Vinnerene av Sophie la girafe baby giveawayen


Malin Tanita &  Monica's Verden :)

 

Jeg har sendt dere en mail! Håper dere blir fornøyde med produktene :)

Tusen takk til alle som deltok! Får ikke håpe det blir så lenge til neste konkurranse :)

Sophie a Girafe baby hudpleie- GIVEAWAY


 


På søndag 19. januar trekker jeg 2 vinnere som får et startkit fra denne hudpleieserien til baby! KLIKK HER for å komme til konkurranseinnlegget der du kan melde deg på! :)

Lykke til!

Sophie la Girafe baby hudpleie GIVEAWAY


De fleste har vel hørt om den populære babyleken Sophie la Girafe? Nå har et finsk selskap  som heter Alva Organics, startet av den finske Sophie-distributøren, kommet med en hudpleieserie for barn. Den er helt naturlig og økologisk og produktene har naturlige lukseriøse ingredienser som benyttes i luksusprodukter for voksne! Produktene er også fine for de med allergier, sensitiv hud og atopisk eksem.

Konsistensen på produktene er veldig behagelig å "jobbe" med, absorberes fort inn i huden og har en mild lukt av baby.
Bleiekremen er lettere å smøre med enn f.eks sinksalve og Bephanten, og bodylotionen har en tynn og fin konsistens som tilfører fukt med én gang. Babyoljen kan brukes til babymassasje, til å ha i badevann, til å smøre huden med og til å rengjøre stumpen ved bleieskift og Hair&Body wash såpen renser hud og hår på en skånsom måte.

Jeg er veldig fornøyd med disse produktene, og liker godt at de er helt naturlige! Jeg har aldri vært veldig påpasselig med at produkter jeg bruker skal være naturlige, men på Lucas har jeg brukt økologiske og naturlige hudprodukter fra dag én og syns det er viktig å passe på den fine babyhuden med gode hudprodukter. 


I samarbeid med Lykkeland skal jeg også dele ut 2 startkit med Sophie la Girafe baby hudpleieprodukter til to heldige lesere!

Det dere trenger å gjøre for å delta er:

✽ Lik Lykkeland på facebook

✽ Gå inn på Lykkeland.no og finn dine to favorittmerker.

✽ Skriv hvilke to merker som er dine favoritter på lykkeland.no og mailen din i kommentarfeltet

 

Jeg trekker en vinner søndag 19. januar.

 

Lykke til!

#GODREGALJUL KONKURRANSETamponsforfree og Regal har startet en konkurranse der premien er en nissesekk med mikser fra Regal til en verdi av 1000kr og mikrobølgeovnen MAX 109 fra Whirlpool til en verdi av 2990kr!

Det DU må gjøre for å delta er å slippe fantasien løs og lage din favorittkake og gi den et preg av JUL! Ta deretter et bilde og legg det ut på instagram og/eller Facebook og tag bildet med #GODREGALJUL
Du kan lage den fra bunnen av eller med en miks, det viktige er å gi baksten litt julestemning. Fristen er 20. desember, så det er bare å sette igang! 

I dag har jeg laget brownies!

Disse er veldig enkle å lage, og jeg lagde dem samtidig som jeg lagde pepperkaker. Det eneste man må gjøre med denne er å tilsette 1 dl olje og 1,5dl vann, blande sammen og sette i ovnen i 30 minutter!

 

Lik gjerne  Regal sin facebookside.

Dere kan også følge bloggen min på facebook.

 

 

Innlegget er i samarbeid med SheSocial ( tamponsforfree.no, @tamponsforfree på Instagram)

 

Vinneren av Cloud B konkurransen

.. Ble Gina Lisbeth!

 

Gratulerer! Håper den faller i smak :)

 

 

Tusen takk til alle som deltok! Om dere vil kjøpe disse produktene, finner dere dem på foreldreklubben.no.  Nå har jeg ikke fler planlagte konkurranser, men skal nok få ordnet noe snart igjen! Kom gjerne med forslag til hva dere kunne tenke dere å vinne nå i jula :)

 
Foreldreklubben + konkurranse!


Har dere hørt om Foreldreklubben.no? Dette er en fordelsklubb som har fokus på familier! Som medlem får du mange gode medlemstilbud, rabattkoder og konkurranser, som for eksempel gratis familiecruise med Barnas Båt (Stena Saga). På nettsiden kan du også kjøpe forskjellige produkter til store og små til fine priser! Å bli medlem er også HELT gratis og uten forpliktelser. Ta en titt og bli medlem HER.

I samarbeid med Foreldreklubben skal jeg også dele ut et produkt fra Cloud B, som er et produkt som skal hjelpe barna til å få en bedre søvn. 
Dette står om Cloud B produktene:

 

Cloud B: "where good sleep begins"! 

" Cloud B er verdens ledende produsent av produkter og tilbehør som hjelper foreldre og barn til bedre søvn ved hjelp av lyd og lys! Merket fokuserer på høy kvalitet, eksepsjonelle sikkerhetsstandarder og produkter som hjelper barn til å sove trygt og tungt gjennom alle stadier av utviklingen. Pediatrisk forskning har bekreftet at kjente, beroligende lyder roer sinnet og hjelper barn til å oppnå en mer fredelig, dypere søvn. "

 

1. Sleep Sheep: Denne bamsen har en innebygget lydboks som spiller "white noise" lyder som lyder fra naturen og den betryggende hjertelyden fra mor. Den har også en sensor som registrerer om barnet våkner, og begynner da og spille de beroligende lydene. Les mer om den HER.

2. Nighty Night Owl: Bidrar til at barnet sovner ved hjelp av beroligende og betryggende lyder. Denne har også en sensor som gjør at den begynner å spille når barnet våkner. Les mer om denne HER.

3. Glow Cuddles Bear: Denne bamsen spiller beroligende lyder av hjerteslag, og når barna gir den en klem gir den fra seg en hyggelig glød på magen. Les mer om denne HER.

4. Twilight Rosa Marihøne: Dette er en nattlampe som forvandler barnerommet til en stjerneklar nattehimmel! Den har 3 forskjellige farger på stjernene som gir en beroligende lyseffekt. Den har også en "timer" som gjør at den går av av seg selv etter 45 minutter! Les mer om den HER.

5. Twilight Classic Skilpadde: Denne har de samme funksjonene som den rosa. Dere kan se nermere på den HER.

Vinneren får velge ett av disse fem fine produktene! Skilpadden er et produkt jeg selv har hatt lyst på lenge, så man skal ikke se bort ifra at den får en plass på barnerommet her også etterhvert!

For å vinne må dere:

♥ Like facebooksiden min HER

♥ Fortelle hvilket av produktene dere vil vinne. Fortell gjerne også hvem som skal få det! :)

♥ Legg ved mailadressen deres i kommentarfeltet.

 

*********AVSLUTTET!*******


 

Vinneren av Lamaze Giveaway!


Vinneren av Lamaze giveawayen ble Alexandra! Jeg har tatt kontakt med deg :)

 

Det kommer enda en ny konkurranse/giveaway senere i kveld, så følg med! :D

-
Lamaze + GIVEAWAY


Leker fra Lamaze er laget for å stimulere barnet sanser både fysisk og psykisk. Barn lærer helt fra de blir født å se, lytte, føle, lukte og smake, og det er viktig å få stimulert disse sansene for at barna skal lære seg å forstå verden rundt seg.
Lamaze har vunnet mer enn 40 internasjonale priser for sine evner til å stimulere og bidra til å utvikle barns sanser!

Lekene kommer i forskjellige aldersgrupper. Noen passer for de minste babyene der lekene har de første svarthvite kontrastfargene for øynene og biteringer, mens noen passer for de litt større babyene med knitrelyder og materialer som er spennende å ta på. Denne "Tørklehvalen Franky"  er fra 9mnd+.

"Det å putte inn og ta ut er alle tiders for utviklingen av barnets motorikk. Lærer barnet om farger med tørklær i 4 ulike farger.
Utviklende funksjoner: Knitrende hale og finner, helt myk kropp med kontrastrik mage og båndløkker"

Denne tørklehvalen er en fargerik og fin leke som er spennende for barnet å se på. Tørklene kan man ta én og én eller alle sammen på likt ut gjennom munnen til hvalen, og man kan ta dem opp igjen i pustehullet. Lucas skjønte fort at han kunne putte tørklene ned i pustehullet, og hente dem ut igjen gjennom munnen! Det er også veldig facinerende med de knitrende finnene. Vi bruker tørklene til å øve på de forskjellige fargene. Selv om det fortsatt kan være en god stund til han lærer seg det, så er det aldri dumt å begynne! Etterhvert som jeg har nevnt fargene på hvalen hele tiden, har Lucas begynt å peke på de forskjellige og "forventer" at jeg skal fortelle han hvilken farge det er! Veldig morsomt å leke med sånne leker :)
Nå er det snart jul og jeg skal dele ut en sånn hval til en av dere i en Giveaway! Kjempefin julegave til ditt eget barn eller kansje til noen andre du kjenner?

Bare skriv i kommentarfeltet at du er med og skriv mail adressen din, så er du med i trekningen :)

 

Har dere prøvd Lamazeleker før?

Har dere lyst på denne "Tørklehvalen" ?

Vinneren av Barnevader-konkurransen!


HEGE!

Jeg har tatt kontakt med deg :-)

Veldig morsomt at hun vant, for hennes jente går faktisk i samme barnehage som Lucas! Stas :D

 

Tusen takk til alle som deltok! Anbefaler disse regnbuksene veldig, og det hadde vært veldig moro å få gi en til dere alle sammen!

Senere i kveld kommer det en liten giveaway i samarbeid med Lamaze! 


Konkurranse! Vinn en regnbukse fra BARNEVADEREN!


 

 

 ******AVSLUTTET********

 

 Jeg er veldig glad for at jeg får holde denne konkurransen, for etter at jeg prøvde Barnevaderen selv vil jeg at alle andre også skal oppdage dette produktet! Og nå har dere sjangsen til å vinne en Barnevader her på bloggen! Den kommer i rosa, lyseblå, grønn og mørkeblå! Størrelsene går fra (skostørrelse) 20/21-34/35. Dere kan se målene på buksene HER.
Til de aller minste finnes også Krabbevaderen. Disse har ikke støvler, men istedenfor en påmontert sokk i samme materiale som buksen. Les mer om Krabbevaderen HER. Disse kommer i størrelse 0-6mnd og 12-16mnd.

For dere som ikke vet hva Barnevaderen er, så er dette en regnbukse som har støvlene påsveiset sånn at disse er helt vanntette, og ingenting vann kommer opp i støvlene. Barna kan derfor hoppe, plaske og til og med sitte i dammene så mye de vil! :) Hele buksen er sveiset sammen og har derfor ingen sømmer som kan slippe inn vann. For mer info om disse buksene kan dere lese HER.

 


For å delta i konkurransen må dere:

Like Barnevaderen på facebook  HER

Barnevaderen er laget av materialet PLAVITEX. Finn ut hva dette meterialet består av og skriv svaret i kommentarfeltet. HINT: Svaret finner du på hjemmesiden her

Skriv om dere ønsker Barnevader eller krabbevader, hvilken farge og hvilken størrelse dere ønsker. (Størrelsene går fra skostørrelse 20/21-34/35 i barnevader og, 0-6 mnd og 12-16 mnd i krabbevader)

Skriv også MAILEN din i kommentarfeltet sånn at jeg kan få kontakt med vinneren.

Du kan også følge meg på instagram @malinchanel og like innlegget på "liker" knappen nederst  på dette innlegget:)

 

 

HER kan dere lese et innlegg jeg har skrevet om Barnevaderen tidligere med litt fler bilder. 

Her ser dere Lucas som sitter i dammen og koser seg, og siden han elsker vann og hadde på seg Barnevaderen så fikk han lov! Han var helt tørr på beina etterpå, så nå gleder vi oss til hver regnversdag som kommer! 

 

***KOMMENTARENE DERES BLIR IKKE GODKJENT FOR Å UNNGÅ "JUKS". DERFOR VIL DE IKKE VISE PÅ DETTE INNLEGGET FØR JEG TREKKER VINNEREN :)***

KONKURRANSE: Vinn herlig pysj fra Jan-H *AVSLUTTET*


 

*AVSLUTTET*

Denne uken har childrenboom.no sponset en konkurranse der en av dere mulighet til å vinne en kjempegod pysj fra Jan-H! Denne er så fin og myk og er min favorittpysj til Lucas :) 

Childrenboom.no er en nettbutikk med mange fine barneklær som ikke alle andre har! De har merker som MeMini, Ugly Children Clothing, Jan-H, Morild Norway, Okker-gokker, barnevaderen + noen til. De har utrolig god kundeservice og er en trygg og fin plass å handle barneklær på. 

Det dere trenger å gjøre for å delta er:

★ LIK childrenboom.no på facebook

★ Skriv i kommentarfeltet om du vil ha hvit eller turkis og hvilken størrelse du vil ha. (Du kan se pysjene HER)

  HUSK å skrive mailadressen din i kommentaren eller i mail-feltet. 

Valgfritt:

- Følg meg også gjerne på instagram: @Malinchanel

-Lik/del innlegget 


Jeg holder konkurransen gående i 1 eller 2 uker. Ser det litt an etterhvert.#konkurranse #childrenboom #janh #vinn #pysj #barneklær 

Vinneren av kidsparadise.no konkurransen..


 

NINA!

 

Du har fått en mail :)

 

Takk for alle som deltok! Det kommer en ny konkurranse allerede i morgen, så følg med her på bloggen! :)

 
Siste sjanse! Vinn valgfritt veggord fra Kidsparadise.no!


Minner dere bare på konkurransen der dere kan vinne et valgfritt veggord fra Kidsparadise.no!

Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget! Vinneren trekkes i morgen, og ny konkurranse kommer på onsdag så følg med :D

 

Noen eksempler på veggord dere kan velge mellom! Det er maange fler å velge mellom også!

 
Konkurranse! Vinn valgfritt veggord fra Kidsparadise.no*AVSLUTTET*


*****AVSLUTTET*****

 

 

Endelig kommer det en konkurranse igjen! Og håper å holde konkurranser litt oftere enn jeg har gjort fremover:) Kommer en ny konkurranse neste uke når vinneren av denne er trukket, så følg med! :)

Denne gang er konkurransen i samarbeid med Kidsparadise.no, og du kan vinne et valgfritt veggord fra nettbutikken deres. De har et stort utvalg av veggord, både til barnerom og alle andre rom i huset! Nederst i innlegget har jeg satt sammen noen av de veggordene de har. Du kan også få eget navn/ditt barns navn i flere farger og i forskjellige størrelser.

 

Dette må du gjøre for å delta:

♥ Gå inn HER og velg ut det veggordet du har lyst å vinne

♥ Legg link til veggordet i kommentarfeltet og skriv at du er med i konkurransen, sammen med mailadressen din

♥  Dette er valgfritt, men du kan også:

-Like Kidsparadise.no på facebook 

-Følge meg på instagram: @malinchanel

-Dele innlegget

 

LYKKE TIL! 

Vinneren trekkes 1.oktober

GIVEAWAY: Lue fra MeMini!


***AVSLUTTET** Vinneren er kontaktet

 

For en stund siden kjøpte jeg en nydelig lue til Lucas fra MeMini! Da den kom viste det seg at den var akkurat bittelitt for liten så han hadde ikke fått brukt den så lenge om jeg skulle beholdt den, så derfor tenkte jeg å gi den bort til en av dere!
Luen er i størrelse 74/80 (47 i luestørrelse). Lucas er 46cm rundt hodet, så lua er nok litt liten i størrelsen. Luen er også ubrukt og kun prøvd på én gang. Lappen henger enda på. Den er ikke veldig tykk men veldig fin å bruke nå på høsten. Det dere trenger å gjøre for å melde dere på er:


★ Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet

★ HUSK MAIL ADRESSE! 

 

Blir også glad om du: (men disse punktene er helt valgfrie)

★ Følger meg på instagram: @malinchanel

★ Deler innlegget


Trekker en vinner i midten av neste uke:) Denne gang blir heller ikke vinneren trukket med random.org, så gi meg en god grunn til at DU skal få luen :)  Lykke til!

Vinneren av jollyroom konkurransen

Er Jannicke- Mamma til Erica Emilie!

Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail som du må svare på for å få gavekortkoden :)

Takk til alle som deltok! Håper å holde fler konkurranser etterhvert :)

Konkurranse! vinn gavekort på 250kr hos jollyroom.no


Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen, så da kjører jeg igang en nå! 

Jollyroom.no er en av mine favorittbutikker på nett siden de har så mye gøy og nyttig til barn og baby. Jeg er sikker på at det er mange av dere også som liker denne siden! Jeg skal få dele ut et gavekort til en av dere på 250kr! Besøk Jollyroom.no HER

Det eneste dere trenger å gøre er: 

★ Lik Jollyroom.no sin facebookside HER

★ Skriv i en kommentar i dette innlegget om at du er med. Husk mail!

Dere får en ekstra stjerne i boka hvis dere deler videre, men dette MÅ ikke gjøres :)

 

 

************************AVSLUTTET*********************


Lego duplo //  Slåbrett //  Leketelt  //  Stjernebokser  //  Xylofon  //  Poppity pop dino  //  Basseng  //  Dinosaur (drage?) med lekeballer  //  Skip hop bie sekk 

Vinneren av giveawayen!

HANNE!

Jeg har tatt kontakt med deg :)

 

Takk til alle som deltok! Det blir nok ikke siste konkurransen/giveawayen på bloggen :)

GIVEAWAY: Vinn smokkesnor med navn!


"Herlige, flotte perler i god kvalitet. Alle delene er gift- og nikkelfrie. Alle smokker leveres med gummiring, men den kan enkelt tas av for å passe smokker med hank"

 

Jeg har vært så heldig å få holde en Giveaway til dere! Dere kan vinne en valgfri smokkesnor med perler og navn fra > Smokkesnora mi <

-For å melde dere på trenger dere bare å skrive at dere er med sammen med mailadressen din i kommentarfeltet! Du kan melde deg på så mange ganger du vil.

-Lik gjerne facebooksiden til Smokkesnora mi HER

-Lik/del gjerne dette innlegget også!

Vinneren trekkes om ca 2 uker!

 

Her kan dere se hvordan det vil bli navn på smokkesnora:

"Ved bruk av 10 mm bokstavperler: Motivperler kan sette på navn på 7 bokstaver eller mindre. Dog kan vi få til både 8 og 9 bokstaver med linser mellom. Dette fordi det er en regel på makslengde på smokkesnorer. Maxgrensen er 9 bokstaver, og da kan ingen pynteperle påsettes.Ved bruk av 8 mm bokstavperler er det mulig å få til litt lengre navn, også dobbelnavn dersom man lar være å ha perler mellom bokstavene.  "

 

Skal du melde deg på?

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits