Redebygging


Denne vuggen har vi hatt helt fra begynnelsen av, men siden vi drev med flytting og oppussing har den ligget hos mamma sånn at den ikke ble ødelagt eller forsvant oppi det hele. I går hentet jeg den, vasket det som skulle vasket og satte den opp i stua. Skulle egentlig bare teste den ut siden jeg syns det var litt tidlig å ta den frem, men den står ikke i veien og det var litt koselig så jeg tror jeg bare lar den stå :D Vi hadde aldri vugge til Lucas da stua var veldig mye mindre i det andre huset og vi brukte bare lekegrinden, så det blir koselig å ha en vugge denne gang :) Jeg er 37 uker i morgen og det nærmer seg med stormskritt! Neste lørdag er også Lucas hele 2 år! Det har gått så fort. Han har blitt så stor og prater som en foss. Han sier alt av ord og kan si setninger med opp til 5 ord! Super stolt av lille store gutten min :) 

Nå er vi spente på hvordan han vil reagere på å bli storebror, men håper han vil glede seg over den nye rollen sin i familien <3 

 

#redebygging #mammablogg #gravid #lillesøster #leandervugge #tobarnsmor

Ingen kommentarer

Mammahjem

25.07.2014 kl.21:32

Ååå så fiiint <3

Nå nærmer det seg virkelig! :-D

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡