House tour: 1. etasje


Her kommer enda litt mer bilder av huset. Dette er første etasje, og det er i denne etasjen mest gjenstår mtp innredning. Det er nesten sånn at jeg ikke har lyst å vise dere, haha. Menkan heller vise dere 1. etasjen igjen når den er ferdig innredet sånn som jeg vil ha det :) Vi har enda ikke prioritert verken møbler eller pynt her enda siden det er så mye vi trenger mer i hovedetasjen. I denne etasjen har vi 2 soverom (gjesterom/kontor og Lucas sitt fremtidige rom), vaskerom, kott, et bad og gang.Det er ikke vits å vise dere de smårommene i denne etasjen da det bare er kaos der foreløpig, og på badet her er det bare en vask, do og badekar.

 

Når man kommer inn er det først et lite vindfang. Her har vi en knagg og et lite brettbord med litt pynt og et speil.

 

Så kommer man ut i "hovedgangen". Her er det åpent inn til kjellerstuen også. Døren på bildet under går inn til der Lucas skal ha sitt rom når Leah skal flytte inn på det han har nå.Hele kjellerstuen er kun midlertidig. Her har jeg plassert all "resterende" pynt som ikke hører til oppe, så her ser det rett og slett ikke ut! Haha. Sofaen og bordet er også lånt midlertidig kun for å ha noe der nede.

 

3 kommentarer

Kamilla Haaland

24.08.2014 kl.21:32

så fint du har det!! :)

mamma93

25.08.2014 kl.08:54

Syns det var kjempefint eg!

Er så misunnelig på dei som har større hus eller leilighet. Her bur me i eitt lite hus på 55 kvm. Men det duger inn til vidare :)

MalinogLucas

25.08.2014 kl.13:29

mamma93: Takk! :) Vi bodde på 84 kvm før og da var nesten 30 av dem kjeller som ikke kunne brukes til mye :P Veldig deilig nå når vi bor på 200kvm! Merkes godt at det er større :)

Alexandra

26.08.2014 kl.12:20

Så fint det var! :-D

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡