Forevige små babyavtrykk


For 2 uker siden tok vi avtrykk av hendene og føttene til Leah. Da var hun 3 uker. Det samme gjorde vi da Lucas var 3 uker gammel. Syns det er så fint å ha og se tilbake på <3 Lucas sine avtrykk er inni rammene, mens Leah sine er de uten ramme. Det er litt vanskelig å se på bildet, men Lucas sine avtrykk er en del mindre enn Leah sine. Ser også ut som om Leah har litt mer på kroppen da fotavtrykket hennes er helt svart, mens Lucas sitt er spinkelt! hahah. Men Lucas var 2,7 kg når han var 3 uker og Leah var 4,0 kg, så det er jo en god forskjell der :p

Nå skal vi på 6 ukerskontroll neste uke og jeg er veldig spent! Man kan se hun vokser nesten for hver dag. Når jeg ser på bilder så er hun tjukkere nå enn det Lucas var når han var 3 mnd! Veldig moro å sammenligne siden de er så forskjellige på det området. Utseende derimot, der er Leah prikklik på Lucas når han var baby. 
Har dere tatt avtrykk av barna?

Én kommentar

Karoline Kristin

05.09.2014 kl.01:23

Så utrolig like de er!! :)

Koselig med slike avtrykk :)

05.09.2014 kl.10:17

Koslig med sånne avtrykk da. Det må eg hugse på å gjere også. :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡