I det siste + svangerskapsuke 30


Long time no see!

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er tilbake riktig enda, men fikk lyst til å komme med en liten oppdatering! Nå er det noen uker siden dere har hørt fra meg! 
Jeg er kommet til uke 30 med lillesøster i magen og det nærmer seg med stormskritt. Har mye plager og hverdagen er tung, men likevel flyr tiden forbi. Dette svangerskapet har virkelig gått fort og jeg har ikke rukket å fulgt med så mye. Ellers står alt bra til med lillesøster og det ser ut som om jeg får gå til termin denne gangen. Har ekstra oppfølging pga det som skjedde sist, og alt ser fint ut! Veldig deilig :)

Lucas nærmer seg 2 år og han utvikler seg hver dag. Han prater som en foss og bruker 3-4 ord i setninger. Han overrasker stadig med å vise hvor smart han er og gjør ting vi ikke visste han kunne. Det kjekkeste han vet for tiden er å hjelpe til og jobbe. Klippe gresset er det aller kjekkeste og han spør hver dag "pappa klippe gresset?". Han pleier å få være med å holde i gressklipperen og det er så stas. Ellers er støvsugeren kjekk. Nå har han nettopp fått seg sin egen leke-støvsuger og den har han lekt med hele dagen helt siden han fikk den. Det første han sa i dag tidlig, nesten i søvne, var: "støvsuger!". Da var han kjapt på vei ut av senga og på vei inn i stua for å hente støvsugeren sin. Dette nesten før han hadde våknet :p Han er også stor fan av såpebobler, traktorer og vennebyen! Han liker å synge og favorittsangene er Lille petter edderkopp og små rumpetroll. Ellers nynner han og synger "lalala" :) Vi ler mye av han om dagen for å si det sånn! Litt av en sjarmør :)

Ellers er det ikke så mye å fortelle tror jeg? Spør gjerne om dere lurer på noe :) Følg meg også på instagram @Malinchanel :)


 

UKE 30 

  Termin:  19. august 2014

 På vei:  30+3 uker

 Igjen til termin:  10 uker

 Kjønn:  Jente!

 Navn:  Hemmelig :)

 Aktivitet innenfra:  Ja hun er veldig aktiv om dagen!

  Vann i kroppen/hevelser: Litt!

  Søvn: Har sovet veldig dårlig i det siste. Har nok mye med varmen å gjøre og at det er vondt å røre på seg. Og så har jeg jo en liten luring som sniker seg mellom mamma og pappa om natten :)
 Utstyr:  Vi har det aller meste etter Lucas, men skal kjøpe noe nytt!

 Utstyr som mangler: Vippestol, tripptrappstol, dyne, sengtøy, bilstolbase, babycall, lammeskinn, babynest, badestol til flexibath..

 Nyeste innkjøp: Nå har jeg endelig fått fingen ut å begynt litt! Fikk rett før helgen bestilt ny stellematte, ammepute, et teppe, vaskekluter og smokker. Klær har vi også nok av nå. Trenger bare noen strømpebukser og jakker/dress/yttertøy.

 Neste kontroll: Ultralyd 24.april ihvertfall, vet ikke om jeg skal til jordmor i mellomtiden. Skal ringe henne på mandag :)

 Plager: Bekkenløsning, halsbrann, kynnere, sliten.

 Kynnere: Ja, mye!

 Barnerom: Babyen ligger med oss i starten, så har ikke ordnet noe babyrom denne gangen uheldigvis. Hun skal etterhvert få Lucas sitt rom, men da må Lucas flytte ned i etasjen under, så det drøyer vi lengst mulig.

 Om fødselen: Tenker ikke så mye på den egentlig! :)

 Dilla på: Ikke noe spesielt egentlig, men MÅ ha lovehearts med meg overalt pga halsbrannen. Absolutt ingenting annet enn lovehearts hjelper! Ligger loveharts overalt her! :p

 

 Sykehusbaggen: Jeg som sa den skulle være klar til uke 30 denne gang.. Satt meg ned å skrev en liste i dag og pakket noen kremer osv i en toalettmappe. Har ikke kommet så mye lenger enn det :p

Hva skjer hos dere om dagen?
Hvor langt er dere andre gravide på vei ? :) 

3 kommentarer

naaaw, så nyyydelig <3

Helene Viktoria

11.06.2014 kl.07:01

Her går dagene til å være sykemeldt og være hjemme med Frida... Gjøre husarbeid og holde huset i orden,,,

RisRosogKlaging

12.06.2014 kl.07:56

Kjekt at du hører fra deg. Det høres veldig morsomt og koselig ut å se alle forandringene fra Lucas. Håper dere får en fin tid fremover :)

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡