Verdens beste sminkefjerner


I det siste har jeg visst fått litt dilla på kokos når det kommer til hud og hårprodukter! Hehe. Syns det lukter himmelsk :) Shampoen og balsamen syns jeg er kjempegod. Hamstret disse da jeg var i New York i fjor, men da en annen type med keratin i. Nå fant jeg de endelig et sted på nett som sender til Norge, så denne gang prøvde jeg meg på den med Coconut milk. Tørrshampoen er fra Batiste og er den aller beste av alle tørrshampoene syns jeg! 

Så har vi Cocosa som de fleste sikkert har hørt om og kanksje prøvd også. Om ikke kan jeg absolutt anbefale å prøve det! Det kan brukes til ALT. Matlaging, hudkrem/olje, sminkefjerner osv osv. Jeg fikk en slags åpenbaring en gang jeg ble tom for sminkefjerner og det var søndag. Jeg bruker til vanlig en foundation fra Revlon som sitter som støpt på huden og selv med sminkefjerner er den vanskelig å få av. Da kom jeg på at jeg hadde lest at Cocosa blandt annet kunne brukes som sminkefjerner. Så da hentet jeg den og smurte på ansiktet. Det tok bare sekunder før sminken nesten fløt rundt i ansiktet, og jeg tok bare en varm klut å vasket av. A L T sminken var borte. Jeg måtte ikke skrubbe litt en gang! Renset huden etterpå for å sjekke om alt sminken var borte, og det var den. 
Har aldri kjøpt sminkefjerner igjen etter dette for å si det sånn!
Man trenger nesten ingenting av Cocosa for å fjerne sminken, så den er veldig drøy i bruk og varer lenge. Derfor blir det også mye billigere å bruke og samtidig er jo cocosa helt naturlig så det er ingenting farlig du smører i ansiktet. Den finnes også uten smak og lukt, men denne har ikke jeg prøvd enda.
PRØV sier jeg bare :) 

 

Hva fjerner dere sminken med?

Har du prøvd Cocosa til noe?

Ingen kommentarer

vildemta

15.07.2014 kl.23:36

så kurt tips!

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡