Babynest fra LilleVerden.


Da Lucas ble født pleide vi å rulle sammen tepper å legge under lakenet sånn at han fikk en sånn lun og god kant rundt seg. Siden han var prematur ble vi rådet på nyfødtintensiven til å få han til å føle seg trygg og ha det trangt rundt seg. Den gangen hadde jeg aldri hørt om babynest, som hadde vært helt perfekt for oss da. Så nå når babynest i det siste har tatt helt av, visste jeg at vi måtte ha et siden vi savnet noe sånt sist. Det er mange der ute som lager babynest, men jeg falt helt for Lille Verden og valgte å bestille fra henne. Jeg valgte et kjempesøtt hvitt og rosa med prikker på og blondekant. 

Fikk babynestet i posten i dag og jeg er så utrolig fornøyd! Det er helt perfekt og jeg gleder meg til å putte baby oppi der nå :) Får ikke sagt det nok hvor fint det er og hvor fornøyd jeg er med det! Jeg fikk melding av Lille Verden i går om at babynestet var sendt, og det var her allerede i dag. Hun har svart meg fort på meldinger og har vist veldig god kundeservice, og jeg har derfor lyst å skrive gode ord om henne her! :)

 

Først kan dere jo se den "fine" løsningen vår på "babynest" i lekegrinda når Lucas var nyfødt :p Her skulle vi virkelig visst om at det fantes skikkelige babynest!


Og her er babynestet fra Lille Verden. Dette kommer nok til å bli med oss i sofaen, i sengen, i bedside criben og overalt! 

 

Har dere babynest til babyene?
 

2 kommentarer

Victoria Wisløff

25.07.2014 kl.22:44

Kos deg resten av kvelden!
Har også babynest fra Lille Verden! :)

Giske

28.07.2014 kl.21:35

ja, jeg har også babynest, vi bruker det enda, og hun er 6 mnd (4,5 korrigert) :) Har også hat veldig mye bruk for det i og med hun er prematur :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡