Har du lyst har du lov


Gullgutten har reist på ferie med besteforeldrene og tanten sin og skal være borte i noen dager. De skal blandt annet i dyreparken og på hytta. Han kommer til å ha det såå moro og han har gledet seg sånn og snakket om at han skal være med "bobo" (mormor) og besten lenge. Har aldri sett han løpe så fort mot dem da de kjørte inn i gården vår når de skulle hente han i dag tidlig! hehe. Men det er litt verre for mammaen. Savner han enormt allerede og har trøstet meg med både is, snop, biffsnadder og chips i dag! Lurer også fælt på hva jeg gjorde før jeg fikk Lucas. Er jo så kjedelig å ikke ha han her! 
Men samtidig skal det bli godt å få slappet av litt nå som bekkenet krangler mer enn noen gang og jeg såvidt klarer å gå uten store smerter. Få ladet opp litt!  I dag er det bare 50 dager til termin og 33 dager til Lucas sin 2 årsdag <3 Neste uke reiser vi på hyttur så er det slutt på ferien til Lucas og samboeren. Da er det bare å begynne å vente på lillesøster og gjøre alt klart til hun kommer:)

 

Hva er deres planer i sommer?

3 kommentarer

Marie

01.07.2014 kl.22:20

Så deilig med barnefri :) Han kommer nok til å kose seg masse, dyreparken er så gøy :D Jeg har enda ikke hatt barnefri mer enn én time. Haha. Føler det er på tide snart ;)

Mammahjem

02.07.2014 kl.23:51

Han koser seg sikkert kjempe masse! :-D Du må bare nyte stillheten mens du kan, og la bekkenet hvile :-) Kos deg med akkurat det du har lyst på! Det har du fortjent ;-)

Jeanette =)

03.07.2014 kl.10:52

Flott innlegg! :)

Vil du ha gratis wrap fra itworks?

Du kan også bestille om du ønsker det, send meg gjerne en privat melding inne på siden om du ønsker å vite mer om dette.

Denne wrappen kan brukes fra halsen og ned, hvor du vil. Innstramming, toning av opp strammende altså full kropps forming! Kan brukes til alt, få synlige muskler, fjerne arr og cellulitter, toner huden, strammer og former kroppen slik du ønsker det og mye mye mer. Perfekt for mamma kropper, hjalp ihvertfall på min <3 Fantastiske bilder ligger ute på siden, du bare må se!!! :D

Produktet er laget av 100% naturlige ingredienser som blomster ekstrakter og urter. (trykk på bildet) Husk og LIK siden og DEL den, har så lyst å dele ut en wraps snart til en heldig en :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡