House tour: 1. etasje


Her kommer enda litt mer bilder av huset. Dette er første etasje, og det er i denne etasjen mest gjenstår mtp innredning. Det er nesten sånn at jeg ikke har lyst å vise dere, haha. Menkan heller vise dere 1. etasjen igjen når den er ferdig innredet sånn som jeg vil ha det :) Vi har enda ikke prioritert verken møbler eller pynt her enda siden det er så mye vi trenger mer i hovedetasjen. I denne etasjen har vi 2 soverom (gjesterom/kontor og Lucas sitt fremtidige rom), vaskerom, kott, et bad og gang.Det er ikke vits å vise dere de smårommene i denne etasjen da det bare er kaos der foreløpig, og på badet her er det bare en vask, do og badekar.

 

Når man kommer inn er det først et lite vindfang. Her har vi en knagg og et lite brettbord med litt pynt og et speil.

 

Så kommer man ut i "hovedgangen". Her er det åpent inn til kjellerstuen også. Døren på bildet under går inn til der Lucas skal ha sitt rom når Leah skal flytte inn på det han har nå.Hele kjellerstuen er kun midlertidig. Her har jeg plassert all "resterende" pynt som ikke hører til oppe, så her ser det rett og slett ikke ut! Haha. Sofaen og bordet er også lånt midlertidig kun for å ha noe der nede.

 

House tour: Stue og kjøkken


Her kommer mer av house tour'en! Som sagt før er fortsatt ikke alt på plass og selv er jeg langt i fra fornøyd enda. Men det kommer seg! På stua mangler vi en skjenk og ny sofa. Skal ha en stor stoffsofa i beige denne gang. Håper ikke det blir lenge til det lar seg gjøre! 
Kjøkkenet er også noe for seg selv. Dette har vi ikke pusset opp enda så det ser ikke så veldig pent ut, men det duger frem til vi skal pusse det opp da. Det eneste som er gjort her er at vi har revet veggen som var mellom stua og kjøkkenet og tapetsert kjøkkenet likt som på stua. Vi har også malt flisene på veggen. Disse var oransje før!  Lucas sitt hjørne :)

#interiør #hus #hjem #stue #kjøkken #mammablogg

Soverommet vårt


Som sagt skal dere få se hele huset vårt, men jeg får dele det opp litt. Det mangler noe i alle rom enda, men det er småting som faller på plass etterhvert.
På soverommet vårt mangler vi nå en sengegavl, men denne venter vi litt med siden vi skal kjøpe ny seng så det kommer litt an på om vi kjøper en seng med sengegavl eller om vi skal kjøpe en utenom. Skal også ha nye nattbord. Vi har heller ikke gardiner enda da jeg ikke har funnet noen jeg syns passer inn. Så nå har vi kun rullegardiner. Men her er ihvertfall soverommet vårt akkurat nå!
Gravid uke 36


UKE 36 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  36+0 uker

 Igjen til termin:  4 uker, nøyaktig én måned til i dag :)

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  Hemmelig :)

 Aktivitet innenfra:  Ja

  Vann i kroppen/hevelser: Bittebittelitt

  Søvn: Sover ikke lenger.. Nettene er grusomme og jeg gruer meg hver dag til å legge meg enda jeg er stuptrøtt.

 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas

 Utstyr som mangler: Bilstolbase, lammeskinn, babycall, vippestol.. Troor det er det vi mangler nå?

 Nyeste innkjøp: Har bestilt babynest, kjøpt stol til flexibadekaret, stokke tripptrapp stol, vaskekluter, håndklær og et sengesett.

 Neste kontroll: Skal til jordmor i begynnelsen av neste uke, så skal jeg på sykehuset igjen 1. august- om 2 uker.

 Plager: Bekkenløsning, halsbrann, kynnere, sliten, nedpress, urolig i kroppen, ingen søvn, svimmel, trøtt.. Med andre ord så har jeg mye plager. De fleste rosemaler det å være gravid, og veldig mange har et veldig fint svangerskap også. Men desverre for meg er det ikke sånn- og jeg tror ikke jeg er alene om å bare ville grave seg ned frem til babyen er ute! :p

 Kynnere: Ja, mye! 

 Barnerom: Babyen ligger med oss i starten, så har ikke ordnet noe babyrom denne gangen uheldigvis. Hun skal etterhvert få Lucas sitt rom, men da må Lucas flytte ned i etasjen under, så det drøyer vi lengst mulig.

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på den egentlig! :) 

 Dilla på: Sjokomelk
 Sykehusbaggen: Den er så og si ferdig. Mangler litt småting i den bare :)

 

Tenk at da var jeg kommet til uke 36! Var på sykehuset i går og jenta i magen har det fint og er aktiv. Det er en stoor jente i magen, så jeg gleder meg til å se henne! hehe. Ellers er ting begynt å modnes og kroppen gjør seg klar til fødsel. Med min flaks går jeg jo over termin uansett, og det er det jeg har stilt meg inn på så får det heller bli en positiv overraskelse om hun kommer før :)

 Så håper jeg at alle dere andre gravide der ute har det bra og at dere slipper unna så mye plager.  

Interiør


Det er såå gøy med interiør nå når jeg faktisk har et hus å stæsje opp! Der vi bodde før var det så lite at det var ikke mulig å få det fint. Nå storkoser jeg meg med å pynte og styre på! Ulempen er jo at huset her er dobbelt så stort som der vi bodde før, så jeg mangler jo så og si alt! I tillegg har vi 2 stuer nå å innrede. Men ting faller på plass sakte men sikkert, og jeg har måtte slå meg til ro med at jeg ikke kan få alt på en gang :p Men det sniker seg inn litt interiør innimellom. Jeg elsker nye ting :D Har ventet i 4 uker på en pakke nå som jeg gleder meg sånn til. Den skulle ha 3 ukers leveringstid, så litt utålmodig blir man jo! Hehe.

Selv om alt er langt i fra ferdig her mtp innredning, så tenkte jeg at dere skulle få se hele huset en dag :)

Her er ihvertfall litt nye bilder :)
 

DIY konsollbord


Jeg har lenge hatt lyst på et konsollbord nå, men det har ikke blitt prioritert da det er så mye annet som heller trengs. Så her om dagen spurte jeg samboeren min fint om han hadde lyst å prøve å lage et til meg, og det ville han :) Jeg ble kjempefornøyd! Kjekt med noen diy-prosjekter innimellom! 
Jeg bestemte målene det skulle ha og hvordan det skulle se ut, og han skrudde det sammen. På kanten oppe har vi en pyntelist for å få litt mer ut av utseende. Deretter var det ett lag med grunning, 2 lag med hvitmaling og 2 lag med beis på toppen som sto for tur.
Nå mangler den bare litt pynt, men det kommer :D

 

Hva syns dere om vårt DIY konsollbord?

Interiørmani


Hei igjen!
Jeg har lyst å prøve å begynne å blogge litt igjen, og håper jeg klarer å gjøre det ofte nok til at jeg slipper å oppdatere om alt som har skjedd siden sist innlegg! hehe. Her står ihvartfall alt bra til enda! Lucas har det fint og baby i magen har det fint! Jeg har det også fint, men har mye vondt og er veldig sliten- så jeg gleder meg til jeg er ferdig med å være gravid nå. 32+4 i dag så det er ikke så alt for mange ukene igjen! På en annen side gleder jeg meg veldig til de siste ukene. Siden Lucas kom i uke 34, så har jeg ikke fått oppleve den siste tiden av et svangerskap enda! Hvordan en fødsel starter av seg selv, hvor stor magen blir osv, så det syns jeg er spennende :) 

Ellers puttler jeg på her hjemme om dagene. Det går mye i å ordne og pynte litt rundt om i huset. Jeg føler ikke enda vi er heelt på plass selv om vi nå har bodd her i snart 4 måneder. Det er så stort her i forhold til der vi bodde før, så jeg føler vi mangler så mye og huset blir litt "tomt". Men det kommer seg sakte men sikkert, og jeg handler som en gal på interiør og småting for å "fylle opp" litt :) Har fått oss spisebord og vitrineskap nå, så da er konsollbord, sofa og skjenk neste på listen. Jeg har fått overtalt samboeren min om å lage et konsollbord til meg, så det gleder jeg meg til :D 
Interessen for interiør har vokst nå som jeg faktisk har plass til å dekorere, så jeg kommer nok til å dele litt interiørbilder med dere også fremover! 

Her er litt bilder fra huset i dag etter at en pakke fra interiormani.no dukket opp på postkontoret :D 


Her ser dere hvor tom stua er! Og ny sofa er høyt oppe på listen. Aldri mer svart skinn ungkarssofa!

-

Håper det står bra til med alle sammen!
Snakkes forhåpentligvis snart igjen :)


Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits