Første smil og 3 ukerskontroll


I går, 19. august, var termindagen og 3 ukersdagen til Leah. Vi var på 3 ukerskontroll og hun har lagt veldig godt på seg! Ei lita bolle :) Rett før vi skulle veie henne, delte hun sitt aller første ekte smil! Hun smilte til meg med pappaen og helsesøster som vitner. For en fin følelse det er med disse første smilene <3 Nå gleder jeg meg til hver gang hun våkner sånn at hun kan smile mer! Hehe.

Hun er fortsatt verdens snilleste baby som sjeldent gråter. Har enda ikke hatt en skikkelig gråteøkt. Det er som regel bare noen sekunder om jeg er for treig til å få frem maten. Hun sover godt om natten og er våken 1 gang for mat, så enn så lenge så får jeg fortsatt litt søvn.

Jeg føler enda ikke at jeg har kommet meg helt tilbake etter graviditeten og svangerskapet, og føler meg generelt sliten og energiløs. Stresser veldig over at alt ikke er skinnende rent og ryddig til enhver tid og går og rydder hele dagen og føler aldri det blir bra nok. Før vi reiste hjem fra sykehuset sa jordmor til meg at det er GREIT at ikke alt er på stell nå i begynnelsen. Så det prøver jeg å huske på innimellom. Det er greit om det ligger litt leker her og der og at kjøkkenbenken ikke alltid er strøken. Jeg skal slutte å stresse! 

 

Når smilte deres baby første gang ?

 

3 kommentarer

Åå, så fin hun er ! Også så lik Lucas :D
Hvor redigerer du bildene for å få hvite kanter? (svar gjerne i innboks, da jeg kommenterer så mye at det blir umulig å få med alle svarene) NYYYDELIG SKATT <3

MalinogLucas

20.08.2014 kl.21:01

SiljeMerethe: Jeg bruker photoshop! :)

mamma93

21.08.2014 kl.01:14

So fin baby!! :) Og for eitt nydlig smil! :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡