Barnerommet


Etter at vi flyttet har desverre barnerommet blitt litt mindre prioritert enn før. Det er derfor ikke noe særlig spesielt med barnerommet og det ser egentlig veldig halvferdig ut. Spesielt siden jeg enda ikke har funnet noen gardiner som passer inn. Men her er det! Lucas stortrives og lekene ligger som regel strødd utover her hver dag, så det er jo ikke noe moro å pynte det uansett :P hehe.
Bord og stoler på barnerommet


Lucas fikk et bord med to stoler av oss til jul, og de har til nå stått nede i stua. Han har pleid å spise kveldsmaten sin der, sittet der å tegnet osv, så jeg har følt det har vært praktisk å hatt det nede. Men bordet var egentlig tenkt til barnerommet, og siden vi flytter snart hadde jeg lyst å prøve det ut! Hehe. Det passet akkurat inn i det lille hjørnet, og syns det ble ganske koselig! 

 

Nede i stua har jeg også endelig funnet en oppbevaring til bøkene hans! Har ikke hatt noen plass å legge dem før, og jeg har ikke visst helt hvor jeg skulle gjøre av dem for å holde det organisert og fint. Så fant jeg disse billige kassene på Europris! De passer fint inn i stua vår og får plass til mange bøker. Kjøpe også en liten kasse til alle dyrene hans, så har han dem samlet også :) Så et lite tips til dere om dere også er på jakt etter noe lignende! Den størte kassen her kostet vel ca 110 kroner og den minste kostet 39,- om jeg ikke husker feil. Får det ikke billigere enn det! :)

 

Hvordan syns dere det ble ? :)

Inspirasjon til barnerom


Nå flytter vi snart i nytt hus, og det er nye muligheter på barnerommet. Stilen har jeg allerede begynt å endre på og har falt veldig for "Sebra stilen". Syns Sebra har masse fint! Det er litt mørkere og har litt fler farger enn det sukkersøte lyseblå, og det er samtidig stilig og gjennomført. Og ikke minst så passer det fint for en litt større gutt!

Noe av det under har vi allerede, andre ting har jeg planer om å kjøpe. Kommer nok ikke til å kjøpe alt! Jeg er ikke såå perfeksjonist når det kommer til barnerommet lenger, fordi jeg vet at det ikke lenger blir værende sånn som jeg innreder det. Lucas er veldig glad i å rive ned og "ommøblere", så da ser jeg ikke lenger vitsen med å stæsje opp med ting som skal stå til pynt :) 

 

Hva syns dere om denne stilen ?
DIY: Alfabetklosser til barnerommet


Dette er et re-postet innlegg! Det er lenge siden jeg postet dette innlegget sist og jeg får fortsatt enormt med spørsmål om hvor disse klossene er fra. Derfor poster jeg det igjen! :)


(Se resten av barnerommet HER)

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om alfabetklossene jeg har på barnerommet til Lucas helt siden jeg la ut bilde av rommet første gang. Nå tenkte jeg at jeg kunne gjøre det om til et "do it yourself-tips" !

Først må jeg bare beklage dårlige iphone bilder.

1. Jeg kjøpte alfabetklossene på ebay. Selgeren jeg kjøpte av er ikke der lenger, men om du søker på alphabet blocks kommer det opp mange alternativer. De jeg kjøpte var 2x2 eller 2,5x2,5 cm, og helt perfekt i størrelsen syns jeg.

2. Klossene er ikke noe særlig pene å se på når de er urørte ( se nederste bilde ), så da er det bare å kjøpe maling i den/de fargen(e) du ønsker. Jeg valgte å male alle klossene hvite først, for så å male kantene og bokstavene i forskjellige blånyanser når det hvite var tørt.

Jeg fant frem bokstavene jeg trengte og begynte å male. Jeg orket ikke å male fler bokstaver enn nødvendig, for det var faktisk litt arbeid syns jeg! Måtte male de hvite mange ganger før de ble helt hvite, men dette kommer jo såklart an på malingen også :) Jeg brukte maling fra panduro.

3. Nå er det bare å finne en plass til dem på barnerommet! Jeg syns det er en veldig fin og søt måte å bruke navnet til barnet i interiøret!

Jeg har fått masse skryt for disse klossene, og det er mange som har lurt på hvor de er kjøpt osv. så det er jo kjempegøy! Jeg har ikke funnet dem "ferdiglaget" noe sted, men det er jo mer personlig å lage dem selv! :) Det er jo egentlig ganske enkelt og kan fort bli prikken over i'en på barnerommet :)

Hva syns du om klossene ?

Innreder barnerommet på nytt!


I dag kom tavlene jeg hadde bestilt i posten! De er fra Sebra og kommer i et sett med 3 stykker, men siden Lucas har så lite rom fikk vi bare plass til de to minste. Syns det ble fint likevel! Tavlene har magnet og man kan tegne med kritt på dem. I hjørnet under tavlene skal det stå et lite bord med to stoler som Lucas skal få til jul.

Syns det er så morsomt å innrede barnerommet på nytt! Nå er jeg lei av alt det sukkersøte og lyseblå, så nå blir det litt mer farger og litt mørkere farger som passer bedre til en litt større gutt :) Stilen vi går for er mye Sebra inspirert. Blir spennende å se hvordan det blir til slutt! Denne gang har jeg mer fokus på Lucas og lek enn at det skal se fint ut, så jeg har tro på at det vil bli seende litt mer "rotete" ut denne gangen! Hehe.

 

Leke litt før leggetid :)

 

 

Hva syns dere om tavlene ?

 #interiør #barnerom #sebra #mammablogg 

Nytt til barnerommet!


I dag fikk jeg pakke i posten fra Jollyroom.no! Jeg har kjøpt noen kjempesøte og store stableklosser til Lucas. Han har i det siste vist interesse for putteboksen, så jeg tenkte at tiden kanskje er inne for å gi han litt mer "hjernetrim" ved å stable på klosser! Han skjønte fort hvordan det skulle gjøres, og ble så stolt når han fikk det til :)

Har også kjøpt magnetbokstaver! Jeg har bestilt 3 magnet/kritt tavler fra Sebra, så disse bokstavene skal jeg bruke på tavlene :) Håper de kommer snart, for jeg er så spent på om de passer på veggen jeg har tenkt å ha dem på! Det er en del av julegavene til Lucas, men siden det ikke er så spennende for han med sånne interiørting så rigger jeg det til før jul. Hehe. Stableklossene var også egentlig en del av julegavene, men de var jo så morsomme at det ikke var vits å vente til jul med de heller :p 

 

Noen av dere som har noe av dette ?

Noen som har magnettavlene fra Sebra? De 3 rundingene som kommer i et sett.
Prinserommet til Lucas Matheo


Her er rommet til min herlige lille prins Lucas Matheo. Bildene her hentet fra > min andre blogg <, derfor står det makeupmalin på dem! :)

 

Hva syns du om rommet?

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014


Legg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby

hits