MEMINI F/W 2014/15 ØNSKELISTE!


Memini har endelig kommet ut med høst/vinter kolleksjonen sin! Jeg er alltid like spent på hvilke klær som kommer når de nye kolleksjonene kommer ut. Jeg har funnet masse jeg liker allerede. Det er litt mer fint til jente enn til gutt denne gang, men fortsatt mye fint til gutt også. Hele kolleksjonen består av lite/duse farger og veldig mye grått til gutt- akkurat som jeg liker det! Gleder meg til å få kjøpt noen av klærne! Til Leah tørr jeg ikke å kjøpe så mye enda siden hun såvidt bruker størrelse 50 enda, så det er vanskelig å vite hvilken størrelse hun bruker når været begynner å bli kaldere. Men jeg kjenner meg selv og vet at jeg helt sikkert kommer til å ta en sjags og kjøpe likevel :P hehe. Både Lucas og Leah trenger nytt ull til vinteren også, så jeg kommer definitivt til å kjøpe noen av Woolba klærne som jeg husker fra forrige sesong at var supermyke og gode. 

Hva syns dere om Memini's F/W 2014/15 kolleksjon ?

 

5 kommentarer

Giske

12.08.2014 kl.20:52

Åååååh, så mye fint <3 Her er det MYE jeg vil ha til Karia! Hvor pleier du å kjøpe MeMini klær på nett? :)

arielasmamma

12.08.2014 kl.21:20

Så mye fint :) Super søtt ullundertøy! Ariela & lillebror ønsker seg masse av det samme <3

MalinogLucas

12.08.2014 kl.21:43

Giske: Nå er det ganske mange nettbutikker som selger memini for tiden så det blir litt forskjellige steder! Men bl.a Markusogmolly.no og miinto.no. Smaaungene.no har også nylig begynt å selge memini! :)

Giske

12.08.2014 kl.22:32

Ja stemmer :) Pleier som regel å kjøpe på miinito, men føler at størrelsene blir så fort utsolgt, så greit å ha et par alternativer ;)

Ps. Har den heldressen nederst til høyre til datteren min(bare i hvit), og med mindre du har en veeeldig lang og tynn baby så er den ikke så fin på, og veldig stor i størrelsen. Har den i strl 50 og det er først nå i det siste at den passer i lengden(bruker 62 til vanlig), men da var den veldig trang i livet og nede der så knappene er langs beina, så går de opp hele tiden langs bleia :p Bare et tips ;)

MalinogLucas

12.08.2014 kl.23:09

Giske: Ja, syns faktisk også miinto blir fort tomme for str!
Takk for tips! :p Har den faktisk i blå til Lucas (den fra forrige sesong) men kjøpte den for stor da, så la ikke merke til passformen på han i tillegg til at han er lang og normal/tynn! Men babyen er tjukk og veldig kort, så da blir den nok sånn som du beskriver på henne kan jeg tenke meg! :p Kanskje bedre å kjøpe bodyen istedenfor heldressen til henne kanskje :P
de har mye fint da :D

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡