NABBY babycall


✻ ✻ ✻

For ikke så lenge siden mottok jeg en Nabby babycall i posten. Jeg syns den virket veldig kjekk både fordi det kun er en app man bruker og fordi selve babycallen var liten og enkel å plassere. Man slipper det styret med ledninger og tull. Det var nettopp ledningen som ble ødelagt på den babycallen vi hadde til Lucas, så for meg var ihvertfall det et pluss at denne var trådløs.

Babycallen fungerer via Bluetooth og man må ha en smarttelefon eller en iPad. Babycallen har en rekkevidde på 340 meter!
Nabby kjører på en unik forbindelselinje der bare du og babyen er, og ingen andre signaler forstyrrer. Begge foreldrene (eller for eksempel barnevakt)  kan bruke babycallen med telefonen, men kun én om gangen. Men det er superenkelt å bytte på hvem som har appen aktiv. 

Du kan stille på lydfølsomheten på telefonen og du kan se temperaturen inne på rommet til barnet. Babycallen reagerer raskt og man får da et gråtende ansikt opp på skjermen samtidig som man hører at barnet gråter (eller prater og leker for den saks skyld!) Appen teller også antall timer barnet sover.
Jeg har ikke prøvd dette selv enda- men appen skal reagere selv om man snakker i telefonen også! 

Når det kommer til batteritid så varer Nabby i 70 timer etter en lynlading på 1 time. Når batteriet er tomt kobler man bare en usb til dataen og i Nabbyen så lader den seg kjapt igjen. Utrolig lettvint!

Når Lucas var mindre hadde vi babycall med kamera og det syns jeg var utrolig kjekt å ha da han lå i en annen etasje når vi var i stua på kvelden. Den babycallen hadde også den funksjonen at vi kunne prate til han å spille musikk, men disse funksjonene ble aldri brukt. Denne gang følte jeg ikke behovet for kamera, for her vi bor nå er soverommene rett ved siden av stua så det er veldig lettvint å sjekke ungene og vi går uansett forbi rommene når vi skal på do. Derfor trengte jeg egentlig bare en babycall som gjør at jeg hører smålyder og om f.eks Lucas har satt seg til å leke istedenfor å sove :p

✻ ✻ ✻

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Nabby og den oppfyller alle mine behov. Det eneste som hadde vært bedre var om både mor og far kunne hatt appen aktiv samtidig, men som sagt så er det veldig enkelt å bytte, og vi er jo somregel i samme rom så det er ikke et must. 
Det er en veldig enkel babycall og appen er lett å håndtere. Jeg kan trygt anbefale denne videre! 

 

Noen andre som har prøvd Nabby ?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡