Details


Lucas har laget troll i barnehagen <3

OPPUSSING- FØR OG ETTER


Eller kan vel kanskje ikke kalle det "før og etter" bilder siden rommene enda ikke er heelt ferdige! Men her får dere se litt hvordan det har blitt. Lucas sitt rom er helt ferdig og mangler bare innredning. Her ser dere også bilde av den nye senga hans som jeg monterte i dag :) Vårt soverom er også ferdig og mangler bare taklister. Hele kjellerstuen har blitt platet i dag og der mangler det bare lister nå der også! Så nå nærmer det seg ferdig. Det er kun stua oppe som mangler en del nå. Her skal taket pusses og sparkles og males. Her har vi lagt nytt tak og laget lyskasser rundt. Deretter må vi legge tapet på veggene før det er ferdig. Går vel fort når man først er i gang med det håper jeg :) Dere skal få se mer bilder underveis og etterhvert som ting tar form :)

 

Inspirasjon til JENTEROM


Her på bloggen er det veldig mye fokus på gutteklær og gutteting. Dette er jo selvfølgelig fordi jeg har en gutt fra før. Og siden jeg tror det er gutt i magen blir det automatisk enda mer gutteting på bloggen. Rett og slett forid jeg ikke tenker eller ser på jenteting. Men i dag har jeg satt sammen noen fine jenteting jeg ville hatt på et jenterom! Bare for å få litt rosa inn i alt det blå her på bloggen :D

Jeg skal bli litt flinkere å finne inspirasjon til jenter også, både i ting og klær. Alle som leser bloggen min har vel ikke bare gutter, eller? 

Om du har et jenterom i hus vil jeg gjerne se bilder! Send meg en link om du har skrevet et innlegg om det på bloggen din! :)
Favoritter fra MeMini SS2014 

 

 

 
10 favoritter hos Nelly.com


SEQUIN LOVE1: BH / STRING / STRØMPEBÅND  //  2: HER  //  3: HER  //  4: HER  //  5: HER  //  6: HER

INSPO


    


 

 

 

 

 

 

 

Julegavetips- Fri frakt hos Childrenboom!


Childrenboom.no er en av mine favorittsider som sikkert mange av dere har fått med dere. Nå får dere gratis frakt frem til jul! Jeg elsker når nettbutikker har gratis frakt! Det går også an å benytte seg av klarnas juletilbud som betyr at du kan kjøpe nå og betale i februar! Veldig greit med sånne tilbud nå når julen nærmer seg.

Her er noen av mine favoritter hos Childrenboom. Dette er klær vi har og bruker mye!

Okker-Gokker bukse / Okker-Gokker heldress / Okker-Gokker body / Memini body / Memini heldress / Memini cardigan / Jan-H genser / Jan-H pysj / Memini bukse

 

Jeg har også en fiiin ønskeliste til Lucas som dere kan se under her. Har så lyst på alt sammen! :

 

Ugly Childrens Clothing strømpebukse / UglyCC bukse / UglyCC body / Okker-Gokker heldress / Okker-Gokker lue&votter / Okker-Gokker genser / Okker-Gokker svart body / Okker-Gokker skjerf

 

Noe her dere kunne tenke dere? :)

-

Hjelp meg med årets julebordantrekk!


Ja, nå nermer det seg jul igjen og julebordsesongen er straks i gang. Dette er noe jeg gruer meg til hvert år og liker det ikke i det hele tatt! Men men. Nå har jeg kjøpt kjole ihvertfall, men antrekket er fortsatt ikke komplett. Jeg trenger tips til hva jeg kan ha over! Jeg liker ikke å sitte bare i kjolen, så må ha en jakke eller noe som jeg kan ha på meg inne. Er såå dårlig til sånt og har som regel alltid på meg en svart blazer når jeg "pynter" meg. Men kanskje dere har noen gode tips til hva som kan være fint til denne kjolen ? Gjerne noe som ser litt slankende ut! hehe.

Jeg skal ha på meg Jeffrey Campbell skoene uansett. Vet de ikke passer så veldig bra med kjolen, men på grunn av mitt dårlige kne er disse de eneste jeg klarer å ha på meg en hel kveld av høyhælte sko, så da må det bare bli sånn om jeg ikke plutselig finner noen andre :)

Kjole HER // Armbånd HER // Sko HER

 

Hva skal dere ha på dere på årets julebord?

Ønskeliste til Lucas- Del 1


Nå som det snart er jul er det på tide å sette opp ønskelister! Har sååå mye på ønskelista til Lucas at jeg må dele det opp i flere deler! Dette er del 1- som er mest ting til barnerommet og noen småting! :) Bordet og stolene tror jeg han skal få av oss til jul. Har også sett på hoppekua- så får vi se hva vi ender opp med til slutt :D Øverst på ønskelista akkurat nå er nok tallerkenhylla og happylights :)

Draleke Elefant //  Bord og stoler  //  Happylights  //  Stableklosser  //  Tavler fra Sebra  //  Sengesett fra Sebra 100x140  //  Uglepute stor  //  Hyllestige  //  Sengesett med sjiraffer  //  Teppe fra Elodie Details  //  Tallkerkhylle  //  Hoppeku  // Mine 100 første dyr bok  // mine 100 første ord bok  //  Bok med lyder  // Sittesekk  // Tekstilsett til Stokke tripptrapp  // Sandkasse

Ønskeliste til Jul


Her er litt av min ønskeliste til jul! Er så mye jeg har lyst på, så det kommer helt sikkert fler sånne lister. Hva ønsker dere dere til jul ?

 

 

Oro møbler fra Skeidar // Lykter  // Ib Laursen krakk  // Rosa Kitchen Aid  //  Pledd  // Bokser til vaskepulver // Lyslykter  // Dior lip glow  // CLEAN perfyme // Urban Decay Naked 2  //  Yankee Candles

Inspirasjon til stue


Stua er rommet jeg tilbringer mest tid i, og jeg irriterer meg sånn over hvordan det ser ut her :p Vi har ikke pusset opp stua så veggene er stygge og guloransje og alt er bare grusomt. Den er også utrolig liten så det er vanskelig å innrede, så derfor har det heller ikke blitt særlig prioritert. Ikke noe kjekt å pynte når det ikke blir fint likevel.. MEN jeg drømmer mye da, så jeg vet hvordan jeg vil ha det når vi en gang flytter! 
Favoritt tingen min er bordet vårt og det er det som skal være utgangspunktet i resten av innredningen. Bordet vi har er det samme som på bildet under. 

Jeg har såå mange ideér og det er så mye interiør jeg ønsker meg til stua, men satt sammen noen få ting på bildet under. Stilen jeg liker er hvitt med litt brunt/naturfarger og beige. Liker også å pynte med lyserosa, hvite og grønne planter. Roser og orkideer er favorittene!

 

 

MY BUCKET LISTHva har dere lyst til å gjøre i løpet av livet?

Grønt på barnerommet


Det er vel veldig mange som etter kjønn velger å bruke rosa og blå farger på barnerommet- inkludert meg selv! Men etter at Kids Concept kom med grønne ting har jeg faktisk fått litt sansen for det også jeg :p Blir nok ikke noe forandringer på rommet til Lucas enda, men skal ikke se bort i fra at det kanskje blir noe grønt der når vi skal forandre rommet på nytt når han blir litt større! Det er jo så fresht!

Hvilke farger går mest igjen på deres barnerom?

Hva syns dere om et barnerom med grønt interiør?

 

-

Biedilla!


 

Av alle ting.. Vet ikke hvor det kommer fra, men jeg har fått skikkelig biedilla og har lyst å kjøpe alt me bier på! Til nå har vi bare det som er over linja på bildet, og har de andre tingene under høyt på ønskelista! Flaks for meg er at alle de nederste tingene er ting vi trenger. Hihi. Skulle ønske det fantes myye mer søte ting med bier på, men det er faktisk ikke så mye å finne. Alle tingene på bildet er fra Skip Hop utenom kofferten og ryggsekken øverst til høyre, de er fra Cuties&Pals. :)

Se, jeg har til og med byttet vannmerke:
 

Hehe.. 
Er det noe spesielt dere har dilla på, enten til dere selv eller på barnas vegne? 

 

--

Bursdagskaken


Tenkte å vise dere et bedre bilde av bursdagskaken! Kaken er laget av ei som bor her jeg bor ( kaller seg Kalas på facebook ). Det var en skikkelig saftig og god sjokoladekake og er nok den beste jeg har smakt! Kjempefin var den også. Jeg er kjempefornøyd med den og skulle virkelig ønske jeg hadde klart å lage noe sånt selv også :)

Hva syns dere om bursdagskaken til Lucas?

1-årsfeiring overstått


Da var endelig 1 årsdagen feiret og Lucas har fått mange fine gaver! Lucas sloknet med en gang han la seg, så han var sliten etter selskapet. Prøvde å ta litt bilder men stua vår har så dårlig lys og veggene er i en grusom  guloransje farge så bildene blir kjempestygge og gule. Men men..

Jeg begynte å bake når vi sto opp i dag og nesten alt som kunne gå galt gikk galt. Heldigvis varte ikke uflaksen hele dagen :p Det begynte med at Lucas selvfølgelig skulle sove lenger i dag enn det han pleier, og jeg hadde ikke satt på noen vekkerklokke fordi han alltid pleier å stå opp til samme tid.. Etter jeg hadde kommet meg i gang med å bake boller fant jeg ut at vi manglet bakepapir selvfølgelig. Så fikk jeg låne litt av mamma og tenkte alt var greit. Neeida.. Jeg leste gjennom muffins og frostingoppskriften en gang til  og da hadde jeg også for lite melk, egg og smør i tillegg! Haha, snakk om å være fjern da. Cakepopsene ble også grusomt stygge og vurderte nesten å ikke servere dem, men de var så gode på smak så jeg tenkte at jeg fikk heller bare tåle det hvis folk skulle begynne å le av dem.. Hehe :p Hovedkaka var også supergod!

Det var veldig koselig med familieselskap og Lucas fikk mye gode klær og ullklær som er supert til barnehagestart! Han fikk også en kjekk sykkel, så imorgen må vi vel ut å prøve den litt :D

 


MeMini fw13/14!


Endelig har den nye høst/vinter kolleksjonen til MeMini kommet! Nå venter jeg bare på at den skal komme på nett, eller så får jeg handle neste gang jeg skal til Haugesund og innom MeMini der. Syns det var mye fint i denne kolleksjonen, og liker veldig godt at de har brukt litt mørkere høstfarger nå som Lucas eier veldig mye lyse klær og mye lyseblått. Liker kombinasjonen med blått og mørkebrunt! :) Hadde mye fint til jente også :)

Gleder meg til å shoppe :D 

Sheinside.com favoritter


Alle har vel hørt om sheinside.com nå? Tror jeg har lest om siden på alle blogger nå, så jeg har selvfølgelig vært innom jeg også! De har veldig mye fint der syns jeg og billig er det også. Det eneste jeg savner er at de skulle hatt sko og litt fler fine vesker! Her er ihvertfall 4 av mine favorittplagg som jeg kunne tenke meg å hatt!1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

Har dere funnet noe fint på denne nettsiden ?

I love...

Lucas sin minneramme!


Endelig har jeg fått summet meg til å begynne på minnerammen til Lucas! Jeg syns den ble litt for simpel så vet ikke om jeg sier meg 100% ferdig helt enda. Tenkte å kanskje ha en bitteliten bamse eller noe sittende oppå klossene ihvertfall:) Kom gjerne med tips!
Syns det er så koselig å bevare de første minnene på denne måten! Også syns jeg det er litt spesielt å ha med en knøttliten prematurbleie og de små klærne som er i størrelse 40 som han bruke den første tiden! De små tøflene hadde naboen vår strikket til han, og de brukte han hele tiden. Blir nesten litt sentimental av disse tingene, jeg :p

 

Har dere laget minneramme? Send meg gjerne en link/bilde :D

 

New in til 1 års dagen :)


Tingene jeg har bestilt til 1 års dagen begynner smått å rulle inn i postkassen nå, og jeg syns det er så gøy! Begynner nesten å lure på om jeg gjør dette mer for meg selv enn Lucas! Haha. Skal jo kun ha familie, så egentlig hadde jeg ikke trengt å gjøre noe annet enn å kjøpe papptallerker og kake på Coop mega, men jeg syns det er så gøy å lage til sånne ting og det er jo trossalt Lucas' første #bursdag :D Neste år blir det nok tema-bursdag ettersom Lucas helt sikkert har begynt å interessere seg for noe spesielt! Men dette første året får jeg bestemme alt, hehe :p

Det siste jeg bestilte var lyseblå ballonger og like sugerør som de under bare lyseblå med hvite stjerner på:) Og det neste blir kakelys, servietter og sånne "flagg" til å pynte cupcakes med. De sistnevnte har jeg lett overalt etter og fant tilslutt en australsk butikk som hadde akkurat de perfekte tingene som jeg hadde sett for meg i hodet at jeg ville ha, men som jeg ikke har funnet noen steder. Og heldig som jeg er (i dette tilfellet ihvertfall, savner deg søs! <3) bor søsteren min for tiden i Sydney. 

n

 

Hvis dere skulle hatt /har hatt temabursdag til de små: Hvilket tema har/ville dere hatt?

-

Inspirasjon til 1 års dag


Jeg er i full gang med bursdagsplanlegging! Vi skal ikke ha noen stor feiring, men jeg vil gjøre litt utav det likevel. Noe er kjøpt inn, og noe skal jeg kjøpe inn senere. Holder på å bestille kake til han nå. "hoved"kaka skal jeg ikke lage selv. Blir ikke lik den på bildet, men er inspirert av den. Skal også prøve meg på cupcakes og cake pops, så får vi se hvordan det går. Baking er ikke helt min ting, og jeg får det aldri fint! Jeg skal også lage en egen kake til Lucas som han kan grise med, også skal jeg lage en sjokoladekake i tillegg. Blir mye godsaker :D

Blir ikke en veldig fargerik barnebursdag dette første året, det får vi heller ta de neste årene når han har sin egen vilje og vil bestemme selv :p

Har dere hatt 1 års dag i hus? 

Hvordan var dagen ? :D

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits