utseende derimot, der er Leah prikklik på Lucas når han var baby. 
Har dere tatt avtrykk av barna?

Første smil og 3 ukerskontroll


I går, 19. august, var termindagen og 3 ukersdagen til Leah. Vi var på 3 ukerskontroll og hun har lagt veldig godt på seg! Ei lita bolle :) Rett før vi skulle veie henne, delte hun sitt aller første ekte smil! Hun smilte til meg med pappaen og helsesøster som vitner. For en fin følelse det er med disse første smilene <3 Nå gleder jeg meg til hver gang hun våkner sånn at hun kan smile mer! Hehe.

Hun er fortsatt verdens snilleste baby som sjeldent gråter. Har enda ikke hatt en skikkelig gråteøkt. Det er som regel bare noen sekunder om jeg er for treig til å få frem maten. Hun sover godt om natten og er våken 1 gang for mat, så enn så lenge så får jeg fortsatt litt søvn.

Jeg føler enda ikke at jeg har kommet meg helt tilbake etter graviditeten og svangerskapet, og føler meg generelt sliten og energiløs. Stresser veldig over at alt ikke er skinnende rent og ryddig til enhver tid og går og rydder hele dagen og føler aldri det blir bra nok. Før vi reiste hjem fra sykehuset sa jordmor til meg at det er GREIT at ikke alt er på stell nå i begynnelsen. Så det prøver jeg å huske på innimellom. Det er greit om det ligger litt leker her og der og at kjøkkenbenken ikke alltid er strøken. Jeg skal slutte å stresse! 

 

Når smilte deres baby første gang ?

 

Leah 3 uker


På tirsdag er Leah allerede blitt 3 uker. Det er også termindagen min på tirsdag! Rart å tenke på at hun kunne fortsatt vært inne i magen. 
På disse ukene har hun vokst godt og blitt enda finere. hun er fortsatt veldig rolig og sover for det meste, men er mer våken og oppmerksom enn i begynnelsen. Gråter sjeldent og spiser bare én gang på natta enn så lenge, sånn at jeg får sove jeg også! Hehe.

De siste dagene har Lucas også åpnet seg enda mer for henne. Her om dagen når Leah ikke ville ligge i vugga si, satt jeg henne for første gang i vippestolen når jeg skulle stelle meg. Det var også første gangen Leah var "tilgjengelig" for Lucas uten at vi holder henne på en måte. Det var så fint å se hvor interessert han var! Han satt seg så fint ved siden av henne og pratet med henne. Koste og susset henne også (helt uoppfordret! hehe). Etter dette susser han og koser med henne hele tiden og stryker henne på hodet og holder henne i hånden. Han snakker til og med "babyspråk" til henne! Det er så søtt å se på :p Det har gitt meg en fin ro å se hvor god han er med henne. Får følelsen av at dette skal gå bra, og at jeg kan senke skuldrene! Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits