Zara favs


Hei!

I morgen drar vi til Sveio på hyttetur i noen dager. Håper på litt fint vær ihvertfall! Skal bli deilig å komme seg litt bort! Uka etterpå er det tid for jobb igjen på samboeren og Lucas begynner i barnehagen igjen etter 3 ukers ferie. Jeg skal bare fortsette å ruge litt til og samle litt krefter. Hehe. Kanskje jeg skal begynne å tenke på å pakke fødebagen ferdig, handle inn resten som trengs og gjøre litt klart her hjemme til lillesøster kommer :)

Så over til noe helt annet! Jeg er så glad i klærne til Zara baby og handler her støtt og stadig! Utrolig nok har ikke lillesøster fått noe herfra enda, men de 3 nederste plaggene er på vei i posten til Lucas nå :) Det er for tiden salg der for de som ikke har fått det med seg! Det er veldig utplukket nå siden det er en stund siden salget startet, men det er fortsatt veldig mye fint :) Noen av AW14 varene har også kommet nå, bl.a indianer t-skjorten og "telt"-buksen på de nederste bildene som jeg venter på i posten. Det beste med Zara utenom de tøffe klærne er prisen og frakten. Syns de er så billige og har utrolig kjapp levering!
 

 

Noen som har gjort innkjøp her i det siste?

2 kommentarer

Cecilie

07.07.2014 kl.19:16

Mye fint! :)

Iselinbst

10.07.2014 kl.00:31

Elsker Zara! Har gjort litt for mange innkjøp derfra i det siste. Her om dagen kom den orange stripete t`skjorten, sammen med den orange joggebuksen og en super kul vest :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡