Grønt på kjøkkenet


I dag har jeg kjøpt meg frø og noen kopper til å bruke som potter! Syns det er litt gøy med ting man har plantet selv, så nå er jeg spent på om det spirer og blir brukbart! Har hatt idéen i hodet en stund, og koppene passer perfekt inn på kjøkkenet vårt der jeg har grønne detaljer! Gleder meg til å (forhåpentligvis) se når frøene har blitt til forskjellige krydderurter! Kanskje det også gir litt motivasjon til å prøve litt forskjellig i maten også?
Koppene er forresten MANO krus fra Kähler i den største størrelsen. Det finnes også urtepotter i samme serien, men jeg har brukt krusene. Jeg har kjøpt mine i en butikk her jeg bor, men de finnes også på nett HER. syns de er superstilige!
2 kommentarer

Alexandra Natalie Guttke

05.04.2014 kl.21:36

de var nydelige! Elsker kähler, de har så masse fint <3

Har så lyst på den store stripete vasen med gul farge nå til påsken, men de er litt dyre. Så må nok gå til innkjøp av en litt mer nøytral, ellers så må jeg bytte ut hver årstid :-D

MalinogLucas

05.04.2014 kl.21:37

Alexandra Natalie Guttke: Ja ikke sant! :D
Ja de er ganske dyre! Men såå koselig det hadde vørt med den gule da til påske! hehe

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡