Ny vogn- Mountain Buggy


Nå når lillesøster kommer, så skal hun få Emmaljunga vogna til Lucas. Lucas har jo ikke det samme behovet for en sånn vogn nå lenger, så nå har vi kjøpt en ny sportsvogn til han som er litt mindre og lettere å dra med seg. Han har en Quinny trille fra før av, men denne syns jeg kun egner seg på shoppingsenter da den verken kan legges ned og ikke er god å trille ute. Siden han fortsatt sover på dagtid er det best om vogna kan legges ned i tilfelle vi ikke er hjemme når han skal hvile eller om han er på besøk. I tillegg må den jo kunne trilles ute sånn at han også kan være med når vi skal gå litt lengre turer:) I barnehagen har han en TFK joggster twist og syns denne er helt topp, så jeg ville ha noe ala det samme nå. Valget falt på Mountain buggy Urban jungle. Denne har vi sett på på nett lenge men vi har ikke vært sikre, så når det dukket opp en veldig pent brukt en til halv pris gjorde det egentlig valget for oss :) Superfornøyd!

 

Hvilke(n) vogn(er) har dere? 
Er dere fornøyde? 

4 kommentarer

maikenhb

04.07.2014 kl.21:40

Vi har TFK joggster twist til babyen som kommer, og jeg ser så frem til å bruke den flittig! Har prøvd venninnen min sin, og den er jo en drøm å trille. Hadde emmaljunga til førstemann, og den syns jeg er klumpete og tung iforhold. Dette blir stas :-) Hørt mye bra om Mountain buggy også!

Marie

04.07.2014 kl.22:55

Så fin! De ser utrolig greie ut :) Hadde Emmaljunga til Leo, men det ble stjelt :( (!!!!) Skikkelig frekt :( Dyr var den også.. Jaja... Nå har han bare en trille han også, men han sitter mye i vogn, så jeg har tenkt på å kjøpe enten en mountain buggy eller en babyjogger :) Tror jeg går for sistnevnte fordi den er så lett å legge sammen :)

Giske

04.07.2014 kl.23:13

Vi har Emmaljunga citycross som vi er stor fornøyd med :D Ellers så har vi Babyzen yoyo som vi har med når vi skal ut å reise osv :) Veldig grei vogn å ha med på reise pga den er godkjent som håndbagasje og er veldig liten når man slår den sammen :)

MalinogLucas

04.07.2014 kl.23:18

Marie: Nææ, så kjipt at den ble stjelt! De er jo spinndyre de vognene ja. Hadde blitt skikkelig sur om Emmaljungaen vår ble stjelt :/
Men veldig greit å ha trille/ liten sportsvogn nå i denne alderen da, istedenfor de store emmaljungaene. Spesielt med tanke på plass i bil osv :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡