So long and goodbye!


Hei!

Det har ikke vært veldig gøy å blogge lenger etter at jeg kom tilbake etter bloggpausen. Ikke har jeg så mye å skrive om og ikke er det så mye respons lenger heller, noe som selvfølgelig gjør at man mister blogglyst!

Jeg har lenge hatt lyst å slette hele bloggen, men så har jeg jo skrevet mange minner, fulgt Lucas sin utvikling osv noe som har gjort det vanskelig å slette bloggen. Men denne gang kommer bloggen til å bli slettet. Jeg kommer til å la den stå en liten stund før jeg sletter den.

Jeg setter stor pris på alle som har fulgt meg og bloggen og lagt igjen fine kommentarer! Jeg kommer fortsatt til å være aktiv på instagram, så om dere vil kan dere følge meg videre der! Der får dere se livet med Lucas & Leah, interiør, hus og hjem, mat og hverdag! (@Malin_nordby)


4 kommentarer

Helene Viktoria

08.09.2014 kl.19:06

Trist at du sletter bloggen,men det er nok en tid for alt.. Jeg skal følge deg videre på instagram :)

Mammahjem

08.09.2014 kl.20:52

Åneei :-( Så dumt! Følger deg jo uansett videre på Instagram, men kommer til å savne bloggen din <3

juanita

09.09.2014 kl.15:18

åå så trist :(

Iva

05.10.2014 kl.23:59

Jeg har nettopp sagt til mannen min hvor fin bloggen din er og så leser jeg at du vil slette den. Så trist å slette alt du har brukt så mye tid på. Du burde beholde den som en minne. Jeg har også en liten gutt - uke 37, dismatur. Det var interessant å følge utviklingen måned etter måned :) Og må si at min gutt var ikke seint heller. Tvert imot :)

Lykke til deg videre :)

Hilsen Iva

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡