NOVA STAR


Nova Star er et svensk klesmerke for barn med slitesterke hverdagsklær! Nova Star ble til i 2004, noe som vil si at de feirer 10 år i år!
Lucas har vært så heldig å få prøve noen av disse klærne og mottok to gensre og en bukse for en liten stund siden. Jeg har drøyd dette innlegget litt for å få teste klærne i lek, i vask og kvalitet.

Jeg liker godt at klærne er enkle og hverdagslige, og ikke minst barnehagevennlige. Jeg liker at buksa har bred ribb, noe som gjør det behagelig for barna å ha den på uten at noe strammer rundt livet. Vet jo hvor godt jeg syns det er å bruke mammabukse! hehe. Denne buksa er også justerbar i livet, fordi den har knapper på insiden man kan justere på. Buksa er heller ikke for tykk og stiv, noe jeg er nøye på med barneklær. Vi bruker ikke dongeribukse så ofte fordi jeg ikke liker å gå med det selv, men de gangene vi bruker det passer jeg alltid på at den er tynn og myk og ikke stiv og vanskelig å gå med. Han er så aktiv og glad i å leke og er avhengig av at det er mulig å bevege seg i klærne! Denne buksa er faktisk også den orginale buksemodellen de startet med for 10 år siden!

 

Jakken er også helt topp for oss, da jeg er veldig glad i den type klær. Igjen for at det skal være behagelig i en aktiv hverdag! Genseren er myk og god og har ikke hette, noe som er praktisk mtp soving i barnehage for eksempel, og at det ikke blir klumpete under yttertøy. Jeg elsker den freshe blåfargen som Lucas er så fin i. Denne genseren har også jubileumslogo på ryggen for å feire deres 10 år! :)

 

Lucas fikk også en tynn genser som matchet perfekt til resten. De siste mnd har vi begynt å bruke genser mer og mer og liker det mye bedre enn body. Da er det for det meste sånne tynne gensre vi bruker så det var midt i blinken å få en sånn. Denne er også kjempemyk og veldig fin i størrelsen. Den har bred ribb på armene, noe som gjør det enkelt å brette opp armene om den er litt stor, uten at det ser stygt ut. Det er også praktisk fordi genseren holder seg bedre på plass på armene. Vi har erfart mange ganger på gensre som er lange i armene at de er løse og blir irriterende for Lucas, så det er absolutt et pluss med ribben. Det føles også som at det er en genser som holder lenge i størrelsen. Den passer fint nå, men jeg ser at han kan vokse mye i den likevel!

Vi har brukt og vasket disse klærne flere ganger nå, og de holder seg like fint til nå! De ser fortsatt like nye ut som da vi fikk dem :)
Jeg er veldig glad for at vi fikk prøve disse klærne og fikk sjangsen til å oppdage et nytt og bra merke! 

 

Nova Star har selvfølgelig mange andre fine klær også, og de nettsidene som fører merket på nett er disse:

Dere kan også besøke Nova Star sin egen hjemmeside om dere vil!
Om dere har erfaringer selv med Nova Star, er jeg veldig interessert i å høre hva dere syns om klærne!

2 kommentarer

Har så vidt hørt om dette, men det var kjempefine klær!! :D

Cecilie

08.04.2014 kl.15:48

Elsker Nova Star! Kjempefint, utrolig god kvalitet, og ungene elsker det. Holder seg kjempegodt! Tror vi har en stripete genser med trykk på som er 3 år gammel. Trykket er like fint!!

Skriv en ny kommentarLegg meg til som vennHei! Jeg heter Malin og er 21 år. Jeg bor i Rogaland, og er mamma til Lucas Matheo som ble født 2. august 2012. Er gravid med lillesøster som ventes 19.08.14. Her på bloggen skriver jeg om hverdagen, mammalivet og svangerskapet :)

Kontakt:
Malin-93@live.noInstagram:
@Malin_nordby


hits ♡ Design av Tonjemt ♡