Good morning!


Enda en ny dag! Jeg kjenner jeg aller helst vil sove i 1 år, men man må vel prøve å få med seg dagene :p Leah er 4 uker i dag og jeg er enda kjempesliten og går egentlig bare å venter på å få litt overskudd sånn at jeg orker å gå litt på tur og styre på. Med Lucas gjorde jeg noe hele dagene, mens denne gang har jeg rett og slett null energi og lyst til å gjøre noe. Men jeg regner med det kommer, og jeg gleder meg :) Kan vel ikke kreve av meg selv at alt skal være i full gang allerede etter 4 uker! #ikkebareharmoniskimammapermisjon
Men jeg koser meg ihvertfall med Leah, og hun er fortsatt et prakteksemplar av en baby.

I går kveld fikk vi Adams Matkasse på døren, så jeg er veldig spent på å prøve masse ny mat! I dag blir det fisk, noe jeg ikke liker. Hehe. Men jeg har så lyst å like det, og det skal jeg få til også. Lucas er glad i fisk ihvertfall, og det er jo uansett viktig at han får i seg sånn mat selv om jeg ikke har gjort det. Flink å ta tran er han også :)

Noen her som har erfaring med Adams matkasse eller andre matkasser?

//frokost

 

 #mammablogg #frokost #mat #baby

2 kommentarer

Alexandra

26.08.2014 kl.12:22

Huff, får håpe energien kommer tilbake snart :-)

Jeg har ikke prøvd Adams matkasse nei, men tror jaggu jeg skal prøve den når jeg kommer hjem fra ferie :-D

juanita

26.08.2014 kl.12:46

hvilket program bruker du når du setter på skrift og sånn på bildene dine? :)

MalinogLucas

26.08.2014 kl.12:47

juanita: Photoshop :D

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡